Zaboravio sam ga ranije postavit,pa sam postavio 4 minute nakon sto je poceo,a jes da me je i net malo zezao,tako da je malo duze trajala postavka para.Al eto skinuo sam kvota 5.50,dobili su 0:2 .Nadam se da cu i danas nastavit u dobrom ritmu,jucer pogodjen i jedan tiket,dobitak 56 km..Postavio sam jedan par fudbala Sudan - Tanzanija 2,kvota preko 3. Berdych - Youzhny 2,vidjecemo dal ce proci.Pozzever je napisao/la:Poshtujem sve.Izvini,novi sam ovdje pa ne znam ko je ko,a ko je shta ..Nego,ovaj pare Kostarikanske lige,zashto si ga postavio 4 minute nakon shto je pochela utakmica?Stvarno me to zanima.Zashto pishes tamo parove?Radi lichne zezancije,ili da pomognesh ljudima da pogode?Ako je ovo drugo sa ovim parom nisi pomogao,jer si prekasno postavio,a prolazi za sada..
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Devil je napisao/la:
Devil je napisao/la:
I AO:
Sweeting-Reynet 1 1.25![]()
Olaso De La Rica-Mahut 2 1.20 u toku trenutno 4 4
Keothavong-Kustova 1 1.30![]()
Erakovic-Pavlovic 1 1.60![]()
Vogele-Tsurenko 1 1.55![]()
Malek-Birnerova 1 1.35 ne mogu da nadjem rezultat.
Kuryanovich-Mirza 2 1.20![]()
Ponovo jos ima nekih koje nisam smeo odigrati,ali mi se cine lepo.
Rodionova 1.70,Dubois 2.10,Cetkovska 1.60,Haider Maurer 1.50
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
1:

kvota: 8.90
2:

kvota: 40
3:

kvota: 21.34
Sretno

kvota: 8.90
2:

kvota: 40
3:

