FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
rečeno mi da prenesem Upravi sarajeva pozdrave iz Podgorice uz želje za dobro zdravlje i da nastave u istom ritmu sa radom
-
- Kontakt:
Cuj koje probleme imamo , stvarno misliš da je sve ok ??Pitar6785 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 09:39Koje probleme klub ima, losi rezultati, neko novinarsko blevetanje pejovic hoce da tuzi klub radi 4 plate klub suspendovao susica, mislis na to.bordobijeli je napisao/la: ↑19 maj 2021, 09:06Jedan od problema je sto se stvari ne nazivaju pravim rijecima nego se umotava da je sve krasno divno. Ja ne znam sto se ljudi iz kluba boje reci sta i kako je i to traje od kako je došao Tan uvijek moras čitati izmedju redova odnosno moras dešifrovati stanje. Nemaju hrabrosti da kazu a puno bi bolje i lakse bilo nego ovo sto guraju pod tepih probleme.
Imamo 30 igraca jos nijednom SINDIKAT ni zajednog naseg igraca nije izasao javno i rekao nesto, duzno se itd. Borca koji je zasticen od VICA ko ustav su prozvali za dug od 36 hiljad marak cinimise onom golmanu. FIFA JE JASNA 3 plata nedobijes imas ciste papire. Dobili sve licence moguce prvi u bosni i hercegovini.
Rezultatska kriza je rezultatska kriza koja je izazvana lose uigranom ekipom koja je jos vise u neuigranija jer su sudije na to otjecale vise nego ne kvalitet ekipe
Ostao si bez predsjednika u januaru, u aprilu bez SD u maju bez trenera. Imas problema s isplatom plata, ostao si bez kvalifikacija LP koje donose novac, nemaš nikog u savezu a vec dolaze ubrzo izazovi nove sezone.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 19 maj 2021, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nego sta bi sa zipom, denchijem i alfrednobeldebilom, upravinim pusiku**cima?
Pozdrav bordo braco,
pratim godinama forum, ali se nisam oglasavao do sad. Stresan period je iza nas, a Bgmi i pred nama nazalost. Par provjerenih informacija od mene. Ide potpuni remont na ljeto, uz 3-4 iskusna igraca, ostatak sve U-23, i ubuduce ce se dovoditi samo igraci ispod 23 godine. Naredne 3 godine ne ocekujte titulu, jer ona nece biti fokus ni primarni cilj, tako da nadam se da ce te manje zivaca potrositi u tom periodu. Vezano za losu transfer politiku, iskljucivi krivac je Emir Hadzic. Dok je Tan vodio klub, aminovanje transfera je moralo proci kroz 4-5 ljudi, medju njima i Sabrina, dolaskom Nam-a doslo je do promijene i iskljucivo odluke o potpisivanju igraca vodio je Emir Hadzic, i ispocetka je to bilo oke, al kao i obicno ponese Bosnju pa prestane gledati interes kluba i pocne gledati svoj, uzasni ugovori su potpisani i tesko ce ih se biti rijesiti, jedan od nacina da raskines povoljnije te ugovore je i neisplacivanje plata, koje te stavlja u bolju pregovaracku poziciju na kraju sezone, novca za plate ima, i dok je Nam-a tu nece biti problema, da li kroz kredite ili transfere iz Vijetnama, njega ce biti bar za te osnovne stvari. Detaljnije prljavstine necu iznositi, ni zbog dusmana, a ni zato sto ne dolikuje da se to radi. Ide jacanje scouting sluzbe i same akademije, koja Hadzica nije ni zanimala nazalost, vidi se i po rezultatima iste. Svidjalo se to nama ili ne, Sabrina ce ostati u klubu dok je Nam vlasnik vecinskih prava i mi navijaci se tu necemo nesto puno pitati. Iskreno ocekujem neki opsirniji intervju na kraju sezone, gdje ce se i ovo sve navedeno potvrditi. Zelim vam puno sabura, manje nervoze u nadolazecem periodu, do nekog drugog puta, Selam.
pratim godinama forum, ali se nisam oglasavao do sad. Stresan period je iza nas, a Bgmi i pred nama nazalost. Par provjerenih informacija od mene. Ide potpuni remont na ljeto, uz 3-4 iskusna igraca, ostatak sve U-23, i ubuduce ce se dovoditi samo igraci ispod 23 godine. Naredne 3 godine ne ocekujte titulu, jer ona nece biti fokus ni primarni cilj, tako da nadam se da ce te manje zivaca potrositi u tom periodu. Vezano za losu transfer politiku, iskljucivi krivac je Emir Hadzic. Dok je Tan vodio klub, aminovanje transfera je moralo proci kroz 4-5 ljudi, medju njima i Sabrina, dolaskom Nam-a doslo je do promijene i iskljucivo odluke o potpisivanju igraca vodio je Emir Hadzic, i ispocetka je to bilo oke, al kao i obicno ponese Bosnju pa prestane gledati interes kluba i pocne gledati svoj, uzasni ugovori su potpisani i tesko ce ih se biti rijesiti, jedan od nacina da raskines povoljnije te ugovore je i neisplacivanje plata, koje te stavlja u bolju pregovaracku poziciju na kraju sezone, novca za plate ima, i dok je Nam-a tu nece biti problema, da li kroz kredite ili transfere iz Vijetnama, njega ce biti bar za te osnovne stvari. Detaljnije prljavstine necu iznositi, ni zbog dusmana, a ni zato sto ne dolikuje da se to radi. Ide jacanje scouting sluzbe i same akademije, koja Hadzica nije ni zanimala nazalost, vidi se i po rezultatima iste. Svidjalo se to nama ili ne, Sabrina ce ostati u klubu dok je Nam vlasnik vecinskih prava i mi navijaci se tu necemo nesto puno pitati. Iskreno ocekujem neki opsirniji intervju na kraju sezone, gdje ce se i ovo sve navedeno potvrditi. Zelim vam puno sabura, manje nervoze u nadolazecem periodu, do nekog drugog puta, Selam.
