FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Dule 078
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dule 078 » 13 jan 2011, 22:33

Vi ste stvarno sad postali mali Cukaricki,posto je i Perica tamo igrao :D

Nije los Perica,ali malo previse davi loptu. Volio bih da je ostao kod nas,ali nije on iz kategorije nezamjenjivih kao sto su Vule,Avduka,Maleta,Stevo.....Sta je tu je,zelim mu sve najgore kod vas,a posebna mi je zelja da u predzadnjem kolu prisustvuje proslavi titule banjaluckog velikana na Grbavici :D ...Polako nam te proslave na Grbavici prelaze u naviku,to ce biti tek drugi put u dvije godine,ali zato TRECI PUT CASTIMO :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Urban

Post Postao/la Urban » 13 jan 2011, 22:35

Dule 078 je napisao/la:Vi ste stvarno sad postali mali Cukaricki,posto je i Perica tamo igrao :D

Nije los Perica,ali malo previse davi loptu. Volio bih da je ostao kod nas,ali nije on iz kategorije nezamjenjivih kao sto su Vule,Avduka,Maleta,Stevo.....Sta je tu je,zelim mu sve najgore kod vas,a posebna mi je zelja da u predzadnjem kolu prisustvuje proslavi titule banjaluckog velikana na Grbavici :D ...Polako nam te proslave na Grbavici prelaze u naviku,to ce biti tek drugi put u dvije godine,ali zato TRECI PUT CASTIMO :D

tipican primjer klasicne nemoci da se zadrzi igrac , jezivo jadno
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 jan 2011, 22:37

Dule 078 je napisao/la:Vi ste stvarno sad postali mali Cukaricki,posto je i Perica tamo igrao :D

Doci cete vi na Grbavicu samo rekreativno, jer ce se osvajac Titule prvaka Bosne i Hercegovine znati mnogo mnogo ranije. Realno ja veceg konkurnta za titulu vidim u Sirokom, jer oni su ekipa koja ima i glavu i rep, dok je kod vas situacija drugacija i mnogo mnogo tezi raspored u odnosu na nas a i na siroki brijeg. Druga stvar prelazni rok je poceo a vama se igracki kadad osipa a to je dokaz da i Perica dolazi nama, a budi realan pa reci da vam je jedan od 5 najboljih u Borcu bio. Vule vam je na izlaznim vratima tako da vam se ne pise dobro.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 13 jan 2011, 22:38

U vrijeme komunizma pita učiteljica Pericu:
- Koji je najveći ratnik za koga si čuo?
- Josip Broz Tito!
- Sjedi, pet - kaže mu učiteljica, nakon čega Perica vadi sliku ispod klupe i govori:
- Izvini, Rambo, ali karijera je karijera!

@Dule 078: jednom proslavili i odma navika :roll:
U stvari, svakako ćete prisustvovati proslavi titule :D ali plave proslave!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jan 2011, 22:40

Stancevski je odlicno pojacanje,jedan od najboljih igraca lige! Zeljo je uradio veliku stvar njegovim dovodjenjem! Treba nam jos jedan napadac i Zeljo uzima titulu aBd!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 jan 2011, 22:41

To treci put castimo vazi za vas hahahah sjecas li s ekako ste se bunili na Grbavici "necemo u drugu ligu"? :D
Nego eto odlaze vam dobri igraci sta je reci? Da nije na pomolu rasul u klubu? Imate i nekih dugova prema nekoj fudbalskoj skoli preko milion ako se ne varam?

