FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 04 jan 2011, 15:25

Ti hoces da kazes da Medo nije bolji od Race. :lol:
Medo je za njega licno Yaya Toure,jaci od njega,bolji od sut njega,bolji pregled igre,solidan pas,veoma dobar u defanzivi i ono sto je najbitinije ima kondiciju.

Kada kazes Raca i snaga na sta mislis,na suvu snagu sto bi rekli sto je ima Essien ili Yaya ili na snagu u smislu kondicije da moze da izdrzi citavih 90.minuta.Uglavnom ako je i jedno od to dvoje on to nema,valjda si pogledao dovoljno tekmi Race da vidis kako ga izguruju sa terena,a o kondiciji da ne pricam max.50-60 minuta za zadnjeg veznog je premalo.
Sut ima to stoji,ali opet koji ce ti sut ako nemas nista ostalo(tipican primer Milovanovic,samo sut ima).
Pas,toliko igraca ima bolji pregled igre od Race da je o tome suvisno pricati.

Dalje,dakle ne sporim ja njegov kvalitet za Srbiju,svi znamo kakvi su nam igraci sve dolazili i kakvi nam trenutno igraju,to ce da se promeni bar se nadam,tako da kada se sabere sve Raca jeste najbolji zadnji vezni u drzavi,ali je on za evropu veoma prosecan igrac.PA jbt Juca i Segundo za njega doktori fudbali a igrali su u ligi,samo nemoj reci da je Raca bolji od njih. :roll:
Raca moze otici u Sevillu,Tottenham,Lazio(ali nece) i sta ce tamo da radi da klosari po klupi i zaboravi da igra fudbal(ponovo Gulan).Sevilla na zadnjem ima Romarica i Zokoru,i on da dobije konkurenciju,kada bi mu Lass dosao ubacio bi ga u svecanu. :lol:
Racin maksimum je Rusija,Holandija,pa i Izrael da cini par sa Medunjaninom :lol: ,te slabi klubovi lige petice ali nikako Engleska liga.

Ovo za Zvezdu i gasenje necu da pricam ovde,pisao sam vec nekoliko puta o tome tako da me stvarno mrzi pisati.Sto se tice Zvezdine igre i najboljeg fudbala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jan 2011, 15:51

ma MEDO je no 1..
p.s. Pirotehnika bolji je Medo.
Devil nemoj sad samo porediti Milovanovića i Petrovića! Jer u mnogo segmenata,odnosno u praktično svim segmentima je osim šuta bolji Raća,to ne znači da je Raća novi Essien :lol: ;)
A ja bih prvi bio sretan da čovjek ode iz Partizana,bilo gdje al da mi za njega uzmemo 3 miliončeta! :lol:
A ti i ja bih mogli o tim transferima naših igrača do sutra,čak i onim koji su bili daleko više od Raće u Sportu i Žurnalu,koje su dizali od 16 godine,pričali o tužnim pričama,slikavali majke i djevojke..... :lol: :D (sam čitaš,sam znaš o čemu pričam)
Onda kažem eto spominješ Gulana,čovek je propao tu nema dileme,al zar se isto ne može reći za Tomovića,Vukovića,Aleksića,Ognjenovića,mnoge druge,dakle neće biti ni prvi ni poslednji.....

A da se ja vratim,nešto mi smrdi oko ovog transfera Mfele,puno se piše,a ništa se ne dogadja,da ne bude ko sa Mrdjom,jer ipak Djuri je 2 miliona puno :lol: :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2011, 15:59

drinin vuk je napisao/la:ma MEDO je no 1..
p.s. Pirotehnika bolji je Medo.
Devil nemoj sad samo porediti Milovanovića i Petrovića! Jer u mnogo segmenata,odnosno u praktično svim segmentima je osim šuta bolji Raća,to ne znači da je Raća novi Essien :lol: ;)
A ja bih prvi bio sretan da čovjek ode iz Partizana,bilo gdje al da mi za njega uzmemo 3 miliončeta! :lol:
A ti i ja bih mogli o tim transferima naših igrača do sutra,čak i onim koji su bili daleko više od Raće u Sportu i Žurnalu,koje su dizali od 16 godine,pričali o tužnim pričama,slikavali majke i djevojke..... :lol: :D (sam čitaš,sam znaš o čemu pričam)
Onda kažem eto spominješ Gulana,čovek je propao tu nema dileme,al zar se isto ne može reći za Tomovića,Vukovića,Aleksića,Ognjenovića,mnoge druge,dakle neće biti ni prvi ni poslednji.....

