FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

FoSte95
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FoSte95 » 12 maj 2021, 10:16

bodi123 je napisao/la:
12 maj 2021, 10:06
FoSte95 je napisao/la:
12 maj 2021, 09:48
Nzm ja sam možda lud i preoptimističan ali vcrs sa pobjedom Velež osigurava Evropu, a TC ako dobije Širokog opet je u igri za četvrto mjesto. Naredni kolo rasterećeni Velež igra sa TCom kojoj treba pobjeda da bi bila u igri. A poslije toga TC igra sa Borcem meč koji u gornjem slučaju ne smiju izgubiti niti odigrati remi
Prije će atomska past nego što će Borac izgubit utakmicu u ova 3 kola, moj Stefo :mrgreen:

Na stranu sve, ali ova moć koju Vico i Borac trenutno posjeduju je jeziva. U stanju su poklopit sve živo, čak i ove mrtvace sa Arene koji nisu smjeli na prvu prikazati offside kod drugog gola. Bolesno, a od iduće sezone tek pakao slijedi. Nama u ovim okolnostima treba troduplo jača ekipe od njihove da bismo bili u prilici uzeti titulu na godinu.
Gdje će m:tel išta protiv Borca prikazati a oni im generalni sponzor.
Ima li još igdje da je generalni sponzor lige istovremeno generalni sponzor kluba koji se takmiči u toj ligi :urnebes:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 maj 2021, 10:22

Na kraju sezone ostaviti: Kovačevića ( osim ako dođe neka dobra ponuda ), Oremuša , Dupovca , Miličevića , Đokanovića, Mešanovića i Fanima. Ostalima se zahvaliti i nabiti nogom u pakaš.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 12 maj 2021, 10:32

cuj predrag pasic
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2021, 10:36

donDondon je napisao/la:
12 maj 2021, 08:33
dje je jeleskovic,bas me interesuje sta on kaze na ovo,sto igraci u 60oj hodaju po terenu
jel to mozda na nekom seminaru vidio ove godine
zar nije jeleskovic covjek koji je navikao na titule njegovi klubovi su kao bayern,prespremni
Jeleskovic vecinu treninga nije s ekipom i nije nikad ni bio. Ne znam koliko je to dobro i profesionalno da glavni kondicioni dolazi na trening po potrebi i s vremena na vrijeme.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2021, 10:36

Sreca, imamo koga prodati i uzeti pare ukoliko bude zavrnuta pipa.
Kovacevic, Fanimo, Djokanovic.

Nadam se da angazman talijana nije prekasno dosao, jer jedino nam je njegov kvalitetan rad garant stabilnosti kluba.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2021, 10:41

Zip je napisao/la:
12 maj 2021, 10:36

Nadam se da angazman talijana nije prekasno dosao, jer jedino nam je njegov kvalitetan rad garant stabilnosti kluba.
Ako budu prodani ko Tatar i Rahmanovic izdrazat ce se jedno 2 mjeseca s tim parama.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 maj 2021, 10:44

bordobijeli je napisao/la:
donDondon je napisao/la:
12 maj 2021, 08:33
dje je jeleskovic,bas me interesuje sta on kaze na ovo,sto igraci u 60oj hodaju po terenu
jel to mozda na nekom seminaru vidio ove godine
zar nije jeleskovic covjek koji je navikao na titule njegovi klubovi su kao bayern,prespremni
Jeleskovic vecinu treninga nije s ekipom i nije nikad ni bio. Ne znam koliko je to dobro i profesionalno da glavni kondicioni dolazi na trening po potrebi i s vremena na vrijeme.
Šta ces, čovjek ko i Reuf Karabeg, ima jedno pet poslova i pet plata.Vecinu treninga je propuštao zbog posla na DIFU ili je možda išao kod Džeke u Rim, ko ce mu znati.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 maj 2021, 10:45

