FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vinko Marinović nije više trener FK Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Svjesni nismo sta smo prokockali, sta smo izgubili i sta nam je chetnik mrtvi na klupi uradio! Cut ce se
NEMA NAZAD
Za koliko li su nas para prodali četnici Marinović i Pejović ?
SAMO SLIJEP NE VIDI DA IMA NEKI PROBLEM U SVLAČIONICI
SAMO SLIJEP NE VIDI DA IMA NEKI PROBLEM U SVLAČIONICI
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Jesi dobar momak?Zoran28 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:56Ko bi ga kupio ? Ove vase legende zeke, husre, danci...? Takvi ni clansku nemaju ! A klub su imali priliku "kupiti", svi... Nisu se nesto pretrgli...Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:54Kako ces Sabro objasniti sefu poslovanje za ovu i buducu godinu?
Da hoce lik rec prodjem klub za par miliona i zdravo...
Cemu to vase legende? Da me nisi s nekim zamjenio?
Evo ja bih ga kupio!
SVE VAM YEBEMO
Im'o si priliku, ko i ja, i svi mi. Tad se Tan isprsio... Gore pomenuti se isprse kad je tuziti klub.Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:59Jesi dobar momak?Zoran28 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:56Ko bi ga kupio ? Ove vase legende zeke, husre, danci...? Takvi ni clansku nemaju ! A klub su imali priliku "kupiti", svi... Nisu se nesto pretrgli...Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:54Kako ces Sabro objasniti sefu poslovanje za ovu i buducu godinu?
Evo ja bih ga kupio!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Tad sam imao 21 god!!!Zoran28 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:00Im'o si priliku, ko i ja, i svi mi. Tad se Tan isprsio... Gore pomenuti se isprse kad je tuziti klub.Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:59Jesi dobar momak?
Evo ja bih ga kupio!
Par "dionica" tad po 1.500KM ti ne daju za pravo danas da smjenjujes i dovodis...
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 11 maj 2021, 21:02, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Pozurio da gleda svoj Borac,nema se vremena za izjave.. al za ovo treba da odgovara i onaj ko ga je doveo,i njemu sve yebem i dugorocnom rijesenju,bojali se izgubit ce 100-200 hiljada KM zbog otkaza a gledaj sad ode par milina mamicu vam nek su plate redovne 

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Gledajte dzukele i dusmana dalje ne trebamo traziti ..sve ti **** debilcino raspala.Zoran28 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:56Ko bi ga kupio ? Ove vase legende zeke, husre, danci...? Takvi ni clansku nemaju ! A klub su imali priliku "kupiti", svi... Nisu se nesto pretrgli...Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:54Kako ces Sabro objasniti sefu poslovanje za ovu i buducu godinu?
Samo Sabrina zaslužuje ostati. Svi ostali - meraja na ljeto. Počevši od najvećeg ublehaša u historiji kluba, Vinko Marinovića.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SarajevoForza
- Kontakt:
I pored toga je ocigledno domacinsko suđenje, ali nije ni bitno vise, cak nam ni remi zrinjskog ne bi odgovarao
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
AMA VINKO MORA DOBIT OTKAZ. Titula je izgubljena s tim sam se i pomirio vise, ali je sramota da nam chetalj tako unazadi klub. Joj joj joj Benjo i Rahmane gledate li vi ovo
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
mislis kako ce izdajnik objasniti Nam-u sta se desava s klubomAhmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:54Kako ces Sabro objasniti sefu poslovanje za ovu i buducu godinu?
m.amicu mu j.ebem
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 11 maj 2021, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Bilo ih je i sa 27, 34, 42, 58, 65...pa se "kosooki" isprsi...Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:01Tad sam imao 21!!!Zoran28 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:00Im'o si priliku, ko i ja, i svi mi. Tad se Tan isprsio... Gore pomenuti se isprse kad je tuziti klub.Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:59
Jesi dobar momak?
Evo ja bih ga kupio!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
HALO ON VADI NAJBOLJEG IGRAČA (POSLIJE FANIMA) U 58. MINUTI.
14 KORNERA, SVE BEZOPASNO.
70. MINUTA TREBA NAM GOL KO KISIK ŠTO NAM TREBA, ON VADI ŠPICA ??????
IZVADIO ĐOKANOVIĆA.
UBACIO HEBIBOVIĆA NA LIJEVO KRILO.
PEJOVIĆ 4 LOPTE PRODAO A JOŠ JE NAMJERNO DAO NEKOLIKO TEŠKIH PASOVA, PA ONDA 2 PUTA PUCA SA 50 METARA
14 KORNERA, SVE BEZOPASNO.
70. MINUTA TREBA NAM GOL KO KISIK ŠTO NAM TREBA, ON VADI ŠPICA ??????
IZVADIO ĐOKANOVIĆA.
UBACIO HEBIBOVIĆA NA LIJEVO KRILO.
PEJOVIĆ 4 LOPTE PRODAO A JOŠ JE NAMJERNO DAO NEKOLIKO TEŠKIH PASOVA, PA ONDA 2 PUTA PUCA SA 50 METARA
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hocemo neki tal baciti za forumski dio dionica u FKS
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Tatamata1946 i 35 gostiju.