FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jesi uzeo pare zakaricu na prelazu?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
@admin.
Sto se pravis lud?
Do kad ce ovaj lazni izlija pisati na nasoj temi?
Zadnja izmjena: timpramosavePla, dana/u 12 maj 2021, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Napiši slobodno da smo prvi u ligi i da igramo ligu prvaka slj. sezoneOpijum je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:51Ni slucajno! Ekipa u par deka sa svima iz vrha!PupanOzdrljic je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:49Gdje je onaj brat što maloprije napisa kako mi imamo dobru ekipu i da smo svi slijepi. Nadam se samo da je bio sarkastičan
-
- Kontakt:
Ova ekipa ima kuveta za poluvrijeme. Babuka odradio vrhunske pripreme i yebo ekipi znanje..
Ovo danas i nije bilo toliko lose. Neigranje jada od kapitena se osjetilo na voljnom momentu..
Luka igrac utakmice. Gasal ima slifa. Bender solidan. Defanzivno smo da bog sacuva..
Ovo danas i nije bilo toliko lose. Neigranje jada od kapitena se osjetilo na voljnom momentu..
Luka igrac utakmice. Gasal ima slifa. Bender solidan. Defanzivno smo da bog sacuva..
Pročepit će negdje.
Ostaviti celu Juricica i dovesti novih 10 igraca.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Mema jak li si. 

Joj Mema je lud majke mi
tvrd orah
sklonite brata dobiti ce bojca

Da ti mozes pisati kako štimamo utakmice i slicno, e neces razbojnicetimpramosavePla je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:54@admin.
Sto se pravis lud?
Do kad ce ovaj lazni izlija pisati na nasoj temi?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Sta kaze Mema bolji smo bili ipak zasluzili smo tri boda hahaha kakav brat
Mozda bi bilo i ove sezone da nije žute gamadi orkestrirani jos vecom gamadi iz fotelja NSBiHdrzgemboadislic je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:54Napiši slobodno da smo prvi u ligi i da igramo ligu prvaka slj. sezoneOpijum je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:51Ni slucajno! Ekipa u par deka sa svima iz vrha!PupanOzdrljic je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:49Gdje je onaj brat što maloprije napisa kako mi imamo dobru ekipu i da smo svi slijepi. Nadam se samo da je bio sarkastičan
Vico, moze li liga po pola?
Hoce li se udruzenje (tri) premijerligasa ocitovati povodom danasnjeg sudjenja u selu pokraj Mostara? Ne bi da serem, nije to toliko strasno bilo, a pogotovo nama nije znacilo, ali oglasavali su se i za manje, a imaju iskustva i u ptavljenju klipova sa poredjenjem kriterija za jednake startove, pa eto red je da vidimo kako to udruzenje stiti sve premijerligase a ne samo odabrane.
Velez nakon jednog perioda strasno dobre forme se malo vratio u realnost, nas malo sreca pogledala i eto. Juricica ako izgubimo na ljeto popusili smo jedini cisti istinski kvalitet u ovoj ekipi (gledajuci i godine i formu i igru). A Zeca mi je toliko gadno gledati kad god zaigra, cuj mene zaigra boze budale, da se sad vise nadam da ce se povrijediti.
Velez nakon jednog perioda strasno dobre forme se malo vratio u realnost, nas malo sreca pogledala i eto. Juricica ako izgubimo na ljeto popusili smo jedini cisti istinski kvalitet u ovoj ekipi (gledajuci i godine i formu i igru). A Zeca mi je toliko gadno gledati kad god zaigra, cuj mene zaigra boze budale, da se sad vise nadam da ce se povrijediti.
Ako smo mogli dovesti Radovca, a nismo, to je stvarno velika greška, momak je zvijer.
Btw, ovaj Velež ništa bolja ekipa od nas nije, ne može me niko ubijedit da su Hasanović, Zvonić i slične levatine sama krema lige.
No, sami smo sebi krivi.
Hamza, bravo, doći će i golovi!
Btw, ovaj Velež ništa bolja ekipa od nas nije, ne može me niko ubijedit da su Hasanović, Zvonić i slične levatine sama krema lige.
No, sami smo sebi krivi.
Ma vi bi morali bolje s ovom ekipom, al eto...
Vidjet cemo za Radovca dok se malo normalizuje zivot. Ja ne vjerujem da se on opametio jer ga znam licno i znam koliki je kreten. Njega je izvuklo to sto Mostar ipak nije Sarajevo, fokusirao se malo vise na fudbal, ali pitanje do kad.Omark je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:01Ako smo mogli dovesti Radovca, a nismo, to je stvarno velika greška, momak je zvijer.
No, sami smo sebi krivi.
Nama pogotovo u ovakvoj situaciji ne trebaju igraci kao Radovac, Peco, Lendric itd.
Cestitke na zasluzenom bodu. Vi bolji prvo, mi drugo. Zelim vam srecu da se vratite gdje trebate da budete.
Pozdrav
Pozdrav
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Koliko je ovo bilo jadno i bijedno. Kakav samo amaterizam se mogao vidjeti u ovoj utakmici, oci mi krvare. Koliko su lose uradjene pripreme, ekipa na skrge dise od 60-te minute.
Nasa jedina taktika je bila nabijajte lopte na Juricica. Ne znas da li je losiji Bojo koji je svako ali svako dodavanje pogrijesio ili Celikovic koji nije dodirnuo loptu u citavoj utakmici. Da ne spominjem odbranu i golmana koji su nivo federalne lige..
Jedino vrijedno da se spomene je ovaj sut Gasala na kraju. Uh, zamalo da postigne golcinu..
Nasa jedina taktika je bila nabijajte lopte na Juricica. Ne znas da li je losiji Bojo koji je svako ali svako dodavanje pogrijesio ili Celikovic koji nije dodirnuo loptu u citavoj utakmici. Da ne spominjem odbranu i golmana koji su nivo federalne lige..
Jedino vrijedno da se spomene je ovaj sut Gasala na kraju. Uh, zamalo da postigne golcinu..
Trenutno korisnika/ca: Levin, Napaceni87, Paromlinac i 16 gostiju.