FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj kad zrinjski uzme pa nam vinkara, zoki i zip odrze bukvicu.
Banuj nas sve nek niko ne pise
Banuj nas sve nek niko ne pise
NEMA NAZAD
KOVACEVIC, DJOKANOVIC, MILICEVIC, MESANOVIC TO SU 4 IGRACA KOJA VRIJEDI OSTAVITI I POTPUNI NOVI REMONT NAPRAVITI.
ALIIII PROBLEM JE STO CE TI OTICI OD NJIH 4 BAR 2/3 IGRACA TAKO DA NAM TREBA NOVIH 9/10.
ALIIII PROBLEM JE STO CE TI OTICI OD NJIH 4 BAR 2/3 IGRACA TAKO DA NAM TREBA NOVIH 9/10.
Da mi je neko rekao da ću za Zrinjski navijat danas ne bih vjerovao, heej sezonu iz snova smo u*rali
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Pa do neki dan si ga branio, sta sad hoces koji qrac?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:01VINKO PIZ.DO DAJ IZJAVU, OVO JE U RANGU ONOGA KAD HUSREF NIJE OTISAO NA ISTOK. MARINOVICU YEBEM TI KOMPLET ZENSKI ROD, MATER YEBEM I OVIM PICK.ICAMA, POGOTOVO SE TO ODNOSI NA HEBIBOVICA, HODZICA, PEJOVICA, SUSICA. FUJ FUJ FUJ
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Borac ce ih napast od prve sekunde, mi smo poceli napadat u 80oj.amypitar je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:04
Vidjet ces kako ce igrati protiv Borca.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nadati se pobjedi zrinjskog, a ovoj pick.ici od trenera dati otkaz veceras do 21, neka nas Uscuplic vodi do kraja, rekao bi Merso, ali ipak nema nikakvog iskustva, mislim da bi to jos gore bilo, a bezveze bi ga istrosili, a sigurno ima dobar potencijal.
VINKO PIZDO NAPOLJE !
VINKO PIZDO NAPOLJE !
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ma dzabe navijate za Zrinjski, pa sve i da dobiju, mi cemo kiksati ili vec za vikend ili protiv Radnika, igramo na silu bukvalno, nemamo nikakav sablon u igri, nista, nek nam ne daju laznu nadu bezveze, jos ce neka budala ostaviti Vinka i narednu sezonu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 11 maj 2021, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Vinko nije htio dati izjavu nakon utakmice
- JavierBosnia
- Kontakt:
"Veliki Gospodin" se nije udostojio da pred TV kamerama kaže koje sra.nje je napravio.
Valjda je žurio u kancelariju da napiše ostavku.
Današnje vođenje ekipe, da ne govorimo o prodaji, je na nivou debila.
Neka Mersudin ove 4 utakmice odradi do kraja, a ovom "stručnjaku" ne želim ništa dobro.
Košta nas par miliona eura, i dobro nam uspori razvoj kluba.
Valjda je žurio u kancelariju da napiše ostavku.
Današnje vođenje ekipe, da ne govorimo o prodaji, je na nivou debila.
Neka Mersudin ove 4 utakmice odradi do kraja, a ovom "stručnjaku" ne želim ništa dobro.
Košta nas par miliona eura, i dobro nam uspori razvoj kluba.
Bog te **** raspadaju se ljudi zadnje 3 godine, jos da nas puste, nesposobni dobit **** Slobodu na Svom stadionu u kljucnoj utakmici sezoneamypitar je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:04
Vidjet ces kako ce igrati protiv Borca.
E moj ledesma evo ih pun forumledesma je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:05Pa do neki dan si ga branio, sta sad hoces koji qrac?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:01VINKO PIZ.DO DAJ IZJAVU, OVO JE U RANGU ONOGA KAD HUSREF NIJE OTISAO NA ISTOK. MARINOVICU YEBEM TI KOMPLET ZENSKI ROD, MATER YEBEM I OVIM PICK.ICAMA, POGOTOVO SE TO ODNOSI NA HEBIBOVICA, HODZICA, PEJOVICA, SUSICA. FUJ FUJ FUJ

NEMA NAZAD
Yebem im sve
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
A ovi što su branili Vinka i napadali raju koja je pokušavala objasniti šta ne valja i davala zdravu kritiku su najveći dušmani kluba, gori od svakog neprijatelja kojeg imamo. Zbog takvih ljudi ćemo i za 200 godina biti najgora država na planeti, nema glupljeg insana od Bošnje, nema. Zato nam državom orgijaju Bakir, Dodik i slični. Samo da ne puca, e **** te državo i narode luzerskog mentaliteta.
A ono **** ne smije ni izjavu dat, pizda kakve na planeti nema
A ono **** ne smije ni izjavu dat, pizda kakve na planeti nema
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 11 maj 2021, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LegendKiller
- Kontakt:
Kakve smo mi sreće da u vrijeme najvećeg uspona, sa najboljom finasijskom situacijom, solidnim igračima, i nikada gorim konkurentima, imamo za trenere jednog koji samo zna vikati i galamiti, a drugog koji riječ ne zna progovoriti, a obojica operisani od bilo kakvog taktičkog znanja i trenerke stručnosti!
Ako ima obraza ostavka u roku od sat vremena.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Samo jako sefe i sabra.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Ima li muda da sam da otkaz ili ceka da mu legne odsteta.Vinko **** ti sve mrtvo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, miguelramos, Riziko i 26 gostiju.