Brate od muke nisam mogao ni pisati na forumu, nakon toliko zla kojeg su nam nanijeli treba nekom nesto objasnjavatiRobust je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:25ovo je kana postala borba protiv vjetrenjača svega mi uzalud je pricati vise kroz sta prolazimo i koliko se trude da nam zgadw klubKANA je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:23Kakve veze ima pomocni I ovoNerminFatic je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:20Kako vidim, oni sto su gorljivi zagovornici parola ''ne damo pomocni teren, nek' prodaju babovinu'', a ne nude niti vide ista drugo kao izlaz iz blata, danas psuju mater igracima ako se usude pobijediti i konama trasirati put za titulu!![]()
nedam pomocni I ne zelim da Zeljo pogura smecare za Titulu sta ti tu nije jasno
![]()
![]()
![]()
haram svakom bilo to
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma trebalo je protiv Borca staviti sve juniore od početka i čuvat se za Zrinski pa njih mlatnuti i nek ni oni ne idu u Evropu.
100% jedini potez koji ima logike, brate da mi pravimo ekipu od ovih za sljedecu sezonu pa hajde
ma svima je ovo smijurija postalo znamo u kakvom gradu zivimo i da bi oni sutra skovali novi tabut jedina nada i sansa da ovi nece zapeti dns je ona serbina izjava od jucer da se ide na pobjedu brat je kao onaj SSR sve do sada profulao pa neka nastavi nizKANA je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:39Brate od muke nisam mogao ni pisati na forumu, nakon toliko zla kojeg su nam nanijeli treba nekom nesto objasnjavatirovarili na sve strane .Nakon sirokog I to momci koji su u upravi bili tada Sarajeva zovu me kaze nakon onog sto smo dole dozivjeli pusti cemo Zelju , veci ustakluk nismo dozivjeli i svima Vam je jasno kako se to zavrsilo .Danas ako odigraju X vjeruj mi brate sa Zeljom sam zavrsio , poslije rata na Grbavici nisam tekme fulio .
- Meraak1921
- Kontakt:
Ko prenosi??
- Meraak1921
- Kontakt:
Rodiće ona džanarika kod juga i ove godine, fino je iscvjetala 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
TigerWoods
- Kontakt:
Vi znate da sve sto vam zele pitari, zeli vam i Borac? Jos bi ti oni pobili roditelje opet da mogu.
Ko je ovo na tribinama ? Vidio sam Cernicu ili Sijerčića ne vidih ko još ima
Brko iz druge galaksije!
- MocMahale444
Stvarno nema mi mržeg kluba od borca, velicanje ratnih zlocinaca Itd.
Ne volim ni pitare to su male pickice ali ipak mrži mi je borac.
Ne volim ni pitare to su male pickice ali ipak mrži mi je borac.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
zeljovac21
- Kontakt:
Hajde Zeljoo
Žao mi je što je Vrhovac bio neopravdano zapostavljen zbog Miletića i Kosorića,
Kakva je situacija
Gasal doktor
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GavranBeli, Google Adsense [Bot], kosuljaplava, LoveFootball1987, Proximic, Zaboljesutra i 67 gostiju.