AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 13 jan 2011, 15:27

nema ni juana,kako zadnje citan..

.Romanista.
Kontakt:

Post Postao/la .Romanista. » 13 jan 2011, 17:44

Izgleda da nam fali nekoliko standardnih igrača, ali šta je tu je.
Cesena mora pasti i nadam se da će Roma u tome i uspjeti.
Umjesto Juana će štoperski par možda biti Castelini-Burdisso, šta vi mislite?
.:: Forza Roma ::.

No Totti, No Party ;)

.Romanista.
Kontakt:

Post Postao/la .Romanista. » 13 jan 2011, 19:02

Villareal doveo Cicinha na posudbu
Villareal je na posudbu do kraja sezone doveo desnog beka Rome, Cicinha uz mogućnost da na ljeto otkupi njegov ugovor.

Brazilac će u petak imati medicinski pregled. Prije dolaska u Rim, 30-godišnji bek je nastupao u španskoj Primeri u preiodu od 2005. do 2007. godine noseći dres madridskog Reala.

Cicinho u redove Žute podmornice dolazi kao zamjena za Angela Lopeza koji će izbivati sa terena do kraja sezone zbog teške povrede ligamenata koljena.

No Totti, No Party ;)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 jan 2011, 19:11

Ima li kakvih novosti za Mexesa, koliko će dugo biti out? Ako ne igra i Juan, baš ćemo biti osakaćeni protiv cesene :(
Uzdamo se u Mirka i njihov loš dan u napadu :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

.Romanista.
Kontakt:

Post Postao/la .Romanista. » 13 jan 2011, 19:14

Nadam se i ja u pobjedu Rome uz golove Super Miiirkaaa! ;)

No Totti, No Party ;)

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 13 jan 2011, 19:18

cisto sumnjam da ce castellini na stopera jer cassetti je do sad par puta igrao na toj poziciji (bezuspjesno naravno ali . . . ) tako da njega vidim uz burdissa a mozda cak i riisea koji je protiv arsenala u LP kod spallettija odigro vikinski na mjestu stopera uz juana i ja ne bi imao nista protiv da to ponovi, medjutim, vjerujem da ce stoperski par biti il' cassetti - burdisso il' mozda cak braca burdisso :shock: ono sto me raduje je da nigdje nisam uspio nac vijest da juan ne igra tako da mozda od njegove povrede i nema nista.
cicinhu neka je sa srecom, mislim da smo sad oslobodili veliki dio platnog spiska i da je konacno vrijeme da zavrse ugovor s mexesom 8-)

p.s. chelsea ponudio 10 milioncica za mexesa koje ce roma naravno da odbije (nadam se). pregovori su u toku i sam igrac je izjavio da bi najradije od svega da ostane u klubu, unicredit banka je obecala pare za njegov ugovor a plus rjesili smo se cicinha i baptiste tako da sve nekako ide u tom smjeru da ce uskoro izac vijest o njegovoj obnovi
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 jan 2011, 20:09

Ni ja ne mogu pronaći ništa o Juanu, tako da se nadam da će igrati.. Ako ne bude igrao on, a Casseti ga bude mijenjao, ko će onda na desni bok :?: Jer je izgleda Cicinho pa-pa, onda ostaje još Rosi :!: :?: :o
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 13 jan 2011, 20:26

kombinacija rosi-cassetti-burdisso-riise na desnoj strani odbrane mi opasno smrdi na katastrofu :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 jan 2011, 21:15

Pa sto Borielo ne igra, povreda? Sta neko pishe zbog Tottija :roll: :roll:
nema potpisa

.Romanista.
Kontakt:

Post Postao/la .Romanista. » 13 jan 2011, 21:28

Imati ćemo velike probleme što se tiče odbrane, jer mnogo nam nedostaju Mexes i Juan.
Ne znam za Cassetija, po meni i najgore moguće rješenje za tu poziciju.
Kao što je Admir rekao, možda bi mogli zaigrati braća Burdisso. ;)

No Totti, No Party ;)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 jan 2011, 21:50

Jedni kažu ovako:
* Doni
* 77Cassetti
* 29N. Burdisso
* 4Juan
* 17Riise
* 30Simplicio
* 16De Rossi
* 20Perrotta
* 94Menez
* 10Totti
* 9Vucinic
Klupa:
* 1Lobont
* 25G. Burdisso
* 87Rosi
* 23Greco
* 11Taddei
* 33Brighi
* 22Borriello

