Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Pa zna da nije realno da za LeBrona glasa.
Nije to bas tako,kako bi ti volio.lucky13 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 09:28pa jokic vs nurkic i denver vs portland. raspravlja se o obje strane. a upravo taj mec i pokazuje da juka i nije toliki faktor. mec 1. jokic igra cijelu utakmicu bez juke i da 41p uz 53% suta i 5 skokova i 5 asista. mec 3, jokic igra samo poluvrijeme sa jukom i da 21p uz 53% suta i 3 skoka i 2 asista. znaci u prosjeku potpuno isto za jokica sa i bez juke. u 2. utakmici je juka bio limitiran na 8p a jokic je svoje obavio.Shategabri je napisao/la: ↑18 maj 2021, 09:24Koji klinac onda navodiš to uopšte Jokić vs Nurkić![]()
Aha, da se vidi koja je razlika sa i bez Nurka na terenu![]()
Sto si hater, imas i ostale trakere ne samo mvp, stas na temi ako te ne zanima
Bitnije stvari dolaze
Ha Jokic do sada u karijeri najbolje partije pruza upravo u PO. Svaki PO je igrao bolje nego RS, samo sto je sada sam sebi postavio ljestvicu veoma visoko.
dscile je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:32Ha Jokic do sada u karijeri najbolje partije pruza upravo u PO. Svaki PO je igrao bolje nego RS, samo sto je sada sam sebi postavio ljestvicu veoma visoko.
E sad, Portland ako ne iskoristi Denverove probleme i ne izbaci ih.. pa mislim da je vrijeme da prave ogromne rezove u tom slucaju. Ali bas ogromne, gdje bi jedino Lillard bio nedodirljiv.
dscile je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:32Ha Jokic do sada u karijeri najbolje partije pruza upravo u PO. Svaki PO je igrao bolje nego RS, samo sto je sada sam sebi postavio ljestvicu veoma visoko.
E sad, Portland ako ne iskoristi Denverove probleme i ne izbaci ih.. pa mislim da je vrijeme da prave ogromne rezove u tom slucaju. Ali bas ogromne, gdje bi jedino Lillard bio nedodirljiv.
NBA Playoff Game 1 dates have been announced:
Saturday, 5/22:
East #7 at Nets
Heat at Bucks
Mavericks at Clippers
Trail Blazers at Nuggets
Sunday, 5/23:
East #8 at 76ers
Hawks at Knicks
West #8 at Jazz
West #7 at Suns
ZasluženoESPN ****: Phoenix Suns coach Monty Williams has been voted as the National Basketball Coaches Association’s Coach of the Year
Thibs je imao ozbiljan case za nagradu, no u ovim okolnostima gdje su obje ekipe znatno poboljšale omjere u odnosu na prošlu sezonu većinu glasova dobije onaj čija ekipa ima bolji omjer, a Phx je do samog kraja bio u borbi za 1st seed Zapada. Opet bez obzira Thibs zaslužuje naklon i respekt za ovu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.