FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 14 maj 2021, 22:26

Al sta kaže mi cemo navijati za Zelju, a oni za Borac :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 14 maj 2021, 22:38

Citam i ne vjerujem.Navijaci Želje porucuju igracima u komentarima "ne igrajte se sa životom". Da se ovo dešava među beogradskim večitim, poruke i mržnja bi bile blaže :facepalm:

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 14 maj 2021, 22:48

Poslije svega ovoga od anamo onih, njihovih maloumnih i debilskih komentara i ovih jadova iz saveza tacno bi zivotom volio da uzmemo duplu krunu. Pa da se popisamo i po savezu, Vici i ovim štrumpfetama jadnim napacenim...

Tacno bi volio vise od ove titule da se ugase, da ih izbrisu sa lica zemlje jadovi jadni...

Ove njihove poruke zalijepiti po svlacionicama i nikad, ali bas nikad halaliti ovakva pisanja i razmisljanja plavih jadova.

Evo sad kazem javno da bog da se ugasili i nikad ne vratili pizde iskopleskirane..

U inat svima i protiv svih, nabijem na **** i male plave, i borac i Vicu i sve redom

Ovo treba da nam bude svima skola ,
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 14 maj 2021, 22:50

Neka izgube svaku utakmicu, i prijateljsku i pripremnu.
Neka crknu glodari ba.

Uvijek bordo - nekada bijelo - nikada žuto, nikada Željo!!!
- FKS -

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 maj 2021, 22:55

Meni je ovo ocekivano od komšija,uopšte nisam iznenadjen. Mi trebamo pomesti svoju avliju tu imamo problema a druge ko hebe.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 14 maj 2021, 22:59

Jeste li stvarno očekivali da će Željo zapeti protiv banjalučana? Stvarno naivno ako ste to čekivali.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 14 maj 2021, 23:03

Foux87 je napisao/la:
14 maj 2021, 22:59
Jeste li stvarno očekivali da će Željo zapeti protiv banjalučana? Stvarno naivno ako ste to čekivali.
Nisam ocekivao da ce zapeti. Boli me **** to je njihova stvar,

Ali toliko mrznje, zavisti prema Sarajevu od strane papaka, jadova, pizdi je za nepovjerovati.

I kad procitam, vidim sta sve nisu ustanju uraditi samo da bi tebi napakostio, pokvario ili unistio.

Kompleks manje vrijednosti i papanluk su bolesti koje se ne mogu izlijeciti.

Nema to veze sa utakmicom, sa sportom...
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 maj 2021, 23:23

Daj ne budite smijesni, gradski i najljuci rivali smo sa sa seljom, eto iscudjavate se komentarima nekim tamo..jest eto navijat ce kad im ne treba nizasta da razvale borac i da nama donesu titulu, pa da ih mi sprdamo poslije. Ja uvijek navijam da je uzme ko god osim njih, ako Sarajevo ne moze, a vjerujem i ostali ovdje da tako razmisljaju, a u njihovoj situaciji to nosi da ne smiju dobiti ove klosare, ne znam sta vam je cudno, nosi ih u pm, mi smo svoje usrali na drugim mjestima..rivalitet je takav, ne znam sta se cudite, ali hajd

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 14 maj 2021, 23:26

A dobro da budemo realni 90% vas ovdje bi navijalo protiv nas isto da je obrnuta situacija. Bez obzira sto ovo ima veze sa nacionalnim okvirima, ni mi ne bi htjeli da njih poguramo da postanu najtrofejniji klub u BiH. Sto se tice izjave onog Šerbe, normalno da nece u zvanicnoj izjavi gdje najavljuje utakmicu reci pusticemo Borac.

Ne vrijedi se vise nervirati, necemo biti prvaci i jbg. Klub nije mogao da sakrije sve ispod tepiha i ja mislim da je skoro svaki krivac isplivao na vidjelo. Kazem skoro, jer ocekujem da spadnu maske i da se jos par njih otkrije u bliskoj buducnosti. Po zavrsetku sezone okrecemo se buducim izazovima i nadam se da ce se na ljeto desiti pozitivne promjene.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 14 maj 2021, 23:29

Da zeljo igra protiv te i izraela za odbranu bih palestine i gaze, ja bih opet navijao da izgube.

Sto se tice trenutne situacije, niko nije kriv osim nasih uhljeba predvodjenih glupom direktoricom. Volio bih da borac pobjedi sve do kraja i uzme titulu jer mi sa ovakvim mozgovima je ne zasluzujemo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 maj 2021, 23:30

Ono na slici je bio Djani Salcin
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 maj 2021, 23:31

ElCartel11 je napisao/la:
14 maj 2021, 22:26
Al sta kaže mi cemo navijati za Zelju, a oni za Borac :rol:
Šou majke mi
nema potpisa

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 maj 2021, 23:32

Hamagara je napisao/la:
14 maj 2021, 23:03
Foux87 je napisao/la:
14 maj 2021, 22:59
Nisam ocekivao da ce zapeti. Boli me **** to je njihova stvar,

Ali toliko mrznje, zavisti prema Sarajevu od strane papaka, jadova, pizdi je za nepovjerovati.

