FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2021, 09:39

Sad ce Ziza da miksa sastav protiv Bojca takodje i Sisoje. Sami smo krivi treba mjenjat dosta stvari a ove lakrdije su jos jedna stvar u nizu sto su svi digli ruke od ove lige i neko spominje neke ozbiljne investicije ovdje hahaha pa samo moze neko pobjeci odavde nista vise

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2021, 09:41

NAPADAJ je napisao/la:
12 maj 2021, 09:38
SarajevoForza je napisao/la:
12 maj 2021, 09:28
Historicar je napisao/la:
12 maj 2021, 09:18
Po informacijama koje sam dobio, naši su zvali Sisoja da vide može li se šta dogovoriti oko utakmice sa njima, on se nije htio ni javiti :(
Prosjecni bosnjo, lani drvlje i kamenje na savez kad su evropu ispustili, a sad kad je u savezu radi po naredbi vice

Ako se uefa ne umijesa u ovaj jad od lige i ne suspenduje sve redom, dugo mi necemo vise titule vidjet
Pa isto vazi i za vas, dok je vladao Begic i ekipa oko njega nije vam lakrdija smetala tad ste jos javno sa njima sjedili. Kad je zor vasoj guzici onda Boze ne mozete vjerovati sta se desava, jadni vi svi protiv vas. A "sisoje" ce se javiti kada stigne punac, na putu je :angel:
O kakvim lakrdijama pricas ti debili su bili na vlasti ali ja nisam vidio da se ovako providno sudi jednom timu sto govore i protesti klubova. Uredu je jedna il dvije greske al kad ti brane da igras to je vec lakrdija uostalom pali odavde niko te nista pitao nije. Sud je sve rekao u vezi Sisoje
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 12 maj 2021, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.

123ado
Kontakt:

Post Postao/la 123ado » 12 maj 2021, 09:41

Ovako.
Borac ima dvije tekme gdje moze da "prospe" bodove. Mi smo na dva boda zaostatka.
I dalje imamo ozbljne sanse da budemo prvaci.
ali i ako se desi da budemo prvaci Vinko treba da ide. Njegova letargija je jaca od svakog apurina, nisam siguran da sam sinoc dva sata spavao. Pa gledam onu kradju u BL pa onda se ljutim na nas, a opet je kradja i stima se Borcu, a opet mi smo imali prednos. Ludim i sada. Imao je podrsku kakvu je malo koji trener imao, ima tim i dalje koji je odlican. Bez obzira na odlazak Rahmanovica i tatara ima tim koji moze i mora pobjediti Slobodu na AFH i uz ponistena dva gola. Ja sam ga branio ovde na forumu ali je ocigledno limitiran u nekim segmetima i kao takav ne moze biti nama trener. Jos jedno razmisljanje. Mislim i ovo nije bahatost, mi idemo ka tome da smo ozbljan klub i ne treba nam vise trener koji je mozda dobar. Zreli smo za prvjernog trenera koji bi znao napraviti iskorak i u evropi. Ako ode Vinko a dodje neko ko je mozda a mozda nije kalibar za FKS mi smo ljudi opet na pocetku i opet cemo da se nerviramo. Treba vidjet da li ima neki slobodan mlad trener koji je vodio Dinamo ili neki klub u Slo, Majdarskoj itd. Volim ja npr Uscuplica i volio bi da on bude tu ko Ferguson ali koliko je to realno.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 12 maj 2021, 09:45

Vinko treba da ide odma kad bi bez trenera bili ova tri kola i da povede Pejovica u B.Luku sa sobom da im vico i dodik dadnu medalju za ovo sto su uradili
Mislio sam da se sinoc vec spakovo i otiso al to ocigledno obraza nema i svi izgleda gledaju FKS kao neku kravu muzaru iz koje bi da uzimaju a nista za uzvrat da ne daju