A da se ja vratim,nešto mi smrdi oko ovog transfera Mfele,puno se piše,a ništa se ne dogadja,da ne bude ko sa Mrdjom,jer ipak Djuri je 2 miliona puno :lol: :lol: :lol:
Ja nisam nigde poredio Milovanovica i Racu,to ti je isto k'o kad je lik na jednom forumu(nasem) poredio Milijasa i Prosineckog,ja nisam citav dan mogao sebi doci. :lol: :lol:
Ja sam samo napisao da ti sut ne treba niti je toliko koristan ako nemas ostalom,tipican primer Milovanovic,lik je komicno beskotistan igrac.

Katlego :?
Moram priznati da je i meni to veoma sumnjivo,to bi bio dobitak za nasu ligu,cisto bi bilo zanimljivije Adyu igrati :mrgreen:.Bojim se da ovde ne bude slicno kao sa Princeom Tagoeom,koji se dva meseca povezivao sa Zvezdom fakticki sve bilo gotovo a on pljus u Hoffenheim.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jan 2011, 16:19

slažem se za Katlega,jbg velike su to pare za naš fudbal.Mada,šta znam,kako čujem njihov gazda je neki milijarder,njemu pare ništa ne znače,može ga prodat za milion a može ga ne prodat za 15.
U svakom slučaju,ukoliko Salata dodje do vas,a ovaj kod nas moglo bi proljeće biti vrlo kvalitetno,tu je i Vojvodina,Spartak,Sloboda će se pojačat nekim južnoamerikancima,jagodinci pričaju o neka dva afrikanca iz Enyimbe,tako da jedva čekam taj početak......
& $ - & " - & - &
ФСРС

pirotehnika
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnika » 05 jan 2011, 19:24

Ti hoces da kazes da Medo nije bolji od Race.
Medo je za njega licno Yaya Toure,jaci od njega,bolji od sut njega,bolji pregled igre,solidan pas,veoma dobar u defanzivi i ono sto je najbitinije ima kondiciju.

Kada kazes Raca i snaga na sta mislis,na suvu snagu sto bi rekli sto je ima Essien ili Yaya ili na snagu u smislu kondicije da moze da izdrzi citavih 90.minuta.Uglavnom ako je i jedno od to dvoje on to nema,valjda si pogledao dovoljno tekmi Race da vidis kako ga izguruju sa terena,a o kondiciji da ne pricam max.50-60 minuta za zadnjeg veznog je premalo.
Sut ima to stoji,ali opet koji ce ti sut ako nemas nista ostalo(tipican primer Milovanovic,samo sut ima).
Pas,toliko igraca ima bolji pregled igre od Race da je o tome suvisno pricati.

Dalje,dakle ne sporim ja njegov kvalitet za Srbiju,svi znamo kakvi su nam igraci sve dolazili i kakvi nam trenutno igraju,to ce da se promeni bar se nadam,tako da kada se sabere sve Raca jeste najbolji zadnji vezni u drzavi,ali je on za evropu veoma prosecan igrac.PA jbt Juca i Segundo za njega doktori fudbali a igrali su u ligi,samo nemoj reci da je Raca bolji od njih.
Raca moze otici u Sevillu,Tottenham,Lazio(ali nece) i sta ce tamo da radi da klosari po klupi i zaboravi da igra fudbal(ponovo Gulan).Sevilla na zadnjem ima Romarica i Zokoru,i on da dobije konkurenciju,kada bi mu Lass dosao ubacio bi ga u svecanu.
Racin maksimum je Rusija,Holandija,pa i Izrael da cini par sa Medunjaninom ,te slabi klubovi lige petice ali nikako Engleska liga.

