Jest al da plate 150 milja eura...a platit ce ja vjerujemSeljacina je napisao/la:Kojasevic ako ne zavrsi u Turskoj mogao bi u Celik ili Slobodu posto sam cuo da ga je Husaric preuzeoRosas7 je napisao/la:jel osto kojasevic ili otiso?? sta bi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
da si ti ziv i zdrav ali kasnis pravo ..kasnisSeljacina je napisao/la:Kojasevic ako ne zavrsi u Turskoj mogao bi u Celik ili Slobodu posto sam cuo da ga je Husaric preuzeoRosas7 je napisao/la:jel osto kojasevic ili otiso?? sta bi
juce mu je ispalceno tj sva dugovanja u iznosu od 17 000 KM tako da ga snazna sloboda moze dobiti ali za 150 000 eura
aha al minimalno jedno 150.000 cuj u Slobodnu i Celik da predje svasta ....
On bi danas trebao da trenira opet sa Sarajevom, ako ovi turci posalji jedno 150.000 eura i ako je on tamo zadovoljio tamo ce i preci, ostalo nista.
Kao sto sam i rekao u narednim danima bi Puric trebao da nam se prikljuci, ako sve bude kako treba

On bi danas trebao da trenira opet sa Sarajevom, ako ovi turci posalji jedno 150.000 eura i ako je on tamo zadovoljio tamo ce i preci, ostalo nista.
Kao sto sam i rekao u narednim danima bi Puric trebao da nam se prikljuci, ako sve bude kako treba

-
- Kontakt:
http://img10.imageshack.us/i/13012011avazvel.jpg/aS_Roma je napisao/la:aha al minimalno jedno 150.000 cuj u Slobodnu i Celik da predje svasta ....![]()
toliko o Kojasevicu i Hamzagicu

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Nikome jos nista nije isplaceno a ponajmanje kojasevicu za koga turci ne zele platiti 150 000 eura jer misle da ne vrijedi toliko oni bi ga uzeli ako bi bio dzaba...kojasevic je pronasao angazman i ovih dana ce se pojaviti na kosevu da bi uzeo svoje papire jer ne zeli vise igrati za fcs ako mu ne daju papire za oprost dugova ici ce na arbitrazu i nema sanse da izgubi...FCS-FCS je napisao/la: da si ti ziv i zdrav ali kasnis pravo ..kasnis
juce mu je ispalceno tj sva dugovanja u iznosu od 17 000 KM tako da ga snazna sloboda moze dobiti ali za 150 000 eura
Vidis bolje bi ti bilo da pratis sta se desava u fcs nego da gledas hoce li neki igraci Zelje produziti...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
daj dokaz jedan za svoje navode i kaki visepile87 je napisao/la:Nikome jos nista nije isplaceno a ponajmanje kojasevicu za koga turci ne zele platiti 150 000 eura jer misle da ne vrijedi toliko oni bi ga uzeli ako bi bio dzaba...kojasevic je pronasao angazman i ovih dana ce se pojaviti na kosevu da bi uzeo svoje papire jer ne zeli vise igrati za fcs ako mu ne daju papire za oprost dugova ici ce na arbitrazu i nema sanse da izgubi...FCS-FCS je napisao/la: da si ti ziv i zdrav ali kasnis pravo ..kasnis
Vidis bolje bi ti bilo da pratis sta se desava u fcs nego da gledas hoce li neki igraci Zelje produziti...
vidim da furas furku FCS-a i da si redovno ovdje..interesuje te i boli i pece sto ce se cvaknuti lova (kakva god) za Damira
Jel ti to turska veza javila da ga hoce turci djaba...ozdravices ti ABD
Niko iz Sarajeva nece otici bez obestecenja a da ima ugovor,toliko o tome.
Sa Obucom samo formalnost a za Purica cete cuti veoma brzo

DokazFCS-FCS je napisao/la: daj dokaz jedan za svoje navode i kaki vise
vidim da furas furku FCS-a i da si redovno ovdje..interesuje te i boli i pece sto ce se cvaknuti lova (kakva god) za Damira
Jel ti to turska veza javila da ga hoce turci djaba...ozdravices ti ABD

