Vitrine su bogatije za još jedan trofej, baš kako su Gongashi navikli, Salatara iz 25 sezone je tu.
Čestitke saigračima, neki su sazreli kao igrači u Zweiti

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

Baš pišem suigračima što se zeznušmo i ispravišmo Juventusa.
A nama krupa dupla promakla u sekundi. Sva poenta igre u finalu. Tipovanje, izmijene, taktiziranje
A imala je Krupa dosta šansi , mogli su vrlo lahko do drugog gola. Nismo imali nešto vremena pretjerano , pa tipovali svi do sinoć , pa rekošmo dok vidimo i vi šta ćete tipovati , pa ćemo promijeniti ako šta zatreba. Bolje da nismo.Mig_Mig je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:08A nama krupa dupla promakla u sekundi. Sva poenta igre u finalu. Tipovanje, izmijene, taktiziranjeAko ostane Atletico mi uzimamo
![]()
Zezam malo oko Atletico.. sve isto ostaje. Eto jedine razlike koju si naveo hshshs. LudnicaMaestro^^ je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:13A imala je Krupa dosta šansi , mogli su vrlo lahko do drugog gola. Nismo imali nešto vremena pretjerano , pa tipovali svi do sinoć , pa rekošmo dok vidimo i vi šta ćete tipovati , pa ćemo promijeniti ako šta zatreba. Bolje da nismo.![]()
Misliš ako ostane Atletico 2-0 uzimate na penale ? Vidim da nemate vi nijedan tip Manchester - Liverpool 2 , a mi imamo jedan , kakav je onda rezultat na penale ?![]()
Znači pobjeda Uniteda vi osvajate , pobjeda Liverpoola mi osvajamo , ako bude x igra se majstorica , ako je rezultat i dalje neriješen na penalima kako kažeš ?
Auu imamo mi Everton tri puta X hahaha. Sve je moguće.
Previdih i ja Everton haha , ako bude tu X vi osvajate zasigurno , ako ne bude , onda i dalje ludnica.Mig_Mig je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:20Auu imamo mi Everton tri puta X hahaha. Sve je moguće.
Za superkup nemam statistiku, ali za ligi i kup, to si ti. Međutim, stižu te svi. Momci iz Kockara su uzeli sad treći naslov, a zadnji put su vezali 2. Tako da nije isključeno da to opet ponove.legenda reala je napisao/la: ↑13 maj 2021, 00:40I reci koji je jedini igrac koji je osvojio tri lige kupa i superkupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.