FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zao mi je samo sto ce Borac osigurati titulu do naše utakmice, ljepse bi bilo da i tu utakmicu igramo hrabro i jako protiv protivnika kojem gori pod nogama, pa da bolji dobije.
Za narednu sezonu je suvišno diskutovati dok uprava ne izadje sa opsirnim pressom da vidimo gdje smo i šta smo. Svidja mi se sto ne iskacu iz paštete kao prethodne uprave koje su redovno bile po naslovnicama portala, ali da svaku pauzu iskoriste za opširniji press gdje će se o svemu pricati.
Za narednu sezonu je suvišno diskutovati dok uprava ne izadje sa opsirnim pressom da vidimo gdje smo i šta smo. Svidja mi se sto ne iskacu iz paštete kao prethodne uprave koje su redovno bile po naslovnicama portala, ali da svaku pauzu iskoriste za opširniji press gdje će se o svemu pricati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ma jedite **** jarane.
**** seljake, mi smo carsija, drzava Tuzla, yebo sve redom ne treba nam niko, onaj seljak, onaj zelen, onaj nepodoban....I onda kuknjava svi protiv nas....
Ja ovaj klub volim vise od sebe, i dao sam mu vise nego sto ce neki od vas za zivota, a uzimate si za pravo za komentarisete i odlucejete ko je i koliki navijac, i kada je navijac.
Hocete ovakvu Slobodu, necete ni sa kim da se izgladi situacija, da se zakopaju ratne sjekire...Hocete anarhiju, klub SVIJUR NASKE, bujrum...Dovelo nas je skupa tu gdje jesmo i ostacemo takvi jer ste zatucani, puni sebe i mislite sa ste nesto dok nas yebe svako selo koje je sutnulo loptu u ovoj drzavi.
Takva Sloboda nije moja Sloboda.....Ovo je izgleda klub jednoumlja i beznadja. Bujrum nastavite i sretno vam bilo, za mene ocigledno nema mjesta, niti zelim biti dio ovakve nakaradnosti (ne mislim na klub kao klub)...
Neka vam se sve zelje ispune momci...
**** seljake, mi smo carsija, drzava Tuzla, yebo sve redom ne treba nam niko, onaj seljak, onaj zelen, onaj nepodoban....I onda kuknjava svi protiv nas....
Ja ovaj klub volim vise od sebe, i dao sam mu vise nego sto ce neki od vas za zivota, a uzimate si za pravo za komentarisete i odlucejete ko je i koliki navijac, i kada je navijac.
Hocete ovakvu Slobodu, necete ni sa kim da se izgladi situacija, da se zakopaju ratne sjekire...Hocete anarhiju, klub SVIJUR NASKE, bujrum...Dovelo nas je skupa tu gdje jesmo i ostacemo takvi jer ste zatucani, puni sebe i mislite sa ste nesto dok nas yebe svako selo koje je sutnulo loptu u ovoj drzavi.
Takva Sloboda nije moja Sloboda.....Ovo je izgleda klub jednoumlja i beznadja. Bujrum nastavite i sretno vam bilo, za mene ocigledno nema mjesta, niti zelim biti dio ovakve nakaradnosti (ne mislim na klub kao klub)...
Neka vam se sve zelje ispune momci...

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Solinaš trebaš nam ! Sljedece sezone napadamo duplu !Sviuodbranu je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:04Ma jedite **** jarane.
Neka vam se sve zelje ispune momci...![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Popij tablete, ne preskaci.Sviuodbranu je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:04Ma jedite **** jarane.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- Beduin
- Kontakt:
Ko diro brate? Nije valjda da ti je vokri sto nismo skinuli tangice Sarajevu i coporativno ga svi ovdje podrzali?Sviuodbranu je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:04Ma jedite **** jarane.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Malo bacim pogled na temu Veleza i s velikim respektom nas docekuju volio bi da griješim ali mislim da ce nas dobiti lakse od ocekivanog jer ljudi mi gore mozemo uzeti bod maximalno, oni u ligi na svom terenu nemaju poraza a i treba im za Evropu.. Ne bi ja nikog pustao tako ni njih ako nas dobiju samo im cestitati pošteno i to je to.. I mi kad smo se borili za titulu niko nam se nije sklanjao tako cemo i mi da radimo.. Eto oni su jedina ekipa ove sezone ako se dobro sjecam protiv koje nismo uzeli ni boda volio bi da srusimo tu tradiciju i da ga zabije Pirlo iz Tuzle..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Velez je uz Borac najbolja ekipa proljetnog dijela i bit će lijepo pratiti šta možemo u tim utakmicama, nadam se da ce želja kod naših igrača ostati na istom nivou jer je ovo vec treća utakmica gdje nam ni za sta ne treba.
