FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

wolfie
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la wolfie » 19 maj 2021, 19:06

StrikeWarzone je napisao/la:
19 maj 2021, 19:03
Više od te cifre ni nema niko od klubova izuzev gdje je euforija, kod Veleža i Borca.
Napunili bi mi stadion 100%
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 19 maj 2021, 19:19

Joj Brko sta ces dozivjeti :oops: da te klasa radnicka isplati :tokralju: obicna raja koja su djeci ime davala jer si im bio idol .Od mene idu dvije glave :opaopa:

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 19 maj 2021, 19:40

Beograd ima milion ipo stanovnika. U Partizanu trenira petoduplo više djece nego kod nas i jednom u 20 godina izbacili dijete od 16 godina da igra i to sad treba da bude mjerilo da mi ubacimo onda odmah 7 pjetlica Pa kad bi to tako išlo niko igrace ne bi kupovao.
Kod nas nema djeteta da moze igrati u prvoj postavi a da se borimo za titulu. Imamo igrace ako želimo iduće godine ispasti iz lige.
Gasal koji je najsprmeniji bio u omladincima moze u Premijer ligi odigrati 50 minuta i to je to. To je paramater kakvi su ostali.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 19 maj 2021, 20:00

LjoZee je napisao/la:
19 maj 2021, 17:33
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
19 maj 2021, 17:24
Znas kad ce nam produzit NIKAD. Ma kupio bi kartu svakako iako imam desetogodisnju. Ali ako budu nesto surovali svojima treba im **** mater usta, imam svaku od ovih pobrojanih karata i sad treba da neko udje prije mene pa valjda nisu tolike budale. Isto se radujem brate vjeruj mi ne pamtim kad sam se ovako radovao, nece se tako lako izvuc iz ovih govana.
Nekako mi izgleda nemoguce da neko ne bude ostecen jer bi to bio premali kapacitet kad bi dozvolili publiku. Za sljedecu sezonu nesto se od ovih kartica mora ukinuti jer ih imamo previse te clanske, stogodisnje, desetogodisnje, godisnje, ove, one. Ja bih ukinuo godisnje karte. Ostaviti samo clanske i desegodisnje. Stogodisnje stopirati nakon rodjendana. Mora se i jedan manji dio ostaviti za ljude koji nemaju nikakve kartice da to bude sve fer.
Kako bi brate ukinuo godisnje karte? Desetogodisnje su svakako ogranicene i brojem i tribinom. Clanska karta je vala pod moranje i ko god je nema, nema nikakva prava ocekivati da ima privilegije ili sta. Ove stogodisnje su vise obiljezavanje rodjendana i to je to.
Godisnje i clanske klubu trebaju biti dobar izvor para, samo sto oni ne znaju.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 19 maj 2021, 20:06

Teško da će biti neograničeno. Ako budu puštali, pustiti će 30%

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 maj 2021, 20:07

KANA je napisao/la:
19 maj 2021, 19:19
Joj Brko sta ces dozivjeti :oops: da te klasa radnicka isplati :tokralju: obicna raja koja su djeci ime davala jer si im bio idol .Od mene idu dvije glave :opaopa:
Zatucani balkanski mentalitet, da se od bilo koga prave bogovi. A ti su najvise destruktivni, jer u jednom periodu dizete licnosti u nebesa a u drugom ih najvise pljujete, i niste u stanju da sagledate ko koliko u kojem momentu moze da pomogne, jer i sada bi neko kao sto je Amar Osim mogao itekako da pomogne klubu svojim znanjem, ali dzaba kad ljudi nisu u stanju realno da sagledaju situaciju, da je Zeljo mal klub, da nema strucni ljudi itd.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 19 maj 2021, 20:09

Ih ako bude 30% to ce biti ekstra..
Pročepit će negdje.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 19 maj 2021, 20:10

wolfie je napisao/la:
19 maj 2021, 19:06
Više od te cifre ni nema niko od klubova izuzev gdje je euforija, kod Veleža i Borca.
Ko iz picke, bilo bi 8,9 hiljada protiv krupe minimalno kad bi bilo neograniceno.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 19 maj 2021, 20:11

