FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Drug, mi nemamo upravu, imamo neku vrstu banke, stedise. Oni bi radije ustedili poneku marku nego rizikovali. Zbog 150-200.000KM prokockali su 2.000,000,00 KM, a mi pricamo o premiranju Zeljeznicara? Da nemamo vlasnika, a sa ovima na celu kluba, bili bi gori od njih, kunem ti se.egocentrik je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:56Pisao sam i prije ovog kola, ponuditi igračima zelje plate zadnja 3 mjeseca i gledat u nebo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ublehasi mu nisu dali otkaz jer nisu htjeli da ga isplate E pa sad ste popušili titulu i preko milion € love amateri pojma nemate o fudbalu jadno je ko nama vodi klub Sabrina ne zna pričati i da svi redom odete ne zanima me previše jer titula je izgubljena vaši otkazi neće ublažiti +13 fuj
Vinko je konce pogubio, ali igracima yebem sve po spisku za ovo danas sto su nam priredili, Pejovicu mrtve yebem za ono izbacivanje u aut. Koliko je kriv Vinko krivi su i igraci za onako lezeran i mizeran pristup, otici na trening i otjerati ih sve, ko se bude bunio odmah mu samare lupati. Radije cu gledati 11 juniora nego pi.cke na terenu kojima nije stalo do svetog dresa. Kad sam vidio jos kako se Heba i Milanovic svadjaju oko lopte pozlilo mi... Nek' uzme sad Borac titulu boli me k, kad nije igracima stalo i SS sto bi meni? Treba da kidam zivce zbog pic.ketina koji ce otici kuci i redovno platu primiti. Eto upravo sad pisite saopstenja yebo li vam UEFA i sudije majku nisu vam oni ukrali +13 zohari jedni. Vinko je dokazao da nema ni stida ni obraza jer i dalje nije dao ostavku! Davao sam mu podrsku jer sam zaista mislio da nije tolika debil.cina da mrtvu Slobodu ne uzme a danasnjim potezima mi se ogadio. Pejovica treba tjerati vise nego Melinovica kad smo tjerali... SARAJEVO CE BITI A VAS NECE ZAPAMTITE GROBARI JEDNI.
E to je ta stednja i na kraju izgubis visestruko al neka nismo bolje ni zasluzili.
Zao mi je navijaca zbog titule a ovo oko para nek se brinu Nam i njegovi iz uprave, ne troše naše pare nama su samo živce potrošili