Samim tim sto gostujemo drugoj najboljoj ekipi na proljece dovoljno govori ko je favorit.
Zadnju na Tusnju smo pokradeni od njih, da se i to ne zaboravi.
Samim tim sto gostujemo drugoj najboljoj ekipi na proljece dovoljno govori ko je favorit.
Zadnju na Tusnju smo pokradeni od njih, da se i to ne zaboravi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
živio, jos jedan opstanak izboren

konto ove price pustanja, ni nas niko nikad ne pusti, ne trebamo ni mi, nema tu prijateljstava samo interes, a u tom interesu nikad nas nema, kad je trebalo za titulu ne moze, kad je trebalo za opstanak ne moze. samo hladno i posteno. jednostavno treba gledat svoja posla.
svi kubure s lovom, ova prokleta korona ce ostaviti velike posljedice na sve, pa tako i na fudbal. ako nemas direktnog priliva kapitala, gledaj kako ces opstat i negomilat velike dugove. mi jednostavno nemamo veceg priliva novca i shodno tome moramo prilagoditi ocekivanja. gurnut par mladjih, prodavat igrace i probat opstat u ovoj kokuruz ligi.
Kralju, ponašaš se načeto kao svojevremeno jedan forumaš krleža.Sviuodbranu je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:04Ma jedite **** jarane.
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Sviuodbranu je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:04Ma jedite **** jarane.

Taman smo poceli kupovati karte. Jel' malo cetiri? Pitaj Mide?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Garant tipovo na Sarajevo, stvarno nismo trebali uzeti bod.....trebali smo sva tri....i cetiri je malo....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu. Nemam obicaj na ulazim i citam nesto posebno teme drugih timova, kamoli da komentarisem, ali sam et uzeo sebi za pravo s obzirom da je kraj sezone i jako bitna tekma za nas. Kao sto si vec napisao, nadam se da necete pustati niti se sklanjati sa terena da bi mi pobjedili. Ako smo bolji i hocemo Evropu mi treba da smo sposobni da pobjedimo, a jos domaci teren. Posteno muski i pa ko koga dobije cestitati i gotovo. Jos jednom se izvinjavam na upadu. Zivilisamirr je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:23Malo bacim pogled na temu Veleza i s velikim respektom nas docekuju volio bi da griješim ali mislim da ce nas dobiti lakse od ocekivanog jer ljudi mi gore mozemo uzeti bod maximalno, oni u ligi na svom terenu nemaju poraza a i treba im za Evropu.. Ne bi ja nikog pustao tako ni njih ako nas dobiju samo im cestitati pošteno i to je to.. I mi kad smo se borili za titulu niko nam se nije sklanjao tako cemo i mi da radimo.. Eto oni su jedina ekipa ove sezone ako se dobro sjecam protiv koje nismo uzeli ni boda volio bi da srusimo tu tradiciju i da ga zabije Pirlo iz Tuzle..

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Beduin
- Kontakt:
Velez je u ovom momentu kvalitetniji tim i uz to ima prednost domaceg terena. Sa druge strane Sloboda je tek sad uvezala par boljih utakmica, odigrala takticki zrelo i muski se borila, 5 utakmica bez poraza.nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 maj 2021, 14:02Izvinite na upadu. Nemam obicaj na ulazim i citam nesto posebno teme drugih timova, kamoli da komentarisem, ali sam et uzeo sebi za pravo s obzirom da je kraj sezone i jako bitna tekma za nas. Kao sto si vec napisao, nadam se da necete pustati niti se sklanjati sa terena da bi mi pobjedili. Ako smo bolji i hocemo Evropu mi treba da smo sposobni da pobjedimo, a jos domaci teren. Posteno muski i pa ko koga dobije cestitati i gotovo. Jos jednom se izvinjavam na upadu. Zivilisamirr je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:23Malo bacim pogled na temu Veleza i s velikim respektom nas docekuju volio bi da griješim ali mislim da ce nas dobiti lakse od ocekivanog jer ljudi mi gore mozemo uzeti bod maximalno, oni u ligi na svom terenu nemaju poraza a i treba im za Evropu.. Ne bi ja nikog pustao tako ni njih ako nas dobiju samo im cestitati pošteno i to je to.. I mi kad smo se borili za titulu niko nam se nije sklanjao tako cemo i mi da radimo.. Eto oni su jedina ekipa ove sezone ako se dobro sjecam protiv koje nismo uzeli ni boda volio bi da srusimo tu tradiciju i da ga zabije Pirlo iz Tuzle..![]()
Velezova pobjeda moze doci u pitanje jedino ako sami sebe pobijedite pod pritiskom vaznosti utakmice i "moranja", jer ulog je ogroman.
