Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel istina da ti je stari bio diverzant 4 maja?
Jooj @wolfie
Ma stipu ih neka maske padaju,vidjeces tek sledece sezone sta ce biti,cuo sam kakva se imena spominju ako uzmemo titulu,bosanski Dinamo ce u nas gledati kao da smo PSG....ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑16 maj 2021, 11:30Koliko mentalno nerazvijenih klinaca pise na ovim forumu.
Zadojeni mrznjom i nacionalizmom u 2021. godini.
Pricajte malo o fudbalu, postavama, izostancima...
Dovedite Bilbiju.Grk1234 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 11:34Ma stipu ih neka maske padaju,vidjeces tek sledece sezone sta ce biti,cuo sam kakva se imena spominju ako uzmemo titulu,bosanski Dinamo ce u nas gledati kao da smo PSG....ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑16 maj 2021, 11:30Koliko mentalno nerazvijenih klinaca pise na ovim forumu.
Tanko je to,hocemo malo da dignemo level...LeonProfessional je napisao/la: ↑16 maj 2021, 11:34Dovedite Bilbiju.Grk1234 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 11:34Ma stipu ih neka maske padaju,vidjeces tek sledece sezone sta ce biti,cuo sam kakva se imena spominju ako uzmemo titulu,bosanski Dinamo ce u nas gledati kao da smo PSG....ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑16 maj 2021, 11:30Koliko mentalno nerazvijenih klinaca pise na ovim forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.