kvota: 21.34
Sretno
poljska +4.5????muhovic je napisao/la:spanjolska-bahrein (+21.5) 2
island-madjarska (+2.5) 1
hrvatska-rumunija (+6.5) 2
danska-australija (+30.5) 2
srbija-alzir (+9.5) 2
j.koreja-argentina (+3.5) 1
poljska-slovacka (+4.5) 1
..sta mislite ?!
Za sada jedan pa cu posle rukomet.
Australia-J.Korea x/1 4.70
Sivasspor-DGP x/x 4.60
Australia-J.Korea x/1 4.70
Sivasspor-DGP x/x 4.60
Devil je napisao/la:Devil je napisao/la:
Devil je napisao/la:
I AO:
Sweeting-Reynet 1 1.25![]()
Olaso De La Rica-Mahut 2 1.20 u toku trenutno 4 4
Keothavong-Kustova 1 1.30![]()
Erakovic-Pavlovic 1 1.60![]()
Vogele-Tsurenko 1 1.55![]()
Malek-Birnerova 1 1.35 ne mogu da nadjem rezultat.
Kuryanovich-Mirza 2 1.20![]()
Ponovo jos ima nekih koje nisam smeo odigrati,ali mi se cine lepo.
Rodionova 1.70,Dubois 2.10,Cetkovska 1.60,Haider Maurer 1.50
I mene ta Vegele oborila, jos ja juce pishem listic dodjem do nje i pomislim vidjeces kad me obori
nema potpisa
- aleksandarhz
- Kontakt:
Island-Mađarska(+2,5) 1 1.85
Španjolska-Bahrein(+21,5) 2 1.85
Srbija-Alžir(+9,5) 2 1.85
Francuska-Tunis(+7,5) 2 1.85
Njemačka-Egipat(+7,5) 2 1.85
Hrvatska-Rumunjska(+6,5) 6 1 1.85
Ukupna kvota 40.09
Broj izabranih parova 6
Ulog KM 10
Mog. dobitak 400.89 KM
Uplatio sam ovaj.. Sta mislite kakve su mi sanse....
Španjolska-Bahrein(+21,5) 2 1.85
Srbija-Alžir(+9,5) 2 1.85
Francuska-Tunis(+7,5) 2 1.85
Njemačka-Egipat(+7,5) 2 1.85
Hrvatska-Rumunjska(+6,5) 6 1 1.85
Ukupna kvota 40.09
Broj izabranih parova 6
Ulog KM 10
Mog. dobitak 400.89 KM
Uplatio sam ovaj.. Sta mislite kakve su mi sanse....
adnan24 je napisao/la:Milwaukee-San Antonio.......2........1,65
Warriors-Lakers................2.........1,40
P.Gasol..-19,5+...............2.........1,85
Skugor-Udomchoke...........2..........1,70
Mahut-Olaso...................1..........1.25
Ukupna kvota: 8,72
Joh Mahut ostao...najmanja kvota a izgubio prvi set 6-7
kako je jadna ona Clijsters vodi 5 - 0 i odjednom izgubi 6 - 7 pa gdje to ima, boze ko sve igra tenis, na kraju izgubi i drugi set! Sta sam ja bogu skrivio ccc
Ajde bre umoran si,ko je hteo uzeo ko nije boli te briga,uplati za sebe i gotovo.Monkey je napisao/la:Nadam se da ste zapamtili danasnje dobitne parove.
Slichan stil kladjenja kao ja.Lajkam teharry_90 je napisao/la:Zaboravio sam ga ranije postavit,pa sam postavio 4 minute nakon sto je poceo,a jes da me je i net malo zezao,tako da je malo duze trajala postavka para.Al eto skinuo sam kvota 5.50,dobili su 0:2 .Nadam se da cu i danas nastavit u dobrom ritmu,jucer pogodjen i jedan tiket,dobitak 56 km..Postavio sam jedan par fudbala Sudan - Tanzanija 2,kvota preko 3. Berdych - Youzhny 2,vidjecemo dal ce proci.Pozzever je napisao/la:Poshtujem sve.Izvini,novi sam ovdje pa ne znam ko je ko,a ko je shta ..Nego,ovaj pare Kostarikanske lige,zashto si ga postavio 4 minute nakon shto je pochela utakmica?Stvarno me to zanima.Zashto pishes tamo parove?Radi lichne zezancije,ili da pomognesh ljudima da pogode?Ako je ovo drugo sa ovim parom nisi pomogao,jer si prekasno postavio,a prolazi za sada..
To ja sve odradim,ali kako da stavim chat u lijevu stranu,izaberem najmanji,i kada ga postavim,on mi stoji na srediniInterista je napisao/la:odes na ovu stranicu http://xatspace.com/ izaberes chat kopiras link onda na blogeru imas boxevi tu zalijepis... nadam se da sam dobro objasnioharry_90 je napisao/la:Dal mi neko moze pomoci kako da postavim chat na blog ?? Joj jeste se uzhebali,svi se pravdaju ne smiju stavit par jer ce neko galamit na njih,nakon onog mog sinocevo prolazi iznenadjenje kosarke tj.izraelska liga 2 na Maccabi Lez,14 razlike vodi,valjda ostane do kraja..
EDIT: Koliko su puta ostali stavili par pa fulali,nisam ni na kog se ljutio,i ja pogresim,pa sta sad..ovaj pise na ENORMNI ULOG,znaci da je taj par siguran,cim tako pise i sjebe me..ccc
