FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

LegendKiller
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LegendKiller » 11 maj 2021, 23:17

Testo je napisao/la:
11 maj 2021, 23:07
Mi danas isto kao da nismo htjeli da pobjedimo
NEŠTO DEBELO SMRDI
osim u derbiju na Koševu, i zadnji 15 minuta utakmice Kupa protiv Tuzle, sve ostale utakmice su nam bile kao danas. Bez ideje i bez energije, tako da ne smrdi ovo danas, nego smrti od početka ove polusezone.

Jednostavno Vinko je danas kao i u većini tekmi uradio sve pogrešno.
Krene sa 2 defanzivna vezna i jedinim napadačem, pa kasnije jednog defanzivnog mijenja za drugog, koji je uz to katastofa, to je u nastavku opcija manje za izmjene. Umjesto da je izvadio Adukora i ubacio Tinu npr., on kasnije mora vaditi Andreja da bi Tinu ubacio. Dalje, Krste krilo, tačnije neko lažno krilo, koje ulazi u sredinu gdje se već nalaze Zidan i Pejović kasnije Sušić, pa smetaju jedan drugom, a na krilu nikoga. Vadi napadača a ubacuje krilo, a već imaš krilo, pred kraj tekme smo imali 4 krila na terenu od toga 3 desna (Hebib, Milanović, Krste i Fanimo). Samo budala je mogla izvaditi Mešanovića. Halo treba ti gol, ti vadiš napadača, pa ovo ni Hurtić u svoje vrijeme nije radio.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2021, 23:17

PAPE2 je napisao/la:
11 maj 2021, 23:09
feniksptica je napisao/la:
11 maj 2021, 23:01
Nema trenera koji u ovoj ekipi moze stvoriti drugo krilo u 2 normalna beka. Prihvatit tu cinjenicu pa da idemo dalje gospodo.

Ne mogu ovog ''orgijanja'' i seljackog psovanja nasim ljudima. Sto se toliki seljaci jeste l vi normalni majke vam ?? I to sam znao ko ce najvise pisat odjednom
Bravo,svaka cast,ja sam vec pisao i evo opet cu ponoviti-ostaviti ovu ekipu citavu bez ijednog pojacanja i nek dodje bilo koji trener na svijetu pa da vidimo leprsavu napadacku igru,trpanje po 5 komada,setanje ligom i evropski iskorak...
Pa sto nisu pojacali tim ??
Gdje je Nam, najbolja uprava, najbolje rukovodstvo, sve najbolje a mi na nivou kad su viršle bile. Sta ne valja??

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 maj 2021, 23:19

Dovedu li jos jednog wanna be takticara koji nije makao dalje od naše lige sve ih prebiti.
Nek prosipaju defanzivu i svoje taktike negdje drugo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 maj 2021, 23:21

Yebes ti nas svi zapeli traziti trenera..ubise s tim a mi nemamo SD

Stari ako ti Sd dovede igracine mos bit Slobodan Starcevic osvojit ces..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 maj 2021, 23:22

Pričalo se još na pripremama da titule nećemo uzeti.
Tamo nekad oko Levskog i Domzala, mahalasi iz kluba i oko kluba pričali.
Zašto je to tako? Kako su ljudi bliski Sarajevu unaprijed znali sta nam slijeduje?
Možda su vidjeli razjedinjenost ekipe, pojavu klanova, novih alkos predvodnika, neozbiljan pristup na treningu?
Šta su to oni vidjeli unaprijed, pa da se tako pričalo od strane više klupskih djelatnika?
Možda sto plate nema.mjesecima?
Jel možda zato što je javna tajna da je ćelava ubleha bila marioneta heroJine, koja je odlucivala o transferima?
Dakle titula je izgubljena još prije početka završnice lige, a mnogi su znali da će tako biti.
Čak i prije prodaje Tatara sam čuo te priče da od titule nema nista.
Zelimo odgovore. Zelimo konkretne poteze ili ostavke.

