Agnelli radi na tome, siguran sam.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Conte, legenda Intera

Nadam se da ce u istom ritmu biti i naredno kolo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Za Bolognu debitovao 15- godisnjak, najmladji debitant u historiji.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Hajde slobodno izvuci moje postove. Ja stojim iza njih, druga stvar sto je Pioli prosjecan trener. 80% ovdje sto vas navija Inter je sralo na Contea tokom cijele sezone i sad ga dizete u zvijezde, a najveci faktor sto je Inter osvojio titulu je upravo taj Conte. Kao sto je i Juventusu faktor Pirlo jer će po prvi put nakon toliko vremena ne samo ispusiti titulu vec i LP.
Voli Miha na svakih pet godina jedno dijete gurnuti u vatru

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jooj, nemoj me podsjecati na ono epsko pljuvanje contea i otjerivanje iz kluba. Kolko se sjecam, bilo je nesto tipa: "najgori trener u istoriji kluba".meepo je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:16Hajde slobodno izvuci moje postove. Ja stojim iza njih, druga stvar sto je Pioli prosjecan trener. 80% ovdje sto vas navija Inter je sralo na Contea tokom cijele sezone i sad ga dizete u zvijezde, a najveci faktor sto je Inter osvojio titulu je upravo taj Conte. Kao sto je i Juventusu faktor Pirlo jer će po prvi put nakon toliko vremena ne samo ispusiti titulu vec i LP.
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave i da praznike provedu uz puno zdravlja i veselja.
- akisarajevo92
- Kontakt:

ovako primljen gol u 95' najbolje opisuje drugi dio sezone Parme
Don't believe the hype.
Naograisali tacno od trenutka kad ih je kupio ovaj amerikanac Krause, inace veliki Juventino. Slucajnost?

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Niko Sassuolu nece dati 8 komada. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
1.Nitko ga ne diže u zvijezdemeepo je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:16Hajde slobodno izvuci moje postove. Ja stojim iza njih, druga stvar sto je Pioli prosjecan trener. 80% ovdje sto vas navija Inter je sralo na Contea tokom cijele sezone i sad ga dizete u zvijezde, a najveci faktor sto je Inter osvojio titulu je upravo taj Conte. Kao sto je i Juventusu faktor Pirlo jer će po prvi put nakon toliko vremena ne samo ispusiti titulu vec i LP.
2.Nitko nije srao cijele sezone nego do sredine prvog mjeseca.I to više nego zasluženo jer je katastrofalne poteze radio kako u prvenstvu tako i u LP što je i rezultiralo epskom blamažom.Onda se napokon prestao glupirat sa sastavom,integrirao Eriksena konačno i ostalo je povijest.
3.Inter je osvojio,usprkos glupiranju Cuntea do pola sezone,jer ima najjači sastav u Italiji.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 13 maj 2021, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
cak 2 minuta je igrao steta
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
igralo je za parmu neko dijete, 16 godina, samo sto je blizi tome da ima 15 godina, nego 17 hehe
A zasto ga citirate i dajte mu paznju,lik je vise okupiran Milanom nego klubom za koji podrzava,a to sve govori.
Proci ce ga,svaka bolest ima svoj pocetak i kraj
- Beduin
- Kontakt:
Covjek, a ne rob modernog drustva. KING
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Danas Inter istjera Juve iz lige šampiona, oslabi finansijski Juventus, dogodine sebi olakaša posao u odbrani skudeta.
Ili će možda Conte imati nekih osjećaja
Ili će možda Conte imati nekih osjećaja

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nece Inter istjerati Juve iz Lige Prvaka, to su uradili vec Pirlo i kompanija, samo se ceka da se to ozvanici. Jedino da Juve ima sudbinu u svojim rukama, pa bih rekao da ce nas Inter istjerati. Ali ovako, to je vec gotova stvar. I ne kaze se dzaba, ne moze 300 pametnih popraviti sto je jedna budala u stanju syebati.
Ali bilo je iluzorno ocekivati da ce Juve biti prvak 100 godina za redom, kako jednom neko rece, svaki ciklus ima pocetak i kraj. Jedan se zatvori, da bi se neki drugi otvorio. Samo se nadam da necemo postiti dugo kao na kraju proslog ciklusa. Da se ne radi o najodvratnijem i najpodlijem klubu na svijetu, Interu bih cestitao na zasluzenom scudettu. Ali ovako, jedva cekam aBd da ih pokusamo skinuti naredne sezone.
Ali bilo je iluzorno ocekivati da ce Juve biti prvak 100 godina za redom, kako jednom neko rece, svaki ciklus ima pocetak i kraj. Jedan se zatvori, da bi se neki drugi otvorio. Samo se nadam da necemo postiti dugo kao na kraju proslog ciklusa. Da se ne radi o najodvratnijem i najpodlijem klubu na svijetu, Interu bih cestitao na zasluzenom scudettu. Ali ovako, jedva cekam aBd da ih pokusamo skinuti naredne sezone.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.