Ma bukvalno ga dodirnuo rukom, bas nikakve sile nije bilo.

Zadnji put da je sudija nama stedio je bilo 86-te Dusan Colic protiv Dinama finale
Radovića bezveze raspinjete nijedan penal nije bio sto je sviran.Niko ne Pise da feđa pomalo **** zatvara utakmicu u 60 minuti vi se svezali radovića.jedini krivac sto nismo dobili je feđa.Pozdrav MUSVDG
+1Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:40Bogdanoviću pod hitno produžiti ugovor. Ko zna koji put je ovo bio da nam je lik donio bodove.
A Radovića poslat Slavku Petroviću u Olimpik.
Nemamo ekipu za nešto vise. Neznam i kako mi tih 60 minuta odigramo, neki to nisu skontali ali koliko Fedja iz ove ekipe izvlači nije moguće. Vidi se zelja i da trče ali ne mogu, grčevi u 60toj minuti. Ovu sezone privući kraju
Nije lose igrao proslu polusezonu i dobro je ovu otvorio. Ali poslije povrijede je bas nidje veze, ali bas. Nije jos nista pozitivno uradioRacioEmocionalan je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:06Feđa mijenja jer je ovo bila treća utakmica u 7 dana a ne što mu je drago. Pogledaj u nas klupu svaku utakmicu. Ne znaš bi li plakao ili se smijao.
Što se tiče Radovića, da je jako malo pokazao otkako je došao - to stoji. Ne možeš sa svakim igračem ni ubosti.
Cuj svi zapnu protiv nas, klasicno mostarski.
Ne znam šta ti gledaš, ali ovaj Borac ne bi ni 5 mjesto osvojio da nije imao pomoć sudija i sve bagre koja mu namješta da bude prvak.Mostarac1922 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:12Cuj svi zapnu protiv nas, klasicno mostarski.
Fudbal se gra se za tri boda svak hoce da pobjedi, nisu nam oni krivi sto mi neznamo sacuvati rezultat. Iskljucivo je do nas.
Nisu pokazali faul za koji je sviran penal a inace pokazu faul al hajde
Ne treba se nama niko sklanjati. Odemo - ne odemo, neka bude zasluženo. Ne bih nikad potpisao titulu ili Evropu na način na koji ju je Borac izborio.mozak je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:32Ne znam šta ti gledaš, ali ovaj Borac ne bi ni 5 mjesto osvojio da nije imao pomoć sudija i sve bagre koja mu namješta da bude prvak.
Željini igrači se sklanjaju da Borac da gol, a protiv nas ginu ko da je bit ili ne bit.
Ne pravdam današnju lošu igru.
U padu smo teškom, umor nas stiže, kratak roster..jedino nas motiv i Feđa drže.
Danas smo se prerano povukli, ali ko zna da li bi nam zabili gol da nije bilo glupog penala. Odbrana je bila na nivou.
Bod prije utakmice bih potpisao..tako da..dobro je.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.