FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 15 maj 2021, 13:39

Plate idu svaka 3 mjeseca al nazalost zna se desiti da ne bude u roku tako je i sad i nije prvi put. To je definitivno problem ne dobiju 3 mjeseca i onda još kasni, to samo po sebi donosi nervozu, bilo je i prošli godina, sjcamo se i odbijanja polzka na pripreme u Sloveniju poslje duple krune. Puno negativni stvari od januara pa do danas epilog toga je gubljenje prvog mjesta.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 maj 2021, 13:46

Boli dženu briga on ce opet trofej na kraju sezone osvojiti, bar kup ako nista
You are someone else I am still right here

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 maj 2021, 13:48

bordobijeli je napisao/la:
15 maj 2021, 13:39
Plate idu svaka 3 mjeseca al nazalost zna se desiti da ne bude u roku tako je i sad i nije prvi put. To je definitivno problem ne dobiju 3 mjeseca i onda još kasni, to samo po sebi donosi nervozu, bilo je i prošli godina, sjcamo se i odbijanja polzka na pripreme u Sloveniju poslje duple krune. Puno negativni stvari od januara pa do danas epilog toga je gubljenje prvog mjesta.
Ma to je isto kao onda prošli put kad su odbili trenirati. Doduše yebi ti te ljude koji imaju platu u hiljadama i redovna im do sada bila pa odmah će da tuže ako malo kasabi jedna.........

Al mislim ova sezone na kraju ispade i sa sportskog i sa organizacionog aspekta totalni promašaj

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 15 maj 2021, 14:06

ElCartel11 je napisao/la:
15 maj 2021, 12:45
Tino bi u drugom klubu bio gonilna sila. Kod nas ne znam sta radimo sta igracima ali ih neiskoristimo do maksimuma.
Tino bi i ovdje bio sila da ekipu sklopis za njega, kao sto si sklopio za Rahmana i Tatar. Tino je 5 utakmice odigrao na svojoj poziciji, protiv Slobode, Borca i Radnika u prosloj polusezoni i dvije u ovoj usao protiv Zelje i Sirokog kad se izgubilo.

Izmisljas igracima pozicije i hoces da prikazuju svoj puni kvalitet, ne ide. Safet je prikazivao Tinu kao defanzivnog veznjaka, nesto kao Pirlo sto je bio,a nasi hoce da bude poluspic koji ce praviti pritisak, biti agresivan...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 15 maj 2021, 14:09

haris004 je napisao/la:
15 maj 2021, 12:50
NisamInSajder je napisao/la:
15 maj 2021, 12:40
E hajde da vidimo kakva ce igra biti bez kreativca u narednih par utakmica. Sad ce nam Krste na veznom igrat.
Oremuš sigurno prelazi u vezni red, za nadat se da Hodžić neće ko po navici pogoršat svoje igre kad uđe u prvih 11.
Meni je nekako to dobro izgledalo dok su Oremuš i Đokanović u veznom redu igrali jednu od ovih zadnjih utakmica, nekako mi izgleda kao da ofanzivnom dijelu ekipe više odgovara takav vezni red, svakako čisto kreativni vezni više ne postoji u modernom fudbalu.
Također se nadam da će Pidro proigrati dolaskom Džene, to mi je nekako prvo prošlo glavom kad je Dženo imenovan, kako zbog pozicije tako i zbog zajedničkog rada kroz akademiju.
Oremus je svakako veznjak, i po meni je najbolje partije imao na veznom. Milner II, rekao bih za njega. Proigrao bi i Susic kod Dzene u to sam uvjeren. Hodzic na beku u napadu je igrac manje, u defanzivi je koliko-toliko zna dobro odigrat.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 maj 2021, 14:12

ledesma je napisao/la:
15 maj 2021, 13:36
I tako prođe još jedna sezona, od obecanih kula i gradova dobismo qrcinu...

