FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Benderrr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Benderrr » 11 maj 2021, 22:54

LjoZee je napisao/la:
11 maj 2021, 22:49
Izasao je financijski izvjestaj na zvanicnoj. Oko milion manje prihoda klub imao u 2020. za razliku od 2019. (ako sam ja to dobro skontao). Za Milicevica smo menadzersku proviziju platili u iznosu od 3.500 KM.
Da nam nisu našli taj neki minus iz 2008 god, bilo bi to podnošljivo.

Edit: kad uzmes koliko nije bilo prihoda i kako godinu dana Nema navijača.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 11 maj 2021, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 11 maj 2021, 22:57

Benderrr je napisao/la:
11 maj 2021, 22:40
BeHighirly je napisao/la:
11 maj 2021, 22:13
Roki12 je napisao/la:
11 maj 2021, 20:10
Kakve ekipe se bore za titulu :facepalm:
A još tužnije je kad znaš da smo mi i od njih za 4 klase lošiji
Ne moze me niko ubijediti da ona ekipa od 11.8.'20. - IDENTICNA je bez vecih problema savladala Borac na Grbavici :?: Racunajuci jos da su gosti tada u sastavu imali i Danilovica.
Niko, ama bas niko ne moze opovrgnuti cinjenicu da se desio neshvatljiv sunovrat u nastavku sezone, a definitivno nije povezan s igrackim kadrom, nego sa unutrasnjim klupskim problemom.

Ruku na srce tada smo u veznom redu imali Hajdarevica i Sadikovica :roll:
Nama je sve krenulo nizbrdo od korone. Skoro čitav tim je bio bolestan i stariji igrači fizicki su se teško vraćali, a neki se nisu uspjeli nikako vratiti. Prvi problem su bili kondiocini trener i medicinsko osoblje koje je 0. Poslije toga smo imali solidnih utakmica gdje su nas sudije zaklale da valja i s tim bodovima bi sigurno bili u evropi.
Poslije toga se tražila najbolja postova koja može fizički iznijeti utakmicu i tu se lutalo da valja.

Stavljas Miletića propaliteti iz Celika na stopera pored Kosorica koji je osvojio s nama trofeje, igrao vani ima iskustva (imao grešaka koji to igrač na svijetu nema, takav ne postoji) ali bolji od sve ijednog našeg stopera.

Uz to dodati da uprava nije sposobna da obezbijedi tekuće troškove i sesi se sta se desi. Amar je trebao ostati do kraja sezone i 100% bi izborili evropu al gotovo je to.
Haifa je bila kobna za nas, nazalost. Racunajuci naravno i odlazak vec pomenutih Hajdarevica i Sadikovica, jer se alternativa prava nije nasla. Od Celikovica koji je klasicni stoper napravili su veznog igraca, apsurd totalni.
Kosoric ima postovanje, tu je vec dugo godina, ali realno nema sta traziti u prvih XI, prespor je i za nase lige. Moja zelja je bila da vidim tandem Celikovic/Ikic, ali nazalost to vjerovatno necu dozivjeti.

Ono sto mi jos para oci je neshvatljivo forsiranje formacije koja ocigledno ne odgovara ovoj ekipi? Od Boje se pravi krilni igrac, forsira se Veselinovic koji je vec ove zime trebao dobiti papire nakon pokrenute tuzbe, ili Lendric koji nije ni sjena igraca iz proslih sezona, tuzno ga je uopste gledati na terenu.

Vec sam prije pisao o tome da se do kraja sezone treba pruziti prilika svim potencijalima iz omladinskog pogona, sto je Baka ruku na srce i uradio.
Zasto ne slijediti primjer Sirokog Brijega, koji je pred ovu sezonu upao u velike financijske probleme, kojima su predvidjali borbu za opstanak, pa opet njihovi akademci napravise odlican rezultat. To je poenta, jer u ovoj ligi nema kvalitete, mnogo je limitiranih igraca, i bas ta "djeca" dodju do izrazaja protiv Blazevica, Stevanovica, Sehica, Kosorica, Miletica... Ti igraci nisu nista bolji od nekih mladjih imena.

Golman je takodjer prvo sto se mora rijesiti na ljeto. Muminovic ima slobodne papire nakon odlaska iz TC, to je mozda i najjeftinija opcija?

Hiros je neko koga prizeljkujem na Grbavici, decko zna igrat' lopte, klasicna 10ka. Cak bih ga u ovom trenutku potpisao, pa i u slucaju da Stilic napusti klub.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 maj 2021, 22:58

delinjo je napisao/la:
11 maj 2021, 22:54
Jel realno da smo bacali pare na to smece i provizije jos placali..
Dela, radi li restoran kod Brajlovica?

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 11 maj 2021, 23:05

11 maj 2021, 22:57
Benderrr je napisao/la:
11 maj 2021, 22:13

Ne moze me niko ubijediti da ona ekipa od 11.8.'20. - IDENTICNA je bez vecih problema savladala Borac na Grbavici :?: Racunajuci jos da su gosti tada u sastavu imali i Danilovica.
Niko, ama bas niko ne moze opovrgnuti cinjenicu da se desio neshvatljiv sunovrat u nastavku sezone, a definitivno nije povezan s igrackim kadrom, nego sa unutrasnjim klupskim problemom.

