Sta ce to biti, nema dirigenta više.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dženo koliko god osporavan itekako ima šlifa za vođenje ekipe. Teško je očekivati neke velike promjene u odnosu na ranije, možda ponajviše zbog tankog rostera, ali siguran sam da će to izgledati dosta bolje, barem taj voljni momenat jer to novi trener donosi svakoj ekipi.
Za mene je dovoljno samo da igra na gol vise, to je sve...(ne volim p......e ekipe)haris004 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 12:27Dženo koliko god osporavan itekako ima šlifa za vođenje ekipe. Teško je očekivati neke velike promjene u odnosu na ranije, možda ponajviše zbog tankog rostera, ali siguran sam da će to izgledati dosta bolje, barem taj voljni momenat jer to novi trener donosi svakoj ekipi.
Nadam se da i uz dobar rezultat neće ostati poslije kraja sezone, da nećemo ponovo uraditi istu grešku sa njim.
Da se na vrijeme otjerao vinko, a posljedično i ta dvojica sad bismo gledali koga cemo izvući u lp, ovako Boga moliti za kup.
Ma nama nikad niko nece valjati.Evo vidim odusevljenje odstranjeni Tino i Pejovic. Kad sutra zijanimo i kup, bice *bavanje svakom zivom koje to uradio.
Jednostavnije mu je otjerati debilku Sabrinu. Zašto bi odustao od svega.
Oremuš sigurno prelazi u vezni red, za nadat se da Hodžić neće ko po navici pogoršat svoje igre kad uđe u prvih 11.NisamInSajder je napisao/la: ↑15 maj 2021, 12:40E hajde da vidimo kakva ce igra biti bez kreativca u narednih par utakmica. Sad ce nam Krste na veznom igrat.
Po meni to bi bilo jako dobro rijesenje, Dzeno je dugo tu poznaje sve a i zna puno. Dok mi Vule ono bas faca i autoritet, fantastičan u odnosu s medijima i javnosti. Tako da mislim da bi bili dobar tandem.
pa haj kad se prenijelo da se skroz prenese sa drugog foruma, razlog za Susica ne znam(mada navodno on i Sabrina odavno nisu u dobrim odnosima i zato je rijetko kad i igrao u zadnje vrijeme) za Pejovica je razlog sto hoce da tuzi klub radi plata, ugl ovo je Sabrina uradila - samo prenosim, nisu moje rijeci, ne tvdim ovo 100% a vidjet cemo hoce li se klub izjasniti oko ovoga ako sutra ne budu u zapisniku ova dvojica
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bhfanatic14, Bordo10, bordobijeli, feniksptica, Hardzavi, Imamkarbarum, johntravolta123, Lecler, MaroonBjelave, muhamedhulk, N3R3D, r3m1, rimljanin90, ronaldo99, SamoDaKazeem, strahmeipomisliti, USB, Zeko87 i 184 gosta.