19 maj 2021, 20:10
wolfie je napisao/la:
Ko iz picke, bilo bi 8,9 hiljada protiv krupe minimalno kad bi bilo neograniceno.
I to bi se raja gurala na ogradu da im se što više nagovori. :rol:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 19 maj 2021, 20:15

wolfie je napisao/la:
19 maj 2021, 20:11
19 maj 2021, 20:10
wolfie je napisao/la:

I to bi se raja gurala na ogradu da im se što više nagovori. :rol:
Ma normalno bio bi bas belaj ali bi se usrali ko picke sto i jesu. Pa **** bi im svi mater.

@MrkiMedo slazem se za stogodisnje i ne treba se to gledat ali se mora gledat i aktivna clanska i ako neko ima desetogodisnju. Sad treba da svi imaju pravo kupit kartu pa ne bi bilo u redu. Sto se mene tice nek stave da se mora kupit karta ali da je mogu kupiti samo aktivni clanovi ili tako nesto pa ako se ne prodaju(a hoce) da onda mogu ostali.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 19 maj 2021, 20:17

KANA je napisao/la:
Taj sam i nisam jedini. U Amara smo se kleli i onda dodje frajer i popisa se na sve sto je uradio i syebe klub ko sto ga niko nije syebao.. I nakon svega nema obraza da ode nego i dalje drzi klub kao taoca.. Umjesto da ostane jedan od najomiljenijih likova u istoriji kluba, postao je jedan od najomrazenijih.. Treba se potruditi pa se samounistiti na taj nacin, a sve zbog bolesnog ega i nekog inata..
Pročepit će negdje.

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 19 maj 2021, 20:19

Benderrr je napisao/la:
19 maj 2021, 19:40
Beograd ima milion ipo stanovnika. U Partizanu trenira petoduplo više djece nego kod nas i jednom u 20 godina izbacili dijete od 16 godina da igra i to sad treba da bude mjerilo da mi ubacimo onda odmah 7 pjetlica Pa kad bi to tako išlo niko igrace ne bi kupovao.
Kod nas nema djeteta da moze igrati u prvoj postavi a da se borimo za titulu. Imamo igrace ako želimo iduće godine ispasti iz lige.
Gasal koji je najsprmeniji bio u omladincima moze u Premijer ligi odigrati 50 minuta i to je to. To je paramater kakvi su ostali.
Jovetić, Vlahović, Živković, Saponjic, Ninkovic, Ljajic, Djerlek, Marković...

A koga smo to mi gurnuli u vatru?

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 19 maj 2021, 20:20

Tristan10 je napisao/la:
19 maj 2021, 20:07
KANA je napisao/la:
Zatucani balkanski mentalitet, da se od bilo koga prave bogovi. A ti su najvise destruktivni, jer u jednom periodu dizete licnosti u nebesa a u drugom ih najvise pljujete, i niste u stanju da sagledate ko koliko u kojem momentu moze da pomogne, jer i sada bi neko kao sto je Amar Osim mogao itekako da pomogne klubu svojim znanjem, ali dzaba kad ljudi nisu u stanju realno da sagledaju situaciju, da je Zeljo mal klub, da nema strucni ljudi itd.
Kakve veze ima balkanski.mentalitet sa tim :crazy: svugdje se.prave idoli od uspjesnih igraca , trenera ...itd Niko ovdje ne pljuje njega ali ako neko uslovljava klub sa svojim.parama I da I dalje vedri I oblaci a mi nazalost nemamo grupu ljudi koji su spremni dati pare I preuzeti klub onda ima ta navijacka snaga ili ti Klasa Radnicka :opaopa: skupi isplati I vozdra.
Ne moze pomoci kad ima takav ego , ti ljudi ne znaju da tako funkcionisu .

