FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vinko ziheras sa 2 zadnja vezna je kriv ali još veći krivci su amateri iz uprave morali su mu dati otkaz davnih dana… Sada prošlo je NEMA TITULE
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 11 maj 2021, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
nemamo mi upravu imam djl zvano zlatan velic koji upravlja Sabrinom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Nece branioci sad spominjati Vinka i koliko smo izgubili para sa njim,a i dan danas spominju 200 hiljada KM,tacno sto Emir forumas rece,kao da namjerno pojedini brane lose poteze kluba i unose nemir medju navijacima,a druge nazivaju pljuvacima.pitara je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:23I neka je, sta me boli **** kakav mu je osmjeh sad, i ja sam prvi bio za to da sidje sa klupe kad je i otisao, samo ne na onakav nacin. Mene boli sto se covjek koji se vracao 5 puta da te vadi iz govana i kojeg su uprave dovodile sa spase svoje guzive, najodvratnije moguce vrijedjao i pljuvao, i svi koji su ga "branili", a sto se Vinku daje podrska i brani ga se evo pola godine.
Nek vam sad Gospodin Taktika da ostavku i sacuva 200k **** vam on Boga glupog
Jedina dobra stvar sa pobjedom Borca jeste, što nam treba bod da izborimo europu. Treba pustiti i Mladosti i Olimpiku. Neka ispadnu Krupa i Radnik. A mi pokušati kup osvojiti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Titula izgubljena, okrenuti se sljedecoj sezoni. Za pocetak otkaz Vinku.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pozdrav za najbolju direktoricu u univerzumu i naj naj naj upravni odbor u historiji kluba. Popisam se na sve koji su ih branili i ovog hadalja Marinovica. Usput nabijem i onog koji voli Sarajevo vise od svog zivota, da ne bude da sam njegov fan.
Čovjek je najmanje kriv, nisu mu dovedene zamjene za Tatara i Rahmanovića. Čovjek ima 2 igrača u ekipi, njih ako ne ide nema ko igrati.
-
- Kontakt:
Hoce li doci onaj mali hasselbank do prve Europske ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:30Titula izgubljena, okrenuti se sljedecoj sezoni. Za pocetak otkaz Vinku.
Borac je NA VRIJEME smijenio trenera kojem nije išlo!
Mi smo SVE VRIJEME iz nekih licnih hirova sujete, tvrdoglavosti pružali podršku treneru kojem ne ide. Meni je Sarajevo i titula Sarajeva vaznija od pet Marinovica i tog jesam li ja nekad tvrdio da je dobar, pa zbog toga podrzavao igru u kojoj dva puta ne pogledas na gol. I onda treba ovo da se desi da skontas, da dosta ljudi nije davalo podrsku ni Vinku ni ekipi pljujuci svakog ko je mislio drukčije, vise je to bilo hranjenje sujete jer su nekad rekli "Usref je picka, Vinko je gospodin". Tog istog Husrefa smo smijenili na vrijeme i osvojili titulu. Zbog tvrdoglavosti ovog nismo. Ako ništa uživajte, eto i dalje je tu, jel vam ego na mjestu?
Mi smo SVE VRIJEME iz nekih licnih hirova sujete, tvrdoglavosti pružali podršku treneru kojem ne ide. Meni je Sarajevo i titula Sarajeva vaznija od pet Marinovica i tog jesam li ja nekad tvrdio da je dobar, pa zbog toga podrzavao igru u kojoj dva puta ne pogledas na gol. I onda treba ovo da se desi da skontas, da dosta ljudi nije davalo podrsku ni Vinku ni ekipi pljujuci svakog ko je mislio drukčije, vise je to bilo hranjenje sujete jer su nekad rekli "Usref je picka, Vinko je gospodin". Tog istog Husrefa smo smijenili na vrijeme i osvojili titulu. Zbog tvrdoglavosti ovog nismo. Ako ništa uživajte, eto i dalje je tu, jel vam ego na mjestu?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
DaAhmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:34Hoce li doci onaj mali hasselbank do prve Europske ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:30Titula izgubljena, okrenuti se sljedecoj sezoni. Za pocetak otkaz Vinku.
-
- Kontakt:
Sabro hoce li ovih dana saopstenje "gradimo dom zajedno" ???
-
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:35DaAhmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:34Hoce li doci onaj mali hasselbank do prve Europske ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:30Titula izgubljena, okrenuti se sljedecoj sezoni. Za pocetak otkaz Vinku.
Vrh!
Imal jos koja iz prve ruke insajderu...
Ko kmeci zbog bilo koga? Jesmo li to opet navijači Husrefa, najveći dušmani kluba i navijači naših najvećih konkurenata? Je l se to opet prica kako svi koji oci imaju i vide šta se dešava, rade za nekoga i mole Boga da se ne uzme titula?
Samo je činjenica da smo sa Husom imali puno vise dobrih stvari nego sa Debilkom sada. Kleli ste covjeka sto ne forsira mladost pa sad kad Krste nepokretni igra 180 minuta u 2 tekme svi sute? Kleli ste ga sto je otjero Jeleskovica pa sad gledajte kako mogu trcat 7 minuta ukupno svi. Sa njim smo uzeli titulu pa nam nije bilo dovoljno, a sad se brukas protiv Slobode raspale u utakmici koja odlucuje sampiona.
Ne kmeci niko shvatite vise, sto se mene tice nek nam Osim, kog ne mogu ocima gledat, bude trener ako cemo mi napraviti odredjene uspjehe, al priznajte vise i sebi i svima da se dovodjenjem Vinka pucalo samo sebi u oba koljena i da se unazadio klub 5 godina.
Edit- kad se sjetim da se pisalo kako psuje igracima na treningu, pa malo im je psovat treba im noge izlomit
Zadnja izmjena: pitara, dana/u 11 maj 2021, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Slobodi cestitam a mi se moramo okretati dalje
Dao izjavu gospodin Vinko
Nije ga ni sramota razmisljati o buducnosti u klubu
ybg ako das otkaz nema love,cekaj da te smijene 
Dao izjavu gospodin Vinko

Nije ga ni sramota razmisljati o buducnosti u klubu

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rahman ode u Tursku.Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:37
Vrh!
Imal jos koja iz prve ruke insajderu...
Zalizo kosu, na noge nabio one maksice od 400 KM, a ne zna rečenicu progovorit igračima, ohrabriti nekoga, da ne pričam o kvalitetnoj izmjeni.
Nevjerovatno fkt da u čitavoj državi ne postoji niti jedan **** trener koji zna osnove lopte i metode modernog nogometa. Sjaše Kurta da uzjaše Murta, i tako iznova koga god postaviš.
Šta se čeka s otkazom? Sad im puno zijanit 100.000 otpremnine, a zijanili su par miliona s odlukom da ga ne maršnu zajedno s Hadžijom
Nevjerovatno fkt da u čitavoj državi ne postoji niti jedan **** trener koji zna osnove lopte i metode modernog nogometa. Sjaše Kurta da uzjaše Murta, i tako iznova koga god postaviš.
Šta se čeka s otkazom? Sad im puno zijanit 100.000 otpremnine, a zijanili su par miliona s odlukom da ga ne maršnu zajedno s Hadžijom

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I sta u sljedecoj sezoni?mislis da ce Nam 4-5 milki sto smo izgubili sa ovim da pravis tim a stadion valja pravitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:30Titula izgubljena, okrenuti se sljedecoj sezoni. Za pocetak otkaz Vinku.
Jasta ce
SVE VAM JE.BEMO!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Lecler, Rule_hz i 83 gosta.