FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PupanOzdrljic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PupanOzdrljic » 19 maj 2021, 09:49

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
19 maj 2021, 01:53
Plavamamba je napisao/la:
19 maj 2021, 01:44
19 maj 2021, 01:34

Ma kako nismo igrali pa prosle sezone se borili za oba trofeja. Edis nije strucnjak narocit ali u ovoj situaciji bi posluzio kao neka jeftinija opcija. Sumnjam da u Decicu uzme vise para nego sto bi ovdje. Vidjet cemo sve, ja ne znam po glavi mi se mota Denis Čorić. Nisam ga puno gledao ali kad vidim rezultate njegove ne mislim da je los. Mada ne mislim da smo toliko pali. Barem se nadam da nismo.
Do kad ima Edis ugovor sa Dečićem, ali na kraju pitanje svih pitanja je da li on uopšte ima volje i snage da dođe u ovo rasulo?

Ne znam dokad mu je ugovor jos sam i potrazio pa nisam nasao nigdje da su napisali. Ma mislim da bi dosao on vidjet cemo.

@PupanOzdrljic Fuad Zukić je sef radiologije to znam ovu trojicu novih znas i Badžak isto znas. A mislim da je Ademović advokat ali ti se ne smijem zaklet. Ove ostale ne znam.
To da. Te nove i Jaska znam ko su i šta su. A života ti ko su i šta su ovi Balići i Hasanbegović?
Ti si moj Željo, veliki Željo!

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 19 maj 2021, 09:57

Ja evo ne znam, ne mogu garantovat, ali koliko znam ne mozes u ugovor staviti da neko ne moze dobit otkaz, to je van pameti i mislim da je nemoguce. Mozes mozda staviti otpremninu, neki klinac palac, ali da ne moze dobit otkaz to je smijesno. Jedino sto je logicno je da bi mu morali isplatiti velike pare sto u ovoj situaciji ne mozemo. Nazalost, ovoliki dug necemo vratiti nikada, jednostavno ne postoji nacin da se izvuces od duga od cca 14 miliona... ne znam ti ko da uđe u klub tolike pare donijeti ne moze. Prodaja pomocnog ce na kraju biti jedina opcija da ne odemo u stecaj i propadnemo, da ne ispadnemo u kantonalnu itd. Uz ovu upravu sam totalno protiv toga. Jedino uz nove ljude i transparentan pristup bi rekao da je to nazalost ok... Dakle da mi navijaci zelimo da znamo gdje je svaka marka potrosena, al ne znam koliko je to realno...

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 19 maj 2021, 10:23

Kod nas "forumski" dug varira od 6 do 14 miliona, kako se kome svidi on lupi cifru...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 19 maj 2021, 10:30

StrikeWarzone je napisao/la:
19 maj 2021, 10:23
Kod nas "forumski" dug varira od 6 do 14 miliona, kako se kome svidi on lupi cifru...
Mislim da tačan odgovor na to nemaju ni u klubu. Eventualnom revizijom bi saznali, ali teško da je ispod 10 miliona, onako ako ćemo realno.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 maj 2021, 10:49

Moram reci, evo kad Amar Osim nije trener, i kad se forum pocne da pita za sportska pitanja, mi se automatski vracamo u ono vrijeme kad smo svakih 6 mjeseci imali novog trenera. Da nama neko da 10 mio na konto danas, a da se forum pocne pitati za sportska pitanja, a znam da jedva cekaju, mi bi opet to spickali, dobili bi tribinu i velik broj skupih igraca. Evo cist primjer izbora Sliskovica, za kojeg je 90% foruma bilo, ispostavilo se da je cist promasaj. I sama sad diskusija oko novog, gdje se Sablic prestavlja kao dobro a skupo rijesenje, a covjek nije nista zasluzio da bude bolje rangiran od Nalica, Adzema, Mulalica, Zizovica. Nista, apsolutno nista. Samo eto sto je Sablic iz Splita, a Zizovic iz Rogatice, pa modernije izgleda. Ovakve principe smo isto imali i za igrace, sve isto preslikano nazalost.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 maj 2021, 10:54

Da se forum pita sad se ne bi gasili.