Ovo za Zvezdu i gasenje necu da pricam ovde,pisao sam vec nekoliko puta o tome tako da me stvarno mrzi pisati.Sto se tice Zvezdine igre i najboljeg fudbala
? $ :? $ ? су ?,? $ сопствене " :? ,о ' не ' $,јер ' нов $,а " " " ? твоје постове,& $ ' право $ " & $ " ? ? ".Наравно,& " право на своје ",? ' је $ & % " ' & је " у ",па & је & $ - ' " $ " ",тј у " ? " & је & ? $ тога $ он " за ¥ " &,? $ & " % ? &? :!: $,",",Хонг & :!: :?:
О " " $ не ",јер су $ ?,& - " с ? " $ " $ знају '....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2011, 23:27

Dobro nisam ja lepo opisao situaciju,tako da stvarno izgleda kontradiktorno.
Ajde da probam opet. :D
Medo je nesumnjivo igrac sa lepsim predispozicijama i sa svojim umecem,ali Medo jos uvek nema dovoljno prostora da pokaze svo svoje znanje,on nije zaigrao 10-ak utakmica ove sezone,a i od tih 10 bar 5 je usao sa klupe.Gledao sam ja Medu i dok je bio u HJK-u,gledam ga i ovako kada stignem sa ortacima otici na poneki trening i zaista se radi o igracu koji je kvalitetni od Race.
E sada ja sam u svome postu hteo da kazem(ali ne napisah),da je Raca od ovih igraca koji igraju redovno najbolji zadnji vezni i pored svojih mlakih perfomansi.Dakle racunamo Stevanovica,Isaha,Milovanovica,Tumbasovica,KRstica i ostalu raju i u takvoj konkurenciji zadnjih jeste najbolji,ali opet kazem to je neki prosek za Evropu.

Sto se tice Segunda i Juce ne vidim sada opet potrebu za nekim razdvajanjem.Jesu li oba zadnji vezni?Je li Raca zadnji?
Drugi par carapa je sto oni nisu ni izbliza iste gradje,ali oni su zadnji i kada se uporede sa Racom oba su za njega licno Yaya Toure.

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 06 jan 2011, 12:13

Kleo po svemu sudeći ostaje do leta. :lol: :lol:
Neki Kinezi bili ponudili četiri miliona,al ništa od toga,čini se da će prije stići mladi Ubiparip nego Mfela,jbg za Mfelu puno traže a i Sporting se uključio u trku za njim,nije realno da predje bar trenutno u Partizan.

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 10 jan 2011, 11:48

Ako ne dođe Mfela, Partizan će probati da kupi Nolidža Musonu mladog napadača Čifsa. Ruki godine u Južnoj Africi, kako mu i ime govori "zna znanje".
Nolidž Musona je iz Zimbabvea, prošle sezone je skrenuo pažnju na sebe u dresu Čifsa, proglašen je za rukija lige. Ove sezone je sa devet golova opravdao očekivanja.

Radi se o brzom napadaču koji nije tako etabliran kao Mfela, ali predstavlja budućnost. Ima sam 20 godina i čeka ga karijera u Evropi.

Neće biti lako stići ni do njega, Kajzer Čifsi se bore za titulu, Vermezović sigurno neće lako pustiti talentovanog strelca, čak ni u svoj Partizan.

Cena Musone je oko pola miliona evra, a on bi, kako smo rekli bio akvizicija za budućnost.

Njegovo ime "knowledge" znači "znanje" i čini se da momak s obzirom na tehničke karakteristike opravdava tu igru reči. Lako rešava situacije jedan na jedan, veoma je pokretljiv, u našoj ligi bi mnogo značio u probijanju bunkera sa kojim se Partizan susreće.

