FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Stvarno nisi skontao, ili?
Sto mi je neko duhovit ovih dana.
Nemojte molim vas pise postacemo i mi.
Salata sve dalji i dalji,imate pravo jednom da pogadjate zbog koga.
Zbog toga se traze nova resenja na stoperu a u opticaju je jedan bugarski reprezentativac(otprilike se zna koji)ali nece da kazu.

Nemojte molim vas pise postacemo i mi.

Salata sve dalji i dalji,imate pravo jednom da pogadjate zbog koga.
Zbog toga se traze nova resenja na stoperu a u opticaju je jedan bugarski reprezentativac(otprilike se zna koji)ali nece da kazu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Koliko god ti bio navijač Zvezde, moraš priznat da je smiješno 

Ako ti kazes da je smesno onda.vOluMme je napisao/la:Koliko god ti bio navijač Zvezde, moraš priznat da je smiješno

Dobro, nije baš toliko smiješno.
- alan_kardec
- Kontakt:
Uzmi ubi` pa se pušku!vOluMme je napisao/la:Stvarno nisi skontao, ili?
Pa Salata neće doći ili zbog para ili zbog Adže, treći razlog ne postoji. Čuo sam i ja da dolazi neki bugarski reprezentativac. Kloc neki 100% čim neće ime da mu saopšte.Devil je napisao/la:Salata sve dalji i dalji,imate pravo jednom da pogadjate zbog koga.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
De mi reci kako ti misliš utovarit to željezo?alan_kardec je napisao/la:Uzmi ubi` pa se pušku!vOluMme je napisao/la:Stvarno nisi skontao, ili?

Ma Pokerface nece da iskesira milionce,kreten, nema drugog razloga i sada se izvlaci.
Ali kada bi doveo Ivanova sve bih mu ovo zaboravio,al' opet nece ni za njega kreten da iskesira videces.
@volumni umoran si previse.
Ali kada bi doveo Ivanova sve bih mu ovo zaboravio,al' opet nece ni za njega kreten da iskesira videces.
@volumni umoran si previse.

- alan_kardec
- Kontakt:
vOluMme je napisao/la: De mi reci kako ti misliš utovarit to željezo?Jedino da Mehu sa dizalicom zovnemo?
Idi se skijaj po buraniji i pitaj ima li još šta gulit` (nije rud).
Devil je napisao/la:Ma Pokerface nece da iskesira milionce,kreten nema drugog razloga i sada se izvlaci.
Gdje igra taj Ivanov? Koliko mu je godina?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
22 godine igra trenutno za Alaniu i u poslednje vreme standardni reprezentativac.Dok je igrao za CSKA Sofiju trebao da predje kod nas za nekih 200000 ali je nasa pametna uprava kao i mnogo puta procenila da je nekvalitetan(a svi znamo ko je njima nekvalitetan a ko kvalitetan)tako da je presao u Alaniu,sada mu je cena tu negde oko milionceka mozda malo veca.
- legenda reala
- Kontakt:
Stefane što Crvena Zvezda nema vaterpolo klub
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hahha nećeš vjerovati ali taj upravo taj vic nam ispriča čovjek(konobar) u konobi danaslegenda reala je napisao/la:Stefane što Crvena Zvezda nema vaterpolo klub

a za transfer Salate nije nikakvo iznenađenje prvo je izrađen Dinamo a sada i Zvezda

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
" " ",? & $ је % ? " за све,$ " " " $ - "," $ " не ' $ " $ 300 000 по ",то је ? у ' ',$ " ' $ & 600 000,све " је јасно!
А % се " тог " " ? (" га ? ? $ 3 ?," " " $ ")? ? $ се не $ о ' - о $ " " & ?....
А % се " тог " " ? (" га ? ? $ 3 ?," " " $ ")? ? $ се не $ о ' - о $ " " & ?....
$ ? понос " ",ево " $ ",& твоја.........
- legenda reala
- Kontakt:
odgovor za Stefana pošto neće da se javi :
pa cigani se nikad ne kupaju
pa cigani se nikad ne kupaju

