Medo je za njega licno Yaya Toure,jaci od njega,bolji od sut njega,bolji pregled igre,solidan pas,veoma dobar u defanzivi i ono sto je najbitinije ima kondiciju.
Kada kazes Raca i snaga na sta mislis,na suvu snagu sto bi rekli sto je ima Essien ili Yaya ili na snagu u smislu kondicije da moze da izdrzi citavih 90.minuta.Uglavnom ako je i jedno od to dvoje on to nema,valjda si pogledao dovoljno tekmi Race da vidis kako ga izguruju sa terena,a o kondiciji da ne pricam max.50-60 minuta za zadnjeg veznog je premalo.
Sut ima to stoji,ali opet koji ce ti sut ako nemas nista ostalo(tipican primer Milovanovic,samo sut ima).
Pas,toliko igraca ima bolji pregled igre od Race da je o tome suvisno pricati.
Dalje,dakle ne sporim ja njegov kvalitet za Srbiju,svi znamo kakvi su nam igraci sve dolazili i kakvi nam trenutno igraju,to ce da se promeni bar se nadam,tako da kada se sabere sve Raca jeste najbolji zadnji vezni u drzavi,ali je on za evropu veoma prosecan igrac.PA jbt Juca i Segundo za njega doktori fudbali a igrali su u ligi,samo nemoj reci da je Raca bolji od njih.

Raca moze otici u Sevillu,Tottenham,Lazio(ali nece) i sta ce tamo da radi da klosari po klupi i zaboravi da igra fudbal(ponovo Gulan).Sevilla na zadnjem ima Romarica i Zokoru,i on da dobije konkurenciju,kada bi mu Lass dosao ubacio bi ga u svecanu.

Racin maksimum je Rusija,Holandija,pa i Izrael da cini par sa Medunjaninom

Ovo za Zvezdu i gasenje necu da pricam ovde,pisao sam vec nekoliko puta o tome tako da me stvarno mrzi pisati.Sto se tice Zvezdine igre i najboljeg fudbala