ever je napisao/la:Slichan stil kladjenja kao ja.Lajkam teharry_90 je napisao/la:Zaboravio sam ga ranije postavit,pa sam postavio 4 minute nakon sto je poceo,a jes da me je i net malo zezao,tako da je malo duze trajala postavka para.Al eto skinuo sam kvota 5.50,dobili su 0:2 .Nadam se da cu i danas nastavit u dobrom ritmu,jucer pogodjen i jedan tiket,dobitak 56 km..Postavio sam jedan par fudbala Sudan - Tanzanija 2,kvota preko 3. Berdych - Youzhny 2,vidjecemo dal ce proci.Pozzever je napisao/la:Poshtujem sve.Izvini,novi sam ovdje pa ne znam ko je ko,a ko je shta ..Nego,ovaj pare Kostarikanske lige,zashto si ga postavio 4 minute nakon shto je pochela utakmica?Stvarno me to zanima.Zashto pishes tamo parove?Radi lichne zezancije,ili da pomognesh ljudima da pogode?Ako je ovo drugo sa ovim parom nisi pomogao,jer si prekasno postavio,a prolazi za sada..
(Y)
Ja volim ganjat prelaze i velike kvote,to me ide makar,jos samo da sam ih uplacivao koliko bi ja bio dobar,al eto mrsko mi bilo otici do klade..valja danas sta razradit na dva tiketa po 5 km.Imas kakvih prijedloga,ne brini necu galamit
harry_90
izaberi drugi izgled bloga i ne znam da li stavljas u post ili u onaj dio boxevi trebalo bi ovako da izgleda http://****/
free1x2. blogger. ba
izaberi drugi izgled bloga i ne znam da li stavljas u post ili u onaj dio boxevi trebalo bi ovako da izgleda http://****/
free1x2. blogger. ba
hari trebao bi početi uplaćivati tvoje prelaze. Kad si pri parama odigraš koji put i okušaš sreću. Moj ti je prijedlog da ne igraš single, već da dodaš neku siguricu. Ako te ne budu išli prelazi batali.
U boxeve stavljam,al uvjek mi se prikaze na sredini .Interista je napisao/la:harry_90
free1x2. blogger. ba
Hahah,samo nemoj galamiti.Isto to igram.Prelistao sam veliki dio teme,i znam sad otprilike ko je normalan,i ko kako igra.
) Danas od prelaza chu pokushati samo Leverkusen X/1 , kao i braga X/2,naravno kombinovacu sa ostalim parovima,jer nechu puno stavljati danas na tikete,ipak je sutra subota.Sretno vam raja svima.
Edit : Karlsruhe 1/x.Sve igram na osjechaj naravno,a kako drugachije prelaze igrati
Edit : Karlsruhe 1/x.Sve igram na osjechaj naravno,a kako drugachije prelaze igrati
Zadnja izmjena: ever, dana/u 14 jan 2011, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jaruga je svjedok da sam mu rekao da taj par igra na više gemova i na pobjedu Na Li, oboje je došlo.FC BAYERN je napisao/la:kako je jadna ona Clijsters vodi 5 - 0 i odjednom izgubi 6 - 7 pa gdje to ima, boze ko sve igra tenis, na kraju izgubi i drugi set! Sta sam ja bogu skrivio ccc
Necu galamiti,nisam nikad osim neki dan jbtever je napisao/la:Hahah,samo nemoj galamiti.Isto to igram.Prelistao sam veliki dio teme,i znam sad otprilike ko je normalan,i ko kako igra.) Danas od prelaza chu pokushati samo Leverkusen X/1 , kao i braga X/2,naravno kombinovacu sa ostalim parovima,jer nechu puno stavljati danas na tikete,ipak je sutra subota.Sretno vam raja svima.
Slazem se Willy,moracu krenuti..AL necu puno love bacat na prelaze,pa da sve shebem sto sam zaradio na kladi.Willy je napisao/la:hari trebao bi početi uplaćivati tvoje prelaze. Kad si pri parama odigraš koji put i okušaš sreću. Moj ti je prijedlog da ne igraš single, već da dodaš neku siguricu. Ako te ne budu išli prelazi batali.
Ma nisu neki posebni prelazi Harry.Male kvote i to su mi najdrazhi ono iz X pa u neshto
.Aj sa srechom 
..pa da,poljaci dobijaju vise od 4.5,tj. 5 i visesport88 je napisao/la:poljska +4.5????muhovic je napisao/la:spanjolska-bahrein (+21.5) 2
island-madjarska (+2.5) 1
hrvatska-rumunija (+6.5) 2
danska-australija (+30.5) 2
srbija-alzir (+9.5) 2
j.koreja-argentina (+3.5) 1
poljska-slovacka (+4.5) 1
..sta mislite ?!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.