Sretno, da sve prodje u sportskom i fer duhu.
075 ❤
075 ❤
Žižović: Brzo će se znati moj status, Borcu treba odati priznanje
Autor: S. Selimović
18.05.2021. / 17:43
14
Sloboda je u posljednjih pet kola osvojila 11 bodova i što se tiče trenutne forme samo je Borac ispred sa dva osvojena boda više.
Tuzlaci su poslije turbulentnog starta proljetnog dijela prvenstva uplovili u mirnu luku. Zasluge svakako pripadaju treneru Mladenu Žižoviću i njegovim najbližim saradnicima.
Neriješeni rezultati protiv Sarajeva na Koševu (0:0) i Širokog Brijega na Tušnju (1:1) govore da Sloboda igra za svoju dušu. Vratilo je to i povjerenje među navijače, čiji glas govori da bi i u narednoj sezoni kao šefa stručnog štaba u Rudarskoj 2 rado gledali perspektivnog i ambicioznog 40-godišnjeg stratega.
- Razgovarali smo, ali ćemo ostaviti dok se ovo sve završi, kako bismo na miru donijeli odluke u vezi s angažmanom, kako moj, tako i nekih igrača. Vidjet ćemo kako će se to realizovati. Vrlo brzo ćemo doći do određenih rješenja u vezi s igračkim kadrom i sa mnom konkretno. Ja sam trener koji želi napredovati, da idemo više, da se borimo, da imamo veće ambicije. Ako nam se poklope razmišljanja, naravno da sam zainteresovan da ostanem na klupi Slobode - izjavio je Mladen Žižović, koji je za Faktor komentarisao susrete 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Autor: S. Selimović
18.05.2021. / 17:43
14
Sloboda je u posljednjih pet kola osvojila 11 bodova i što se tiče trenutne forme samo je Borac ispred sa dva osvojena boda više.
Tuzlaci su poslije turbulentnog starta proljetnog dijela prvenstva uplovili u mirnu luku. Zasluge svakako pripadaju treneru Mladenu Žižoviću i njegovim najbližim saradnicima.
Neriješeni rezultati protiv Sarajeva na Koševu (0:0) i Širokog Brijega na Tušnju (1:1) govore da Sloboda igra za svoju dušu. Vratilo je to i povjerenje među navijače, čiji glas govori da bi i u narednoj sezoni kao šefa stručnog štaba u Rudarskoj 2 rado gledali perspektivnog i ambicioznog 40-godišnjeg stratega.
- Razgovarali smo, ali ćemo ostaviti dok se ovo sve završi, kako bismo na miru donijeli odluke u vezi s angažmanom, kako moj, tako i nekih igrača. Vidjet ćemo kako će se to realizovati. Vrlo brzo ćemo doći do određenih rješenja u vezi s igračkim kadrom i sa mnom konkretno. Ja sam trener koji želi napredovati, da idemo više, da se borimo, da imamo veće ambicije. Ako nam se poklope razmišljanja, naravno da sam zainteresovan da ostanem na klupi Slobode - izjavio je Mladen Žižović, koji je za Faktor komentarisao susrete 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Ako ne podignu proslogodianje ambicije i ljestvicu prema gore, onda cisto sumnjam da Zizovic ostaje. Zna on odlicno nasu ligu i klubove, kao i stanje u istima, tako da ce morati nastaviti saradnju sa vecinom najboljih igraca i osigurati mu par pojacanja koja on bude trazio ako zele da vodi Slobodu u narednoj sezoni. A dokazao je da moze bolje.
Nadam se povratku navijaca na stadione, zazelili su se ljudi fudbala, a tu se moze navuci pristojna cifra.