pa gledo i on Kursadžije ,pa čuobrazzo je napisao/la:hahha nećeš vjerovati ali taj upravo taj vic nam ispriča čovjek(konobar) u konobi danaslegenda reala je napisao/la:Stefane što Crvena Zvezda nema vaterpolo klubslučajnost ili ne
![]()
a za transfer Salate nije nikakvo iznenađenje prvo je izrađen Dinamo a sada i Zvezda
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imamo,pokrenut je ponovo prosle godine nekada u oktobru.Stvorena je jedna koliko toliko respektabilna ekipa,naravno ne na nivou Partizana i Vose ali posle njih tu smo negde.Trener nam je Viktor Jelinic cuo si za njega verovatno,a od igraca tu su jos Gojko Pijetlovic,Risto Maljkovic,Dusan Krstic,Bojan Popovic od poznatih.legenda reala je napisao/la:Stefane što Crvena Zvezda nema vaterpolo klub
Primarni cilj jos uvek nije prvi tim,vec pokretanje skole vaterpola koja je pocela sa radom prosle godine i da se od nje pokusa stvoriti neki solidan tim koji bi se pokusao umesati u nesta.
Koji Rusi?delikvent je napisao/la:" " ",? & $ је % ? " за све,$ " " " $ - "," $ " не ' $ " $ 300 000 по ",то је ? у ' ',$ " ' $ & 600 000,све " је јасно!
Za Salatu ne postoje konkretni kontakti osim nas,bio je Dinamo Moskva pa su odustali a ni Salata nije hteo u Rusiju.
Sto se tice Ivanova to je moja zelja,Alania je ispala,on je nekada hteo da dodje tako da bi lepo bilo sada da dodje,a od Bugarskih reprezentativaca tu su jos Plamen Nikolov prava strvina pred golom,on i Ady kao Asterix i Obelix.

Oj Adzicu pozdravim ti jos jednom sve sto ti je milo u zivotu.
Djordje Despotovic,jedan od najvecih napadackih talenata Srbije i najbolji strelac juniorske reprezentacije zbog Adzica&co napusta klub i raskida ugovor na nasu stetu.Naime pre godinu dana su mu kreteni obecali placati stipendijski ugovor od 100 e mesecno,ej jbt 100 e,mogli su se meni obratiti i reci pozajmljuj nam mesecno 100e.
Dakle njima je bilo puno placati toliko,jer zaboga moraju otici u Maderu na veceru,pa malo do Acapulca na koje picence,ili da imaju za koju partiju pokera u Grand Casinu.
Tako nam odlazi jos jedan veliki talenat misli da vise niko ni ne broji koji po redu.

Djordje Despotovic,jedan od najvecih napadackih talenata Srbije i najbolji strelac juniorske reprezentacije zbog Adzica&co napusta klub i raskida ugovor na nasu stetu.Naime pre godinu dana su mu kreteni obecali placati stipendijski ugovor od 100 e mesecno,ej jbt 100 e,mogli su se meni obratiti i reci pozajmljuj nam mesecno 100e.

Dakle njima je bilo puno placati toliko,jer zaboga moraju otici u Maderu na veceru,pa malo do Acapulca na koje picence,ili da imaju za koju partiju pokera u Grand Casinu.

Tako nam odlazi jos jedan veliki talenat misli da vise niko ni ne broji koji po redu.

U ugovoru sa Gaspromom stoji da 22.5% sredstava od ukupnog sponzorstva ide na omladinski pogon.Jedini nacin da se omladinci zastite od ostalih klubova, jesu stipendijski ugovori, koji ovi izgleda ne placaju.
Sto se pojacanja tice, od tandema iz Slovana nema nista.Verovatno ce dovesti stopera i desnog beka, posto ce prodati Ninkova.
Sto se pojacanja tice, od tandema iz Slovana nema nista.Verovatno ce dovesti stopera i desnog beka, posto ce prodati Ninkova.
Pretpostavio sam da je narucena vest i to od strane Arsenala.FK Crvena zvezda demantovao je da nije izmirivao obaveze prema Đorđu Despotoviću.
Mladi napadač Crvene zvezde je navodno tražio raskid ugovora sa klubom, zbog neisplaćenih stipendija.
„Despotović je igrač Crvene zvezde koja je prema njemu ispunila sve obaveze. Pokušaj njegovog odvođenja je delo trgovaca decom i mešetara koji su to i ranije radili sa decom iz našeg kluba.”
“Svoje pravo dokazaćemo na Arbitražnoj komisiji i ubeđeni smo da će ona stati na stranu onih koji proizvode fudbalere a ne onih koji trguju sa decom. To je sve što imamo da kažemo o tome i do Arbitražne komisije se nećemo izjašnjavati o ovom pitanju jer mi probleme koji nam se prave ne rešavamo preko medija”, rekao je portparol kluba Marko Nikolovski.
Kako saznajemo, Crvena zvezda je pripremila poseban tim za Arbitražu povodom Despotovića, a sagovornik iz Zvezde koji je želeo da ostane anoniman, rekao nam je da bi nadležni državni organi trebalo da se pozabave sa time ko sve mešetari, otima i prodaje decu iz Srbije.
Koji su sabani ovi nasi iz uprave! Traze oni Ivanove, pm...a pred nosom im stopercina za nase uslove! Za 100-200 soma evra mogu dovesti extra igraca u liku Vuleta Trivunovica! Ne pratim bas cesto premier ligu, ali kad god sam gledao Borac, lik je bio mashina + sto ima potrebno iskustvo(bio kapiten Himkija). Mislim da bi sa Adiem cinio dobar stoperski tandem.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.