Imate srece pa Poeltl i Keldon Johnson nisu igrali

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Imate srece pa Poeltl i Keldon Johnson nisu igrali
Slazem se za KAT-a, kakav propali talenat to je cudo jedno.. Pa samo juce je na terenu imao mnogo bolju ekipu od Jokare i ipak lagani poraz.. Mada zato je Jokic mvp i prvi tim all nba a njega nema ni na mapi..JHam je napisao/la: ↑14 maj 2021, 12:08Klipe su psihicki slaba ekipa, nije neki bauk da ih uzmes realno.. Kad su mogli 3-1 da ispuste rosle godine... A isto tako, ako LAC nekim cudom izgube jednu a Denver dobije DET i POR, Denver ide na 3. mjestoTheChief je napisao/la: ↑14 maj 2021, 12:03Veca je sansa biti uspjesan u play-inu i proci UTA/PHX nego "samo" proci Clippe.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 maj 2021, 11:55Nema tu garancija, druze.Ne mozes tako gledati stvari.Cilj treba biti da se obezbijedi PO. Svaka dodatna tekma je rizik da ces ispasti, a da ne pominjem mogucnost povrede i umora.
Ekipe koje odu u PO ce imati 6 dana odmora.Ove u play inu igraju vec 18og, druga tekma 20-21og (ko bude trebao igrati i to), a PO pocinje 22og. Da ne pominjem putovanje, jako malo vremena za pripremu u odnosu na protivnika itd. Nisu ni PHX ni UTA neozbiljni protivnici da bi sve ovo pomenuto riskirao da ides na njih.
A u slucaju da oni odu u play-in u prvoj rundi igraju Clippe - Lakersi tako da se odmah rjesavas jedne ekipe.
Igrali bi Blazersi kuci play-in tako da ne bi bilo putovanja, a i ti sam kazes da ako nisi u stanju u 2 utakmice dobiti losiju ekipu i ne zasluzujes igrati PO.![]()
Od ovog KATa nikad ozbiljnog igraca.. Nisu mogli da uzmu Denver bez Murraya, Morrisa, Bartona, PJa, Portera.. Howard i Cancar nabijali statistiku proriv njih a cini mi se samo im Beasley od glavnih falio
Inace bi se od okrnjenog Denvera i ocekivalo da prodje Clipperse, pa svi trebaju navijati za njihBuffonGigi je napisao/la: ↑14 maj 2021, 18:48Ovi Denverovci nek u potencijalnom matchupu LaL LaC navijaju svim srcem za Kawhija i ostale, jer bi ih Lakersi i ovakvi van forme razbucali ko krava kukuruze.
Mozda ovu ekipu od juce, gdje fali pola ekipe pa ti igraju igraci na 2way ugovoru i Vlatko Cancar, ako se srernu Lakersi i Denver kao 3-6 i vrate se Morris, Barton, PJ, bolje vam je da ste play in igraliBuffonGigi je napisao/la: ↑14 maj 2021, 18:48Ovi Denverovci nek u potencijalnom matchupu LaL LaC navijaju svim srcem za Kawhija i ostale, jer bi ih Lakersi i ovakvi van forme razbucali ko krava kukuruze.
Samo ti se zali,tako je zanimljivije.
Nigdje ja nisam somenuo metlu, ali vise vjerujem Denveru bez samo Murraya jel, nego ovim Lakersima u prvoj rundi, druga runda ili WCF je vec druga prica, tad bi vec trebali biti dobro uigrani i trebalo bi biti dosta teze u svakom slucajuFelixians4 je napisao/la: ↑14 maj 2021, 20:10Ma lako za navijače Lakersa. Ali ostaneš bez jednog tako vrsnog majstora koji u playoffu ko mlad momak diže nivo i ovako direktno najavljuješ metenje šampiona,najjače franšize, koja ima dvojicu hajde top10 igrača od kojih je jedan LeBron. Ja se ne bih usuđivao,no različiti smo,fala k.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.