Ovo sto su ovi uradili od kluba ne bi ni Dino Selimovic uradio.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 19 maj 2021, 10:59

Tristan10 je napisao/la:
19 maj 2021, 10:49
Moram reci, evo kad Amar Osim nije trener, i kad se forum pocne da pita za sportska pitanja, mi se automatski vracamo u ono vrijeme kad smo svakih 6 mjeseci imali novog trenera. Da nama neko da 10 mio na konto danas, a da se forum pocne pitati za sportska pitanja, a znam da jedva cekaju, mi bi opet to spickali, dobili bi tribinu i velik broj skupih igraca. Evo cist primjer izbora Sliskovica, za kojeg je 90% foruma bilo, ispostavilo se da je cist promasaj. I sama sad diskusija oko novog, gdje se Sablic prestavlja kao dobro a skupo rijesenje, a covjek nije nista zasluzio da bude bolje rangiran od Nalica, Adzema, Mulalica, Zizovica. Nista, apsolutno nista. Samo eto sto je Sablic iz Splita, a Zizovic iz Rogatice, pa modernije izgleda. Ovakve principe smo isto imali i za igrace, sve isto preslikano nazalost.
I ja razumijem da ti je Amar drag i sve ali budi malo realan. Po tom vašem ispade kako je on odstupio tek je onda nastalo rasulo. I on ima krivice za stanje u kojem se klub trenutno nalazi. Vakat je više da se prestane sa odbranom ljudi nebitno ko su. I miske i amar i zujo i peti deseti nebitno. Prošlo i uprava i igrača i trenera kroz klub. Neki dobri neki loši al dovidjenja.

Sa nekog mog aspekta nama treba trener koji zna gurati mlade igrače. Ne zato što će uprava postavit cilj afirmacije mladih igrača i dizanje akademije radi prodaje i promocije da bi klub živio nego što jednostavno mi narednih nekoliko godina nećemo imati novca da dovodimo neke dobre igrače sa strane.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 19 maj 2021, 11:11

Memić je pokazao da zna afirmisati mlade igrače. :thumbup:

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 19 maj 2021, 11:17

Kojeg mladog igraca je afirmisao Memic?
Pročepit će negdje.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 19 maj 2021, 11:22

Iskreno ne naumpada mi nijedno ime koje bi znalo izgurati to kako treba. Nije to samo gurnut ga u vatru i nek igra. Tako će izgoriti. Mora imati dobar i ljudski pristup prema njima jer su to sve ličnosti u razvoju.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 19 maj 2021, 11:22

MojaMalenkost je napisao/la:
19 maj 2021, 11:17
Irfan Jašarević, Muharem Čivić, Dženan Zajmović, Semir Musić, treba li još!?

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 19 maj 2021, 11:24

PupanOzdrljic je napisao/la:
19 maj 2021, 09:49
Plavamamba je napisao/la:
19 maj 2021, 01:44

Do kad ima Edis ugovor sa Dečićem, ali na kraju pitanje svih pitanja je da li on uopšte ima volje i snage da dođe u ovo rasulo?

Ne znam dokad mu je ugovor jos sam i potrazio pa nisam nasao nigdje da su napisali. Ma mislim da bi dosao on vidjet cemo.

@PupanOzdrljic Fuad Zukić je sef radiologije to znam ovu trojicu novih znas i Badžak isto znas. A mislim da je Ademović advokat ali ti se ne smijem zaklet. Ove ostale ne znam.
To da. Te nove i Jaska znam ko su i šta su. A života ti ko su i šta su ovi Balići i Hasanbegović?
Selen Balić je bio direktor Plive, al davno ima 7,8 godina sigurno e sad ne znam stvarno sta je. Davera i ovog Hasanbegovića ne znam stvarno.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 19 maj 2021, 11:25

Izgleda da bi bio trener moras zavrsit fakultet i biti akademski obrazovan kako bi davao izjave na pressu.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 maj 2021, 11:31

19 maj 2021, 10:59
Tristan10 je napisao/la:
19 maj 2021, 10:49
I ja razumijem da ti je Amar drag i sve ali budi malo realan. Po tom vašem ispade kako je on odstupio tek je onda nastalo rasulo. I on ima krivice za stanje u kojem se klub trenutno nalazi. Vakat je više da se prestane sa odbranom ljudi nebitno ko su. I miske i amar i zujo i peti deseti nebitno. Prošlo i uprava i igrača i trenera kroz klub. Neki dobri neki loši al dovidjenja.