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Odlazaka nema bez obestecenja , sva dugovanja prema igracima su isplacena !!!
Ne bih da kvarim idilu ali neko ovdje laze ili vi sto govorite da su isplacena sva dugovanja ili vas presidenteHZ_ilidzaa je napisao/la:Odlazaka nema bez obestecenja , sva dugovanja prema igracima su isplacena !!!
Rizvanović spremio tri plate igračima i trenerima
Inače, danas su se treninzima priključili Branislav Arsenijević i Hilmo Gutić, dok je Damir Kojašević navodno dogovorio prelazak u Rizespor. Ostalo je još da se dva kluba dogovore o obeštećenju
Nova Uprava FK Sarajevo je već počela da ispunjava obećanja. Naime, večeras je održana sjednica Upravnog odbora u kompletnom sastavu na čelu sa predsjednikom Amirom Rizavnovićem na kojoj je utvrđeno finansijsko stanje za koje je UO preuzeo odgovornost.
Odlučeno je da se igračima i trenerima u stručnom štabu, kao i u omladinskom pogonu isplate tri plate (dvije zaostale i januarska),dok će ostalim uposlenicima u klubu biti isplaćene dvije zaostale plate. Formirane su i tri komisije, za marketing, dovođenje igrača i analizu u radu omladinskog pogona.
Naredna sjednica bit će održana naredni utorak kada će biti razgovora o novoj sistematizaciji kluba, što znači da će se raspisati konkurs za mjesta u rukovodećoj strukturi.
Inače, danas su se treninzima priključili Branislav Arsenijević i Hilmo Gutić, dok je Damir Kojašević navodno dogovorio prelazak u Rizespor. Ostalo je još da se dva kluba dogovore o obeštećenju.
1921-2011
-
- Kontakt:
http://nkistra1961.hr/index.php/site/mo ... stre-1961/Niko je napisao/la:Niko iz Sarajeva nece otici bez obestecenja a da ima ugovor,toliko o tome.
padobranac1978 je napisao/la:http://nkistra1961.hr/index.php/site/mo ... stre-1961/Niko je napisao/la:Niko iz Sarajeva nece otici bez obestecenja a da ima ugovor,toliko o tome.
Notarna LAZ !!!!
Pixi ostaje u Sarajevu tako da pile i ekipa mogu da se zale farmaviti i presidentu im kuji

-
- Kontakt:
Niko je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:http://nkistra1961.hr/index.php/site/mo ... stre-1961/Niko je napisao/la:Niko iz Sarajeva nece otici bez obestecenja a da ima ugovor,toliko o tome.
Notarna LAZ !!!!
Pixi ostaje u Sarajevu tako da pile i ekipa mogu da se zale farmaviti i presidentu im kuji![]()
haj da ti vjerujemo

Kazu da se Kojasevic danas pojavio na treningu i trenirao normalno sa ekipom,a i Mirza je i rekao da ga danas ocekuje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Kazu da se Kojasevic danas pojavio na treningu i trenirao normalno sa ekipom,a i Mirza je i rekao da ga danas ocekuje

Kojasevic je prosjecan igrac za nase lige , ja licno sam ga bio zagotivio na pocetku ali kako je vrijeme prolazilo bas mi se blago receno zgadio zbog svojih par ispada .. tako da bi po klub dobro bilo da on ode i da dobijemo solidno obestecenje za njega tee sa tim parama uzeti nekog novog igraca kome ce biti na umu i ko ce znati koji dres nosipadobranac1978 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Kazu da se Kojasevic danas pojavio na treningu i trenirao normalno sa ekipom,a i Mirza je i rekao da ga danas ocekuje

Njemu treba dobar trener, a ne ovaj nas uhljup...Colorado je napisao/la:Kojasevic je prosjecan igrac za nase lige , ja licno sam ga bio zagotivio na pocetku ali kako je vrijeme prolazilo bas mi se blago receno zgadio zbog svojih par ispada .. tako da bi po klub dobro bilo da on ode i da dobijemo solidno obestecenje za njega tee sa tim parama uzeti nekog novog igraca kome ce biti na umu i ko ce znati koji dres nosipadobranac1978 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Kazu da se Kojasevic danas pojavio na treningu i trenirao normalno sa ekipom,a i Mirza je i rekao da ga danas ocekuje![]()
To svakako , ali mora i on poraditi malo na sebi a ne glumiti veliku zvijezdu ..BegAx je napisao/la: Njemu treba dobar trener, a ne ovaj nas uhljup...
-
- Kontakt:
Mislim da bi mi mogli obezbjediti lagano 3 mjesto kad bi doveli 3 pojacanja. U svakom redu po jednog.
Na bekovima smo solidni,mozda jedan stoper,jedan vezni koji bi zamjenio dzakmica,igrac njegovog tipa i napadac pod hitno ! ! !
Za purica znam da je dobar samo nisam siguran sta igra. krilo cini mi se. Eto kad bi nam dosao Puric,Stoper,Vezni i napadac ( ovdje ne mislim na obucu koji mi je fkt drag vec na nekog mladjeg igraca koji moze igrat 90 minuta jer se obuca ubio za djokera zadnjih pola sata )
Sta vi mislite bi li K. Handzic mogao zamjenit Dzakmica ? ?
Na bekovima smo solidni,mozda jedan stoper,jedan vezni koji bi zamjenio dzakmica,igrac njegovog tipa i napadac pod hitno ! ! !
Za purica znam da je dobar samo nisam siguran sta igra. krilo cini mi se. Eto kad bi nam dosao Puric,Stoper,Vezni i napadac ( ovdje ne mislim na obucu koji mi je fkt drag vec na nekog mladjeg igraca koji moze igrat 90 minuta jer se obuca ubio za djokera zadnjih pola sata )
Sta vi mislite bi li K. Handzic mogao zamjenit Dzakmica ? ?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kojasevic 100% ostaje !
Trenutno korisnika/ca: Dave, fkshz4687, HordasDolacMalta i 46 gostiju.