FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odlična utakmica. Momci su se borili i neriješeno sigurno najrealniji rezultat. Sto bi Mema rekao pobjedio je fudbal.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ali Zvonic brzi od Gasala,kad sam vidio da ga uze nije mi bilo dobro..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Konačno neki normalan navijač Veleža a da nisu oni što nam psuju sve živoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:07Cestitke na zasluzenom bodu. Vi bolji prvo, mi drugo. Zelim vam srecu da se vratite gdje trebate da budete.
Pozdrav

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Ma ima njih dosta normalnih nego kao i svugdje grlatiji ovi olosi ,nisu oni losi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Juricic fasovao treci zuti, propusta Borac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cestitke na zasluzenom bodu! Zategnuli ste sredinu i pobijedili nas gdje smo najbolji.Svako ko je mislio da cemo lagano pobijediti,grdno se prevario.Zeljo je Zeljo,pa makar igrao sa pijetlicima i pionirima.Ove glasine o vasem gasenju nadam se da nisu tacne i da cemo jos puno jakih utakmica odigrati u godinama koje dolaze,kako dolikuje kad igraju dva najveca kluba u Bosni i Hercegovini.Izvinite na upadu
MUSVDG
MUSVDG
- oldschool72
- Kontakt:
I od mene čestitke, ugodno me Željo iznenadio s ovom. ekipom, i u drugom poluvremenu opasni bili pred kraj iako ste olako se povukli bili.
Jeste li baš protiv nas morali bolji biti nego zadnjih utakmica, to je već druga priča...
Možda je ovo danas kod vas pročepilo, bilo bi dobro baš.
Jeste li baš protiv nas morali bolji biti nego zadnjih utakmica, to je već druga priča...

Zadnja izmjena: oldschool72, dana/u 12 maj 2021, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba
-
- Kontakt:
Dobra utakmica za gledat, igra solidna s obzirom na situaciju ali daleko od dostojne za nas klub, rezultat bezvrijedan kakav god da je bio na kraju, problemi u upravljackim strukturama i dalje tu.
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
A nego ko?
Ja sam ga branio i podržavao od prvog nastupa kad je penal napravio u Zenici. Naše djete i vrijedan momak generalno. Ali odgovorno tvrdim da ne postoji igrač na Balkanu sa manjim koeficijentom inteligencije. Svaku utakmicu skrivi bar 1 go i pokloni protivniku 2,3 šanse.
Željezničar za život cijeli!
SemirTuce je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:31Cestitke na zasluzenom bodu! Zategnuli ste sredinu i pobijedili nas gdje smo najbolji.Svako ko je mislio da cemo lagano pobijediti,grdno se prevario.Zeljo je Zeljo,pa makar igrao sa pijetlicima i pionirima.Ove glasine o vasem gasenju nadam se da nisu tacne i da cemo jos puno jakih utakmica odigrati u godinama koje dolaze,kako dolikuje kad igraju dva najveca kluba u Bosni i Hercegovini.Izvinite na upadu
MUSVDG
Hvala momci, sretno.oldschool72 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:33I od mene čestitke, ugodno me Željo iznenadio s ovom. ekipom, i u drugom poluvremenu opasni bili pred kraj iako ste olako se povukli bili.

-
- Kontakt:
Ma Mema je brat. Kakvi stručnjaci i bakrači, evo nam zlatne koke ispred nosa.

- drzgemboadislic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Omark je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:01Ako smo mogli dovesti Radovca, a nismo, to je stvarno velika greška, momak je zvijer.
Btw, ovaj Velež ništa bolja ekipa od nas nije, ne može me niko ubijedit da su Hasanović, Zvonić i slične levatine sama krema lige.
No, sami smo sebi krivi.
Hamza, bravo, doći će i golovi!
Ma u zadnji momenat odustao, sve bilo gotovo. Nije htio ponovo da sebe i porodicu izlaže riziku s navijačima pitica.
Drug, ova ekipa Zelje (tacnije citav klub) odavno ne zna sta radi, kuda goni i kada ce sami sebe iznenaditi.oldschool72 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:33I od mene čestitke, ugodno me Željo iznenadio s ovom. ekipom, i u drugom poluvremenu opasni bili pred kraj iako ste olako se povukli bili.
E danas su sebe iznenadili i odigrali nerijeseno

-
- Kontakt:
Gasal ima šlifa za ovu poziciju baš. Samo je sramotno da dečko u ovim godinama nema kuveta. Kad ćeš paša moj ako nećeš sad'?
-
- Kontakt:
Ko vam bola psuje sve, pusti levate. Mi smo 2/3 najveća kluba u BIH i mora postojati međusobno poštovanje. Zalaganje vaših igrača na nivou mora da su dobili koju platu, neka zapnu ovako i protiv Borca 
Danas X najrealniji, čestitke i od mene. FORZA VELEŽ!

Danas X najrealniji, čestitke i od mene. FORZA VELEŽ!
Dobro je.
Jbg Juričić 3. Žuti.
Jbg Juričić 3. Žuti.
100% sad tek ima ona smisla kad nas je Brko htio voditi iz Katra preko Skype a da Memo bude na klupiSudoHusika je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:37Ma Mema je brat. Kakvi stručnjaci i bakrači, evo nam zlatne koke ispred nosa.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Mora on dobro stesati guzove na ljetnim pripremama..SudoHusika je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:56Gasal ima šlifa za ovu poziciju baš. Samo je sramotno da dečko u ovim godinama nema kuveta. Kad ćeš paša moj ako nećeš sad'?
Pročepit će negdje.
Hvala navijacima Veleza na lijepim postovima ovdje.
Sada nesto gledam ove nagrade m:tel-a. Moramo ostati 7. jer nije mala razlika jbg. Sloboda je na -6 od nas valjda ne mogu stici.
Sada nesto gledam ove nagrade m:tel-a. Moramo ostati 7. jer nije mala razlika jbg. Sloboda je na -6 od nas valjda ne mogu stici.
7. 102.217,15
8. 74.804,71
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87, Sarun i 25 gostiju.