FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Goosman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Goosman » 12 maj 2021, 12:19

Vidim povlači se priča zapeti/ne zapeti protiv borca.
Ja lično ne vidim smisao odobravnja eventualnog poraza iz bilo kojeg razloga.
Uvijek na pobjedu i to je to.
A i više mangupski mi je da mi dobijemo borac a vijetnam prvak na osnovu naše pobjede.

Druga stvar je što boglji ne mogu ni Krupu dobit...
💩💩

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 12 maj 2021, 12:20

Uprava nema nikakve komunikacije sa svojim navijacima. Pa nismo Barcelona sa Laportom na celu. Osnova jedne uprave u ovakvim okolnostima jeste direktna komunikacija i otvorenost sa navijacima. Od samog imenovanja novog trenera, koje je ispalo kao cirkus, nigdje javne press konferencije, obracanje, pa evo do danas nista. Nikakvih informacija za dalje aktivnosti u narednoj sezone. Opet ponavaljam, mi navijaci ne mozemo normalno da spavamo, visimo ovde na forumu ne bi li bilo nekih informacija, odvajamo se od posla i trosimo nase vrijeme radi Zelje. Sta radi Ceric? Spava li on mirno?

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 12 maj 2021, 12:25

Tristan10 je napisao/la:
12 maj 2021, 12:20
Uprava nema nikakve komunikacije sa svojim navijacima. Pa nismo Barcelona sa Laportom na celu. Osnova jedne uprave u ovakvim okolnostima jeste direktna komunikacija i otvorenost sa navijacima. Od samog imenovanja novog trenera, koje je ispalo kao cirkus, nigdje javne press koneferencije, obracanje, pa evo do danas nista. Nikakvih informacija za dalje aktivnosti u narednoj sezone. Opet ponavaljam, mi navijaci ne mozemo normalno da spavamo, visimo ovde na forumu ne bi li bilo nekih informacija, odvajamo se od posla i trosimo nase vrijeme radi Zelje. Sta radi Ceric? Spava li on mirno?
Do kraja ovog prvenstva trebalo se maksimalno posvetiti samom klubu i to odmah nakon remija u Bijeljini sa novim trenerom kada je bilo jasno da nema ništa od Evrope. Novi predsjednik i potpredsjednik Skupštine su izabrani prije par sedmica, najavili su transparentnost. Šta se dešava, kako mislimo prevazići iduću sezonu u kojoj nema Evrope, transfera, sponzora kako sad stvari stoje a i navijači na tribinama su upitni. Toliko pitanja a ni jedan odgovor.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 12 maj 2021, 12:28

Goosman je napisao/la:
12 maj 2021, 12:19
A i više mangupski mi je da mi dobijemo borac a vijetnam prvak na osnovu naše pobjede.

Mangupski jeste, pametno nije. Pitari nas stižu sa trofejima,a otvorila bi im se Evropa što bi značilo da imaju još više para i
da razlika između nas i njih postaje još veća.

Uprkos ovom,i ja sam za to da se igra pošteno.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 12 maj 2021, 12:29

kad se predsjednik obrati sprdate se sa njim, kad suti zasto se neoglašava, pa ko bi vam ugodio :urnebes: :urnebes:
moSa ljoŽe

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 12 maj 2021, 12:34

Pa zato sto nas laze. Eto sto. Hocemo realnu procjenu situacije, sta se uradilo do sada, aktivnosti i ciljevi za narednu sezonu.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 12 maj 2021, 12:36

250 000 KM mjesečno ode na plate ovih ubleha i nargilaša,stvarno sramota...
Vrati se Miske,molim te !!!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 12 maj 2021, 12:41

Jao sramote, e čuj putovanje na dan utakmice. Ne pamtim kada se to desilo zadnji put. Sramota. Ovaj UO je bruka epskih razmjera.
Željezničar za život cijeli!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 12 maj 2021, 12:42

imekorisnicko je napisao/la:
12 maj 2021, 12:28
Goosman je napisao/la:
12 maj 2021, 12:19

Mangupski jeste, pametno nije. Pitari nas stižu sa trofejima,a otvorila bi im se Evropa što bi značilo da imaju još više para i
da razlika između nas i njih postaje još veća.

