Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
glupo mi je da se svadajmo na ovoj temi ovdje smo da pomogemo jedni drugima a ne da kritikujemo jedni druge oni koji kritikuju mislim samo se prave pametni kao da su profi kladionicari pa nikad nisu promasili ni jedan par promasio pa sta nije niko svemoguc pa da moze sve pogoditi, ko misli da ce neki par proci bujrum nek postavi ako promasi promasi nema veze... nadam se da nisam dosadan 

Virtual, opet norvežani 'ebeni
Kakvi ste sa ovim rukometom, moje neko znanje govori da bi sutra Island trebao dobiti madjare, al nisma upratio u posljednje vrijeme jel se kakva zvijer pojavila u madjarskoj
a sa druge strane, prvo kolo, svi ce igrati, kvota primamljiva na island, ubio se par za padanja
a sa druge strane, prvo kolo, svi ce igrati, kvota primamljiva na island, ubio se par za padanja
nema potpisa
Ej ljudi imam jedan prijedlog za sviju:
e ovako nas je na ovoj temi aktivno 20-ak i sad zasto nebi svako od nas recimo za subotu nasao 1 par koji je po njemu najizgledniji za prolaz i da sastavimo jedan zajednicki listic ako prodje super ako ne **** mater xD
sta mislite ??
e ovako nas je na ovoj temi aktivno 20-ak i sad zasto nebi svako od nas recimo za subotu nasao 1 par koji je po njemu najizgledniji za prolaz i da sastavimo jedan zajednicki listic ako prodje super ako ne **** mater xD
sta mislite ??
nije losa ideja 
Nije ti ta losa, mozda jos samo da napisemo u procentima koliko smo sigurni i te stvari i neka svako sebi onda izabere koje hoce tekmeInterista je napisao/la:Ej ljudi imam jedan prijedlog za sviju:
sta mislite ??
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
bolje u subotu da pocnemo ima mnogo utakmica i lakse je naci 1 izgledan par kvota nemora biti velika od 1.2 pa do 2 i kad se nadje oko 20 parova bude lijep dobitak...edo3majka je napisao/la:Nije ti ta losa, mozda jos samo da napisemo u procentima koliko smo sigurni i te stvari i neka svako sebi onda izabere koje hoce tekmeInterista je napisao/la:Ej ljudi imam jedan prijedlog za sviju:
sta mislite ??mozemo i poceti ako hocete.
ja sam za 
Hajmo mi prvo za sutra nesto
, moj jedan listic ide na onu holandsku drugu ligu svi parovi oba daju, nesto su mi zakazali u zadnje vrijeme, red je da se vrate starim navikama

Sutra cemo to malo ozbiljnije da odradimo,danas(juceAdmir_Sa je napisao/la:Kakvi ste sa ovim rukometom, moje neko znanje govori da bi sutra Island trebao dobiti madjare, al nisma upratio u posljednje vrijeme jel se kakva zvijer pojavila u madjarskoj![]()
Nego prvo da prodje ovaj AO veceras.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pocinje i svijetsko u Rukometu, mozda ima koji expert, proslo SP je bilo puno x-eva, sta mislite i ovdje da pojedinacno probamo i to?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Trebali bi malo ohladiti sa njima, ja sam ih danas propustio...mandraX je napisao/la:Virtual, opet norvežani 'ebeni
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
jarane tih 6 parova je sutra samo na kladionici, po svim teorijama kladionicarskim nema tog boga da budu sve kecevi, odma da ti kazemMonkey je napisao/la:Evo vam za sutra kvota malo veca od 3.
Island, Hrvatska, J. Koreja, Poljska, Njemacka i Austrija.
Ako hocete objasnjenje za neki par sad mi to napisite, SAMO NEMOJTE I SUTRA PASTI!
sve je moguce al ja se ne sjecam da je sve realno bilo na pocetku nekog velikog natjecanja u bilo kom sportu
Ajd mi detaljnije objasni island-madjarska
nema potpisa
Admir upravo krenou isto da napisem neko jednostavno mora "kiksati" u 1.kolu...