Nadam se povratku navijaca na stadione, zazelili su se ljudi fudbala, a tu se moze navuci pristojna cifra.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma pametan je Zizovic, ovim pravi dikretan pritisak da mu se ne desi sto je Gradi. Ipak je on malo iskusniji, i duze u ovim vodama, a i sa strane je pa ne vjeruje nikom dok je Grado vjerovao.
nema ni on nekih opcija, nit ima ponuda, a u Slobodi mu je najbolje, najmanje pritiska, i slijedece sezone ambicije tu negdje.
ali pmetno sto sebi dize rejting i prebacuje lopticu na upravu
nema ni on nekih opcija, nit ima ponuda, a u Slobodi mu je najbolje, najmanje pritiska, i slijedece sezone ambicije tu negdje.
ali pmetno sto sebi dize rejting i prebacuje lopticu na upravu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Kad se sjetim utakmice na Vrapčičima kad smo vas pobijedili 2 1 (Zeba ) dao u poslijednim minutama koliko ste vi navalili kao da je vama trebalo a na tribinama hebavali ste svim Tuzlacima i igračima sve po spisku To netreba zaboraviti i nama je to bila bitna tekmanekoIzMostara je napisao/la: ↑18 maj 2021, 14:02Izvinite na upadu. Nemam obicaj na ulazim i citam nesto posebno teme drugih timova, kamoli da komentarisem, ali sam et uzeo sebi za pravo s obzirom da je kraj sezone i jako bitna tekma za nas. Kao sto si vec napisao, nadam se da necete pustati niti se sklanjati sa terena da bi mi pobjedili. Ako smo bolji i hocemo Evropu mi treba da smo sposobni da pobjedimo, a jos domaci teren. Posteno muski i pa ko koga dobije cestitati i gotovo. Jos jednom se izvinjavam na upadu. Zivilisamirr je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:23Malo bacim pogled na temu Veleza i s velikim respektom nas docekuju volio bi da griješim ali mislim da ce nas dobiti lakse od ocekivanog jer ljudi mi gore mozemo uzeti bod maximalno, oni u ligi na svom terenu nemaju poraza a i treba im za Evropu.. Ne bi ja nikog pustao tako ni njih ako nas dobiju samo im cestitati pošteno i to je to.. I mi kad smo se borili za titulu niko nam se nije sklanjao tako cemo i mi da radimo.. Eto oni su jedina ekipa ove sezone ako se dobro sjecam protiv koje nismo uzeli ni boda volio bi da srusimo tu tradiciju i da ga zabije Pirlo iz Tuzle..![]()
-
- Kontakt:
Kad se sjetim utakmice na Vrapčičima kad smo vas pobijedili 2 1 (Zeba ) dao u poslijednim minutama koliko ste vi navalili kao da je vama trebalo a na tribinama hebavali ste svim Tuzlacima i igračima sve po spisku To netreba zaboraviti i nama je to bila bitna tekmanekoIzMostara je napisao/la: ↑18 maj 2021, 14:02Izvinite na upadu. Nemam obicaj na ulazim i citam nesto posebno teme drugih timova, kamoli da komentarisem, ali sam et uzeo sebi za pravo s obzirom da je kraj sezone i jako bitna tekma za nas. Kao sto si vec napisao, nadam se da necete pustati niti se sklanjati sa terena da bi mi pobjedili. Ako smo bolji i hocemo Evropu mi treba da smo sposobni da pobjedimo, a jos domaci teren. Posteno muski i pa ko koga dobije cestitati i gotovo. Jos jednom se izvinjavam na upadu. Zivilisamirr je napisao/la: ↑17 maj 2021, 23:23Malo bacim pogled na temu Veleza i s velikim respektom nas docekuju volio bi da griješim ali mislim da ce nas dobiti lakse od ocekivanog jer ljudi mi gore mozemo uzeti bod maximalno, oni u ligi na svom terenu nemaju poraza a i treba im za Evropu.. Ne bi ja nikog pustao tako ni njih ako nas dobiju samo im cestitati pošteno i to je to.. I mi kad smo se borili za titulu niko nam se nije sklanjao tako cemo i mi da radimo.. Eto oni su jedina ekipa ove sezone ako se dobro sjecam protiv koje nismo uzeli ni boda volio bi da srusimo tu tradiciju i da ga zabije Pirlo iz Tuzle..![]()
veleež je tu tekmu igrao kao da je pitanje života i smrti, i neka je. Samo ne očekujem da će naši tako odigrati u nedjelju. Ni blizu. Nismo tako odigrali ni u sar, ni protiv širokog...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 6 gostiju.