Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ChairosBL1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
0:2 Vranjes i Moraitis.
-
- Kontakt:
Susica zabolio lakat u predjelu qrca
Netačno

Mislim, jesam rekao da treba u kost protiv troprstaša i treba tako

Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 maj 2021, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi zaboravljaju najveći X faktor, a to je Husara.
Kad Hus krene iznositi prljavi veš,

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne, ne i ne trolanje je ono što ja radim i to radim kvalitetno, oni su izrodi svoga roda i ljudi koji ne navijaju za Zeljeznicar.
Razlika što znam da si ti jedini s obrazom je što si prvi poceo pisati da treba u kost s onim koji su ti stadion zapalili ovi drugi šuruju s njima..
Šuruju s Chairosom ovim koji je nedavno pisao da oštri nož da nas kolje.
Pa ti vidi.
Ali cuj odstranjen iz ekipe jer je previše povrijeđen

na svu srecu nije. Da su akciju nastavili jos 10ak dana mislim da bi u najmanju ruku presli milju!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Gov-naru malenidejavu je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:52na svu srecu nije. Da su akciju nastavili jos 10ak dana mislim da bi u najmanju ruku presli milju!
- ElCartel11
- Kontakt:
1:3
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Gledaj ljepotice mogu li plava šugava gov.na izvuci X???
90
Kakav ba Chairos, to je zadrti papak, dikobraz koji širi nacionalnu mržnju na sportskom forumu. Nebitan lik.
Naravno da ce se navijati za Želju, ali ne mogu da vjerujem da niste prepoznali trolu koja vas voza ovih par dana
i kakvo je bilo vaše respondovanje na to
to samo pokazuje koliko su duh i kultura podyebavanja pali 
Kakav ba Chairos, to je zadrti papak, dikobraz koji širi nacionalnu mržnju na sportskom forumu. Nebitan lik.
Naravno da ce se navijati za Želju, ali ne mogu da vjerujem da niste prepoznali trolu koja vas voza ovih par dana

- StrikeWarzone
- Kontakt:
dejavu je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:52na svu srecu nije. Da su akciju nastavili jos 10ak dana mislim da bi u najmanju ruku presli milju!

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Jesu li vam i Cmiljanic odstranjen iz ekipe, onako pitam
Gdje će se okliznuti ? Danas na Grbavici, nemoj biti smiješan.forza_juve je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:32Ja sam pisao da će se Borac okliznuti a to počinje danas.
Čak sam i opkladu bio ponudio da neće uzeti sve do kraja

- svrakino1921
- Kontakt:
Sarajevo će u završnicu sezone ući bez Tina Sven Sušića i Aleksandra Pejovića koji su odstranjeni iz ekipe.
Sušić i Pejović odstranjeni iz ekipe Sarajeva!
Po sarajevskim kuloarima se još jučer počelo špekulisati da dva zvučna imena iz svlačionice Bordo tima neće biti na raspolaganju u završna tri kola sezone kao i u finalu Kupa.
O razlozima odstranjena ekipe može se špekulisati. Nezvanično, razlozi su Pejovićeva najavljena tužba zbog dugovanja, te Sušićeva vidna nezainteresovanost na treninzima.
Za očekivati je da se uskoro oglasi i Bordo klub po pitanju statusa dvojice iskusnih veznjaka koji su među najplaćenijim u ekipi.
Protiv Pejovića i Sušića je već pokrenut disciplinski postupak pa će biti interesanto za vidjeti kako će završiti ovaj slučaj.
Sušić je na Koševo stigao u februaru prošle godine. Najavljen je kao veliko pojačanje, ali zbog brojnih sitnih povreda nikada nije uspjevao da zaigra u kontinuitetu. Ove sezone je na skromnom učinku od jednog dola i dvije asistencije.
S druge strane, Pejović je bio standardan od svog dolaska prošlog ljeta. Na svom kontu ima četiri asistencije, a ugovor mu traje do ljeta 2022. godine.
Ovo je samo jedan u nizu "potresa" u Titovoj 38b u posljednje vrijeme jer je prethodnih dana bilo promjena u sportskom i administrativnom sektoru. Tako je Dženan Uščuplić preuzeo ekipu za posljednje četiri utakmice.
Sarajevo je i dalje u borbi za duplu krunu. U ligi ih čekaju mečevi protiv Mladosti, Radnika i Olimpika, dok će 27. maja u Trening kampu u Zenici igrati finale Kupa protiv Borca.
Sušić i Pejović odstranjeni iz ekipe Sarajeva!
Po sarajevskim kuloarima se još jučer počelo špekulisati da dva zvučna imena iz svlačionice Bordo tima neće biti na raspolaganju u završna tri kola sezone kao i u finalu Kupa.
O razlozima odstranjena ekipe može se špekulisati. Nezvanično, razlozi su Pejovićeva najavljena tužba zbog dugovanja, te Sušićeva vidna nezainteresovanost na treninzima.
Za očekivati je da se uskoro oglasi i Bordo klub po pitanju statusa dvojice iskusnih veznjaka koji su među najplaćenijim u ekipi.
Protiv Pejovića i Sušića je već pokrenut disciplinski postupak pa će biti interesanto za vidjeti kako će završiti ovaj slučaj.
Sušić je na Koševo stigao u februaru prošle godine. Najavljen je kao veliko pojačanje, ali zbog brojnih sitnih povreda nikada nije uspjevao da zaigra u kontinuitetu. Ove sezone je na skromnom učinku od jednog dola i dvije asistencije.
S druge strane, Pejović je bio standardan od svog dolaska prošlog ljeta. Na svom kontu ima četiri asistencije, a ugovor mu traje do ljeta 2022. godine.
Ovo je samo jedan u nizu "potresa" u Titovoj 38b u posljednje vrijeme jer je prethodnih dana bilo promjena u sportskom i administrativnom sektoru. Tako je Dženan Uščuplić preuzeo ekipu za posljednje četiri utakmice.
Sarajevo je i dalje u borbi za duplu krunu. U ligi ih čekaju mečevi protiv Mladosti, Radnika i Olimpika, dok će 27. maja u Trening kampu u Zenici igrati finale Kupa protiv Borca.
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.