- legenda reala
- Kontakt:
Taj rukomet će doći sutra ,najvjerovatnije samo što se mogu odigrati minimalno tri para
Island-Mađarska -1(ja sam već odigro) i mislim da će doći ,Islanđani sa sjajnom mladom ekipom uz velikog Stefansona su jedni od glavnih favorita ,dok Mađari više nisu kao prije nema tu više nekih veliki igrača a i Fazekaš je ostao sam od golmana ,pa pate se sa nama ,teško da šta mogu protiv Islanda ,a kvota je predobra
U posljednoj provjeri pred prvenstvo dva puta savladali Njemce
Island-Mađarska -1(ja sam već odigro) i mislim da će doći ,Islanđani sa sjajnom mladom ekipom uz velikog Stefansona su jedni od glavnih favorita ,dok Mađari više nisu kao prije nema tu više nekih veliki igrača a i Fazekaš je ostao sam od golmana ,pa pate se sa nama ,teško da šta mogu protiv Islanda ,a kvota je predobra
U posljednoj provjeri pred prvenstvo dva puta savladali Njemce
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa zato mi je i zanimljiv taj par, jer su ovi tad bili ocajni, a Island uvijek dobar na ovim vecim turnirima. Al opet 5 utakmica je u igri, smijes kiksat, naloze se svi prvo kolo, ne isplati se trpati vece pare na ovoMonkey je napisao/la:Ima sutra jos dosta parova. Island pripremne utakmice odlican, pogotovo sa Skandinavcima, a Madjari srednja zalost. Island uz Vorija ima vjerovatno najboljeg i najbrzeg pivota sto ce sjebati teske Madjare koji iskljucivo igraju pozicione napade. Osim toga jesi gledao u septembru Madjare protiv nas?
Ako ja budem igrao ista od rukometa stavicu ovaj island, eto topla preporuka da vi ne igrate
nema potpisa
Legenda sutra ne radim budi ovde oko 12-12:30,da sastavimo sta od rukometa.Nemam sada hendie i ostalo ovde ujutru ce biti.
Ali ako ostane hendi 3.5 na Koreance oni ce to lagano da prevale.
Ali ako ostane hendi 3.5 na Koreance oni ce to lagano da prevale.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:
Nije da podjebajem,ali tako jeEmir_ZENICA je napisao/la:
Ja bi izbacio Rosenborg
A C A B !
Monkey je napisao/la:Kakva vam je to glupa prica da neko mora kiksati? Ima 1000 i 1000 primjera da ne mora. Kako ce JK izgubiti od Argentine, a razvalili ih prije 3 dana?
Nema nista gluplje nego govoriti neko mora kiksati. Koliko je bilo kola u Engleskoj gdje su pobjedjivali veliki? Kad su zadnji put Barca i Real kiksali? Koliko puta je na Grand Slamu proslo svih 16 nositelja prva 3 kola?
cujemo se sutra
devile, imam i ja taj AO kvalifikacije, nabacao nekih parova da imam sta pratit. Al nisam ni gledao kad pocinju i samo mi ova jedna poshe da pocinje u 00:00, al izgleda da jos niko tamo ne igra, kisha garant
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Ako ne dobijem ovo pa odem da naplatim:
Real-Atletico-1
Decin -Ostrava -1
Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes 1
Phoenix Coyotes - Toronto Maple Leafs 1
Minnesota Timberwolves - Washington Wizards 1
Oklahoma City Thunder - Orlando Magic preko 204.5
Real-Atletico-1
Decin -Ostrava -1
Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes 1
Phoenix Coyotes - Toronto Maple Leafs 1
Minnesota Timberwolves - Washington Wizards 1
Oklahoma City Thunder - Orlando Magic preko 204.5
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 14 jan 2011, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.