Ne mogu da vjerujem da navijači očekuju da prvi čovjek kluba izađe sa kompletnim prljavim vešom na Klix, izneseš sve svoje probleme koje imaš i očekuješ aplauz.
Većina komentara ovdje je kao da niko nije bio dio nikakvog kolektiva u životu, pa ne zna kako se reaguje u medijima, a kako kad se zatvore vrata javnosti.
Naravno da će svako gledati da u javnost pošalje sliku da je sve u redu, a interno riješi probleme, mijenja ljude i strategiju ako smatra potrebnim. Ako čovjek koji daje 95% prihoda kluba smatra da je osoba x za neke pozicije, ko sam ja, koji za klub da 50 eura godišnje, da kaže nisi u pravu, treba ovako ili onako raditi?
Većina komentara ovdje je kao da niko nije bio dio nikakvog kolektiva u životu, pa ne zna kako se reaguje u medijima, a kako kad se zatvore vrata javnosti.
Naravno da će svako gledati da u javnost pošalje sliku da je sve u redu, a interno riješi probleme, mijenja ljude i strategiju ako smatra potrebnim. Ako čovjek koji daje 95% prihoda kluba smatra da je osoba x za neke pozicije, ko sam ja, koji za klub da 50 eura godišnje, da kaže nisi u pravu, treba ovako ili onako raditi?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Problem je kad presdstavljas da je sve ok a u stvari u kanalu si. Ljudi ne znaju situaciju vecina misli da je med i mlijeko da imamo novca koliko hocemo, da mozemo dovoditi kapitalce, da cemo napraviti moderan stadion, da smo bosanski dinamo. Nazalost realnost je drugacija.Zeko87 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 10:32Ne mogu da vjerujem da navijači očekuju da prvi čovjek kluba izađe sa kompletnim prljavim vešom na Klix, izneseš sve svoje probleme koje imaš i očekujem aplauz. Većina komentara ovdje je kao da niko nije bio dio nikakvog kolektiva u životu, pa ne zna kako se reaguje u medijima, a kako kad se zatvore vrata javnosti.
Naravno da će svako gledati da u javnost pošalje sliku da je sve u redu, a interno riješi probleme, mijenja ljude i strategiju ako smatra potrebnim. Ako čovjek koji daje 95% prihoda kluba smatra da je osoba x za neke pozicije. Ko sam ja koji za klub da 50 eura godišnje da kaže nisi u pravu, treba ovako ili onako raditi?
Ma ja ne znam ko se palio na te ambicije, ja definitivno nisam. U zadnjih par godina FKS je donio više radosti navijačima nego 50 godina prije toga. Treba to i cijeniti.
Da su ove sezone napravili sve fule (a većina i jeste bilo fula) pa zar će to anulirati sve ono prije. Zadnja 3 trofeja u državi smo mi osvojili. Ove godine 1 smo prokockali 1 je još u igri.
Lahko smo mi zaboravili kad smo osvajanje kupa proslavljali kao osvajanje Lige prvaka. Na dobro se lahko navići, ali Boga mi treba paziti, može se ovo sve preko noći vratiti na staro, pa da budemo željni i kupova, o tituli da sanjamo.
Državni budžeti su prazni, privreda klimava, navući marku u sport je danas zeznuto posao.
Da su ove sezone napravili sve fule (a većina i jeste bilo fula) pa zar će to anulirati sve ono prije. Zadnja 3 trofeja u državi smo mi osvojili. Ove godine 1 smo prokockali 1 je još u igri.
Lahko smo mi zaboravili kad smo osvajanje kupa proslavljali kao osvajanje Lige prvaka. Na dobro se lahko navići, ali Boga mi treba paziti, može se ovo sve preko noći vratiti na staro, pa da budemo željni i kupova, o tituli da sanjamo.
Državni budžeti su prazni, privreda klimava, navući marku u sport je danas zeznuto posao.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ima tu dosta istine,a I nagadjanja.Babuka31 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 10:26Pozdrav bordo braco,
Zasto da ne ocekujemo titulu.

