Pošto je kvartalno, on je kao i ostali trebao primiti platu 1. aprila. Znači kasni se sa isplatom mjesec i po .emir79 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 15:24Ako Pejovic nije primio 4 plate, a mi plate dajemo kvartalno, to znaci da je lik godinu dana igrao bez primanja.
Ne opravdavam nikoga, ali koliko bi nas sa voljom bilosta radilo godinu dana bez plate?
A ovo okl Sušića da i ne spominjem. Cuj odstranjen iz ekipe zbog ucestalih povreda.
Dobijam dojam da uprava namjerno zeli nastetiti klubu, jer se ovdje i UEFA moze da ukljuci.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Stizu Horde Zla, Horde Zla na motorimaaaa

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
A SAD SARAJEVO , IGRAJ I POBIJEDI !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Mladost : Velic, Alic, Zulj, Sadiku, Hiros, Miljanovic, Jahic, Handzic, Dejanovic, Vladic, Begic
klupa : Bukvic, Vazda, Hadzic, Cerimagic, Saric, Mahmic, Jusic
klupa : Bukvic, Vazda, Hadzic, Cerimagic, Saric, Mahmic, Jusic
Kovačević, Pidro, D. Hodžić, Dupovac, Miličević, Đokanović, Adukor, Milanović, Fanimo, Velkoski, Mešanović
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kvota na Sarajevo - 1,40
Kvota na Borac - 1,45
Kvota na Borac - 1,45
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel nam odgovara remi zelje i Borca?
Uaaaa, Dženo pichko, na Mladost sa dva DMFa, plus Krste, Milanović, Dženo kvisling, Borčev igrač, chetnik, uaaaaa
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ama gdje ćeš poredit ba te klubove sa nama halo ba, jel ti poznaješ zakon o sportu i našu situaciju!? Gdje ti dijete drago živiš i jesi li ikad u životu radio u firmi ili fabrici nekoj i poznaješ način poslovanja!? Kolko je tebi godina uopšte?Mokes je napisao/la: ↑16 maj 2021, 15:29Zato što neće vlasnik uvijek krpiti minuse. Niko ne baca para bezveze.Stroj1946 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 15:03A vala i najdebilnija je ona priča o samoodrživosti. Pa jbte imaš vlasnika, a hoće da si samoodrživ klub. Gdje tu logika!? Koji će ti khurac onda vlasnik uopšte!? Šta bi onda drka khurac, ostali da traže sponzore i lovu u klub, a kakvu on funkciju ima!? Nijedan klub koji ima vlasnika nije samoodrživ, samo kod nas eto.
Ovo ti je razlog zašto klub treba biti samoodrživ."Bordo" klub je u ponedjeljak objavio objavio finansijski izvještaj u kojem se navodi da je 2019. godinu završio u minusu od skoro 4.5 miliona KM (4.483.359).
Godinu ranije, minus je iznosio 3.9 miliona KM, a u 2017. godini rashodi su bili veći od prihoda u iznosu od 4.6 miliona.
Arsenal i Manchester United su itekako samoodrživi. Vlasnici Uniteda vraćaju svoje dugove preko Uniteda. Nedavno su bili protesti protiv njih.
Roman Abramović je godinama ulagao u Chelsea, zadnjih godina su promijenili politiku kluba i sada dosta prodaju. City je nedavno počeo poslovati u plusu itd.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ne, samo poraz, ili sada remi pa još jedan remi borca do kraja
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
klupa : Dzafic, Besic, Mustedanagic, Ramic, Varesanovic, Salcin, Jukic, Dervisagic, Handzic
-
- Kontakt:
I remi je Ok jer zadnje kolo uz premiranje moze Sloboda do boda ..SarajevoForza je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:02Ne, samo poraz, ili sada remi pa još jedan remi borca do kraja
zinedina klupirao?
ponajboljeg igrača u zadnjih par mečeva
dal
ponajboljeg igrača u zadnjih par mečeva
dal

Nama ništa ne odgovara, to je gotovo nemojte se nadati bez veze. A valja i nama pobijediti 3 utakmice, mnogo sumnjam u to .SarajevoForza je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:02Ne, samo poraz, ili sada remi pa još jedan remi borca do kraja
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Otkud Varesanovic i Salcin?
Ne znam samo sto mu Zinedin nije krenuo, ostalo je vise manje ocekivano
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoForza
- Kontakt:
Bit će aukcija između nas i borca za premije slobodiHeraklitMracni je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:04I remi je Ok jer zadnje kolo uz premiranje moze Sloboda do boda ..SarajevoForza je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:02Ne, samo poraz, ili sada remi pa još jedan remi borca do kraja

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Prvak se odlučio u Mostaru penalom u 90. i golom iz offsidea u BL protiv Zrinjskog. Ta dva momenta da sudije nisu odradili posao sad bi vjerovatno Velež bio u najboljoj poziciji.
Tako mi je žao što se nisu tako odbile stvari, da balijama dokažemo da nam nije krivo toliko što smo prokockali prednost, već što se ligom mešetari a javnost na to blagonaklono gleda samo da FKS ne bi bio prvak.
Tako mi je žao što se nisu tako odbile stvari, da balijama dokažemo da nam nije krivo toliko što smo prokockali prednost, već što se ligom mešetari a javnost na to blagonaklono gleda samo da FKS ne bi bio prvak.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sad bih potpisao da puste Borca ali da ih mi spakujemo naredne sezone u cvajtu.SarajevoForza je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:07Bit će aukcija između nas i borca za premije slobodiHeraklitMracni je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:04I remi je Ok jer zadnje kolo uz premiranje moze Sloboda do boda ..SarajevoForza je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:02
Ne, samo poraz, ili sada remi pa još jedan remi borca do kraja![]()
![]()

Pustiti Olimpika gospodski i u narednu sezonu ući sa +9 bodovno.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Ode Vinko, Dal i Salcin na klupi odmah. Prije toga oni postovi Salcina.
Nesto smrdi tu itekako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, iliyaa8, Lavcina, macahz i 57 gostiju.