FoSte95 je napisao/la:
12 maj 2021, 10:16
bodi123 je napisao/la:
12 maj 2021, 10:06
FoSte95 je napisao/la:
12 maj 2021, 09:48
Nzm ja sam možda lud i preoptimističan ali vcrs sa pobjedom Velež osigurava Evropu, a TC ako dobije Širokog opet je u igri za četvrto mjesto. Naredni kolo rasterećeni Velež igra sa TCom kojoj treba pobjeda da bi bila u igri. A poslije toga TC igra sa Borcem meč koji u gornjem slučaju ne smiju izgubiti niti odigrati remi
Prije će atomska past nego što će Borac izgubit utakmicu u ova 3 kola, moj Stefo :mrgreen:

Na stranu sve, ali ova moć koju Vico i Borac trenutno posjeduju je jeziva. U stanju su poklopit sve živo, čak i ove mrtvace sa Arene koji nisu smjeli na prvu prikazati offside kod drugog gola. Bolesno, a od iduće sezone tek pakao slijedi. Nama u ovim okolnostima treba troduplo jača ekipe od njihove da bismo bili u prilici uzeti titulu na godinu.
Gdje će m:tel išta protiv Borca prikazati a oni im generalni sponzor.
Ima li još igdje da je generalni sponzor lige istovremeno generalni sponzor kluba koji se takmiči u toj ligi :urnebes:
Apsurdistan...

Tačno koja budala moraš bit pa ulagat u naš sport, nikad neću shvatiti što je ovo Tan-u i Nam-u trebalo u životu, ljubit im stopala treba.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 maj 2021, 10:45

Mnogo se pitanja treba postavit svima u Klubu, od unistavanja akademije do duga od 800 milja za koji niko nikad odgovarati nece,od bezobrazno velikih plata za sve nase igrace do kondicionog trenera koji se pojavio ukupno 10 puta na treningu, koliko je kriv emir hadzic za sportski segment a jeste kriv toliko i oni koji su Aminovali njegove odluke , a pogotovo se na odgovornost treba pozvati osoba koja je zastitila smece Rumeno da krivicno ne odgovara a od rumenog su mnoge turbulencije krenule

Ponavljam ponovo kad su otisli Rahman i Tatar nas nekoliko ovdje je najavilo raspad sistema ako se koliko toliko ne dovedu zamjene, raspad sistema u sportskom vodi ka raspadu sistema u svakom drugom pogledu...

Evo i sad da najavim da smo vec iduce sezone na nivou zeljeznicara i grcevite borbe za evropu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 maj 2021, 10:45

fks74 je napisao/la:
12 maj 2021, 10:22
Na kraju sezone ostaviti: Kovačevića ( osim ako dođe neka dobra ponuda ), Oremuša , Dupovca , Miličevića , Đokanovića, Mešanovića i Fanima. Ostalima se zahvaliti i nabiti nogom u pakaš.
Vidis da je raspad sistema, ko uopste odredjuje ko ce ostati od igraca a ko ce ici??

I kad mi neko kaze sta se navijaci petljaju. Pa moraju se petljati kad vide da se zabusava a pare nestaju.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 maj 2021, 10:46

Zip je napisao/la:

I šta ćeš onda kad prodaš, boriti se za Evropu sa ostatkom rostera? :mrgreen:

A kakvi smo majstori za prodat igrača, sumnjam da će ova trojica u paketu otići za više od 1.000.000 eura.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 maj 2021, 10:52

https://****.ba/uprava-fk-sarajevo-o ... arinovica/
jbg članak u kojem ništa ne piše :roll:
Koševo Zapad

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 maj 2021, 10:52

Inijesta je napisao/la:
12 maj 2021, 10:45
Mnogo se pitanja treba postavit svima u Klubu, od unistavanja akademije do duga od 800 milja za koji niko nikad odgovarati nece,od bezobrazno velikih plata za sve nase igrace do kondicionog trenera koji se pojavio ukupno 10 puta na treningu, koliko je kriv emir hadzic za sportski segment a jeste kriv toliko i oni koji su Aminovali njegove odluke , a pogotovo se na odgovornost treba pozvati osoba koja je zastitila smece Rumeno da krivicno ne odgovara a od rumenog su mnoge turbulencije krenule

Ponavljam ponovo kad su otisli Rahman i Tatar nas nekoliko ovdje je najavilo raspad sistema ako se koliko toliko ne dovedu zamjene, raspad sistema u sportskom vodi ka raspadu sistema u svakom drugom pogledu...

