FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MI SMO BOŠNJACI MUSLIMANI KATOLICI I PRAVOSLAVCI I NAVIJAMO ZA FUDBALSKI KLUB SARAJEVO AKO IZGUBIMO TITULU NEMA VEZE NAPADAMO SLIJEDECE GODINE OPET!
A ONIMA KOJIMA JE STADION SRUŠEN OSTAJE DA DUGUJU MILIONE POREZA I DA NAVIJAJU ZA BRADATE SPODOBE KOJE SU IM ZAPALILI STADION!
A ONIMA KOJIMA JE STADION SRUŠEN OSTAJE DA DUGUJU MILIONE POREZA I DA NAVIJAJU ZA BRADATE SPODOBE KOJE SU IM ZAPALILI STADION!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Smije li se znati razlog?zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:24Ma obojice se rijesiti svakako. Ekipi je svakako potrebna generalna cistka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:18Gledajuci tako da, ma da oni su tek trebali dobiti tu platu prije mjesec, sto znaci da im se ne kasni puno, a i da kasni znaju dobro da ce dobiti novac, bar ja mislim da to nije nikako uredu.
A svako ko svjesno i namjerno sabotira klub nam se dobro qurca nàpusi, u ovom slucaju to vazi za pizdu s br 21, nadam se da ce ga isplatiti i otjerati, kao sto se i mahala.
Susic je ubleha, ali bar ne sabotira klub. I njega isto isplatiti i cao zdravo.
Znam da je to kasnjenje u sustini 'samo' mjesec dana i ne vjerujem da je neko namjerno bojkotovao zbog toga. Ovo Pejovicevo ponasanje je zbog sasvim drugog razloga,mislim da ce jos jedan igrac biti udaljen iz ekipe ovih dana zbog istog razloga.
Ma otjerati sva ****, treba nam sada remont, a ovo je jedini ispravan nacin za to(iako moglo se mozda sacekati da se zavrsi liga, jer smo sada ostali bez 2 kreativca..)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hebem mu djecu ovom Pejovicu noge mu treba slomit i njemuu i ovim sto su pokusali da rastroje ekipu i to koliko je danas
Hajd ti nama opet fino objasni kako je kupovina seata odlican potez za klub.
I usput nas ubijedi da je Jahic ljudina koja radi za dobrobit kluba,a Anela Potura perspektivna uposlenica kluba. Zatim nam onda pricaj i kako je Emir vrhunski SD,a Vinko trenercina. Pa nam onda objasni da se plate isplacuju svakog mjeseca,a onda 'promijenis' misljenje i kazes svaka 3. A usput mozes i nastaviti sa opravdavanjem Velica itd.
Ubleho jedna nesuvisla botovska!
Kako te vise nije stid.
Možda Vinko i nije bio toliko kriv... 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Zbog navodnog surovanja sa ljudima iz Borca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:27Smije li se znati razlog?zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:24Ma obojice se rijesiti svakako. Ekipi je svakako potrebna generalna cistka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:18
Gledajuci tako da, ma da oni su tek trebali dobiti tu platu prije mjesec, sto znaci da im se ne kasni puno, a i da kasni znaju dobro da ce dobiti novac, bar ja mislim da to nije nikako uredu.
A svako ko svjesno i namjerno sabotira klub nam se dobro qurca nàpusi, u ovom slucaju to vazi za pizdu s br 21, nadam se da ce ga isplatiti i otjerati, kao sto se i mahala.
Susic je ubleha, ali bar ne sabotira klub. I njega isto isplatiti i cao zdravo.
Znam da je to kasnjenje u sustini 'samo' mjesec dana i ne vjerujem da je neko namjerno bojkotovao zbog toga. Ovo Pejovicevo ponasanje je zbog sasvim drugog razloga,mislim da ce jos jedan igrac biti udaljen iz ekipe ovih dana zbog istog razloga.
Ma otjerati sva ****, treba nam sada remont, a ovo je jedini ispravan nacin za to(iako moglo se mozda sacekati da se zavrsi liga, jer smo sada ostali bez 2 kreativca..)
NARAVNO DA NIJE VI STE KRIVI!
jesam ti ovo ja ostao u glavi s " šurujete " .zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:33Zbog navodnog surovanja sa ljudima iz Borca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:27Smije li se znati razlog?zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:24
Ma obojice se rijesiti svakako. Ekipi je svakako potrebna generalna cistka.

