Sta su prodali, debili nikog nisu dobilii pola godine, 4 komada im Mladost utrpa, sa dva igraca manje im gol daju..a eto sumnjivo sto nisu Borca dobili, a mi od tog Borca u hendikepu izgubimo, vecu kurcobolju su u derbiju pokazali, a mislim da bojkotuju radi plata.robertkosar je napisao/la: ↑18 maj 2021, 18:16Plava kurava prodala cetaljima tekmu i odmah mech repke premjesten na sugavicuJeboli im vico zene i djecu
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Citam neke gluposti oko bivsih igraca. Sarajevo pratim od 1967!! i znam dosta igraca koji su nosili nas dres. Sad procitah da je Runda neki igrao ja nisam upoznat. Imali neko od starijih da mi to razjasni
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mozemo samo nagadjati jel neko prodao titulu ili nije; tacnu info necemo saznati 100%. Uvijek ce neko imati drugu pricu...
Ja necu da vjerujem da smo ista prodali, ali mogu zamisliti da je borac grambo da osvoji titulu, nakon sto smo kiksali na pocetku drugog dijela dijela. Dovoljno je da sudije malo navuku za borac i protiv Sarajeva, uz nas napadacki potencijal, imamo ovo danas.
Ja nemam nista protiv da se NAPOKON okrenemo djeci i da se promoviraju Akademci. Pare ulagati u stadion.
Uopce ovo ne znaci da se odricem titula, ovo samo znaci da se pametnije selektuje igracki kadar.
Ja necu da vjerujem da smo ista prodali, ali mogu zamisliti da je borac grambo da osvoji titulu, nakon sto smo kiksali na pocetku drugog dijela dijela. Dovoljno je da sudije malo navuku za borac i protiv Sarajeva, uz nas napadacki potencijal, imamo ovo danas.
Ja nemam nista protiv da se NAPOKON okrenemo djeci i da se promoviraju Akademci. Pare ulagati u stadion.
Uopce ovo ne znaci da se odricem titula, ovo samo znaci da se pametnije selektuje igracki kadar.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa kako se Runde ne sjecas?! Tog lepršavog lijevog krila! Zamisli kako se zapišano osječaju istinske legende kluba I kako se zgledaju kad vide njega medju sobom. Al šute...zato ih niko I ne dozivljava ozbiljno.
- robertkosar
- Kontakt:
A de mi kazi jel i ovaj Elvir Svrakic legenda kluba . Koje je on godine bio kao igrac u klubu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ništa smješnije nisam pročitao, uplatiš doprinose a plate ne moraš.bibula je napisao/la: ↑18 maj 2021, 18:12Plate radnicima ne moras isplatiti a doprinose/porez drzavi moras. Tako da u sustini nema veze sto kasni plata.
A ovaj izvjestaj nije samo vezan za doprinose vec generalno i za PDV.
Mozda grijesim pa nek me slobodno neko ispravi.

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Pa sta onda ovo znaci ? Jesmo li duzni ili ne ?fks74 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 20:06Ništa smješnije nisam pročitao, uplatiš doprinose a plate ne moraš.![]()

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- feniksptica
- Kontakt:
Dao bi joj svako podršku da je jedina osoba s kojom komunicira upravo ona. Lik od svega što se veže sa Sarajevom se cujensa sabrinom ona mu da izvještaj i hop idemo dalje. Nemoguce da je cista da su svi drugi krivi.
JURIŠ
- feniksptica
- Kontakt:
Sve sto nam se lose desilo je sa sportskog segmenta. Il recemo 80% lose je sa sportskog..Ne mozemo uvijek sve mijenjat majku mu staru
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Napravili smo veliki korak kreiranjem našeg TV kanala, izgradili smo inovacijsko središte za razmjenu znanja, potom dizajnirali vlastiti dres koji dolazi naredne sezone
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ocigledno Nam bolje zna od nas, tako da, puna podrska 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Treba ozbiljno pregledat izvjestaje koji se salju Namu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Vjerovatno Nam zna da nema puno para i da se radi kako se moze. Nema druge. Sta ces, samo da Akademija izgura kako treba.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nesto opasno smrdi s ovim
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, boki86, Dave, ErosViverosViv, makron, mire971, napoleon72, nedimmmm1337, plisek, Tatamata1946 i 102 gosta.