FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Puno se pitanja otvara a a klub zatvoren ko S Koreja. Vidjet ćemo na sta ce ovo sve izaci.
Trener
Sportski Direktor
Sastavljanje ekipe za iducu sezonu
Renoviranje stadiona
Akademija
Sve ove stvari treba raditi, a puno je nepovjerenja i loše atmosfere.
Trener
Sportski Direktor
Renoviranje stadiona
Akademija
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sada ce i budzet biti puno manji, jer naravno nismo izborili ligu prvaka - te će se puno para izgubiti. Tako da na ljeto sumnjam da će ikakvih dobrih pojačanja biti.
E bože dragi, da mi je neko rekao da ce nam se ovo desiti
I hajde zaspi, a sve ti misao u glavi kako si titulu popusio..
E bože dragi, da mi je neko rekao da ce nam se ovo desiti

I hajde zaspi, a sve ti misao u glavi kako si titulu popusio..

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Najveci problem je mahalski pristup. Imas ovde ljude koji se druze sa uposlenocima ili igracima i onda dodju odaju sastav za narednu utakmicu ili neku drugu vaznu info.bordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:39Puno se pitanja otvara a a klub zatvoren ko S Koreja. Vidjet ćemo na sta ce ovo sve izaci.
Trener
Sportski Direktor
Renoviranje stadiona
Akademija
E sad zamisli sta se desava na vecem nivou... kad ljudi imaju kontakt sa Sabrinom, Valentinom, Hadzucem, Ciofiem ili nekim ko ke bas-bas na poziciji. Nikako da se riejsimo mentaliteta bosnje ! A svasta se prica, da su mnogi umijesani...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- forza_juve
- Kontakt:
Pošto su kone nesposobne da ga sami sebi zabiju a kamoli nekom drugom i Vico će napraviti titjob sa Azmirom onda je jasno da smo popušili na frontu.
Jedino sam sebe lažem da je sve ovo stvar nekog dogovora pa nama ide titula Borcu kup a ovi rezultati da se zamazu oči narodu i da klepe pare na kladari hehehe. To je ono očajnički razmišljanje ybg, držim se toga jer imamo trenera koji je hodajući mrtvac pa samim time i igrači su ko zombiji nikakvi, rezultati očajni a on još sjedi na klupi.
Neka je Bog na pomoći nama navijačima jer je ovo opasna stvar za psihu, neko će skroz da pukne
Jedino sam sebe lažem da je sve ovo stvar nekog dogovora pa nama ide titula Borcu kup a ovi rezultati da se zamazu oči narodu i da klepe pare na kladari hehehe. To je ono očajnički razmišljanje ybg, držim se toga jer imamo trenera koji je hodajući mrtvac pa samim time i igrači su ko zombiji nikakvi, rezultati očajni a on još sjedi na klupi.
Neka je Bog na pomoći nama navijačima jer je ovo opasna stvar za psihu, neko će skroz da pukne
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ode Rahmanovic. Ok, najbolji je igrac, ali kontas imas Susica, moci ce to nadomjestiti. Susic totalno grohnuo, nema ga ni u prvih 11.
Ode Tatar, kontas sigurno ce dovesti njegovu zamjenu, jer nemas nikoga. Uprava ne dovede nikoga.
Citavu sezonu kuburis sa centarforom i ne dovedes ga. Dobedes nekakvog za kojeg ne mozes reci ni da je fudbaler i Mesanovica koji nije ono sto ti treba i koji je realno fula.
Onda, bruku kao glavnih igraca, totalno van forme.
Milicevic i Dupovac, daleko od nivoa iz jesenjeg dijela. Pidro i Oremus grozni.
I dobijes ovo sto imas.
Realno, samo Kovacevic i donekle Andrej, mogu dobiti prolaznu ocjenu.
Kapiten koji prica viceve, Jukic, Milanovic, Hebibovic, Handzic, Hodzic, Adukor... to su igraci nivo Olimpika, ako cemo realno.
Proljece je krenulo grozno, ali kontao sam da ce se malo dohavizati nakon reprezentativne pauze. Kad sam vidio i nakon toga kakav je odron od igre, ja sam se od titule halalio davno. Ovako jadna ekipa ne zasluzuje titulu.
Ovdje generalno nesto smrdi. Ocito je finansijska situacija u klubu dosta losa i radi toga se na zimu oslabila ekipa, radi toga se sad trpi Vinko, radi toga i gase skolu fudbala.
Ova uprava je ocito nesposobna i zelim cim prije da im vidim ledja.
Samo me zanima kakvo ce sutra saopstenje napisati. Ide uskori suplja o stadionu i radovima.
Ode Tatar, kontas sigurno ce dovesti njegovu zamjenu, jer nemas nikoga. Uprava ne dovede nikoga.
Citavu sezonu kuburis sa centarforom i ne dovedes ga. Dobedes nekakvog za kojeg ne mozes reci ni da je fudbaler i Mesanovica koji nije ono sto ti treba i koji je realno fula.
Onda, bruku kao glavnih igraca, totalno van forme.
Milicevic i Dupovac, daleko od nivoa iz jesenjeg dijela. Pidro i Oremus grozni.
I dobijes ovo sto imas.
Realno, samo Kovacevic i donekle Andrej, mogu dobiti prolaznu ocjenu.
Kapiten koji prica viceve, Jukic, Milanovic, Hebibovic, Handzic, Hodzic, Adukor... to su igraci nivo Olimpika, ako cemo realno.
