FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nismo se pitali ni kad je rat bio,ali nismo dozvolili da nas drugi karaju,sad sutimo jer sve uhljebi i politicki podobnici
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Dobio sam informaciju da je Krste pred utakmicu sa Mladosti jednostavno rekao Uščupliću "Igram u prvih 11".FCUM je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:08Krste jedino sto zna da se voza po gradu sa elektricnim romobilom. Koliko mu je mrsko ziviti da mu je mrsko i hodati pa se mora vozikati ko ****. A i trci na utakmicama ko ****donDondon je napisao/la: ↑19 maj 2021, 14:50koga sljedeceg tjeramo,jel ravaku dosla na red,ja se jos nisam pomirio za ovu sramotu koju su nam manekeni na celu sa Vaginkom priredili.
Gdje je legenda kluba Krste,zasto se ne ponasa kao kapiten i izvini se za rezultate i igre i obeca da ce osvojit kup i da ce ginuti na terenu,imal iko u klubu da izadje kao sto su to radili kad je dobro islo
- SarajevoForza
- Kontakt:
Kad se dovedu stranci i za slično ponašanje bude kazna tribine i još odbiti od plate onda ćemo postati evropski klub, a rezultati će sami doći kao posljedica uređene sredineHistoricar je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:34Dobio sam informaciju da je Krste pred utakmicu sa Mladosti jednostavno rekao Uščupliću "Igram u prvih 11".FCUM je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:08Krste jedino sto zna da se voza po gradu sa elektricnim romobilom. Koliko mu je mrsko ziviti da mu je mrsko i hodati pa se mora vozikati ko ****. A i trci na utakmicama ko ****donDondon je napisao/la: ↑19 maj 2021, 14:50koga sljedeceg tjeramo,jel ravaku dosla na red,ja se jos nisam pomirio za ovu sramotu koju su nam manekeni na celu sa Vaginkom priredili.
Gdje je legenda kluba Krste,zasto se ne ponasa kao kapiten i izvini se za rezultate i igre i obeca da ce osvojit kup i da ce ginuti na terenu,imal iko u klubu da izadje kao sto su to radili kad je dobro islo
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ovo je nažalost tačno. Uvijek, al baš uvijek se čeka 5 do 12, ne samo u našem klubu nego u cijeloj državi, i u sportskom i u vansportskim segmentima. Kad treba nać trenera za reprezentaciju vazda se kasni po par mjeseci s odlukama, kad treba nać pare za neko takmičenje čeka se hoće li ko uletiti u zadnjim momentima... itd itd.feniksptica je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:00Svaki dan koji prodje bez SD mi ulazimo slabiji u sledecu sezonu.
Ne mogu da vjerujem koliko smo lijeni i neodgovorni. A Evropa je sutra to mnogi nisu svjesni. Okrenut se nećemo doći će kvalifikacije za konferencijsku ligu i onda ćemo opet kukati kako nemamo ekipu, čekat ćemo svaki dan pojačanje ko ozebli sunce, pa kad dođe moliti boga da dobije papire i pravo nastupa.
Zar je toliko teško završiti pitanje SD-a na vrijeme.... a to je već sada i dati čovjeku izvještaj u kakvim uslovima će raditi pa nek se baci na posao i počne riješavati igračku slagalicu dok nije kasno?
Za neupućene, prvo kolo kvalifikacija starta 8. jula a mi ćemo 1. jula ostati bez 7-8 igrača kojima ističe ugovor plus mogućnost prodaje Kovačevića, Miličevića i Fanima. To znači da imamo malo jače od mjesec dana(

I onda kad ispadnemo od konobara iz Armenije u prvom pretkolu čudit ćemo se kako šta... neozbiljnost i neodgovornost, to je.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Pa koga ces dovesti kad smo u problemu, kasne plate, istiću ugovori, treba pojacanja, treba trener, ne mozes na kosevu Europu igrati. Koga dovesti u takvoj situaciji ??bodi123 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:49Ovo je nažalost tačno. Uvijek, al baš uvijek se čeka 5 do 12, ne samo u našem klubu nego u cijeloj državi, i u sportskom i u vansportskim segmentima. Kad treba nać trenera za reprezentaciju vazda se kasni po par mjeseci s odlukama, kad treba nać pare za neko takmičenje čeka se hoće li ko uletiti u zadnjim momentima... itd itd.feniksptica je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:00Svaki dan koji prodje bez SD mi ulazimo slabiji u sledecu sezonu.
