FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 16 maj 2021, 13:39

Pokakim se ja i na toga investitora ako nije obezbijedio plate u ključnom dijelu sezone. Normalni kolektivi dodatno premiraju ekipu pored redovnih plata da se pojača motiv.

Više sam za opciju Veleža, manje plate ali redovne i momci ginu na terenu. Ja dočekao da me turbo folker vuče za nos, da ne mogu danima spavati a Google ga ne razlikuje od pjevača. E moje Sarajevo na šta si spao...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 16 maj 2021, 13:39

skoroalen je napisao/la:
16 maj 2021, 13:12
Hztesanj je napisao/la:
16 maj 2021, 13:06
Ja danas smijem kuću stavit na borac ne zato sto će im željo pustit, nego zato sto su toliko loši da u slučaju vodstva opet će ovi preokrenut, ne nadajte se danas ničemu jedina nam je šansa Sloboda(s tim da mi sve pobijedimo).
Jok, od Slobode ne očekujem ništa. Ne znam da li je u historiji lige upamćeno da prvak nije dobio zadnju tekmu? Nije ovo Engleska, da se United može oslonit na QPR koji umalo pomete Cityja na Etihadu. Ako Borac nakon Tuzle bude prvi, očekujem neko druženje igrača Borca i Slobode, večericu, sve u organizaciji Banjalučana. A Sloboda je navikla igrat protiv prvaka zadnje kolo, igrali su protiv nas 2015. i protiv Zrinje 2017. Realno, ako Azmir ne dobije Borca gore, gotovo je.
A ko je nama kriv sto mi posle utakmice u srijedu nismo izveli igrace slobode na veceru pa im obecali premije, jer na onoj oranici u Tuzli tesko bi se Inter naigrao ako protivnik zapne. A ne mi glumimo kabadahije i hvatamo igrace za vrat.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 16 maj 2021, 13:42

Ako Željo izvuče danas bod, imamo neke šanse 30% da ih i Tuzla iznenadi sa x u BL i to u varijanti da im je biti ili ne biti za evropu. Sloboda je samo trening utakmica
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 16 maj 2021, 13:42

Nista od Ramica, Hodzica ili bilo kojeg drugog juniora. Koliko znam pravilo je da je u roku od 48 sati ne moze igrati za dvije selekcije kluba. Zbog toga je utakmica juniorske PL izmedju Zeljo ST i Zvijezde 09 registrovana sluzbenim rezultatom.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 16 maj 2021, 13:44

Primali platu 9 mjeseci ni za sta, i to punu, ko da smo Barcelona, i sad umjesto da prime platu krajem aprila, trebaju je dobiti pocetkom juna i ono se nesto buni. Sto se merso ne buni, sto krste ne bojkotuje, kud se trpa da igra svaku ako mu je do plate. I na kraju krajeva, da je nece dobiti do kraja sezone, ne bi licence dobili.
To sto je klub za par mjeseci prepolovio milionski dug to niko ne vidi. Kad ti nemas igrace koji gledaju na kolektiv prvo pa na sebe, dodjes u situaciju da ti trener pogubi konce.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 16 maj 2021, 13:45

Zagor je napisao/la:
16 maj 2021, 13:38
Jbt sto vise slusam Barbareza sve mi se vise cini da bi on bio dobra opcija za nas. Ne mora nuzno biti trener, ali nesto tipa sportskog direktora. Mada i sto se tice trenera rado bi ga vidio. Ev gledam ovaj dodatni intervju (pitanja gledalaca za onom kanalu) i bukvalno je lik za sve te opcije, ali samo DA MU SE NIKO NE MJEŠA u posao. To mu je jedan od glavni uvijeta kada bi dolazio u neki klub. U svakom slučaju mislim da bi bio sigurno bolji od Hadzica. Isto tako mislim da mu nisu problem toliko pare.
+1
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 16 maj 2021, 13:46

Stroj1946 je napisao/la:
16 maj 2021, 13:36
Dovedite nam još prekodrinskih igrača i trenera iz manjeg entiteta za veće uspjehe
Ako cemo realno 2.HNL > SL srbije
This time next year, we'll be millionaires!

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 16 maj 2021, 13:47

Zato kada se ovdje pisalo da treba igrače po djepu lupati za nezalaganje onda je bilo napada. Gdje ćeš ih kažnjavat nismo mi takvi, još se spominjale premije da bolje zapnu hahahhahah
Čuj premije igračima pored redovne i dobre plate, pa igraju za klub i za sebe valjda
Koja smijurija, na kraju krajeva vrate ti sve na najgori način.
Poslije onog bojkota priprema trebalo je svaki put kažnjavat za nezalaganje pa onda neka se yebe pjevač i klapa.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 maj 2021, 13:47