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 maj 2021, 09:48

Nzm ja sam možda lud i preoptimističan ali vcrs sa pobjedom Velež osigurava Evropu, a TC ako dobije Širokog opet je u igri za četvrto mjesto. Naredni kolo rasterećeni Velež igra sa TCom kojoj treba pobjeda da bi bila u igri. A poslije toga TC igra sa Borcem meč koji u gornjem slučaju ne smiju izgubiti niti odigrati remi

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 12 maj 2021, 09:51

Kako se iz uprave vjesto izvlace iz ovakvih situacija,do neki dan oni sami dali podrsku Vinku,a sad mu urucuju otkaz kad je kasno za sve i opet ce sa tim smiriti navijace,isto kao i za celavog,pa ko je doveo marinovica i to kao dugorocno rijesenje,zasto taj ne odgovara isto kao i trener,prava sda taktika,kad se navijaci pobune ti im ugodi i zadrzi fotelju,niko da kaze ja sam kriv odlazim itd,nego samo mazanje ociju,sutra ce opet doci neki novi marinovic i kasnije opet otkaz i tako 100 godina :clap:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 maj 2021, 09:52

Željo kada bi se dobro, baš dobro premirao i kada bi izveo najjači moguci sastav u nedjelju, možda bi mogao pobjediti, mada bi nas i nerješen rezultat ostavio na vještačkom disanju u borbi za titulu, uz našu pobjedu nad Mladosti.A što se tice te neke buduce saradnje sa bošnjačkim klubovima, ja da se pitam Olimpika bi natamburao 7:0, čak i ako im bude trebao bod za opstanak, tim sam sve rekao.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 12 maj 2021, 09:56

donDondon je napisao/la:
12 maj 2021, 09:33
nek nema plata,ko je omogucio susicu da prima 30 hiljada mjesecno,ko je dao ikako platu handzicu hebibu i slicnima ee neka ih on placa **** im on sve a oni njemu
Nema 30 realno. 10 milja eura ima. Covjek je Tuzlu odbio za 12 milja eura prije nas ja mislim.

Nebitno sad.
Uglavnom mi smo bez SD-a a jucer citam koliko.igraca ima da im istice ugovor u ostalim klubovima. I to.bas dobrih. Prvo ovaj Golubovic. Trebao se uzeti ako Kova ide. Onda Ivan Ikic iz Sirokog sto se sprdao s nama i zabio gol. Odlican igrac. A bas mlad. 21 22 godine. On bi se jos sutra trebao dovesti. Dobru skolu imaju i Zrinja i Siroki. Treba njihove igrace dovoditi. I mi u takvoj situaciji kad je egzodus bas dobrih igraca iz lige nemamo SD-a. Vusurovica iz Radnika je Borac vec zavrsio. Isto beton krilo a mlad.

123ado
Kontakt:

Post Postao/la 123ado » 12 maj 2021, 09:57

Hajdeee je napisao/la:
12 maj 2021, 09:28
A uprava i Sabrina ništa je li? Vidim vas jako malo povezuje 2+2 koji je uvijek, ali uvijek 4.
100% si u pravu. Treba da ide i svi oko nje. pa ima Predrag Pašić a mi trpimo osobu koja se ko zna kako uvalila i realno nije kompetentna za FKS. Ulazimo u zavrsnicu sezone a pojacanje u napadu je povratak 36. Ahmetovica. Kunem se zivotom, uz novac koji su imali da bi neko sa foruma odradio bolji posao od nje i onog celavog ublehasa.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 12 maj 2021, 09:58

Gomis99 je napisao/la:
12 maj 2021, 09:56
donDondon je napisao/la:
12 maj 2021, 09:33
nek nema plata,ko je omogucio susicu da prima 30 hiljada mjesecno,ko je dao ikako platu handzicu hebibu i slicnima ee neka ih on placa **** im on sve a oni njemu
Nema 30 realno. 10 milja eura ima. Covjek je Tuzlu odbio za 12 milja eura prije nas ja mislim.