Proljece je krenulo grozno, ali kontao sam da ce se malo dohavizati nakon reprezentativne pauze. Kad sam vidio i nakon toga kakav je odron od igre, ja sam se od titule halalio davno. Ovako jadna ekipa ne zasluzuje titulu.
Ovdje generalno nesto smrdi. Ocito je finansijska situacija u klubu dosta losa i radi toga se na zimu oslabila ekipa, radi toga se sad trpi Vinko, radi toga i gase skolu fudbala.
Ova uprava je ocito nesposobna i zelim cim prije da im vidim ledja.
Samo me zanima kakvo ce sutra saopstenje napisati. Ide uskori suplja o stadionu i radovima.
Ko večeras zaspe svaka mu dala, meni dođe da se upucam šta smo uradiliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:41Sada ce i budzet biti puno manji, jer naravno nismo izborili ligu prvaka - te će se puno para izgubiti. Tako da na ljeto sumnjam da će ikakvih dobrih pojačanja biti.
E bože dragi, da mi je neko rekao da ce nam se ovo desiti![]()
![]()
I hajde zaspi, a sve ti misao u glavi kako si titulu popusio..![]()
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
1. Sarajevo MORA igrati napadacki fudbal ( sve ostalo je bacanje na glavu ) jel to je tako jednostavno. Pokazalo se do sada 100 puta da drugacije nemoze.
2. Sarajevo mora imati TRENERA da u svakom momentu ima 2-3 formacije u glavi i da igru prilagodi uslovima i igracima. Pravovremeni potezi, i izmjene. Trener je taj koji treba da radi sa igracima ( i individualno, pogotovo sa mlađima ) i da od igraca pravi poziciju na kojoj da igra a ne od pozicije da pravi igraca. On je taj koji je trebao da selektuje igrace.
3. Sarajevo mora imati MUDONJE u Upravi koje znaju,mogu stati iza svih ubleha, sudija i budalastina. Pisanje saopstenja mogu kurcu svirati
Od svega oviga MI nemamo ništa.
Borac ovo sve ima i zato je tu gdje jeste
Poklopi se po usima, i klanjaj, aminuj da se do kraja desi cudo pa da ovi Vickovi negdje kiksaju a ovi nasi puleni malo, ali samo malo mozak da prodrmaju pa da skontaju koliko ove godine titula znaci.
2. Sarajevo mora imati TRENERA da u svakom momentu ima 2-3 formacije u glavi i da igru prilagodi uslovima i igracima. Pravovremeni potezi, i izmjene. Trener je taj koji treba da radi sa igracima ( i individualno, pogotovo sa mlađima ) i da od igraca pravi poziciju na kojoj da igra a ne od pozicije da pravi igraca. On je taj koji je trebao da selektuje igrace.
3. Sarajevo mora imati MUDONJE u Upravi koje znaju,mogu stati iza svih ubleha, sudija i budalastina. Pisanje saopstenja mogu kurcu svirati
Od svega oviga MI nemamo ništa.
Borac ovo sve ima i zato je tu gdje jeste
Poklopi se po usima, i klanjaj, aminuj da se do kraja desi cudo pa da ovi Vickovi negdje kiksaju a ovi nasi puleni malo, ali samo malo mozak da prodrmaju pa da skontaju koliko ove godine titula znaci.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kažu iz uprave da je Vinko dobio otkaz..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi smo sa Benjom i Amarom imali problem na postavljen bunker a ne ovako. Doslovno nismo šanse napravili osim kornera.
Kolko god suludo zvučalo obzirom na rezultate moram reći da ako bi morao birati trenera iz Premijer Lige za Sarajevo onda bi go bio Jakirovic. Kako god, nadam se da će bit neko sa strane ko može donijeti nešto novo.
Kolko god suludo zvučalo obzirom na rezultate moram reći da ako bi morao birati trenera iz Premijer Lige za Sarajevo onda bi go bio Jakirovic. Kako god, nadam se da će bit neko sa strane ko može donijeti nešto novo.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ja sam vec javio da sutra necu moci doc na posao.Foux87 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:45Ko večeras zaspe svaka mu dala, meni dođe da se upucam šta smo uradiliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:41Sada ce i budzet biti puno manji, jer naravno nismo izborili ligu prvaka - te će se puno para izgubiti. Tako da na ljeto sumnjam da će ikakvih dobrih pojačanja biti.
![]()
Ma brate postavis sve strance i svedes mahalu na minimum. Ja bratu rođenom ne vjerujem samo zato što je bošnjoZoran28 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:43Najveci problem je mahalski pristup. Imas ovde ljude koji se druze sa uposlenocima ili igracima i onda dodju odaju sastav za narednu utakmicu ili neku drugu vaznu info.bordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:39Puno se pitanja otvara a a klub zatvoren ko S Koreja. Vidjet ćemo na sta ce ovo sve izaci.
Trener
Sportski Direktor
Renoviranje stadiona
Akademija
E sad zamisli sta se desava na vecem nivou... kad ljudi imaju kontakt sa Sabrinom, Valentinom, Hadzucem, Ciofiem ili nekim ko ke bas-bas na poziciji. Nikako da se riejsimo mentaliteta bosnje ! A svasta se prica, da su mnogi umijesani...

