RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
U ovih nekoliko utakmica koje sam pratio dvije stvari su mi zapele za oko,
1. Brzo ili opcenito prebacivanje lopte u fazi napada s jedne na drugu stranu -Ne Postoji , zabijaju se u autliniju umijesto da lopta kruzi ako treba i pet puta!
2. Ubacivanja u 16m (iz prekida ili iz igre) svaka lopta ide visoko i onda 5sek pada prema igracu, nema ni jedan centarsut ostro prema napadacu
(Jedan koliko toliko dobro odradjen i pao je gol za 2-2)
Inace bod bitan kao kuca jer je Europa sve blize, bilo bi stvarno steta doci do Vode i ne napiti se!
Al Bit ce tesko protiv Tuzle C.
1. Brzo ili opcenito prebacivanje lopte u fazi napada s jedne na drugu stranu -Ne Postoji , zabijaju se u autliniju umijesto da lopta kruzi ako treba i pet puta!
2. Ubacivanja u 16m (iz prekida ili iz igre) svaka lopta ide visoko i onda 5sek pada prema igracu, nema ni jedan centarsut ostro prema napadacu
Inace bod bitan kao kuca jer je Europa sve blize, bilo bi stvarno steta doci do Vode i ne napiti se!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Još ćemo se ćerat....
Nema šta zamjeriti, fićo ide 11o na sat i kapak...
Na kraju je bilo i malo sreće, moglo je ispasti i gore...
Nema šta zamjeriti, fićo ide 11o na sat i kapak...
Na kraju je bilo i malo sreće, moglo je ispasti i gore...
Ja licno mislim da Tuzla igra najbolji fudbal ovog proljeca i biti ce jako jako tesko protiv njih. Poslije toga se mora Sloboda kuci pobjedit, jer ako tu ne pobjedis, onda nisi ni Evropu zasluzio. Da kazem da je sudija uradio korektan posao uz koju malu gresku. FORZA!Javier4 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:07U ovih nekoliko utakmica koje sam pratio dvije stvari su mi zapele za oko,
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Loša utakmica sa strane Veleža. Vidi se da je Željo podcijenjen bio. Ne razumijem zašto Feđa ovoliko forsira ovog Vehabovića. Sljedeća utakmica nadam se da će biti Zvonić i Konstantin zajedno. Zeljković opet radi sranja. Bod nikako ne može biti zadovaljavajući protiv najgore ekipe u drugom dijelu sezone. Vidi se da je falio Feđa pored aut linije. Ali kako god idemo dalje.
AGRESIVNO ROĐENI!!!!
AGRESIVNO ROĐENI!!!!
Nema zvone, treci zuti danasJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:16Loša utakmica sa strane Veleža. Vidi se da je Željo podcijenjen bio. Ne razumijem zašto Feđa ovoliko forsira ovog Vehabovića. Sljedeća utakmica nadam se da će biti Zvonić i Konstantin zajedno. Zeljković opet radi sranja. Bod nikako ne može biti zadovaljavajući protiv najgore ekipe u drugom dijelu sezone. Vidi se da je falio Feđa pored aut linije. Ali kako god idemo dalje.
AGRESIVNO ROĐENI!!!!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Nasi duplu napravise na poluvremenu, izbacise oba krivca za gol. Da je mogao izvadio bi i golmana. Dobro detektuju probleme, malo nam je falilo. Pobjeda u Tuzli bi znacila kraj, a to je novo finale. Mada ne znam za Cosica, bio je koristan na terenu..
Oni su dobri i napreduju, vidio sam Crnkic bi mogao da ne igra zbog povrede. Kod nas Zvonic samo odsutan.
Oni su dobri i napreduju, vidio sam Crnkic bi mogao da ne igra zbog povrede. Kod nas Zvonic samo odsutan.
Ti si naša ljubav jedina!
Kod nas brate nikad nije kraj dok još uvijek matematički nije gotovo. Vjeruj mifudbalfudbal je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:36Nasi duplu napravise na poluvremenu, izbacise oba krivca za gol. Da je mogao izvadio bi i golmana. Dobro detektuju probleme, malo nam je falilo. Pobjeda u Tuzli bi znacila kraj, a to je novo finale. Mada ne znam za Cosica, bio je koristan na terenu..
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Meni je licno Zvonic najbolji ovog proljeća i puno se je popravio. Biti će bas teško bez njega protiv Tuzle. Vjerovatno će Cheshmedjiev i Zeljkovic igrati stopera
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:46Kod nas brate nikad nije kraj dok još uvijek matematički nije gotovo. Vjeruj mifudbalfudbal je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:36Nasi duplu napravise na poluvremenu, izbacise oba krivca za gol. Da je mogao izvadio bi i golmana. Dobro detektuju probleme, malo nam je falilo. Pobjeda u Tuzli bi znacila kraj, a to je novo finale. Mada ne znam za Cosica, bio je koristan na terenu..
