FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
9:45
[media]. [/media]
[media]. [/media]
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sto se nisu bunili prije tacno godinu, kada su za oezanje i online treninge od kuce dobijali redovne plate?
Propustiti titulu, a znas da ces platu dobiti 100% jer si zasticen ko medjed.
Ja sam uvijek bio, da se mora ispostovati dogovor, kakav god bio. Al propustiti titulu zbog na vrijeme ne isplacene olate, a ZNAS da ces istu naplatiti, je dno dna.
Pogotovo, znajuci koliko su preplaceni i razmazeni.
ElCartel11 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:26Ovdje bi se jedino mogli nositi sa KK Partizanom. Samo im igru po podu udariti, nikako skok igru![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pišu se gluposti, čuj Tino piše po instagramu da nema plata.Zip je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:17Sto se nisu bunili prije tacno godinu, kada su za oezanje i online treninge od kuce dobijali redovne plate?
Ja sam uvijek bio, da se mora ispostovati dogovor, kakav god bio. Al propustiti titulu zbog na vrijeme ne isplacene olate, a ZNAS da ces istu naplatiti, je dno dna.

Mene bi bilo stid npr da sam igrac FK Sarajeva i da se bunim za plate. Pa jbte na pocetku korone dok su klubovi smanjivali plate za 50%, davali otkaze svojim uposlenicima, nas klub je puni iznos isplacivao, bez ikakvih smanjenja, dok su lezali i odmrali svoje prdare u stanovima...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Historicar je napisao/la: ↑18 maj 2021, 14:33Jeb.ote, kompletna familija Švrakić digla halabuku zbog zatvaranja ove škole, baš me zanima kakvu su oni to korist imali od nje.Samo budala će povjerovati da sve to rade zbog te djece![]()

Fuj Allaha mi gledaj kako djecu iskoristavatiMemara je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:40Historicar je napisao/la: ↑18 maj 2021, 14:33Jeb.ote, kompletna familija Švrakić digla halabuku zbog zatvaranja ove škole, baš me zanima kakvu su oni to korist imali od nje.Samo budala će povjerovati da sve to rade zbog te djece![]()
![]()
Odvratno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Slažem se, iskreno ja bi ih kaznio ako su namjerno igrali loše još ako su im rekli da će plate kasniti.Zip je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:17Sto se nisu bunili prije tacno godinu, kada su za oezanje i online treninge od kuce dobijali redovne plate?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Moje mišljenje je da je za ovu situaciju apsolutni krivac - EMIR HADŽIĆ!
Zašto? Ljudi koji su istinski voljeli ovaj klub i davali "posljednju kap znoja" za grb su otišli, a zamjene nisu adekvatne.
Škart se i dalje ostavlja, čak šta više, nakuplja - pa moraš igrače slati po nekakvim pozajmicama.
Naravno, veliki dio krivice snosi i Vinko, ali kako to da odjednom od vrhunske igre, dođe do toga da ne možemo zabiti gol Mladosti
Ovo je užas, velika nula. I sada treba, polahko, i spuštene glave ući u novu sezonu. Pobogu, napokon **** igrače koji nisu spremni za ovaj klub.
Debeli, Velkoski, Hodžić, Pejović, Hebibović, Milanović, Džafić - Koliku samo plaću imaju ovi ljudi, a koliko doprinose?
Ne zaeb.avati se sa nekim SD-om, koji nema iskustva, već dovesti ozbiljno ime.
A trener - Šta to nedostaje Lalatoviću, ili odjednom brojimo krvna zrnca?
Zašto? Ljudi koji su istinski voljeli ovaj klub i davali "posljednju kap znoja" za grb su otišli, a zamjene nisu adekvatne.
Škart se i dalje ostavlja, čak šta više, nakuplja - pa moraš igrače slati po nekakvim pozajmicama.
Naravno, veliki dio krivice snosi i Vinko, ali kako to da odjednom od vrhunske igre, dođe do toga da ne možemo zabiti gol Mladosti
Ovo je užas, velika nula. I sada treba, polahko, i spuštene glave ući u novu sezonu. Pobogu, napokon **** igrače koji nisu spremni za ovaj klub.
Debeli, Velkoski, Hodžić, Pejović, Hebibović, Milanović, Džafić - Koliku samo plaću imaju ovi ljudi, a koliko doprinose?
Ne zaeb.avati se sa nekim SD-om, koji nema iskustva, već dovesti ozbiljno ime.
A trener - Šta to nedostaje Lalatoviću, ili odjednom brojimo krvna zrnca?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pantelija je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:41Fuj Allaha mi gledaj kako djecu iskoristavatiMemara je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:40Historicar je napisao/la: ↑18 maj 2021, 14:33Jeb.ote, kompletna familija Švrakić digla halabuku zbog zatvaranja ove škole, baš me zanima kakvu su oni to korist imali od nje.Samo budala će povjerovati da sve to rade zbog te djece![]()
![]()
Odvratno