Sa nekog mog aspekta nama treba trener koji zna gurati mlade igrače. Ne zato što će uprava postavit cilj afirmacije mladih igrača i dizanje akademije radi prodaje i promocije da bi klub živio nego što jednostavno mi narednih nekoliko godina nećemo imati novca da dovodimo neke dobre igrače sa strane.
Ovaj drugi dio sezone je katastrofalan, i sve je krenulo od losih zimski priprema, i negative. Ali stvarno mi smeta, kad smo i prosle godine bili kao jedini klub u igri na obadva fronta, i tad su ljudi jedva cekali da pljuju sa strane, samo sto je covjek dosao i rekao istinu. Nasli se uvrijedjeni. Slozio bih se sa mladim igracima, ali evo i tu godinama, nije se neko sjetio da nadje tog nekog Subasica nego su dovodili neke skupe igrace.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 maj 2021, 12:00

zeljovac21 je napisao/la:
19 maj 2021, 11:25
Izgleda da bi bio trener moras zavrsit fakultet i biti akademski obrazovan kako bi davao izjave na pressu.
Ne treba imati zavrsen filozofski fakultet, ali daleko od toga da treba biti neobrazovan. Trener mora biti pedagog, metodicar. Zivimo u 21. stoljecu, kod nas lik ne zna sastaviti prostoprosirenu recenicu. Mogu misliti sta mladom igracu prolazi kroz glavu kad mu se takvi obrate i govore ulicarskim jezikom sta da rade.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 19 maj 2021, 12:09

Omark je napisao/la:
19 maj 2021, 11:22
19 maj 2021, 11:17
Irfan Jašarević, Muharem Čivić, Dženan Zajmović, Semir Musić, treba li još!?
Inace svi vrhunske fudbalercine. Sjajne igrace je afirmisao.. Ima li kakav normalan i uspjesan fudbaler kojeg je afirmisao?

Razmatrati nekog ko je u karijeri neuspjesno vodio Travnik, Gorazde i Metalege kao sefa struke Zelje je van svake pameti.
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 19 maj 2021, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 19 maj 2021, 12:11

**** majku jel ovo fakat raja hoce Memu za trenera :plac: jedino da ga sad Amar vodi preko skype sa vikendice

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 19 maj 2021, 12:14

KANA je napisao/la:
19 maj 2021, 12:11
**** majku jel ovo fakat raja hoce Memu za trenera :plac: jedino da ga sad Amar vodi preko skype sa vikendice
Ma molerisu.. Cuj Memic :urnebes: Kae zna afirmisati mlade igrace, a onda nabroji neke propalitete i antitalente. Nije on njih afirmisao nego je bio primoran raditi sa njima u tim velikanima koje je vodio..
Pročepit će negdje.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 19 maj 2021, 12:17

19 maj 2021, 12:14
KANA je napisao/la:
19 maj 2021, 12:11
Ma molerisu.. Cuj Memic :urnebes: Kae zna afirmisati mlade igrace, a onda nabroji neke propalitete i antitalente. Nije on njih afirmisao nego je bio primoran raditi sa njima u tim velikanima koje je vodio..
Mozda hin je fakat afirmisao :urnebes: Mema je bog

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 19 maj 2021, 12:21

19 maj 2021, 11:24
19 maj 2021, 09:49

Selen Balić je bio direktor Plive, al davno ima 7,8 godina sigurno e sad ne znam stvarno sta je. Davera i ovog Hasanbegovića ne znam stvarno.
Ruku u vatru da mu je taj Daver sin. Bože sačuvaj ko nama sjedi u upravnom odboru. Lik bio direktor prije toliko godina. Ako je referenca da si nešto radio u životu onda svako onda može biti statista u UO. Svakako ni oni ništa ne rade.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, f16, Google [Bot], Hrasno15, KrajinaTm87, lakilone, Levin, Lokomotifa i 106 gostiju.