Evo i sad da najavim da smo vec iduce sezone na nivou zeljeznicara i grcevite borbe za evropu
Rumeni pravi vikendicu u blizini Sarajeva vecu nego sto vecina nas ima kucu za stanovanje i ti bi ga sad u cuzu. Nek uziva covjek. Hvala mu sto je radio kako kazu volonterski za nas. Mozes misliti koliko voli Sarajevo da je radio volonterski.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 maj 2021, 10:55

Tatamata1946 je napisao/la:
12 maj 2021, 10:52
Inijesta je napisao/la:

Rumeni pravi vikendicu u blizini Sarajeva vecu nego sto vecina nas ima kucu za stanovanje i ti bi ga sad u cuzu. Nek uziva covjek. Hvala mu sto je radio kako kazu volonterski za nas. Mozes misliti koliko voli Sarajevo da je radio volonterski.
Ne moram misliti, znam kako je radio nek mu ga popusi i Zip i cijela kompanija koja ga je branila ovdje, a nanio je stete Klubu vise nego Dino i Ibrak zajedno

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2021, 10:56

bodi123 je napisao/la:
12 maj 2021, 10:46
Zip je napisao/la:

I šta ćeš onda kad prodaš, boriti se za Evropu sa ostatkom rostera? :mrgreen:

A kakvi smo majstori za prodat igrača, sumnjam da će ova trojica u paketu otići za više od 1.000.000 eura.
Sto bi reko Izet Fazlinovic.
"Crno nam se piše, propasti nećemo" :mrgreen:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 maj 2021, 10:56

Inijesta je napisao/la:

Pitanja je bruku za postavit im, ali ni na jedno nam sigurno nece odgovoriti.Na kraju sezone, ako ostanemo bez i jednog trofeja, samo će na fb/instagramu napisati nešto u fazonu, "završili smo drugi", "hvala na podršci", "radujemo se nastupima u Konferencijskoj ligi". A to što si prokockao 13 bodova, što si mogao uživati u blagodatima Lige prvaka i mjestu nositelja, to ko šiša, pojela maca, preci ce preko toga kao preko necega totalno nebitnog.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2021, 11:00

Inijesta je napisao/la:
12 maj 2021, 10:55
Inijesta je napisao/la:

Ne moram misliti, znam kako je radio nek mu ga popusi i Zip i cijela kompanija koja ga je branila ovdje, a nanio je stete Klubu vise nego Dino i Ibrak zajedno
Yebo te vise zip, aj popusti me vise covjece sa svojim nebulozama.
Ovde si pricao da se zbog auta cija je vrijednost 500-600 k km nabio porez od 800kKM. Sto bih ja tebi vjerovao sta ti pricas? Ko si ti da ja vjerujem tebi na rijec?

Boli me qurac sta ti mislis, popusti me sa svojim debilnim prozivanjem.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 maj 2021, 11:01

Jos nije otjeran banjalucki idolopoklonik?? Proklet bio sa Pejovicem!
Bahati, bahati Željkan!
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 maj 2021, 11:04

Sve cemo vas otjerati
NEMA NAZAD

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 maj 2021, 11:04

Zip je napisao/la:
12 maj 2021, 11:00
Inijesta je napisao/la:
12 maj 2021, 10:55

Yebo te vise zip, aj popusti me vise covjece sa svojim nebulozama.
Ovde si pricao da se zbog auta cija je vrijednost 500-600 k km nabio porez od 800kKM. Sto bih ja tebi vjerovao sta ti pricas? Ko si ti da ja vjerujem tebi na rijec?

Boli me qurac sta ti mislis, popusti me sa svojim debilnim prozivanjem.
Evo i sad ko kujica hinjava pokusavas izvrnuti ono sto prica i zna sad vec cijeli grad

Tebe i slicne za muda treba na sred grada objesiti, jer ste piqke hinjave koje su ismijavale ovdje raju a sad ko kujice povijenog repa

Al i ne cudi me, znamo da piste po zadatku

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Rodman, SHZ82 i 148 gostiju.