A heeej milijarder nam fol vlasnik 🤪😂🤪😂
I što je najgore, Sabrina i uprava ce prokockanih +13 prešutiti i sve to zataškati na kraju sezone, kao da smo prokockali +1, a ne doživjeli najvecu bruku i sramotu u historiji kluba.I sve to u sezoni u kojoj nam je titula donosila toliko toga :facepalm:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 maj 2021, 14:23

A to je bas glup sistem. Cuj dajes platu svaka 3 mjeseca i onda jos dozvolis da plata kasni.

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 15 maj 2021, 14:24

fera je napisao/la:
15 maj 2021, 13:46
Boli dženu briga on ce opet trofej na kraju sezone osvojiti, bar kup ako nista
+1
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 15 maj 2021, 14:29

Kazem, ne moze se sve kriti. Ovo se desi kad Bosnji das da vodi klub. Apsolutno smo nesposobni za bilo sta.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 maj 2021, 14:34

15 maj 2021, 14:06
Tino bi u drugom klubu bio gonilna sila. Kod nas ne znam sta radimo sta igracima ali ih neiskoristimo do maksimuma.
Tino bi i ovdje bio sila da ekipu sklopis za njega, kao sto si sklopio za Rahmana i Tatar. Tino je 5 utakmice odigrao na svojoj poziciji, protiv Slobode, Borca i Radnika u prosloj polusezoni i dvije u ovoj usao protiv Zelje i Sirokog kad se izgubilo.

Izmisljas igracima pozicije i hoces da prikazuju svoj puni kvalitet, ne ide. Safet je prikazivao Tinu kao defanzivnog veznjaka, nesto kao Pirlo sto je bio,a nasi hoce da bude poluspic koji ce praviti pritisak, biti agresivan...
Igrao je cijelu prošlu polusezonu na "svojoj poziciji". Logično da hoćemo da bude ono što je bio cijelu karijeru u Hajduku, Genku i reprezentaciji, i zbog čega je doveden i toliko plaćen. Zamisli da sutra dovedeš Hajrovića a on potpiše ugovor i kaže "a vidi brate, nisam ti ja više krilo, sad mi godi da igram beka i da na protivničku polovinu istrčim jednom po utakmici". Doveden je da bude razlika i prevaga a la Štilić kod kona prošle sezone ili Vranješ kod Borca, nije prevaga ni kod nas na poziciji DMFa, vozdra ba.
A može Safet prikazivat šta hoće, u reprezentaciji je Tinu koristio kao prednjeg veznog, alternativa Misketu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 15 maj 2021, 14:35

FoSte95 je napisao/la:
15 maj 2021, 13:48
bordobijeli je napisao/la:
15 maj 2021, 13:39
Ma to je isto kao onda prošli put kad su odbili trenirati. Doduše yebi ti te ljude koji imaju platu u hiljadama i redovna im do sada bila pa odmah će da tuže ako malo kasabi jedna.........

Al mislim ova sezone na kraju ispade i sa sportskog i sa organizacionog aspekta totalni promašaj
Pejovic je svoju prvu i ujedno zadnju tromjesecnu platu primio u decembru ;)
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 15 maj 2021, 14:37

Na kraju će on završiti u TC, ne vidim iole ozbiljan inostrani klub da će dovesti igrača koji je polusezonu presjedio na klupi.
Bordo bijeli za život cijeli!!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 15 maj 2021, 14:39

MortemHz je napisao/la:
15 maj 2021, 12:15
Osttribine je napisao/la:
15 maj 2021, 11:20
Zanimljivo je citati o tome koliko se raspravlja kako ce Zeljo odigrati, a ko garantuje da ce oni nasi bojkotasi do kraja sve pobijediti, nego nas je problem sto se sve pod tepih sklanjalo i imali smo tada bodovnu prednost i mislili da smo nedodirljivi, pa ja sam prije nekoliko mjeseci pisao o platama koje kasne, pa me par forumasa proglasi dusmanom kluba :D