Ne mogu da vjerujem koliko smo lijeni i neodgovorni. A Evropa je sutra to mnogi nisu svjesni. Okrenut se nećemo doći će kvalifikacije za konferencijsku ligu i onda ćemo opet kukati kako nemamo ekipu, čekat ćemo svaki dan pojačanje ko ozebli sunce, pa kad dođe moliti boga da dobije papire i pravo nastupa.
Zar je toliko teško završiti pitanje SD-a na vrijeme.... a to je već sada i dati čovjeku izvještaj u kakvim uslovima će raditi pa nek se baci na posao i počne riješavati igračku slagalicu dok nije kasno?
Za neupućene, prvo kolo kvalifikacija starta 8. jula a mi ćemo 1. jula ostati bez 7-8 igrača kojima ističe ugovor plus mogućnost prodaje Kovačevića, Miličevića i Fanima. To znači da imamo malo jače od mjesec dana(![]()
) da se spremimo, a mi nemamo ni trenera ni SD-a ni rostera za narednu sezonu.
Da dovedes dobrog SD trebaju ti dobri uslovi rada, kod nas trenutno jako teski. Al mora se nesto raditi, cim zavrsi ova sezona vec u toj sedmice treba imati SD i trenera da ljudi pocnu sklapati tim za iducu sezonu.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 19 maj 2021, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Taman da napišem nema plate pola godine oni pricaju o dovođenju novih direktora igraca i tako to, nece biti situacija iz 2010 samo na ovo što si navikao to otpiši.
Upravo za te probleme što si napisao ti treba SD koji će naći igrače, koji će odlučiti šta sa ovima koji idu, neće ti Sabrina i Dženo dovoditi pojačanja. Bez SD-a ne možeš ništa riješiti, to je tačka od koje se mora krenuti, tj. već je trebalo.bordobijeli je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:55Pa koga ces dovesti kad smo u problemu, kasne plate, istiću ugovori, treba pojacanja, treba trener, ne mozes na kosevu Europu igrati. Koga dovesti u takvoj situaciji ??bodi123 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:49Ovo je nažalost tačno. Uvijek, al baš uvijek se čeka 5 do 12, ne samo u našem klubu nego u cijeloj državi, i u sportskom i u vansportskim segmentima. Kad treba nać trenera za reprezentaciju vazda se kasni po par mjeseci s odlukama, kad treba nać pare za neko takmičenje čeka se hoće li ko uletiti u zadnjim momentima... itd itd.feniksptica je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:00Svaki dan koji prodje bez SD mi ulazimo slabiji u sledecu sezonu.
Za neupućene, prvo kolo kvalifikacija starta 8. jula a mi ćemo 1. jula ostati bez 7-8 igrača kojima ističe ugovor plus mogućnost prodaje Kovačevića, Miličevića i Fanima. To znači da imamo malo jače od mjesec dana(![]()
) da se spremimo, a mi nemamo ni trenera ni SD-a ni rostera za narednu sezonu.
Da dovedes dobrog SD trebaju ti dobri uslovi rada, kod nas trenutno jako teski. Al mora se nesto raditi, cim zavrsi ova sezona vec u toj sedmice treba imati SD i trenera da ljudi pocnu sklapati tim za iducu sezonu.
Plate ne kasne što se nema para, znamo iz kojeg razloga, a novi SD će dobiti budžet i slobodu na raspolaganje, baš što je i Emir imao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zbog kojeg razloga igraci nisu dobili plate sace 7 mjesec?