Nebitno sad.
Uglavnom mi smo bez SD-a a jucer citam koliko.igraca ima da im istice ugovor u ostalim klubovima. I to.bas dobrih. Prvo ovaj Golubovic. Trebao se uzeti ako Kova ide. Onda Ivan Ikic iz Sirokog sto se sprdao s nama i zabio gol. Odlican igrac. A bas mlad. 21 22 godine. On bi se jos sutra trebao dovesti. Dobru skolu imaju i Zrinja i Siroki. Treba njihove igrace dovoditi. I mi u takvoj situaciji kad je egzodus bas dobrih igraca iz lige nemamo SD-a. Vusurovica iz Radnika je Borac vec zavrsio. Isto beton krilo a mlad.
Ja se nadam samo da su dogovorili nekog SD i da on vec prati situaciju.. ali koliko su hitri nesto mi nije bas sigurno a tim gubimo vec dosta na pocetku..

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 maj 2021, 09:59

Sanchez1987 je napisao/la:
12 maj 2021, 09:51
Kako se iz uprave vjesto izvlace iz ovakvih situacija,do neki dan oni sami dali podrsku Vinku,a sad mu urucuju otkaz kad je kasno za sve i opet ce sa tim smiriti navijace,isto kao i za celavog,pa ko je doveo marinovica i to kao dugorocno rijesenje,zasto taj ne odgovara isto kao i trener,prava sda taktika,kad se navijaci pobune ti im ugodi i zadrzi fotelju,niko da kaze ja sam kriv odlazim itd,nego samo mazanje ociju,sutra ce opet doci neki novi marinovic i kasnije opet otkaz i tako 100 godina :clap:
Treba vratiti Husrefa. Ne možeš samo tjerati trenere, obezbijedi čovjeku uslove i ostavi ga da radi. Vinko je možda najbolji trener, kojeg smo imali. Čovjek ima 2 igrača u ekipi da valjaju. Ali hajde, zamijenite ga, pa ćemo opet za par mjeseci isplatiti novog trenera i dovesti drugog. Umjesto da se dovede dobar SD , da dovede igrače a ne polovnjake.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 maj 2021, 10:00

Uprava!!!
Fulate poentu.
- FKS -

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 12 maj 2021, 10:02

Historicar je napisao/la:
12 maj 2021, 09:52
Željo kada bi se dobro, baš dobro premirao i kada bi izveo najjači moguci sastav u nedjelju, možda bi mogao pobjediti, mada bi nas i nerješen rezultat ostavio na vještačkom disanju u borbi za titulu, uz našu pobjedu nad Mladosti.A što se tice te neke buduce saradnje sa bošnjačkim klubovima, ja da se pitam Olimpika bi natamburao 7:0, čak i ako im bude trebao bod za opstanak, tim sam sve rekao.
Ma Zeljo im je jos jucer zavrsen. Daj Boze da me demantuju. Pa pogledaj im navijace samo sta pisu. Dovoljno ti je to. Vico ne sjedi skrstenih ruku. U svakom derbiju je Srbina stavio da sudi osim s nama Mujica. A to ti ga na isto dodje. Mada nas nije zakinuo. Direktno 10 bodova su osvojili posljednja 4 5 kola pljackom sudija. Od penala protiv sirokog i veleza i sinocnjeg ofsajda. Eto im takva titula ako imaju obraza da je dignu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 maj 2021, 10:04

FoSte95 je napisao/la:
12 maj 2021, 09:48
Nzm ja sam možda lud i preoptimističan ali vcrs sa pobjedom Velež osigurava Evropu, a TC ako dobije Širokog opet je u igri za četvrto mjesto. Naredni kolo rasterećeni Velež igra sa TCom kojoj treba pobjeda da bi bila u igri. A poslije toga TC igra sa Borcem meč koji u gornjem slučaju ne smiju izgubiti niti odigrati remi
To je gotova stvar, naši si pali u depru. Teško će i jednu do kraja dobiti, Borac ovu situaciju neće ispustiti. Sve ti je sinoć rečeno, ljudi su poklopili sve do kraja, sa sudijama.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 maj 2021, 10:04