esprit24 je napisao/la:
16 maj 2021, 13:39
skoroalen je napisao/la:
16 maj 2021, 13:12
Hztesanj je napisao/la:
16 maj 2021, 13:06
Ja danas smijem kuću stavit na borac ne zato sto će im željo pustit, nego zato sto su toliko loši da u slučaju vodstva opet će ovi preokrenut, ne nadajte se danas ničemu jedina nam je šansa Sloboda(s tim da mi sve pobijedimo).
Jok, od Slobode ne očekujem ništa. Ne znam da li je u historiji lige upamćeno da prvak nije dobio zadnju tekmu? Nije ovo Engleska, da se United može oslonit na QPR koji umalo pomete Cityja na Etihadu. Ako Borac nakon Tuzle bude prvi, očekujem neko druženje igrača Borca i Slobode, večericu, sve u organizaciji Banjalučana. A Sloboda je navikla igrat protiv prvaka zadnje kolo, igrali su protiv nas 2015. i protiv Zrinje 2017. Realno, ako Azmir ne dobije Borca gore, gotovo je.
A ko je nama kriv sto mi posle utakmice u srijedu nismo izveli igrace slobode na veceru pa im obecali premije, jer na onoj oranici u Tuzli tesko bi se Inter naigrao ako protivnik zapne. A ne mi glumimo kabadahije i hvatamo igrace za vrat.
Normalno druže, nisam ništa rekao za to, imaju puno pravo da to rade. I mi smo isto radili sa Zvijezdom pretprošle sezone, ljudi dan prije tekme stigli u Sarajevo, hotel na naš račun, obilazak grada, kafe, ručkovi... Tekma bila revijalna, do 30. minute im spakovali 3 komada i mirno počela proslava. Slobodi smo 2015. zabili dva gola do 15. minute, Zrinjski im zabio dva za poluvrijeme... Da je lani tekma protiv Mladosti bila baš odlučujuća, da se znalo da se liga prekida, zabili smo im tri gola do poluvremena a ne čekali 85. minut. Jbg, zadnje kolo se kod nas lagano rješava, tako da... Nemamo se čemu nadat tu, ako ih Azmir ne dobije gotovo je. A neće ih dobit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 16 maj 2021, 13:48

forza_juve je napisao/la:
16 maj 2021, 13:47
Zato kada se ovdje pisalo da treba igrače po djepu lupati za nezalaganje onda je bilo napada. Gdje ćeš ih kažnjavat nismo mi takvi, još se spominjale premije da bolje zapnu hahahhahah
Čuj premije igračima pored redovne i dobre plate, pa igraju za klub i za sebe valjda
Poslije onog bojkota priprema trebalo je svaki put kažnjavat za nezalaganje pa onda neka se yebe pjevač i klapa.
Treba samo napomenuti da su pripreme kasnile zbog jos osoba
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 16 maj 2021, 13:50

Zeko87 je napisao/la:
16 maj 2021, 13:39
Pokakim se ja i na toga investitora ako nije obezbijedio plate u ključnom dijelu sezone. Normalni kolektivi dodatno premiraju ekipu pored redovnih plata da se pojača motiv.

Više sam za opciju Veleža, manje plate ali redovne i momci ginu na terenu
.
Ja dočekao da me turbo folker vuče za nos, da ne mogu danima spavati a Google ga ne razlikuje od pjevača. E moje Sarajevo na šta si spao...
Pa investitor daje opet vise nego sto Velez potrosi. Druga stvar je sto nasi to ne znaju fino raspodijeliti

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 16 maj 2021, 13:51

Svi smo vidjeli da Acika bojkotuje, samo Vinko nije :think:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 16 maj 2021, 13:51

AngelDiMaria je napisao/la:
16 maj 2021, 13:48
forza_juve je napisao/la:
16 maj 2021, 13:47
Treba samo napomenuti da su pripreme kasnile zbog jos osoba
Ma da ali općenito kažem, tako ti vraćaju za sve na samom kraju.
Imaju Bogovsku platu, Nam rekao neće da čuje da nisu primili plate i odmah prvi mjesec bojkot.
Trebalo je nalupat po djepu poslije, Zrinjskog, Borca, Širokog, Veleža pa i Krupe.
Pjevača na tribine mi sabrati dio za platu i sjedi i grickaju kospice a moraš se pojaviti na utakmici i na treningu.
Klosar jedan umislio da je Verratti
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 16 maj 2021, 13:52

Vinko i Pejovic odradili poso za vicu i dodika
Ovom se sad vise i ne igra a zna da ga moraju isplatit
Drzat ga na tribini do kraja ugovora i redovno u novinama postavljati text svake hefte kako ne treba da izgleda jedan profesionalni fudbaler

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 maj 2021, 13:53

Ko god je stopirao i kocio osvajanje titule ove godine, iz nasih redova, da Bog da mu svaka marka za lijekova trebala. Amin Boze i ovo cu do kraja svog zivota ponavljati.
Hiljade ljudi oboli za ovim klubovom, zbog pojedinaca koji par stotina maraka strpaju u dzep na godisnjem nivou, majku li vam yebem svima odreda.
Tek sad me je nesto uhvatilo ova zadnja tri kola do sad sam miran bio mislio sam da cu sve ovo mirno prihvatit.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 maj 2021, 13:54

Nije do Nama nego do debila u upravi. Isto tako je bilo kad je Tan bio, čovjek milijarde, a naši debili krali na svakom čošku. Retardi nesposobni....

Da im daš dvije nacrtane ovce da čuvaju, izgubili bi pet
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 16 maj 2021, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 16 maj 2021, 13:54

Sabrina izgleda gura niz liticu sve koji su manje odgovorni od nje. Kad ce doci vakat da se ona kao najveci krivac otjera? Mada bi sama trebala da ode ako ima imalo obraza.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 16 maj 2021, 13:56

Otjerati sve iz uprave, nek Nam postavi svoje ljude i udri
Ako treba daj nam i čistačice iz Vijetnama

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 maj 2021, 13:59

gdje će ko sa nama realno,pričamo o titulu a para za kantonalne nemamo :tokralju:

VVVBK

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 16 maj 2021, 14:01

Ovo nikad niko nije uradio klubu, možda se nešto slično desilo kada je galaktikosima smetao preozbiljni pristup Kodre, ali ovo je presedan. Šta će sve isplivati na površinu ako krenu kola dodatno nizbrdo, pitam se.

Titula bi stopirala lavinu. Da nije Borac sa druge strane možda je ne bih toliko ni želio, s ciljem da se izađe na čistac sa ovom bandom što se uvukla u naše redove.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 16 maj 2021, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.