Cekamo bodija da nam odgovori
Ne bih volio da me neko pogresno svati i da trazim neku izliku za ovaj nas neuspjeh, ali brate mi smo izgubili drzavu u potpunosti. Oni koji su pucali na nas i i koji su nas klali, danas nam vode sve najbitnije u drzavi. Za 30 godina u knjigama ce pisati kako smo mi nad njima napravili genocid zapamtite dobro. A sto se tice fudbala i ove lige, ok mi jesmo krivi sto smo na ovaj nacin izgubili titulu, ali pogledajte kako vlasi hinjski idu sve u svoju korist. Prosle godine su oni ukinuli ligu, da bi Borac isao u Evropu, mi se nismo bunili jer nam je dobro dosla titula. A ove godine oni vracaju publiku dva kola prije kraja da bi mogli orgijati po tribinama i proslavljati titulu zemlje koje ne postuju. Braco moja mi smo ovu zemlju izgubili 1995 godine kad smo potpisali mir. SDA je unistila sve ono sto je valjalo i vrijedilo u ovoj zemlji. Meni je dovoljno godina, necu nikog da osporavam i pametujem, ali omladini kazem bjezote iz ove vukojebine jer se nikad nista nece promjenit
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Tako je brate i sve dok mi ovo ne shvatimo bice nam sve gore.bordobijeli je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:26Kako nas veslaju ovi iz rs u svemu. Prekidaju prvenstvo kad hoce, evo sad vracaju publiku da naprave proslavu Borcu i veličanje rs Vice i Dodika. Kako u politici tako i u sportu rade sta oni hoce, dok mi vodimo svoje borbe izmedju sebe oni lagano slozni sve preuzimaju. Ovo je općenito stanje al sad je uticalo direktno na nas. Al sami smo krivi vise volimo Vicu od Begica, Mtel od Bh Telekoma, arene od moja tv. I tako lagano su usli u nase domove i nase institucije i sad nas lagano karaju a mi bez pomočni.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Rava spisateljica u zemlju propala ,zip i ovi pusikurci bi mogli kakvo pismo podrske poslati kao anonimni fanovi ..
Tako ti je to kad ti je zanimanje u zivotu 'internet BOT',a u zipkovom slucaju BOTČINA. Jbg nije ni njima lahko.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 17:01Rava spisateljica u zemlju propala ,zip i ovi pusikurci bi mogli kakvo pismo podrske poslati kao anonimni fanovi ..
Ljudi moji finale za 7 dana, a mi vec unaprijed znamo da smo ga popusili
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Bas me zanimaju sudije za ovo kolo, mogo bi i na kosevu neko " zanimljiv" da sudi.
-
- Kontakt:
Igraci moraju osvoit KUP KAKO UMIJU I ZNAJU.
Al savezu mozemo samo pokazat kosmo koliko smo jaki jeste da okupimo uz sebe sve klubove koji su protiv ove tiranije od Vice.
I da naravno BH FANATIKOSE BI MOBILIZIRO MAKSIMALNO UDARIOBI NA REPREZENTACIJE GENERALNOG SPONZORA ITD.
Jer nemam nista protiv bilo kojeg tima da bude prvak al to mora bit zaradjeni na terenu a ne naredbom VICE ILI NEKIG DRUGOG
Al savezu mozemo samo pokazat kosmo koliko smo jaki jeste da okupimo uz sebe sve klubove koji su protiv ove tiranije od Vice.
I da naravno BH FANATIKOSE BI MOBILIZIRO MAKSIMALNO UDARIOBI NA REPREZENTACIJE GENERALNOG SPONZORA ITD.
Jer nemam nista protiv bilo kojeg tima da bude prvak al to mora bit zaradjeni na terenu a ne naredbom VICE ILI NEKIG DRUGOG
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Hamagara, hazarder, keli, MSOZ101, NazorUso, nedimmmm1337, Noke995, OzmoodPinglewood, Paromlinac, perodeformero, sekac, senad82, Serha, Tatamata1946, Vanja8, ŠTA_JE i 165 gostiju.