Nirton je napisao/la:
12 maj 2021, 09:32
Borac polako postaje fudbalska Igokea, bit ce yebeno parirat im po svemu(novac, utjecaj, igraci...)
Bilo ko ne samo oni. Imamo "milionere" od 2013 a nismo makli dalje od ostalih.
Evo Borac se ozbiljno upetlja u igru ovu polusezonu i stigose ljudi -13. Neka hzd opet upumpa u Zrinjski i oni nas prelaze opet.
Velež polako ali sigurno jaca i trenetno mi nismo nista jaci od njih.
I kad vidim klubove u regionu kad ih preuzme ozbiljan gazda i kako to treba izgledati sto se tiče napredovanja kluba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 12 maj 2021, 10:04

E cuj vratiti Husrefa. TO bi bilo da se vratimo 5 godina unazad i igramo ponovo neki zastarjeli fudbal sa nikakvom igrom. Ni pod razno !!!!
U novi boj ...

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 maj 2021, 10:06

FoSte95 je napisao/la:
12 maj 2021, 09:48
Prije će atomska past nego što će Borac izgubit utakmicu u ova 3 kola, moj Stefo :mrgreen:

Na stranu sve, ali ova moć koju Vico i Borac trenutno posjeduju je jeziva. U stanju su poklopit sve živo, čak i ove mrtvace sa Arene koji nisu smjeli na prvu prikazati offside kod drugog gola. Bolesno, a od iduće sezone tek pakao slijedi. Nama u ovim okolnostima treba troduplo jača ekipe od njihove da bismo bili u prilici uzeti titulu na godinu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 maj 2021, 10:07

hz033 je napisao/la:
12 maj 2021, 10:04
E cuj vratiti Husrefa. TO bi bilo da se vratimo 5 godina unazad i igramo ponovo neki zastarjeli fudbal sa nikakvom igrom. Ni pod razno !!!!
Gluho i daleko bilo. Daleko mu kuca od nase..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 maj 2021, 10:13

ElCartel11 je napisao/la:
12 maj 2021, 10:04
Nirton je napisao/la:
12 maj 2021, 09:32
Borac polako postaje fudbalska Igokea, bit ce yebeno parirat im po svemu(novac, utjecaj, igraci...)
Bilo ko ne samo oni. Imamo "milionere" od 2013 a nismo makli dalje od ostalih.
Evo Borac se ozbiljno upetlja u igru ovu polusezonu i stigose ljudi -13. Neka hzd opet upumpa u Zrinjski i oni nas prelaze opet.
Velež polako ali sigurno jaca i trenetno mi nismo nista jaci od njih.
I kad vidim klubove u regionu kad ih preuzme ozbiljan gazda i kako to treba izgledati sto se tiče napredovanja kluba.
Zrinjski ili Velež da su bili u našoj situaciji, tj. da su imali na polusezoni onoliku prednost, pregazili bi proljetni dio kao plitak potok.Ni jedan iole ozbiljan klub na svijetu ne bi prokockao ovo što smo mi prokockali, pogotovo znajuči šta mu titula sve donosi, koje blagodati i benefite.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 12 maj 2021, 10:13

Realnost je da se nismo nazalost pomakli iz sivila ove lige, kroz ovu sezonu smo mozda i mogli neki napredak ostvariti ali,ali.. Uopste vise ne razumijem ni politiku Nama ni kako onda ce nam izgledati put u buducnosti. Ovu sezonu niti smo izbacili nekog mladog fudbalera a sadasnji trener je doveden cini mi se da radi i na tom uz unaprijedjenje igre. Vec sada treba ici pismo od udruzenja prema Namu pa da konacno znamo na cemu smo.. cemu se nadati.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bordobijeli, mnon46, nedimmmm1337, riki46 i 70 gostiju.