Kleo čini se ostaje do juna :lol: :lol: :lol: ,a Fejsa trenira sa timom!

pirotehnika
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnika » 11 jan 2011, 19:21

Ništa od Musone,bar prema novinama,možda ipak dodje neki karioka! :lol:

delikvent
Kontakt:

Post Postao/la delikvent » 13 jan 2011, 23:22

pirotehnika je napisao/la:Ništa od Musone,bar prema novinama,možda ipak dodje neki karioka! :lol:
' & ',? - " ".$ - је позната " " за & - " у ",$ се о 1,5 ? евра,а ? - " $ & 500 000.& је " ? :lol:
$ ? понос " ",ево " $ ",& твоја.........

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 14 jan 2011, 17:00

ma jbm im mater više,svaki dan 50 vijesti o tom Mfeli,kao da kupuju Ibrahimovića. A sam Djurić imam osjećaj pokušava zamazati oči,ako ne mogu iskeširat 2 miliona nek kažu ko ljudi i sve je u redu,jer na kraju krajeva od kupovine Fejse koji je plaćen 1,2 miliona i nismo nešto keša dali. Onaj Zabia se ponovo spominje,al samo kao moguća pozajmica.A ja opet nešto jedva čekam da se Lamine vrati sa pozajmice ;) :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2011, 18:43

peksinna2 je napisao/la:ma jbm im mater više,svaki dan 50 vijesti o tom Mfeli,kao da kupuju Ibrahimovića. A sam Djurić imam osjećaj pokušava zamazati oči,ako ne mogu iskeširat 2 miliona nek kažu ko ljudi i sve je u redu,jer na kraju krajeva od kupovine Fejse koji je plaćen 1,2 miliona i nismo nešto keša dali. Onaj Zabia se ponovo spominje,al samo kao moguća pozajmica.A ja opet nešto jedva čekam da se Lamine vrati sa pozajmice ;) :lol:
Lamine nije igrao zadnja 3 meseca skoro tako da sada jedva trci,to bi bilo bas odron resenje.Sto se tice Mphele gazda ga tek pusta na leto,njemu novci nisu problem tako da moze cekati.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2011, 21:44

Opa zanimljivo u ovih 1-2 kod komsija.
Kako Zurnal pise a i mnogi koji su blizu Partizanu Kleo je potpisao za Genou za 4.mil eura ali zbo ogranicenja stranaca u toku jedne sezone preci ce tek na leto.

U isto vreme stigla je i ponuda za Jovanovica u vrednosti od 1.5 od Hapoela,a Jovanovic se jos premislja da li ce da je prihvati,on bi radije negde na zapad mada za ocekivati je da ce ovo da prihvati.

Takodje Partizan je gotovo sigurno kaparisao dvojac BSK-a Milosevic-Babic koji bi trebao da predje na leto.

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 18 jan 2011, 16:23

Devil je napisao/la:Opa zanimljivo u ovih 1-2 kod komsija.
Kako Zurnal pise a i mnogi koji su blizu Partizanu Kleo je potpisao za Genou za 4.mil eura ali zbo ogranicenja stranaca u toku jedne sezone preci ce tek na leto.

U isto vreme stigla je i ponuda za Jovanovica u vrednosti od 1.5 od Hapoela,a Jovanovic se jos premislja da li ce da je prihvati,on bi radije negde na zapad mada za ocekivati je da ce ovo da prihvati.

Takodje Partizan je gotovo sigurno kaparisao dvojac BSK-a Milosevic-Babic koji bi trebao da predje na leto.
Jovanović neće preći u Hapoel, 99% ;)
A ova priča oko Raće vrlo zanimljiva,nije mi nerealna opcija da ga Alex stvarno kupi,a da ga potom proslijedi recimo West Hamu do kraja sezone,pa ako pokaže kvalitet i zadovolji ne vidim što ne bi mogao obući dres djavola.