Crni21
Kontakt:

Post Postao/la Crni21 » 11 maj 2021, 23:23

Ja nikako ne kontam zašto su danas Meša i Zizu bili tako sebični sa loptom, meni se čini da se i "atmosfera" u svlačionici skroz narušila.
FK Sarajevo

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 11 maj 2021, 23:24

Jel gnjida dao otkaz

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 maj 2021, 23:25

Ma nema spavanja večeras nikako
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 maj 2021, 23:26

samoSA je napisao/la:
11 maj 2021, 23:24
Jel gnjida dao otkaz
Je l ti klub i Sd obezbijedio 2 normalna krila i 2 normalna beka ??: Mislim kad ta ''gnjida'' da otkaz to ce i dalje bit goruci problem u klubu. Samo nece bit vise trenera da optuzis da smo losi. tad ce se morat pogledat istini u oci
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 11 maj 2021, 23:26

Nabiti ga nogom još večeras ako nema obraza sam otići. Dženo, Ćala, ko god, pristaće džaba voditi do kraja sezone ekipu siguran sam, pa nemaš finansijski minus.
Ekipi treba drugačiji pristup i motivacija. Spasiti od sezone što se da spasiti. Napasti kup, moliti Boga da Borca Željo mlatne, ili da odigraju dva remija , nije nemoguće.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 11 maj 2021, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 maj 2021, 23:27

Crni21 je napisao/la:
11 maj 2021, 23:23
Ja nikako ne kontam zašto su danas Meša i Zizu bili tako sebični sa loptom, meni se čini da se i "atmosfera" u svlačionici skroz narušila.
Procitaj pismo UNFKS i bit ce ti jasnije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 11 maj 2021, 23:27

robertkosar je napisao/la:
24 avg 2020, 11:51
Pustit trenera da radi posao za koji je doveden i placen. Nema logike i van pameti je psovati i vrijedjati covjeka koji na klupi naseg kluba nezna za poraz. Naj veci Vinkov grijeh je sto je dosao kao trener umjesto ikone jednog dijela navijaca koji jedva cekaju kakav kiks ekipe da istresu svoje frustracije i seljacke psovke. Alo ljudi jesteli vi navijaci FK Sarajeva ili sta?????
Tu pricu okaci macku o rep, to je mozda prolazilo u januaru, vise ne.
Igra nikad losija, igras protiv krupe mladosti i veleza i kao nemas poraza, a u te sramotne utakmice upises remije.
[/quote]

opet malo da se citiram od prije godinu+
zbog ovih mišljenja iznad + zip, zoki, alfred i još 10ak - sada gledamo kako borac uzima titulu. Ovo je samo jedan od mnogih primjera tipičnog bošnje koji ne vidi prst pred okom i koji je nas par nazivao neprijateljima kluba. Eto protiv koga smo se mi borili 20 mjeseci. Svršavali ste na neporažene, a 2 dobre utakmice odigrali nismo.
NEMA NAZAD

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 maj 2021, 23:28

Madafaka je napisao/la:
11 maj 2021, 23:03
Kreneš da spavaš a u mislima ti ziheras sa dva zadnja vezna i Velkoski na krilu, sa klupe ulazi Hebibovic hahahhahahahhahah sta ste uradili od kluba pa ovaj gubitak titule niste ni svjesni šta znaci fuj
Isto se meni desava. Legao da spavam i u glavi Velkoskilijevo i hebibovic desno. Muka mi ko sve danas igra. Pa mislim da njih dvojica u Goraždu ne bi igrali. Sunce vam svima poljubim. Pa onaj hebibovic 1 20m prica ko curica neka i on se danas nasao svadjati. Da puhne vjetar i on bi poletio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 maj 2021, 23:29

Zeko87 je napisao/la:
11 maj 2021, 23:26
Nabiti ga nogom još večeras ako nema obraza sam otići. Dženo, Ćala, ko god, pristaće džaba voditi do kraja sezone ekipu siguran sam, pa nemaš finansijski minus.
Ekipi treba drugačiji pristup i motivacija. Spasiti od sezone što se da spasiti. Napasti kup, moliti Boga da Borca Željo mlatne, ili da odigraju dva remija , nije nemoguće.
Gotovo je brate ovo. Borac do kraja 3/3
Mi necemo ni u ove 3 sve pobjediti.
Pokušati kup uzeti mada i to tesko.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 11 maj 2021, 23:31

feniksptica je napisao/la:
11 maj 2021, 23:26
samoSA je napisao/la:
11 maj 2021, 23:24
Jel gnjida dao otkaz
Je l ti klub i Sd obezbijedio 2 normalna krila i 2 normalna beka ??: Mislim kad ta ''gnjida'' da otkaz to ce i dalje bit goruci problem u klubu. Samo nece bit vise trenera da optuzis da smo losi. tad ce se morat pogledat istini u oci
Jes u pravu si dobar je vinko nego fali krilaaaaa
De bolan na stakama da su igrali bar bi x-eve izvukli i sad bi bar 5+ imali
A tacno je dok je nama pejovica,hebiba gipsanog kstea da mi iz ove kaljuze nikad napredovat necemo

