Idemo.
Moderator/ica: GracanicaAA
Sta se ovo desi sa vama danas ? Gdje vam je odbrana ? MIslim da ce mnogi drvlje i kamenje istresti na momka na golu, ali momak ne snosi krivicu definitivno.
Ma daleko od dignute, klub je mislim imao kvalitetniji igrački kadar u drugoj federalnoj. Jako tanko.
Šta bi ovo sa kartonima, što u prvoj minuti?LjumanM95 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:26Sva tri crvena opravdana, kao i oba penala, s tim što je samo jedan svirao šu.pak. Labudovi valja doć slijedeće sezone, a iskreno se nadam da nećete.![]()
Penal za šu.pke smijurija, golman odbranio i u nastavku zakačio protivničkog igrača i svira.
Samo pobjeda!!!
Njihov kapiten šakom ili pesnicom (nisam dobro vidio) udario Šišića, nakon faula na nekih 20-ak metara za njih.fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:00Šta bi ovo sa kartonima, što u prvoj minuti?LjumanM95 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:26Sva tri crvena opravdana, kao i oba penala, s tim što je samo jedan svirao šu.pak. Labudovi valja doć slijedeće sezone, a iskreno se nadam da nećete.![]()
Penal za šu.pke smijurija, golman odbranio i u nastavku zakačio protivničkog igrača i svira.
Samo pobjeda!!!
Ovi momci što su vam došli i sudili danas, strašno pošteni bili u prošlosti, mislim da su i ostali bez obzira na čari prve lige federacije. Ja nisam mogao vjerovati da je dao u prvoj minuti crveni karton..LjumanM95 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:10Njihov kapiten šakom ili pesnicom (nisam dobro vidio) udario Šišića, nakon faula na nekih 20-ak metara za njih.fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:00Šta bi ovo sa kartonima, što u prvoj minuti?LjumanM95 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:26Sva tri crvena opravdana, kao i oba penala, s tim što je samo jedan svirao šu.pak. Labudovi valja doć slijedeće sezone, a iskreno se nadam da nećete.![]()
Samo pobjeda!!!
Drugi crveni pogibeljan start nad Sulejmanovićem, momak nije mogao doći sebi. A treći nekad pred kraj udarac laktom mislim u vrat ili glavu. Sve čisti crveni, samo što su smećari navikli da im se to ne svira.
Uz sve to, penal za nas i nakon skoro 10-ak minuta na asistenciju pomoćnog, glavni sudija poništava penal i svira ofsajd, a prethodno je bio bjen od strane smećara, mogao je glat i prekinuti utakmicu tad. Drugi penal opet čist k'o suza, na 2 metra od gola obaraju našeg igrača, čak nisu imali obraza ni da se bune.
Da ne pričam ranije o pritisku na sudiju, skoro sve što je za nas svirao su ga okružili i čak u par navrata tukli.
Nadam se da su naši zapamtili smradove koji su pogibeljno išli danas pa da se vidimo nekad u Banovićima. Nadam se ne slijedeće sezone i da će ispasti.
LjumanM95 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:08Imaju mu.da i petlju da sude, al' bode u oči to što sviraš penal, pa budeš fizički napadnut od strane domaćih igrača (i to ne prvi put), pa nakon nekoliko minuta prekida neko sa tribina pomoćnom (za kojeg debeli tvrdi da je jedini odradio dobar posao) dobaci nešto i isti kao svira ofsajd, a glavni uvaži to i poništi penal. Shvatam da je kod onih indijanaca teško svirati pošteno i realno, ali ako si zauzeo jedan kriterij od početka meča - drži se istog i yebi ga.
Eto skontaj pa reci kad je kod nas glavni sudija nakon što je svirao penal i bio bjen, nakon nekoliko minuta promijenio odluku na signalizaciju pomoćnog sudije i to signalizaciju nakon tih nekoliko minuta jer odmah nije digao zastavicu. Šteta što nije bilo u prijenosu.
Sumnjivi ste vi s tim osiguranim opstankom i ovim porazima kod kuce