I kad procitam, vidim sta sve nisu ustanju uraditi samo da bi tebi napakostio, pokvario ili unistio.

Kompleks manje vrijednosti i papanluk su bolesti koje se ne mogu izlijeciti.

Nema to veze sa utakmicom, sa sportom...
Nista tu cudno nema, meni je to normalno. Da je obratna situacija, bilo bi isto.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 maj 2021, 23:34

De nemojte se blamirati bezveze sa pricama da je Borac kupio utakmicu, ljudi nam se smiju jer pravimo neke teorije zavjere vazda.
Jel stvarno mislite da Borac ima potrebu da stima utakmicu protiv ekipe kojoj Mladost strpa cetri komada na Grbavici, mi ovako defanzivni im strpamo 3 komada, Siroki tri komada, Krupa ih uzme tri puta, Olimpik dva puta, Tuzla dva puta... sta vam je dozovite se...
nasa sansa je bila protiv Borca na Kosevu, tad kad nismo uzeli ja sam se pomiro sa titulom a trebali bi i vi lakse ce vam sve pasti ovo na kraju.
0:2 u nedjelju ide sa pola snage, oni nit imaju kvalitet a i ono malo sto imaju nece da zapinju ali ne radi Borca nego radi sebe. Vecina onih momaka ceka kraj sezone i cuva se povreda kako bi mogli naci novi angazman i pokrenuti tuzbe protiv kluba.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 maj 2021, 23:34

vedinjo98 je napisao/la:
14 maj 2021, 23:26
A dobro da budemo realni 90% vas ovdje bi navijalo protiv nas isto da je obrnuta situacija. Bez obzira sto ovo ima veze sa nacionalnim okvirima, ni mi ne bi htjeli da njih poguramo da postanu najtrofejniji klub u BiH. Sto se tice izjave onog Šerbe, normalno da nece u zvanicnoj izjavi gdje najavljuje utakmicu reci pusticemo Borac.

Ne vrijedi se vise nervirati, necemo biti prvaci i jbg. Klub nije mogao da sakrije sve ispod tepiha i ja mislim da je skoro svaki krivac isplivao na vidjelo. Kazem skoro, jer ocekujem da spadnu maske i da se jos par njih otkrije u bliskoj buducnosti. Po zavrsetku sezone okrecemo se buducim izazovima i nadam se da ce se na ljeto desiti pozitivne promjene.
Ja sam nesto slicno napisao post ranije, ovdje se ljudi cude, ispade da bi oni navijali da je zeljo osvoji prije Borca, da je obrnuta situacija😂

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 maj 2021, 23:42

Necemo ih pustit al je Borac dosta jaci, favoriti su i ovako.
Ovime je sve receno. Vidjet da se Olimpik spasi ako ikako moze.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 14 maj 2021, 23:44

Dadox je napisao/la:
14 maj 2021, 23:34
vedinjo98 je napisao/la:
14 maj 2021, 23:26

Ja sam nesto slicno napisao post ranije, ovdje se ljudi cude, ispade da bi oni navijali da je zeljo osvoji prije Borca, da je obrnuta situacija😂
Vidim sada, sto posto tacno. Znamo svi da se ovdje navijalo da Zeljo zijani u Evropi od ci.futa. Isto ko sto su se oni smijali nakon kradje u Brestu. I oni i mi skoro uvijek navijamo da drugi izgubi. Ali eto u nedjelju izuzetka. Tako je to i sa rivalstvima sirom svijeta koje prate milioni i milioni ljudi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 maj 2021, 23:46

Kako neki koji traze postenje od Zelje, zagovaraju da mi pustimo Olimpic , ako budemo van utrke za titulu? Je li to malo licemjerno?

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 maj 2021, 23:50

Evander je napisao/la:
14 maj 2021, 23:46
Kako neki koji traze postenje od Zelje, zagovaraju da mi pustimo Olimpic , ako budemo van utrke za titulu? Je li to malo licemjerno?
Pola njih ovdje ne razumije da ovaj Željo vise nije Željo. Borac ovu utakmicu uzima sa pola snage. Ova ekipa Zelje ne moze Radnika Krupu i Mladost dobti. I sad su oni kao velesila pa ce se sklanjat i pustit Borcu.
Ljudi nam se smiju jer stalno neke teorije zavjere izmisljamo.
A na prste jedne ruke se mogu izbrojati postovi ovdje gdje se kaze otvore i direktno da smo sami sebi krivi.
Ima kradje i svega ali smo u 60% stvari sami sebi krivi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 maj 2021, 23:51

Poraz zelje je vazda dobro dosao.

Yebat im mater, vidis da su blago retardirani.

Logicno da ces uraditi sve da tvoj rival ne uzme titulu, al bar suti i ne pricaj da bi zelio da tvoj klub izgubi, jos da prijetis igracima ako zapnu.
Kakav je to navijac koji zeli porsz svog kluba, u bilo kskvoj situaciji?

U ovakvim, moze biti samo olaksavajuca okolnost da se tsj poraz preboli, tj da najmanje boli.

Jos oni s ponosom pricaju da se mora izgubiti :rol:
Bas naopak klub.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: armankosutic i 43 gosta.