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 19 jan 2011, 11:39

Ma šalio se Raća s novinarima,kakav kralj :D :D :D ,čovek pričao s kapitenom Nemanjom!
Sve u svemu mislim da je i dobro ako ovi ostanu koji su se pominjali da bi mogli ići,definitivno situacija kada su finansije u pitanju nije bila ovako dobra u zadnjih 10 godina nikada,nismo pod moranjem prodaje i to je ono što je upravo ulazak u Ligu Šampiona osigurao.

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 20 jan 2011, 15:23

Oce li biti kakvih pojacanja za PFC ove zime ? :D Kad se vraca Diara sa posudbE? :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 20 jan 2011, 15:51

Nama pojačanja ne trebaju za ovu sezonu!To je opet samo moje mišljenje,al realno u JSL ligi smo najkvalitetniji i stoga mislim da ne treba dovoditi nikoga jer će svi ovi ostati,a imamo dvadesetak dobrih igrača,što bzvz dovoditi čisto da bi se dovodili.Lamine ne igra odavno imao je tešku povredu,a vraća se na kraju ove sezone ukoliko arapi ne otkupe ugovor u šta čisto sumnjam.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 jan 2011, 00:26

ofanziva23 je napisao/la:Ako ne dođe Mfela, Partizan će probati da kupi Nolidža Musonu mladog napadača Čifsa. Ruki godine u Južnoj Africi, kako mu i ime govori "zna znanje".
Nolidž Musona je iz Zimbabvea, prošle sezone je skrenuo pažnju na sebe u dresu Čifsa, proglašen je za rukija lige. Ove sezone je sa devet golova opravdao očekivanja.

Radi se o brzom napadaču koji nije tako etabliran kao Mfela, ali predstavlja budućnost. Ima sam 20 godina i čeka ga karijera u Evropi.

Neće biti lako stići ni do njega, Kajzer Čifsi se bore za titulu, Vermezović sigurno neće lako pustiti talentovanog strelca, čak ni u svoj Partizan.

Cena Musone je oko pola miliona evra, a on bi, kako smo rekli bio akvizicija za budućnost.

Njegovo ime "knowledge" znači "znanje" i čini se da momak s obzirom na tehničke karakteristike opravdava tu igru reči. Lako rešava situacije jedan na jedan, veoma je pokretljiv, u našoj ligi bi mnogo značio u probijanju bunkera sa kojim se Partizan susreće.

Dobar igrac, igro kod mene na manageru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jedva skontah **** vas Vuk
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2011, 00:56

E onda mora da valja cim je kod tebe na FM-u. :mrgreen:

A na koga uopste mislis,Mphelu ili ovoga drugog?

Mphelu sam gledao definitivno bi bio pun pogodak za komsije,i bilo bi dobro za njih kada bi ga uspeli dovesti,ovoga drugog nikada nisam gledao tako da ne mogu da ocenim njegove kvalitete,a da se zamaram sa YT ne mogu. :lol:

Sve vise se spominje i prica oko Prince Tagoea,to je onaj igrac koga su u nasoj upravi ocenili kao igraca za koga se ne vredi toliko truditi,a on pljus u Hoffenheim,a nama dodje Parker(nije da se zalim ali eto).No Tagoe ima nekih zdrastvenih problema,ne znam da li je to reseno,pa pitanje je koliko rizikovati sa njim,ali svakako odlicno pojacanje bi bilo.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 jan 2011, 14:14

Frutek je napisao/la:
ofanziva23 je napisao/la:Ako ne dođe Mfela, Partizan će probati da kupi Nolidža Musonu mladog napadača Čifsa. Ruki godine u Južnoj Africi, kako mu i ime govori "zna znanje".

Dobar igrac, igro kod mene na manageru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jedva skontah **** vas Vuk
Не псуј " &. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :D

' " " $ $ " $ $,",' је & ',а $ " ? " " $ ? " се не $. ' се " % је Станоје $ у ?,$,$ су " " - $ " $ & 4-5 $ $ " $ & на &?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.