Ruku na srce tada smo u veznom redu imali Hajdarevica i Sadikovica :roll:
Nama je sve krenulo nizbrdo od korone. Skoro čitav tim je bio bolestan i stariji igrači fizicki su se teško vraćali, a neki se nisu uspjeli nikako vratiti. Prvi problem su bili kondiocini trener i medicinsko osoblje koje je 0. Poslije toga smo imali solidnih utakmica gdje su nas sudije zaklale da valja i s tim bodovima bi sigurno bili u evropi.
Poslije toga se tražila najbolja postova koja može fizički iznijeti utakmicu i tu se lutalo da valja.

Stavljas Miletića propaliteti iz Celika na stopera pored Kosorica koji je osvojio s nama trofeje, igrao vani ima iskustva (imao grešaka koji to igrač na svijetu nema, takav ne postoji) ali bolji od sve ijednog našeg stopera.

Uz to dodati da uprava nije sposobna da obezbijedi tekuće troškove i sesi se sta se desi. Amar je trebao ostati do kraja sezone i 100% bi izborili evropu al gotovo je to.
Haifa je bila kobna za nas, nazalost. Racunajuci naravno i odlazak vec pomenutih Hajdarevica i Sadikovica, jer se alternativa prava nije nasla. Od Celikovica koji je klasicni stoper napravili su veznog igraca, apsurd totalni.
Kosoric ima postovanje, tu je vec dugo godina, ali realno nema sta traziti u prvih XI, prespor je i za nase lige. Moja zelja je bila da vidim tandem Celikovic/Ikic, ali nazalost to vjerovatno necu dozivjeti.

Ono sto mi jos para oci je neshvatljivo forsiranje formacije koja ocigledno ne odgovara ovoj ekipi? Od Boje se pravi krilni igrac, forsira se Veselinovic koji je vec ove zime trebao dobiti papire nakon pokrenute tuzbe, ili Lendric koji nije ni sjena igraca iz proslih sezona, tuzno ga je uopste gledati na terenu.

Vec sam prije pisao o tome da se do kraja sezone treba pruziti prilika svim potencijalima iz omladinskog pogona, sto je Baka ruku na srce i uradio.
Zasto ne slijediti primjer Sirokog Brijega, koji je pred ovu sezonu upao u velike financijske probleme, kojima su predvidjali borbu za opstanak, pa opet njihovi akademci napravise odlican rezultat. To je poenta, jer u ovoj ligi nema kvalitete, mnogo je limitiranih igraca, i bas ta "djeca" dodju do izrazaja protiv Blazevica, Stevanovica, Sehica, Kosorica, Miletica... Ti igraci nisu nista bolji od nekih mladjih imena.

Golman je takodjer prvo sto se mora rijesiti na ljeto. Muminovic ima slobodne papire nakon odlaska iz TC, to je mozda i najjeftinija opcija?

Hiros je neko koga prizeljkujem na Grbavici, decko zna igrat' lopte, klasicna 10ka. Cak bih ga u ovom trenutku potpisao, pa i u slucaju da Stilic napusti klub.
Ja sam opet drugačijeg mišljenja da moramo zadnju komplet liniju zamijeniti. Ostavit Sehica kad ga trpimo da ga još istrpimo a ostalo sve mijenjati. Ne znam, nisam strucnjak niti se smatram da se razumijem nesto posebno al Celikovic mi nije pouzdan ispada ko Kosorica mladji 5 godina i više. Ne znam, svi imamo neke zelje a realno ko nas pita bilo sta.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 11 maj 2021, 23:07

Gledaj u Nurke potpisa sminkerskog :mrgreen:
Pročepit će negdje.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 maj 2021, 23:07

voltron30 je napisao/la:
11 maj 2021, 22:58
delinjo je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

To ne bih znao :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 maj 2021, 23:13

delinjo je napisao/la:
11 maj 2021, 23:07
voltron30 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Brate, konobar(i) mu ne silazi s teme, pa zato pitam.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 maj 2021, 23:15

voltron30 je napisao/la:
11 maj 2021, 23:13
delinjo je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:

Ironija je sto ono dobar momak onako ,mozes sa njim o Zelji ,ali na forumu skroz drugaciji i pristrsasan :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 11 maj 2021, 23:19

Benderrr je napisao/la:
11 maj 2021, 23:05
11 maj 2021, 22:57
Benderrr je napisao/la:

Ja sam opet drugačijeg mišljenja da moramo zadnju komplet liniju zamijeniti. Ostavit Sehica kad ga trpimo da ga još istrpimo a ostalo sve mijenjati. Ne znam, nisam strucnjak niti se smatram da se razumijem nesto posebno al Celikovic mi nije pouzdan ispada ko Kosorica mladji 5 godina i više. Ne znam, svi imamo neke zelje a realno ko nas pita bilo sta.
Kakva je vjerovatnoca da ce Sipovic opet biti tu? Opet bi to bila besplatna opcija, pa mozda i najbolja u ovom trenutku? Zasto ne probati formaciju sa 3 stopera nazad? Npr. Sipovic? Celikovic-Ikic? Uz eventualno Sehica i desnog beka? SS? Ili neko novi? Tu mi niko ne pada na pamet... Vezni red ce se vjerovatno ponajvise rekonstruisati, napustit' ce nas Bekric, Alispahic?, Veselinovic. Hiros/Stilic bi mozda dobro izgledalo na terenu, dobar spoj mladosti i iskustva bi bili, znaju lopte igrati. Naprijed bi odlaskom Lendrica sansu dao mladom Nargalicu, koji bi imao identican ucinak na terenu kao navedena "zvjezdica". Zec bi trebao ostati, kao i Juricic ali da nam treba "killer" u napadu, treba! Tu mi stvarno niko ne pada na pamet, jer od Krpica pravog spica nismo imali. Ramovic to nije.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 maj 2021, 23:29

Mene Celikovic nije odusevio. Ocekivao sam vise od njega, da nema predznak Nk Rijeka i mlada reprezentacija, ne bi mogao to da vidim po igri. Cak bi rekao da je i Kerim Palic iz Krupe bolje rijesenje od njega. Ne znam, nisam stvarno strucnjak, samo ne vidim neki kvalitet kod njega.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 11 maj 2021, 23:36

delinjo je napisao/la:
11 maj 2021, 23:15
voltron30 je napisao/la:
11 maj 2021, 23:13
delinjo je napisao/la:

Ironija je sto ono dobar momak onako ,mozes sa njim o Zelji ,ali na forumu skroz drugaciji i pristrsasan :mrgreen:
A za koga mislite da je neo? Za ovog bendera? Nije se onaj u putu sreo sa neom..
Pročepit će negdje.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 11 maj 2021, 23:38

Kakav crni Vico i Dodik.Opet smo mi najveci krivci za sve.Kako ti Vico moze steliti prvenstvo kada imas Mladost, olimpik, sarajevo, zelju ,veleza, slobodu ,tuzlu ..znaci 7 /12 .Evo uzmi sada primjer Sarajeva imali su dva boda prednosti i igraju protiv tuzle,slobode,mladosti ,olimpika i radnika.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 maj 2021, 23:44

Ako nekad budemo izborili eVropu i izvucemo chifute. Treba odmah ili halaliti putovanje ili napisati eu da je nas strah ici kod mrzitelja, chifuta zionista ubica.

Naravno ako izborimo eVropu u skorije vrijeme. :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 11 maj 2021, 23:50

delinjo je napisao/la:
11 maj 2021, 22:45
Poginuli ako zapnu protiv Borca !!!
Što je najgore moj @delinjo ovi naši debili sjede i ispijaju kafice s Handžićem, Hodžićem i ostalim, mada Borac je dosta kvalitetniji od nas.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 maj 2021, 23:52

Cuj tenisera :damn:

Vela havle.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 maj 2021, 00:06

Okvirni sastavi za nedjelju:

..... Lakic
..... Uzelac Coric Cosic Subic
..... Brtan Vojinovic
Zakaric Vranjes Ziljkic/Meleg
...... Moralis

...... Bender
...... Blazevic Ikic Miletic Sehic
...... Subasic/Bojo Celikovic
Gasal Bekric Mujezinovic
..... Juricic/Zec

Razlika u kvaliteti je ogromna da se ne lazemo u ovakvim sastavima. Nema sanse ni za bod osim neka luda sreca da nas strefi i ne samo u nedjelju vec i sutra i protiv Zrinjskog. Ovo sam racunao kod nas na osnovu ovog sto je Lendric otpisan ocigledno, Alispahic isto ne dobija puno sansi, Stilic...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 12 maj 2021, 00:09

pa pogledas nas sastav i skontas da neizlazak u evropu i nije neko cudo...kakva selekcija igraca tbjrb

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 12 maj 2021, 00:10

Mene kod Borca veceras odusevio onaj Mols u vezi. Iskreno, odusevile su me obje ekipe i zelja kod igraca. Na glavu su se bacali i jedni i drugi.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 12 maj 2021, 00:15

Dokaz kakvi su nasi navijaci je Vranjesem, tjerali ga, pljuvali nesto slicno sto sad se radi s Stilicem. Sve sami strucnjaci...
by KANA

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 maj 2021, 00:25

StrikeWarzone je napisao/la:
11 maj 2021, 23:50
delinjo je napisao/la:
11 maj 2021, 22:45
Poginuli ako zapnu protiv Borca !!!
Što je najgore moj @delinjo ovi naši debili sjede i ispijaju kafice s Handžićem, Hodžićem i ostalim, mada Borac je dosta kvalitetniji od nas.
Jos 3 kola i nadam se da nece biti nasi
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.