Ma samo racunam druze moj, kako gdje šta..
Ja mislim da će oni 3/3 biti, samo da ćemo i mi 7 uzeti.
Ti si naša ljubav jedina!
Prije svake utakmice treba se namiriti s tabletama,s nama covjek ne moze nikako na zdravu granu.Ako dobijem secer i visok tlak,Velez je kriv za to 
- oldschool72
- Kontakt:
Cheshmedjiev i Zeljkovic kao stoperi za mene horor filmOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:48Meni je licno Zvonic najbolji ovog proljeća i puno se je popravio. Biti će bas teško bez njega protiv Tuzle. Vjerovatno će Cheshmedjiev i Zeljkovic igrati stopera
Velež do groba
Ako mi izadjemo u Evropu sa ovim stoperskim parom onda je sve u životu mogućeoldschool72 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:56Cheshmedjiev i Zeljkovic kao stoperi za mene horor filmOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:48Meni je licno Zvonic najbolji ovog proljeća i puno se je popravio. Biti će bas teško bez njega protiv Tuzle. Vjerovatno će Cheshmedjiev i Zeljkovic igrati stopera![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
U psihološkom smo padu.
Pritisak na ekipu raste sa približavanjem kraja.
Imamo kakvu takvu zalihu bodova, pa bi bod u Tuzli bio ravan pobjedi.
Nadat se da će Sloboda zapeti protiv Širokog kao Željo danas, jer jedino još Sloboda može uzeti bodove Širokom, to je moje mišljenje.
Zrinjski vjerovatno dobija ove dvije kući i čeka naš kiks ili kiks Širokog.
Nama matematički treba 5 bodova.
Jedva čekam kraj sezone, da ovo ludilo stane!
Pritisak na ekipu raste sa približavanjem kraja.
Imamo kakvu takvu zalihu bodova, pa bi bod u Tuzli bio ravan pobjedi.
Nadat se da će Sloboda zapeti protiv Širokog kao Željo danas, jer jedino još Sloboda može uzeti bodove Širokom, to je moje mišljenje.
Zrinjski vjerovatno dobija ove dvije kući i čeka naš kiks ili kiks Širokog.
Nama matematički treba 5 bodova.
Jedva čekam kraj sezone, da ovo ludilo stane!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
Nismo zaslužili Evropu, ali nisu ni drugi. Pun mi je qrac vise ovih povuci potegni utakmica, od 16 bez poraza 11 smo bili na rubu. Nadji Hasicu sportskog direktora i dovedi vise igrače, a ne da gledam ove poluproizvode
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Nisi ni ti zasluzio da pises ovdje, haj vozdra pa gledaj druge koji su zasluziliVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:41Nismo zaslužili Evropu, ali nisu ni drugi. Pun mi je qrac vise ovih povuci potegni utakmica, od 16 bez poraza 11 smo bili na rubu. Nadji Hasicu sportskog direktora i dovedi vise igrače, a ne da gledam ove poluproizvode
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
de ga malo obali šošin maliMostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:44Nisi ni ti zasluzio da pises ovdje, haj vozdra pa gledaj druge koji su zasluziliVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:41Nismo zaslužili Evropu, ali nisu ni drugi. Pun mi je qrac vise ovih povuci potegni utakmica, od 16 bez poraza 11 smo bili na rubu. Nadji Hasicu sportskog direktora i dovedi vise igrače, a ne da gledam ove poluproizvode
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Pozdravi piku i pikiceVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:48de ga malo obali šošin maliMostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:44Nisi ni ti zasluzio da pises ovdje, haj vozdra pa gledaj druge koji su zasluziliVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:41Nismo zaslužili Evropu, ali nisu ni drugi. Pun mi je qrac vise ovih povuci potegni utakmica, od 16 bez poraza 11 smo bili na rubu. Nadji Hasicu sportskog direktora i dovedi vise igrače, a ne da gledam ove poluproizvode
Sastav je takav kakav je.
Cilje ove sezone nije bio Evropa, pa su u skladu sa tim dovođeni igrači.
Uprava je jedino zakazala sa stoperom, i tu nikom nije jasno zašto se nije doveo.
Sve ostalo je ok.
Cilje ove sezone nije bio Evropa, pa su u skladu sa tim dovođeni igrači.
Uprava je jedino zakazala sa stoperom, i tu nikom nije jasno zašto se nije doveo.
Sve ostalo je ok.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Znaci samo bez Zvonica protiv Tuzle
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
To ti je alibi prica, stopera 2 godine dovode, a nikako. Ovaj napadac jako loš, očekivano. Bolji nisu dovedeni jer nesposobni soson ne zna, kao ni mao ce hasic. I ne, nisam za debelog piku, ovde ko se usudi da iznese realno mišljenje odma se u ladicu neku stavljs...**** vas i pika i hasic, samo Velež.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.