Ništa. Dobio je trenera po svom ukusu. Pošalje mu mailom sedmični plan i rokaj. Vaginko se ništa i ne pita. Preskupa zajebancija.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
ko god da si sjecam te se da smo jedini na ovom forumu od pocetka ukazivali na nespremnost igraca dok su nas drugi pljuvali i pricali kako on tako tempira formu za kraj sezone,samo sto su mene banovali vise puta
joj sjecas se fore kao korona,on im posalje plan i program i kao treniraju preko zooma,sve neka sminka,ej huseinovic ih juce pretcao svega mi ahaahahahhahahaha oj kakvi nehljebari i invalidi ,
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Sljedece sezone ce tek veselo da bude kad dodas ove lakrdije su nista sta nas ceka al neka bosnjo sto je trazio to je i dobio. Takodje sto se tice ekipe i vodje ja iste suvisno je bilo sta reci.
Vuku se jer ocito nece da igraju! Jucerasnji voljni momenat u utakmici u kojoj nemas pravo na kiks je dokaz da ima nesto sto raja nezna i sto se krije vjerovatno vec dugo a sto je puno veci problem i od Hadzica i od odlaska Rahmanovica i Tatara, i od nedovodjenja pojacanja i od Vinka i ostataka SS.
Nisam pisao o tome al meni je sumnjivo od momenta kad se administracija kluba svim silama bacila u PR kampanju oko sudjenja, lopovluka, kojekakvih bezpotrebnih I unaprijed osudjenih na propast sastanaka s par klubova itd. Umjesto da se sva energija 100% podredi ostvarenju rezultata i osvajanja titule koja ni sad nije izgubljena, oni su se bacili na kreiranje alibija cime su i igracima dali ne samo alibi nego su ih i psihicki poremetili odvukli im fokus s terena na sve ostalo sto desava okolo.
Vinko je ovdje krivac u svom segmentu ali ni najmanje nije jedini niti najveci krivac za sve ovo sto se desava.
A za ove sto prizivaju Dzenu, da nije smijesno bilo bi zalosno. To bi tek bilo pisanje na sve sto se uradilo ili probalo uraditi u protekle 3 god. Ako nema trener koji je nivo iznad ovog, slobodan odmah danas, i kojem ce biti ukazano povjerenje da vodi ekipu u sledecoj sezoni kako god da se ova zavrsi, neka ostane Vinko do kraja i ova tri kola. Nakon toga razlaz a mi da nadjemo trenera dostojnog i sposobnog da iznese teret i zelje kluba kakvog vecina zeli da gleda iduce godine i dalje.
Vakat je da i taj smecar dodje na dnevni red. Pouzdano znam da nije bio barem na pola treninga. Vec ranije sam rekao, nemoguce je stici obavljati sve obaveze, a profesor ima funkcija kao prosjecan bh.politicar.
Sada tek idemo niz brdo, a kocnice su otkazale. Ovo sto se desava Zrinjskom i Zeljeznicaru, ubrzo bi moglo i nama, ako se ne reaguje.
Pricajte sta god zelite, ali navijaci su jedini korektivni faktor svakoj upravi, pa tako ce biti i ovoj. Borba nece stati dok se sve i jedan uhljup ne otjera, zivi bili, pa vidjeli.
P.S. Plata nema vec par mjeseci i to nema veze s kvartalnim isplatama.
Sada tek idemo niz brdo, a kocnice su otkazale. Ovo sto se desava Zrinjskom i Zeljeznicaru, ubrzo bi moglo i nama, ako se ne reaguje.
Pricajte sta god zelite, ali navijaci su jedini korektivni faktor svakoj upravi, pa tako ce biti i ovoj. Borba nece stati dok se sve i jedan uhljup ne otjera, zivi bili, pa vidjeli.
P.S. Plata nema vec par mjeseci i to nema veze s kvartalnim isplatama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Shategabri
- Kontakt:
Nek nema, nisu ih ni zaslužili.
Tek ih neće biti kad se budu igrale kval za onu KL.
Umjesto miliona biće neka sića.
Puno pravo da Nam zavrne pipu!
Tek ih neće biti kad se budu igrale kval za onu KL.
Umjesto miliona biće neka sića.
Puno pravo da Nam zavrne pipu!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Postali smo predmet sprdancije.
Osvojiti kup i koliko-toliko iscupati sezonu. Ali tesko sa Vinkom da mozemo osvojiti jer nema on kapacitet da vise motivise ovu ekipu. Igraci mozda nisu neke igracine ali vjerujem da za nase lige nisu ni losi i s drugim trenerom i pristupom mogli su sacuvati +13
Nisu navijaci krivi za ovo, nisu navijaci raspolagali parama od investitora i od sponzora. Imali smo budjet bolji od vecine ekipa u ligi a strahujemo od svake ekipe u ligi i mucimo se svaku utakmicu. Plus spomijnu se nekakvi minusi u poreskoj. Zna se ko je kriv za ovo. Ne znam kako ih neko moze braniti. Opet ako kritikujemo ne znaci da tjeramo skroz iz kluba ali ih tjeramo da poprave neke stvari. Sta treba sutiti samo kao pojedinci i svrsavati na svaki potez uprave. Kao sto se moze pohvaliti moze se i kritikovati. Valjda to nauce pojedini forumasi.