Uprkos ovom,i ja sam za to da se igra pošteno.
Godinama navijali za Zrinjski, čak i u direktim duelima, pa
Videoton, Bandić...
Za mene je to papanski, nismo i ne trebamo biti oni.
Da se razumijemo, i ja sam jučer navijao da Borac pobijedi, što nama rezultatski ne igra nikakvu ulogu.

To za trofeje najviše zavisi od nas, budi najbolji i vozdra.
💩💩

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 12 maj 2021, 12:45

nas ove polusezone nije uzeo samo onaj ko nije ošutao po golu. sad ćemo mi pustiti borac. ma hajte molim vas. nego jesu li kobiljoglavci jos kakav tabut pripremili za proslavu titule. znam da im Ibrahimović dolazi na proslavu(šatro se povrijedio)
moSa ljoŽe

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 maj 2021, 12:46

Sliskovic vjerovatno bivsi. Upravi rekao da ne moze zivjeti u Sarajevu vec mora biti u Mostaru zbog porodicnih problema koje ima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 12 maj 2021, 12:46

Corcaigh je napisao/la:
12 maj 2021, 11:19
Slazem se oko ovoga sa obje strane. @Benderrr cinjenica je stvarno da nas Bandic kolje, ali realno zadnjih 5 godina nas kolje ko stigne. Medjutim upravu si da samo kmecimo i zalimo se po forumu a problem samo u nama.

Pod 1: Budi bolji i od protivnika i od sudija
Pod 2: Ako se bas desi utakmica kao protiv Olimpika gdje ciste golove ponistava onda je su tu organi kluba koji moraju nesto uraditi. Prethodna struktura je sutila jer su dusu prodali Begicu i bagri iz saveza, a ovi sute jer blage veze nemaju sta i kako, strah ih.
Pod 3: Kad se to tako nastavlja konstantno, svugdje u svijetu navijaci reaguju. Kod nas ne.

I onda mi piskaramo po forumima i komentarima na FB. Ali tacno mi nije jasno kakve veze Bandic ima konkretno sa ovom tekmom. Jedino nam je sudija mogao biti bitan da zapnemo protiv malogradjana s gorice, a ovo sad je totalno nebitno kad nam ni za koji klinac ne treba da bilo koga pobijedimo.

O zabrani prilaska Bandicu i slicnima se trebalo misliti godinama unazad a ne sad.
Problem našeg naroda jedino mogu procijeniti kao jako plitak ili su to djeca u pubertetu.
Ja uzmem poređenje komentara na drustvenim mrezama s ovim ovdje i da istu priču pričaju djeca od14do18. Takvi su na forumima, takvi psuju Amaru a on kad je imao s nama niz da 3 godine nije izgubio utakmice, osvojio duplu krunu oni su tad imali od 6 do 8 godina. Haj ti njemu objasni nesto, nema šanse.

Mi nemamo 100 sudija nego vrtimo 15 sudaca, a ne postoji nijedan koji nas nije ostetio. Sta to znaci kad god neko nam sudi treba se kmecat ko pitice. Ne kontam neke stvari i nikad neću skontati.

Kad sam vam pisao da Sliskovic nece biti trener, vi me pravili budalom. Imao šansu da obezbijedi evropu Radnik, Olimpic ne moze lakše on se igrao menadžera kao da je na forumu, al bitno je popljuvati Amara.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 12 maj 2021, 12:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 12 maj 2021, 12:47

Nećemo se mi izvući iz ovoga nikad.

footballfan1921
Kontakt:

Post Postao/la footballfan1921 » 12 maj 2021, 12:48

Benderrr je napisao/la:
12 maj 2021, 12:46
Corcaigh je napisao/la:
12 maj 2021, 11:19
Slazem se oko ovoga sa obje strane. @Benderrr cinjenica je stvarno da nas Bandic kolje, ali realno zadnjih 5 godina nas kolje ko stigne. Medjutim upravu si da samo kmecimo i zalimo se po forumu a problem samo u nama.

Pod 1: Budi bolji i od protivnika i od sudija
Pod 2: Ako se bas desi utakmica kao protiv Olimpika gdje ciste golove ponistava onda je su tu organi kluba koji moraju nesto uraditi. Prethodna struktura je sutila jer su dusu prodali Begicu i bagri iz saveza, a ovi sute jer blage veze nemaju sta i kako, strah ih.
Pod 3: Kad se to tako nastavlja konstantno, svugdje u svijetu navijaci reaguju. Kod nas ne.