Imamo 3,4 kluba koja ce se za istu boriti , I tu pored nas jos vidim Borac, Zrinjski Tuzlu. Opet cemo imati respektivan igracki kadar Kovacevic ,Djokanovic, Mustedanagic, Fanimo ,Susic ,Mesanovic ,Dupovac, Milicevic, sa par ciljanih pojacanja za ovu ligu ekstra. Kad smo mi u krizi zamisli druge klubove. Borac je u vecoj krizi od kona, samo to politika krpi vidjet cemo do kad. Zrinjski isto tako jos ako ne izadju u Europu.Jedino Tuzla je misterija sa Husicem, svi ostali nam nisu ni blizu ni u cemu.
Mislim da cemo opet biti favoriti br 1.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 maj 2021, 11:22, ukupno mijenjano 3 puta.
Da je regularno bio bi favorit ovako se mozemo slikat samo jer ovo sta rade ove polusezone vjeruj mi nije zapamcenoamypitar je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:11Ima tu dosta istine,a I nagadjanja.Babuka31 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 10:26Pozdrav bordo braco,
Zasto da ne ocekujemo titulu.Ove godine smo je ocekivali ,pa je Borac osvoji.
Imamo 3,4 kluba koja ce se za istu boriti , I tu pored nas jos vidim Borac, Zrinjski Tuzlu.
Mislim da cemo opet biti favoriti br 1.
- feniksptica
- Kontakt:
Dajte dres da vidim
Da me barem nesto obraduje
Da me barem nesto obraduje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije zvanicno, ali mislim da je ovo :
[
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
pogledajte ovog trenera kako kaze titula je za ove iz federacije. Nama treba trener sa mudima koji se ne boji nista ni reci ni nista.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako nam ode Zakarić,sugerisao bih upravi da obrati pažnju na ovog Fanima iz Sarajeva.
Djeluje mi da nije loš igrač,i da bi se dobro uklopio u ovu šampionsku ekipu.

Sto se tice dovodjenja mladih igraca, dobar je to potez, treba se gledati da sve ove mlade iz nase lige pokupimo, eventualno 1-2 igraca da na ljeto dodju iskusnija, i mislim da bi mogli lako do titule
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo Maksimović?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:41Ako nam ode Zakarić,sugerisao bih upravi da obrati pažnju na ovog Fanima iz Sarajeva.
Djeluje mi da nije loš igrač,i da bi se dobro uklopio u ovu šampionsku ekipu.![]()
![]()
Sto se tice dovodjenja mladih igraca, dobar je to potez, treba se gledati da sve ove mlade iz nase lige pokupimo, eventualno 1-2 igraca da na ljeto dodju iskusnija, i mislim da bi mogli lako do titule
Gdje ovo piše?
Dok nije izbio na prvo mjesto uvlačio nam se u šupak, kao eto bivši igrač bla bla...a vidi se da se sustezao, pa se sad uzbahatio.
Ono neki trener nešto...hahhaa
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na njihovoj temi neki napisaoShategabri je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:47Ovo Maksimović?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:41Ako nam ode Zakarić,sugerisao bih upravi da obrati pažnju na ovog Fanima iz Sarajeva.
Djeluje mi da nije loš igrač,i da bi se dobro uklopio u ovu šampionsku ekipu.![]()
![]()
Gdje ovo piše?
Dok nije izbio na prvo mjesto uvlačio nam se u šupak, kao eto bivši igrač bla bla...a vidi se da se sustezao, pa se sad uzbahatio.
Ono neki trener nešto...hahhaa

- ElCartel11
- Kontakt:
Borac se je previse uzdigao. Ali neka su, ko visoko leti nismo pada 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
PS izgleda nas strasni pejovic pregovara s borcem..
- feniksptica
- Kontakt:
Odlicno. Sto se tice pregovora treba gledat da uzmu i MilanovicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:00PS izgleda nas strasni pejovic pregovara s borcem..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako se vec okrecemo mladjim igracima, evo nekih mojih zelja
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ler/487210
https://www.transfermarkt.com/nihad-muj ... ler/380919
https://www.transfermarkt.com/marijan-c ... ler/419255
@feniksptica apsolutno, po mogucnosti i debu handzica, a ne smeta mi ni da im Hebibovic ode, kao i Hodzic..
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ler/487210
https://www.transfermarkt.com/nihad-muj ... ler/380919
https://www.transfermarkt.com/marijan-c ... ler/419255
@feniksptica apsolutno, po mogucnosti i debu handzica, a ne smeta mi ni da im Hebibovic ode, kao i Hodzic..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On pokrije oko 55% budžeta, ne treba lupati bezveze. Za ostalo se slažem.Zeko87 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 10:32Ne mogu da vjerujem da navijači očekuju da prvi čovjek kluba izađe sa kompletnim prljavim vešom na Klix, izneseš sve svoje probleme koje imaš i očekuješ aplauz.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 061657451, addi93, Aduka87, Amcho1, benko21, bvsic, Google Adsense [Bot], Guest1945, James1987, kogmagie46, mnon46, MokraKifla, Mostarska, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, Proximic, QUARESMA 18<<<, Sazg, sekac, skoJaa, Vjecnobordo, VolimoSarajevo i 224 gosta.