Osvojiti kup i koliko-toliko iscupati sezonu. Ali tesko sa Vinkom da mozemo osvojiti jer nema on kapacitet da vise motivise ovu ekipu. Igraci mozda nisu neke igracine ali vjerujem da za nase lige nisu ni losi i s drugim trenerom i pristupom mogli su sacuvati +13
Nisu navijaci krivi za ovo, nisu navijaci raspolagali parama od investitora i od sponzora. Imali smo budjet bolji od vecine ekipa u ligi a strahujemo od svake ekipe u ligi i mucimo se svaku utakmicu. Plus spomijnu se nekakvi minusi u poreskoj. Zna se ko je kriv za ovo. Ne znam kako ih neko moze braniti. Opet ako kritikujemo ne znaci da tjeramo skroz iz kluba ali ih tjeramo da poprave neke stvari. Sta treba sutiti samo kao pojedinci i svrsavati na svaki potez uprave. Kao sto se moze pohvaliti moze se i kritikovati. Valjda to nauce pojedini forumasi.
Prije ovog kola sam rekao, ponovit cu sada i to cisto radi kupa. Ahmetovicu prepustiti ostatak sezone, barem ce moci motivisati ove balerine.
@Tatamata1946, dosta su se ovi kritikovali, vrijeme je da idu svi u kompletu. Ovakvu priliku ne bi propustili ni Del Boy i Rodney.
@Tatamata1946, dosta su se ovi kritikovali, vrijeme je da idu svi u kompletu. Ovakvu priliku ne bi propustili ni Del Boy i Rodney.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Po informacijama koje sam dobio, naši su zvali Sisoja da vide može li se šta dogovoriti oko utakmice sa njima, on se nije htio ni javiti 

Noga Vinku, okej pošteno slabi rezultati, prokockana titula....
ali ako ide noga vinku da bi doveli nekog "stručnjaka " iz premijer lige BiH ili nekog polovnjaka iz Srbije i Hrvatske bolje on da ostane.
Kad mu je već noga dovedi stranca za trenera pa da i to probamo, ove domaće stručnjake smo već probali. Dovedi nekog švabu, austrijanca oni imaju vrhunske trenerske škole ili ovaj Ciofi neka nekog talijana ubaci
ali ako ide noga vinku da bi doveli nekog "stručnjaka " iz premijer lige BiH ili nekog polovnjaka iz Srbije i Hrvatske bolje on da ostane.
Kad mu je već noga dovedi stranca za trenera pa da i to probamo, ove domaće stručnjake smo već probali. Dovedi nekog švabu, austrijanca oni imaju vrhunske trenerske škole ili ovaj Ciofi neka nekog talijana ubaci
Najgore mi je kad pomislim da ce ovi sad hadalji vladati PL narednih godina. Sljedeće ce imati još jači igracki kadar a ako zapne tu je uvijek Vicko..
Na kraju smo sve mi krivi..
Na kraju smo sve mi krivi..
- Shategabri
- Kontakt:
Nek i nije.Historicar je napisao/la: ↑12 maj 2021, 09:18Po informacijama koje sam dobio, naši su zvali Sisoja da vide može li se šta dogovoriti oko utakmice sa njima, on se nije htio ni javiti![]()
Kakvo crno dogovaranje.
Oko čega?
Neću ba takvo FKS!
Koševo Zapad
Napapijri je napisao/la: ↑12 maj 2021, 09:18Prije ovog kola sam rekao, ponovit cu sada i to cisto radi kupa. Ahmetovicu prepustiti ostatak sezone, barem ce moci motivisati ove balerine.

This time next year, we'll be millionaires!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Prosjecni bosnjo, lani drvlje i kamenje na savez kad su evropu ispustili, a sad kad je u savezu radi po naredbi viceHistoricar je napisao/la: ↑12 maj 2021, 09:18Po informacijama koje sam dobio, naši su zvali Sisoja da vide može li se šta dogovoriti oko utakmice sa njima, on se nije htio ni javiti![]()
Ako se uefa ne umijesa u ovaj jad od lige i ne suspenduje sve redom, dugo mi necemo vise titule vidjet
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
A uprava i Sabrina ništa je li? Vidim vas jako malo povezuje 2+2 koji je uvijek, ali uvijek 4.
- FKS -
Sa onakvim sudjenjem hoce sigurno sto smo gledali fudbal gledali smo sa njima nema sanse uopste fudbal igrat
Borac polako postaje fudbalska Igokea, bit ce yebeno parirat im po svemu(novac, utjecaj, igraci...)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
nek nema plata,ko je omogucio susicu da prima 30 hiljada mjesecno,ko je dao ikako platu handzicu hebibu i slicnima ee neka ih on placa **** im on sve a oni njemu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Sisoja je u kompi sa Vicom kao i sloboda..
Odd 33 bodova osvoiti samo 13
Ovde su neki branili JELESKOVICA
DODUSE BORAC U TURSKOJ ODRADIO PRIPREME MI U HRVASKOJ MISLIM DA JE TOJEDNA OD OGROMNI GRESAKA
Odd 33 bodova osvoiti samo 13
Ovde su neki branili JELESKOVICA
DODUSE BORAC U TURSKOJ ODRADIO PRIPREME MI U HRVASKOJ MISLIM DA JE TOJEDNA OD OGROMNI GRESAKA
-
- Kontakt:
Apsolutno, ovdašnjim trenerima zabraniti da priđu klubu, pogotovo toj ekipi koju određene struje guraju, Turkovića, Repuha, Varešanovića, Ćale, Švrakiće.....FoSte95 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 09:19Noga Vinku, okej pošteno slabi rezultati, prokockana titula....
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, broj6, Burberry46, N3R3D, sekac, VolimoSarajevo i 113 gostiju.