P.S vi koji znate plate igraca Zelje ne morate ih imenicno prozivat nego eto smao postavite najplaceniji je taj i taj ili postavite neku prosjecnu platu ili premijju cisto onako da znamo.. Kad se svuda znaju primanja zasto ne i kod nas?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 jan 2011, 22:42

Druga stvar prelazni rok je poceo a vama se igracki kadad osipa a to je dokaz da i Perica dolazi nama, a budi realan pa reci da vam je jedan od 5 najboljih u Borcu bio. Vule vam je na izlaznim vratima tako da vam se ne pise dobro.
Nije tacno da je poceo prelazni rok.....A sto se tice Perice,bio je sasvim prosjecan igrac kod nas,malo na klupi,malo vise na terenu,ali rekoh,ima tu manu da udavi loptu i usporava igru. Ako mu Amar to izbije iz glave,dobili ste dobrog igraca....
Mi se ne razmecemo najavama dolazaka,ali bicete neprijatno iznenadjeni kad cujete dva imena koja nam stizu. Nazalost,tacno je to za Vuleta da ode,a njega mi je jedino zao od ovih koji odlaze (Muminovic,Stanceski,Vukelja...)

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 13 jan 2011, 22:44

Ni on (Stančeski), ni Jamak ni bilo ko drugi koji dođu u Zelju za mene nisu pojačanja, dok to ne dokazu na terenu...

Nisam posebno pratio Borca i njegovu ekipu, tako ni pojedine igrače, ono sto se moze reci jeste da je igrac sa iskustvom igranja u Premier ligi, igrao je za jednu od najboljih ekipa u nasoj zemlji u zadnjih nekoliko godina, bio je standardan ako se ne varam...vidjet cemo na kojoj ce poziciji igrati i koliko ce na njemu traga ostaviti mozda sto nije ostao u Borcu ili otisao vani ako je imao priliku a nije je iskoristio...

A to za Transfermarkt i njihove procjene...pa kod njih je cijena Niki Kranjcaru i Vedranu Corluki porasla za nekoliko miliona a momci ne igraju nikako...nije pravo mjerilo...

Kako god, sretno mu bilo i da opravda ocekivanja struke...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 13 jan 2011, 22:44

Jednom ste neki trofej proslavili na Grbavici. Jednom ste proslavili i na Marakani. Jednom i nikad više. Prvo skoči pa reci hop. Perica je individualno bio vas najbolji igrac. Pojačanje za 10. Sreća da se šef nemisli pojačavat :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 13 jan 2011, 22:46

Devil je napisao/la:Kako li je sada Perici kada zna da se neko raduje za njega. :D
Ajde dobro daj Boze da dobro odigra u Zelji,mada poznavajuci njega tesko izvodivo.
nije toliko loš igrač, bar u ono utakmica što sam ja odgledao, za nasu ligu pogotovo.Prije svega dobar tehničar i dodavač što je i najbitnije za njegovu poziciju.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jan 2011, 22:47

brazzo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kako li je sada Perici kada zna da se neko raduje za njega. :D
Ajde dobro daj Boze da dobro odigra u Zelji,mada poznavajuci njega tesko izvodivo.
nije toliko loš igrač, bar u ono utakmica što sam ja odgledao, za nasu ligu pogotovo.Prije svega dobar tehničar i dodavač što je i najbitnije za njegovu poziciju.
Ajde nadam se da je dosao do pameti nisam ga puno gledao ove sezone tako da ne mogu da govorim da li je onaj stari ili je napredovao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 13 jan 2011, 22:48

Dule 078 je napisao/la:
Druga stvar prelazni rok je poceo a vama se igracki kadad osipa a to je dokaz da i Perica dolazi nama, a budi realan pa reci da vam je jedan od 5 najboljih u Borcu bio. Vule vam je na izlaznim vratima tako da vam se ne pise dobro.
Nije tacno da je poceo prelazni rok.....A sto se tice Perice,bio je sasvim prosjecan igrac kod nas,malo na klupi,malo vise na terenu,ali rekoh,ima tu manu da udavi loptu i usporava igru. Ako mu Amar to izbije iz glave,dobili ste dobrog igraca....
Mi se ne razmecemo najavama dolazaka,ali bicete neprijatno iznenadjeni kad cujete dva imena koja nam stizu. Nazalost,tacno je to za Vuleta da ode,a njega mi je jedino zao od ovih koji odlaze (Muminovic,Stanceski,Vukelja...)
Po transfermarktu vam je među 4 najskuplja igrača. Igrao 14 od 15 utakmica. Aisistirao za pobjedu u gostima kod pitara i zabio za pobjedu u Banovićima.