- ElCartel11
- Kontakt:
Halalim titulu (koji sam vec i onako halalio), halalim kup, halalim brukanje u Evropi nek nas izbace neki amateri zabole me za tu konf ligu. Ali samo želim, da dodju strucni ljudi prvo u sportski segment posle jos u strucni štab. Da se rjesimo ovih 7,8 igraca metuzalema koji su tu godinama, a nista od njih nemamo.
Da konacno udarimo jake temelje i reorganizaciju u dovodjenju igraca. Da od stranaca ostane samo Fanimo i dovedu se 3, 4 nova njegove kvalitete ili čak i bolja. Ne da mjesto stranca zauzimaju Krle, Cmilja, Adukor koji nisu nista bolji od ostalih cak su i slabiji.
Ma halalio bi iducu sezonu svega mi samo, da okrenemo taj prijeko potrebni novi list.
Da konacno udarimo jake temelje i reorganizaciju u dovodjenju igraca. Da od stranaca ostane samo Fanimo i dovedu se 3, 4 nova njegove kvalitete ili čak i bolja. Ne da mjesto stranca zauzimaju Krle, Cmilja, Adukor koji nisu nista bolji od ostalih cak su i slabiji.
Ma halalio bi iducu sezonu svega mi samo, da okrenemo taj prijeko potrebni novi list.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Prvo se jasno mora postaviti sistem rada i ciljevi. Da li je cilj titula, da li razvoj igraca, da li prodaja igraca, da li gradnja kampa i stadiona. Moraju se postaviti prioriteti sta hocemo,mislim da puno lutamo a na kraju nista ne dobijes. Samo pravi sistem i jasne ciljeve postaviti i ko ne radi kako treba noga.
I ovaj kreten svaku objavu komentariše.Pantelija je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:41Fuj Allaha mi gledaj kako djecu iskoristavatiMemara je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:40Historicar je napisao/la: ↑18 maj 2021, 14:33Jeb.ote, kompletna familija Švrakić digla halabuku zbog zatvaranja ove škole, baš me zanima kakvu su oni to korist imali od nje.Samo budala će povjerovati da sve to rade zbog te djece![]()
![]()
Odvratno

@Surreal ako smo ih brojali Vinku i Pejoviću, koji ničim nisu pokazali da su četnici, treba onda i deklarisanom šešeljovcu Lalatoviću.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Da li bi neko bio ljubazan da odgovori na pitanje, vec treci put isto pitam a niko da odgovori ??
BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 13:34A da se kasni sa platama, zar se to ne bi "vidjelo" na onom finansijskom izvjestaju od prije par dana ? Koliko sam upratio dug nam ostao isti kao sto je i bio prije pola godine.
Gdje mogu vidjeti taj izvjestaj, nisam upratio....BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:56Da li bi neko bio ljubazan da odgovori na pitanje, vec treci put isto pitam a niko da odgovori ??
BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 13:34A da se kasni sa platama, zar se to ne bi "vidjelo" na onom finansijskom izvjestaju od prije par dana ? Koliko sam upratio dug nam ostao isti kao sto je i bio prije pola godine.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
bibula je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:59Gdje mogu vidjeti taj izvjestaj, nisam upratio....BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:56Da li bi neko bio ljubazan da odgovori na pitanje, vec treci put isto pitam a niko da odgovori ??
Plate radnicima ne moras isplatiti a doprinose/porez drzavi moras. Tako da u sustini nema veze sto kasni plata.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 18:02bibula je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:59Gdje mogu vidjeti taj izvjestaj, nisam upratio....BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:56Da li bi neko bio ljubazan da odgovori na pitanje, vec treci put isto pitam a niko da odgovori ??
A ovaj izvjestaj nije samo vezan za doprinose vec generalno i za PDV.
Mozda grijesim pa nek me slobodno neko ispravi.
Kakav je ovaj terzic sto ga je borusija otpustila? Da je adzija jos tu mogli bi ga zaganjati
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Aham, hvala na odgovoru. Znaci ipak postoji mogucnost da se nesto duguje igracima.bibula je napisao/la: ↑18 maj 2021, 18:12Plate radnicima ne moras isplatiti a doprinose/porez drzavi moras. Tako da u sustini nema veze sto kasni plata.
A ovaj izvjestaj nije samo vezan za doprinose vec generalno i za PDV.
Mozda grijesim pa nek me slobodno neko ispravi.
- robertkosar
- Kontakt:
Plava kurava prodala cetaljima tekmu i odmah mech repke premjesten na sugavicu
Jeboli im vico zene i djecu 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: HeavyBassBlues, Rodman, Tatamata1946 i 22 gosta.