Svakako treba posjetiti Pejovica
A čemu uvrede na račun Pejovića?
Vi bi igrali bez plate?
Vi bi igrali bez plate?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Cilj je bio odstraniti igrače, da bi se oni odnosno ona spasila. I uspjela je, sada se prica o Pejovicu umjesto o sabrini. Iz istog razloga je otiso Hadzic i ovaj savjetnik.
Pere se, a klub ispasta.
Pere se, a klub ispasta.
Ispro si nam mozak90minut je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:35jesam ti ovo ja ostao u glavi s " šurujete " .zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:33Zbog navodnog surovanja sa ljudima iz Borca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:27
Smije li se znati razlog?
Ma otjerati sva ****, treba nam sada remont, a ovo je jedini ispravan nacin za to(iako moglo se mozda sacekati da se zavrsi liga, jer smo sada ostali bez 2 kreativca..)![]()

Gubis sezagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:31Hajd ti nama opet fino objasni kako je kupovina seata odlican potez za klub.
I usput nas ubijedi da je Jahic ljudina koja radi za dobrobit kluba,a Anela Potura perspektivna uposlenica kluba. Zatim nam onda pricaj i kako je Emir vrhunski SD,a Vinko trenercina. Pa nam onda objasni da se plate isplacuju svakog mjeseca,a onda 'promijenis' misljenje i kazes svaka 3. A usput mozes i nastaviti sa opravdavanjem Velica itd.
Ubleho jedna nesuvisla botovska!
Kako te vise nije stid.

-
- Kontakt:
Cemu uvrede ? Ti nas trolas ?
Milijarde puta se objasnilo ovdje za plate i vi opet svoje pa svoje.
Yebem li mu ja gdje god sta ima da Bog da nikad nigdje fudbal ne zaigrao vise, klosar jedan smecarski. Rijetko odvratan fudbaler, kad mu vidim onu labrnju glavu bi mu otkinuo.
Koliko sam se ja ismijao bio drug jucer ostalo 10tak ovih od pola litra i krenuo u 10 jutros ostale mi još 4, a ništa jeo nisam baš me pokosilo.
Kakav crni Zeljo nema allaha da bod izvuku, a ne nešto više.

Ono se sjetilo tužit klub... sad je jasno da nas je lik sabotirao komplet proljeće, za lijeka mu trebala svaka marka koju treba dobit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Apsolutno. Nije mi jednom na poslu kasnila plata, suti, radi i cekaj. Necu sigurno otici na posao, i namjerno sabotirati ostale, jos prijetiti da cu tuziti klub( ako hoces to, slobodno, ali onda ili trazi da ne igras nikako, ili odradi ostatak profesionalno, i razidjes se ) . A ovo je samo picka od covjeka obicna, aBd ce on letiti jos sutra.
Uostalom, ne vidim da drugi sabotiraju, znaci samo 1-2 se naslo pametno da to rade.
@OsmanhodzicBuco Nam jedino Sabrini vjeruje, tako da ne znam sta bi ti rekao za to. Ne bi valjda ni Nam bezveze nekome vjerovao, ocigledno misli da svoj posao radi dobro..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pitanje za sve. Mislite li da bi Lalatovic bio ok izbor ? Ali prije nego sto odgovorite, ostavite sa strane ono sto je pricao. Ovdje govorimo o iskljucivo trenerskoj kvaliteti
Trenutno korisnika/ca: benko21, Lavcina, laznokrilo, Rajvosa4ever, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, Zagor i 59 gostiju.