I onda mi piskaramo po forumima i komentarima na FB. Ali tacno mi nije jasno kakve veze Bandic ima konkretno sa ovom tekmom. Jedino nam je sudija mogao biti bitan da zapnemo protiv malogradjana s gorice, a ovo sad je totalno nebitno kad nam ni za koji klinac ne treba da bilo koga pobijedimo.

O zabrani prilaska Bandicu i slicnima se trebalo misliti godinama unazad a ne sad.
Problem našeg naroda jedino mogu procijeniti kao jako plitak ili su to djeca u pubertetu.
Ja uzmem poređenje komentara na drustvenim mrezama s ovim ovdje i da istu priču djeca od14do18. Takvi su na forumima, takvi psuju Amaru a on kad je imao s nama niz da 3 godine nije izgubio utakmice, osvojio duplu krunu oni su tad imali od 6 do 8 godina. Haj ti njemu objasni nesto, nema šanse.

Mi nemamo 100 sudija nego vrtimo 15 sudaca, a ne postoji nijedan koji nas nije ostetio. Sta to znaci kad god neko nam sudi treba se kmecat ko pitice. Ne kontam neke stvari i nikad neću skontati.
Jos uvijek nisi odgovorio, zasto ne pises pod starim nickom?

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 12 maj 2021, 12:50

Danas ce Bandic gledati da osteti naseg protivnika. Mi necemo biti u stanju ni to da iskoristimo..
Pročepit će negdje.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 12 maj 2021, 12:53

LjoZee je napisao/la:

Sliskovic vjerovatno bivsi. Upravi rekao da ne moze zivjeti u Sarajevu vec mora biti u Mostaru zbog porodicnih problema koje ima.
Nevjerovatno je da mi unazad godinu i nešto niti jedan potez nismo napravili koji se ispostavio kao ispravan. Evo i ovo sa Bakom sada...na kakve smo mi mrve nagazili nije mi jasno.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 12 maj 2021, 12:58

Dejan1921 je napisao/la:
12 maj 2021, 12:53
LjoZee je napisao/la:

Nevjerovatno je da mi unazad godinu i nešto niti jedan potez nismo napravili koji se ispostavio kao ispravan. Evo i ovo sa Bakom sada...na kakve smo mi mrve nagazili nije mi jasno.
Ma cirkus. Ljudi koji nisu kompetentni za sportska pitanja biraju trenera. Dok osoba koja nije kompetentna za upravljanje kluba pregovara sa sponzorima.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 maj 2021, 12:58

Dejan1921 je napisao/la:
Malo mi je sad cudno ono sto je Stilic naglo ispao iz svih planova skupa sa Lendricem. Da tu kakav problem nije ispao sa Sliskovicem i njima. Ali, i ovaj portal pise da postoje ti porodicni problemi. Da ih rijesi sto prije aBd i da bude sve ok sta god da je.

Gledaj Fejzica, Bekrica i Alispahica sto osporavaju licencu Slobode. Pismo poslali u javnost.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 12 maj 2021, 13:02

LjoZee je napisao/la:
12 maj 2021, 12:58
Dejan1921 je napisao/la:
Malo mi je sad cudno ono sto je Stilic naglo ispao iz svih planova skupa sa Lendricem. Da tu kakav problem nije ispao sa Sliskovicem i njima. Ali, i ovaj portal pise da postoje ti porodicni problemi. Da ih rijesi sto prije aBd i da bude sve ok sta god da je.

Gledaj Fejzica, Bekrica i Alispahica sto osporavaju licencu Slobode. Pismo poslali u javnost.
Joj kad kod nas krene na ljeto, jadna nam majka.
Željezničar za život cijeli!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 maj 2021, 13:04

SudoHusika je napisao/la:
12 maj 2021, 13:02
LjoZee je napisao/la:
12 maj 2021, 12:58
Dejan1921 je napisao/la:

Joj kad kod nas krene na ljeto, jadna nam majka.
Ocekivano sasvim. Ljudi nas nisu htjeli sad zavaliti za licencu, ako im ne platimo za mjesec dugovanja ili ne budemo postovali dogovor koji se postigne, ici ce tuzbe, oduzimanje bodova i na kraju nogiranje u nizi rang.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.