Drugi ovako:
Roma (4-3-1-2): Doni; Rosi, Cassetti, N.Burdisso, Riise; Greco, De Rossi, Perrotta; Menez; Vucinic, Borriello.
A disposizione: Lobont, G.Burdisso, Cicinho, Juan, Simplicio, Brighi, Totti

Kome vjerovati? Izgleda da Borriello nije ozlijeđen, već je samo pitanje rotacije.. Opet čitam da je danas Totti napustio trening zbog ozljede, ali i De Rossi ali je DDR u oba sastava.. U jednom nema Juana, u drugom ima.. :roll:
Pojma nemam kako će na kraju izgledati..

.Romanista.
Kontakt:

Post Postao/la .Romanista. » 14 jan 2011, 07:54

Važno je samo da upišemo tri boda protiv Cesene, iako će biti teško. ;)

No Totti, No Party ;)

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 jan 2011, 08:37

ma ovo oko tottija je prenapuhano do nekih proporcija koje nemaju veze sa istinom, jbt cak se i sam kapiten oglasio i rekao da nije sretan u romi ZATO STO nije u formi i ne moze da odigra onako kako to najbolje moze i onda naglasio kako je njegova kritika licne prirode tj nije usmjerena prema predsjednici a pogotovo ne prema treneru ili ostatku uprave. citam naslove tipa 'princ rima napusta romu' i slicno :roll: pa zar legenda kluba koja je zagazila u 35 godinu zivota treba da ode nakon toliko godina samo zato sto je upao u rotaciju i nije vise nezamjenjiv, mislim da totti ipak voli romu mnogo vise nego to pojedinci prikazuju. ocigledno je da ga kroz citavu karijeru mediji (a bgm i navijaci ostalih klubova) imaju na zubu te jedva cekaju da poremete harmoniju u svlacionici al' ovaj put se itekako pretjeruje i samo stvara dodatni pritisak i na ranierija i na igrace.
sto se tice utakmice, kao i spielführer_21 nasao sam razne taktike i sastave sto ce rec da se jos uvijek nista ne zna. ono sto me brine je da je zvanicno kako juan nije trenirao jucer i po svemu sudeci nema ga protiv cesene. igraci koji su bili na zadnjem treningu :
golmani + Cassetti, Pettinari, Greco, Cicinho (on je vec od danas u spaniji), Castellini, Burdisso N., Burdisso G., Antunes, Adriano, Simplicio, De Rossi, Rosi, Menez, Perrotta, Vucinic, Mladen, Borriello, Loria :D i Totti koji i dalje trenira posebnim rezimom zbog povrede misica.

INTER U SRCU
Kontakt:

Post Postao/la INTER U SRCU » 14 jan 2011, 14:15

amo sutra vani forcaaaa rommmaa

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 14 jan 2011, 16:38

nema samo pizzara i mexesa..igra juan,risse casetti i burdisso..de rossi simplicio perrota...menez...totti i vucinic

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 14 jan 2011, 16:50

forzaaaaromaaa je napisao/la:nema samo pizzara i mexesa..igra juan,risse casetti i burdisso..de rossi simplicio perrota...menez...totti i vucinic
Sto u prevodu znaci pobjeda Rome

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jan 2011, 15:49

Sutra ima prenos na areni 1, tj ko ima arenu u sa moze gledati

ajd bar malo da se limita ustedi
nema potpisa

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jan 2011, 15:50

Admir_Sa je napisao/la:Sutra ima prenos na areni 1, tj ko ima arenu u sa moze gledati

Zar na areni 1 nisu samo slabije utakmice Serie A, posto obicno daju jace utakmice na 2 ili 3 :?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jan 2011, 15:59

Nail for Real je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Sutra ima prenos na areni 1, tj ko ima arenu u sa moze gledati

Zar na areni 1 nisu samo slabije utakmice Serie A, posto obicno daju jace utakmice na 2 ili 3 :?
Pa jesu, al ev i ja se sad iznenadi kad vidi na programu da prenose Cesena-Roma
nema potpisa

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 15 jan 2011, 16:07

ma kako,pise da su juventus bari prijenos na areni 2 a na areni 1 lazio sampdoria

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.