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 maj 2021, 23:31

A gledaj sad nasih..pa igras finale kupa, losiji jesmo oni su veliki favoriti svakako. Al de na vrijeme reaguj. Trazi za kup strane sudije. DA ti ne mogu rec kasno smo reagovali ko sto uvijek reagujemo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 maj 2021, 23:34

Osjeti se u pisanju da je svima zao zbog svega sto se desava, ali kod nekih se osjeti i radost, cisto da dodatno poljuju nekoga. Sramota.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 maj 2021, 23:34

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
11 maj 2021, 23:22
Pričalo se još na pripremama da titule nećemo uzeti.
Tamo nekad oko Levskog i Domzala, mahalasi iz kluba i oko kluba pričali.
Zašto je to tako? Kako su ljudi bliski Sarajevu unaprijed znali sta nam slijeduje?
Možda su vidjeli razjedinjenost ekipe, pojavu klanova, novih alkos predvodnika, neozbiljan pristup na treningu?
Šta su to oni vidjeli unaprijed, pa da se tako pričalo od strane više klupskih djelatnika?
Možda sto plate nema.mjesecima?
Jel možda zato što je javna tajna da je ćelava ubleha bila marioneta heroJine, koja je odlucivala o transferima?
Dakle titula je izgubljena još prije početka završnice lige, a mnogi su znali da će tako biti.
Čak i prije prodaje Tatara sam čuo te priče da od titule nema nista.
Zelimo odgovore. Zelimo konkretne poteze ili ostavke.
Ko je pricao i gdje ? Navedi imena i prezimena i da se udje u problematiku ove situacije malo dublje pa da onda diskutujemo na bar nekoj osnovi. Je li to 100% ili je rekla kazala ?
Ako nije za javno mozes i u PP.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 maj 2021, 23:35

Kad zeljo mlatne Borca i mi dobijemo mladost ,😂
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 11 maj 2021, 23:37

holyman je napisao/la:
11 maj 2021, 23:27
robertkosar je napisao/la:
24 avg 2020, 11:51
Pustit trenera da radi posao za koji je doveden i placen. Nema logike i van pameti je psovati i vrijedjati covjeka koji na klupi naseg kluba nezna za poraz. Naj veci Vinkov grijeh je sto je dosao kao trener umjesto ikone jednog dijela navijaca koji jedva cekaju kakav kiks ekipe da istresu svoje frustracije i seljacke psovke. Alo ljudi jesteli vi navijaci FK Sarajeva ili sta?????
Tu pricu okaci macku o rep, to je mozda prolazilo u januaru, vise ne.
Igra nikad losija, igras protiv krupe mladosti i veleza i kao nemas poraza, a u te sramotne utakmice upises remije.
opet malo da se citiram od prije godinu+
zbog ovih mišljenja iznad + zip, zoki, alfred i još 10ak - sada gledamo kako borac uzima titulu. Ovo je samo jedan od mnogih primjera tipičnog bošnje koji ne vidi prst pred okom i koji je nas par nazivao neprijateljima kluba. Eto protiv koga smo se mi borili 20 mjeseci. Svršavali ste na neporažene, a 2 dobre utakmice odigrali nismo.
[/quote]

Moglo bi se sad ulaziti u analizu utakmice po utakmicu, ali ne vrijedi. Ko shvati shvatice. Neki su svrsavali na pobjede gdje smo se vadili na individualni kvalitet. Husref je smijenjen zbog (ne)kvaliteta igre, a Vinko nije nikada pokazao neku bolju igru. Ne kazem da je Hus bolji trener ili nesto drugo, ali ja mislim da je ocito da V.M. nije bio apsolutno nikakav napredak ni u jednom smislu nego ce nam na kraju izbit iz dzepa milione € od Evrope kao i pare za otkaz.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Jabroni i 26 gostiju.