Niko nama nije kriv, ne kazem da sudijskog navlacenja nema, ali nema u tolikoj mjeri kako se to predstavlja, imali smo cisto sudjenje na Kosevu protiv tog istog Borca pa su nas pobijedili. Svaka cast pa su sve uspjeli prokockati ovo proljece i vratiti nas ne dva nego bar pet koraka nazad, posljedice neosvajanja titule bice velike u finansijskom smislu nažalost, sto ce se vjerovatno odraziti i na narednu sezonu.
Jedna utakmica ne znači ništa kada pet ostalih završe, previše se stvari desilo da bi ovo bilo slučajno ili nenamjerno, baš previše.
Ma pusti Borac i sve to oko njih, mi smo odigrali pa mozda i najgore proljeće poslije rata, sreća one bodovne prednosti koju smo nad svima imali inače bi se grcevito za Evropu borili.
Sto je to tako znaju svi ovi koji su u klubu i po meni svi trebaju da snose posljedice.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 maj 2021, 14:39

Ponavlja se ista priča opet... Hajmo jovo na novo.
To se trebalo izgladiti unutar kluba, da ne izlazi u javnost.
Ova uprava je dosla u fazu kao Dinokio i co kad su otjerani.
Dakle sabrinin projekat se polako pokazuje neuspjesnim...
Žena koja je imenovala Ihtijarevica za SD-a je pokazala tada svu svoju sposobnost, i kreativnost.
Jedini razlog zašto je još tu je zato što je žensko.
Nažalost došli smo u onu najgoru fazu, kad je potrebna rekonstrukcija iz korijena, a to je jako skupo. Onda, pitanje je kakvi će ljudi doći kao zamjene.
Odavno se ova ekipa prestala nadograđivati. Lagano se raspadala nakon prve sabrinine titule, gdje smo poslije prezivljali na račun Merse, Tatara i Rahmana.

Namu je bolje da ne baca pare. Nek da budzet 3, 4 miliona, i opet smo na istom. Njegovih 10 iz prošle godine su otišli u ko zna koje džepove.
10 miliona potrosenih da ti Handžić igra u napadu...
Ibrak je bar dovodio delace i jajala kad je imao te pare.

Crni21
Kontakt:

Post Postao/la Crni21 » 15 maj 2021, 14:41

Sad gledam ovaj video treninga i Dal na treningu sa ekipom, jeli se to oporavio od povrede ?
FK Sarajevo

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 15 maj 2021, 14:44

skoroalen je napisao/la:
15 maj 2021, 14:34

Igrao je cijelu prošlu polusezonu na "svojoj poziciji". Logično da hoćemo da bude ono što je bio cijelu karijeru u Hajduku, Genku i reprezentaciji, i zbog čega je doveden i toliko plaćen. Zamisli da sutra dovedeš Hajrovića a on potpiše ugovor i kaže "a vidi brate, nisam ti ja više krilo, sad mi godi da igram beka i da na protivničku polovinu istrčim jednom po utakmici". Doveden je da bude razlika i prevaga a la Štilić kod kona prošle sezone ili Vranješ kod Borca, nije prevaga ni kod nas na poziciji DMFa, vozdra ba.
A može Safet prikazivat šta hoće, u reprezentaciji je Tinu koristio kao prednjeg veznog, alternativa Misketu.
Prevara od igraca koja je ispuhala definitivno. Haj prvi dio sezone i nekako. Ali na proljece je odigrao dovoljan broj utakmica na svojoj poziciji AMF i nije nista uradio. Sta god da igra na kraju krajeva uvijek samo usporava igru, jer ga svako tjera na desnu nogu. Jedino sto je pokazao do sad je da mu apsolutno niko ne moze uzeti loptu, ali fudbal se igra za golove, ne za posjed. Za svoju platu morao je biti ko Stilic i Vranjes u najmanju ruku.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 maj 2021, 14:49

I Barcelona debilna pa daje svojim igracima plate svskih 6 mjeseci :rol:

Ono sto dogovoris, moras ispostovati. Ako je to svaki mjesec, dva, tri ili godisnje... Moras platiti.
Niko od nas ne bi igrao/radio za dz.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 15 maj 2021, 15:10

vedinjo98 je napisao/la:
15 maj 2021, 14:44
skoroalen je napisao/la:
15 maj 2021, 14:34

Prevara od igraca koja je ispuhala definitivno. Haj prvi dio sezone i nekako. Ali na proljece je odigrao dovoljan broj utakmica na svojoj poziciji AMF i nije nista uradio. Sta god da igra na kraju krajeva uvijek samo usporava igru, jer ga svako tjera na desnu nogu. Jedino sto je pokazao do sad je da mu apsolutno niko ne moze uzeti loptu, ali fudbal se igra za golove, ne za posjed. Za svoju platu morao je biti ko Stilic i Vranjes u najmanju ruku.
Ja mislim ipak da je problem u vama, previse ocekujete od njega, a kad god je bio na terenu, solidno je odradio svoj posao, evo i protiv Slobode opalio je sa 30-40 metara loptu, koji to jos nas igrac moze ponovit isto, jel sad on kriv sto Hebib masi 1 na 1.

Ne mozes od jednog igraca ocekivat prevagu i blistave partije kad oko sebe ima 4-5 konstantnih mrtvaca i neznalica na terenu.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 15 maj 2021, 15:12

Uščuplić i u najavi utakmice konkretniji od Vinka.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 maj 2021, 15:15

Pravila su jasna 3 plate ne isplatis dobijas ciste papire.

Licenca za euro takmicenje dobivali tek iz 3 eg puta, nekad nismo ni dobili. Primjer zeljo u zadnje 3 godine jednom evropu izgubio radi licence.

Ova ekipa izgleda kad igra kao losa, al igracki imamo najkvalitetnije igrace dajemo najvece plate a dug je 830 k km, manje od svih klubova iz gornjeg doma.

Primjer Husic gdje prijavio 480 km platu igracima, a i krava u bratuncu zna da ti nije istina al niko ne reaguje, takodje HDZ finansira zrinjski i odklanja manipulise papirologiju i poreze itd.

Velez nista ta ekipa je tu gdje jeste jer vaso miskin je ove godine pao.. realno receno zeljo ima bolje igrace od veleza

Borac = dodik pokusava da spasi guzici prekon njih (kopiro covica iz HDZ)

Los put do kamp stavljene limene kante, sve ok al imamo svoja 3 terena koji su vrhunskog kvaliteta gdje mozemo da treniramo na njima kad hocemo koliko hocemo, evo sad smo uz stadion dobili i pomocne terene na kosevu koje mozemo da koristimo kad hocemo

Prije smo trenirali na tudjim pomocnim terenima po ilijasu semizovcu vogosci itd..

Akademija u zadnje 2 godine pada prije toga je radila dobar poso al eto i tu smo doveli covjeka koji je iz ITALIJE i koji ima iskustva pa cemo vidjet

Vec je uradio neke poteze koji izgledaju rizicni al koji mogu bit kljucni za pocetak tog segmenta ka boljem.

Samo jos dvije stvari, zar neko misli da sabrina ili bilo ko u upravi moze uzet pare od NAMA (bez njegove saglasnosti) i potrosit ih po svojoj volji a da to Nam nezna i da ta osoba nebi dobila odkaz. Zivite u titinom doba to na zapadu se prestalo radit kad je titun babo umro.

I da se zna ako mi trosimo 10 m km godisnje i placamo 72% porez doprinisi i to a zrinjski to recimo sa mutnim radnhama ili tc plate 20% dodje da zrinjski trosi iste pare kao mi a budzet se prikazuje 5 m km godisnje, jos ako dodas da od tih 5 m km 4 m km da hdz ukradeni od drzave za koji niko ne odgovara kao i dodik u borcu didjes do zakljucka da bi Nam treba trosit 20 m km da bi po nekim bili 2 koplja iznad.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Fudo, MaroonBjelave, zagorski i 78 gostiju.