Edit:
Po meni greska ako su dali vinku otkaz i isplate mu odstetu. Onda su to trebali na vrijeme uraditi a ne cekati da se poselamimo s titulom. Sto se mene tice sad neka ga drze do kraja ugovora.
Kakve nelogicnosti se desavaju covjek se zapita jesu li ovi ljudi pogubljeni ili zlonamjerni...
Zadnja izmjena: fera, dana/u 11 maj 2021, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Gdje da potpisem sad i do kraja zivota da stranci svim upravljaju. Bolan bosnjo ce te prodati za "lajk" na fb-u...fera je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:51Ma brate postavis sve strance i svedes mahalu na minimum. Ja bratu rođenom ne vjerujem samo zato što je bošnjoZoran28 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:43Najveci problem je mahalski pristup. Imas ovde ljude koji se druze sa uposlenocima ili igracima i onda dodju odaju sastav za narednu utakmicu ili neku drugu vaznu info.bordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:39Puno se pitanja otvara a a klub zatvoren ko S Koreja. Vidjet ćemo na sta ce ovo sve izaci.
Trener
Sportski Direktor
Renoviranje stadiona
Akademija
E sad zamisli sta se desava na vecem nivou... kad ljudi imaju kontakt sa Sabrinom, Valentinom, Hadzucem, Ciofiem ili nekim ko ke bas-bas na poziciji. Nikako da se riejsimo mentaliteta bosnje ! A svasta se prica, da su mnogi umijesani...![]()
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
Kakva uprava, ja sam to danas pisao, Ahmo je tu

A sad nek neok odgovara sto se trenerima daju visegodisnji ugovori..stvarno ne vidim razlog za to u nasoj ligi. Svaki ugovor treba da bude 1+1..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Molite se Bogu u ove mubarek dane da za sezonu dvije ne budemo Vardar ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Nešto kontam, kad je Hus otjeran gsp "pred nama je teška utakmica i kvalitetan protivnik" je osvojio titulu za pet kola, možda je sad neko osvoji za tri. 
Amin ya rabbi!

Amin ya rabbi!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Oke, eto isupunile su se zelje vecina za trenera.
Haj sad da vidimo kako do kraja sezone pregurat bez krila i bekova ??
O tome da na kraju sezone vjerovatno idu Fanimo i Vladan necu ni da razmisljam sad..
Haj sad da vidimo kako do kraja sezone pregurat bez krila i bekova ??
O tome da na kraju sezone vjerovatno idu Fanimo i Vladan necu ni da razmisljam sad..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Možda uđemo u grupnu fazu EL. Nije sve tako crno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:41Sada ce i budzet biti puno manji, jer naravno nismo izborili ligu prvaka - te će se puno para izgubiti. Tako da na ljeto sumnjam da će ikakvih dobrih pojačanja biti.
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, bhfanatic14, Bing [Bot], Burberry46, EastMadness, fks74, Fudo, JavierBosnia, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood, Seipronto i 104 gosta.