Njemu ako je ok bacati pare u bunar nek drzi i njih i vinka do kad hoce.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Nagledao sam se svega na kosevu poraza od troglava, Travnika, Orasja svega. Al nikad ovako bezdušno nismo gubili bodove, nikakve zelje, energije, borbe. Hajde kad ne znas to razumijem al da nemas zelje i volje to se ne oprasta.
Titula cao ! Remont, totalni, ko god ne treba biti tu, nek ide, niko nije veci od kluba. Niko ovde ne brani Vinka nego se puca kontra husrefovim ratnicima i tako u nedogled... Nebitno, izgubismo titulu, e to je bitno...
Ono sto me je posebno ispiz.dilo je onaj ciganski odnos na kraju utakmice kad dva ponajgora igraca na terenu (7 i 28) krenuse u nekakav obracun sa igracima Slobode ?! Valjda sto nam se nisu sklonilu, sta li ?! Fuj, debilno, ciganski, ogavno.
Da su 7 i 28 onoliko agilni dok utakmica traje, nebo nam ne bi bilo granica !!!
Ono sto me je posebno ispiz.dilo je onaj ciganski odnos na kraju utakmice kad dva ponajgora igraca na terenu (7 i 28) krenuse u nekakav obracun sa igracima Slobode ?! Valjda sto nam se nisu sklonilu, sta li ?! Fuj, debilno, ciganski, ogavno.
Da su 7 i 28 onoliko agilni dok utakmica traje, nebo nam ne bi bilo granica !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
holyman Post 04 jan 2020, 03:02
"Samo nas 36 nezadovoljno izborom trenera, sto nas sto malih plavih. Dizite se braco neka se i vas glas cuje"
Samo da se citiram 17 mjeseci poslije i citirat cu se dok sam ziv, kome smeta popiskim ga
"Samo nas 36 nezadovoljno izborom trenera, sto nas sto malih plavih. Dizite se braco neka se i vas glas cuje"
Samo da se citiram 17 mjeseci poslije i citirat cu se dok sam ziv, kome smeta popiskim ga
NEMA NAZAD
Bas tako,nikakve zelje a treba ti za titulu. Nikad oprostiti ovoj bagri i kolektivno svi otkaz dati. Iduće kolo koga god da staviš igralo bi se bolje i brzebordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:15Nagledao sam se svega na kosevu poraza od troglava, Travnika, Orasja svega. Al nikad ovako bezdušno nismo gubili bodove, nikakve zelje, energije, borbe. Hajde kad ne znas to razumijem al da nemas zelje i volje to se ne oprasta.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma ko je htio da vidi od prve tekme 6:2 vidio je da je ovaj trol srpski neznalica teska. Dok je bilo igraca iz sampionske sezone i dok se igralo po Husrefovom automatizmu islo je, cim je on morao nesto da izmisli zapeli smo.
Uprava napolje, sabra oglabala dabra odlazi i povedi ovog agenta, slucajnog prolaznika sa sobom.
Uprava napolje, sabra oglabala dabra odlazi i povedi ovog agenta, slucajnog prolaznika sa sobom.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 11 maj 2021, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Postavit Dzenu i dat mu ugovor na 10 godina i lagano, rastjerat Pejovica i slicne, prodat Kovu i Andreja i lagano akademija plus par provjerenih imena.
Danas kad sam vidio petu izmjenu a poslije nje Krste i dalje trci po terenu ugasio stream. A onu dvostruku izmjenu ne treba komentarisat.
Otjerat sve od radnika u fan shopu do onih koji Vinku nisu urucili otkaz do 90e minute u Banjaluci veceras.
Danas kad sam vidio petu izmjenu a poslije nje Krste i dalje trci po terenu ugasio stream. A onu dvostruku izmjenu ne treba komentarisat.
Otjerat sve od radnika u fan shopu do onih koji Vinku nisu urucili otkaz do 90e minute u Banjaluci veceras.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ANEL HEBIBOVIC, KRSTE VELKOSKI, SELMIR PIDRO, ELVIS DZAFIC, HARIS HANDZIC, ALEKSANDAR PEJOVIC.
6 KRVNIKA I ZLOČINACA NA KRAJU SEZONE PRODAT/OTJERAT/ZAHVALIT SE.
Džafić nije ali zbog ležanja na klupi dozlogrdio svakom normalnom.
DOK ONI BUDU IGRALI NEĆEMO IMATI NAPRETKA!
VINKEŠA NA ČELU SA OVIH 6 MUSKETIRA TAKOĐER!
6 KRVNIKA I ZLOČINACA NA KRAJU SEZONE PRODAT/OTJERAT/ZAHVALIT SE.
Džafić nije ali zbog ležanja na klupi dozlogrdio svakom normalnom.
DOK ONI BUDU IGRALI NEĆEMO IMATI NAPRETKA!
VINKEŠA NA ČELU SA OVIH 6 MUSKETIRA TAKOĐER!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:

Oplakah u ovoj muci..
Halali brate
Ideja je vrh,uhhh mamicu im svima redom
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
A ovo se samo nama može desiti. Nedje smo pokupili lošu karmu.
Djes izgubit 13 bodova prednosti u ovoj ligi...
Smijesno
Djes izgubit 13 bodova prednosti u ovoj ligi...

Drago mi je da se slazemo. Samo rijetki su jos od te utakmice vidjeli da ce sve u khurac. Tuzla nas ubila i sva sreca badji dobi crveni i onda se raspadose. Ja sam im yebo od do jos prije toga nakon prijateljske s visockom bosnom.Kamuflazn je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:20Ma ko je htio da vidi od prce tekme 6:2 vidio je da je ovaj trol srpski neznalica teska. Dok je bilo igraca iz sampionske sezone i dok se igralo po Husrefovom automatizmu islo je, cim je on morao nesto da izmisli zapeli smo.
Uprava napolje, sabra oglabala dabra odlazi i povedi ovog agenta sa sobom.
NEMA NAZAD
Calu ili Dzenu ovih par utakmica i nek nam je Bog na pomoci..
Nosioci smo u 1. kolu kvalifikacija za konferencijsku ligu
This time next year, we'll be millionaires!
- forza_juve
- Kontakt:
Prvi put nisam gledao utakmicu nego pratio na bet365 baš iz razloga što sam predosjećao da će biti nervoze i skijanja po živcima. Onako sam pratio i nadao se da će sjevnuti mrežica ali .i.bordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:15Nagledao sam se svega na kosevu poraza od troglava, Travnika, Orasja svega. Al nikad ovako bezdušno nismo gubili bodove, nikakve zelje, energije, borbe. Hajde kad ne znas to razumijem al da nemas zelje i volje to se ne oprasta.
Jedino nas zeljkan može izvući ili titjob ali nismo ni zaslužili pehar iskreno rečeno ma da ne bih imao ništa protiv da ga podignemo ako ništa radi te Evrope koja nam se nudi
Treba bojkotovat upravu i to je to
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Sta je nama znacio Rahmanovic. Da smo ga bog do ostavili i izgubili te pare. Ali Jbg da smo...
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, OsmanhodzicBuco, perodeformero, SamoDaKazeem i 61 gost.