Nek i kod nas asistira za pobjedu u derbiju i zabije protiv Čelika u Ze i mi smo šampioni prijatelju :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 jan 2011, 22:49

Monkey je napisao/la:Zeba ti ima 5000 KM mjesecno.
Hvala.
Who is your čampion??

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 jan 2011, 22:52

Dule 078 je napisao/la:
Jel tebi jasno da grcate u dogovima ? Do jucer ste molili Boga i grad Banja-luku da vam pomognu jer jednostavno nemate pare i koji ce to igraci uopste htjeti igrati u Borcu kada nema para! Ne zivi se danas od klikera, a igraci bez obzira na koga se odnosilo zive od fudbala svugdje u svijetu pa tako i u nasoj ligi. Ne kazem ja da Zeljo ima para, ali trenutno dobro stoji finansijski i hvala Bogu izmiruje sve obaveze redovno. Ne znam i ne interesuje me koga cete dovesti, ali sam siguran da su to neki igraci koji su svoje davno ispuhali pa nemaju vise gdje pa hajmo u Borac! Kao da gledam da su neki otrcani fudbaleri Zvezde ili Partizana, ali prije da su neki sto su u Vojvodini davno davno igrali pa bi mogli malo i u Borcu jer ste vi sa Vojvodinom u dobrim odnosima.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 13 jan 2011, 22:55

Nije mi samo jasno da je Borac pustio takvoga igraca da tek tako predje u direktnog konkurenta za titulu. Po meni riskantan potez jesenjega prvaka a veoma mudar potez Zeljeznicara.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 jan 2011, 22:56

On je sve te utakmice za nas odigrao kao ofanzivni vezni (iako je desni bocni po vokaciji),a ako je na tom mjestu ucinak od jednog gola i jedne asistencije dobar,onda dabogda ga i kod vas ponovio :D

A toliko dobro dijeli lopte,da nasi vec dva mjeseca ponavljaju iz dana u dan kako moramo dovesti playmakera jer smo tu najtanji.

Ako kod vas bude igrao desnog bocnog,mozda stvarno bude dobar,otkud znam.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 jan 2011, 22:58

Dule 078 je napisao/la:On je sve te utakmice za nas odigrao kao ofanzivni vezni (iako je desni bocni po vokaciji),a ako je na tom mjestu ucinak od jednog gola i jedne asistencije dobar,onda dabogda ga i kod vas ponovio :D

A toliko dobro dijeli lopte,da nasi vec dva mjeseca ponavljaju iz dana u dan kako moramo dovesti playmakera jer smo tu najtanji.
E pa ako moze igrati kao desni bocni, i ako je to njegova prirodna pozicija na terenu, onda ce nama bas dobro doci, mada ga vidim na poziciji zadnjeg veznog, jer imam osjecaj da ce se dobro slagati sa nesto isturenijim Zebom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jan 2011, 22:58

Dule 078 je napisao/la:On je sve te utakmice za nas odigrao kao ofanzivni vezni (iako je desni bocni po vokaciji),a ako je na tom mjestu ucinak od jednog gola i jedne asistencije dobar,onda dabogda ga i kod vas ponovio :D

Ako kod vas bude igrao desnog bocnog,mozda stvarno bude dobar,otkud znam.
Ko vam je to slagao?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

delikvent
Kontakt:

Post Postao/la delikvent » 13 jan 2011, 22:59

е " " се $ " % ($) ? је тај % $ $ " $ " ' у " "! ? о " " " " " ?!
$ ? понос " ",ево " $ ",& твоја.........

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 jan 2011, 22:59

Ma cim oni pustaju ponajbolje igrace tek tako znaci nesto tu ne stima? Imaju dug prema nekoj skoli fudbala i to im je sudski nalozeno da plate negdje oko milion KM mislim da je u tome stos.. Te pare moraju izmirit sto prije..
Who is your čampion??

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, inzomni, WeekendOffender i 16 gostiju.