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 maj 2021, 20:22

drzgemboadislic je napisao/la:
19 maj 2021, 20:19
Benderrr je napisao/la:

Sjecam se Zrinjski-Partizan kval za CL. Partizan ih demolirao, Jovetic sa 18 godina, najbolji igrac na terenu, mozda je cak i kapiten bio, ili je kasnije postao.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 maj 2021, 20:25

KANA je napisao/la:
19 maj 2021, 20:20
Tristan10 je napisao/la:
19 maj 2021, 20:07
KANA je napisao/la:
Kakve veze ima balkanski.mentalitet sa tim :crazy: svugdje se.prave idoli od uspjesnih igraca , trenera ...itd Niko ovdje ne pljuje njega ali ako neko uslovljava klub sa svojim.parama I da I dalje vedri I oblaci a mi nazalost nemamo grupu ljudi koji su spremni dati pare I preuzeti klub onda ima ta navijacka snaga ili ti Klasa Radnicka :opaopa: skupi isplati I vozdra.
Ne moze pomoci kad ima takav ego , ti ljudi ne znaju da tako funkcionisu .
Pa sto nije predsjednik kluba i ostali nasao sponzore, platio igracima plate, obezbijedio adekvatne uslove rada, nego po onim mocvarama u Hercegovini "trenirali". Je li i to Amar trebao da sredi?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 maj 2021, 20:29

MrkiMedo je napisao/la:
19 maj 2021, 20:00
Kako bi brate ukinuo godisnje karte? Desetogodisnje su svakako ogranicene i brojem i tribinom. Clanska karta je vala pod moranje i ko god je nema, nema nikakva prava ocekivati da ima privilegije ili sta. Ove stogodisnje su vise obiljezavanje rodjendana i to je to.
Godisnje i clanske klubu trebaju biti dobar izvor para, samo sto oni ne znaju.
Ukinuo bih kad bi rekli da je max. kapacitet 2.000 ili tako te manje cifre da bi klub svaku tekmu ima sto vise zive love na kamari. U normalnim okolnostima sa punim kapacitetom podrazumijeva se da postoje i godisnje ili polusezonske/polugodisnje sto mislim da je bolja varijanta za ovu ligu i kako se ona igra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 19 maj 2021, 20:37

19 maj 2021, 01:34
1921boy je napisao/la:
19 maj 2021, 01:23
Evo mi godinama igramo football pa nam sad ne valja Edisova igra !

Ako već nemamo ambicija nekih većih i ako će financije diktirati situaciju na terenu radije Edis nego neki nehljebari koji nemaju nikakve ljubavi prema klubu.

Nije on neka trenerčina ali nije ni neki trener koji nema pojma, za ovakvu situaciju idealan bar po meni opet svako ima svoje mišljenje.

Veliku prednost nad ostalim ima u tome što zna nabrijati ekipu do maksimuma da ginu jedan za drugog i da trče kao navijeni ! Znam da bi se vratio sigurno jer je uvijek tu da pomogne, pričao je na sourcu o povratku, ljubavi, podrški !

Adžem ima prednost kad su u pitanju mladi igrači ali ne vjerujem da bi napustio UAE barem ne u ovakvoj situaciji. Ali opet znam koliko vole klub da bi to uradili !

Ma kako nismo igrali pa prosle sezone se borili za oba trofeja. Edis nije strucnjak narocit ali u ovoj situaciji bi posluzio kao neka jeftinija opcija. Sumnjam da u Decicu uzme vise para nego sto bi ovdje. Vidjet cemo sve, ja ne znam po glavi mi se mota Denis Čorić. Nisam ga puno gledao ali kad vidim rezultate njegove ne mislim da je los. Mada ne mislim da smo toliko pali. Barem se nadam da nismo.
Jesmo,ali koga smo imali u ekipi ? Sadiković, Pavić, Jovanović, Osmanković, Sipović, Hajdarević, Krpić, i onakog Štilića !

Sadiković je bio glavni igrač koji je igrao libera povezivao vezni red i štopere a lopte dijelio kao malom fudbalu. Glavna karika čijim se odlaskom sve promijenilo, glavni kotačić koji je pokretao sve akcije.
Pavić koji je R. Carlos za Šehića i Milićevića, pola njegovih centaršuteva je Krpić pospremao.
Osmanković iz drugog plana upao u prvih 11 i onda ga otjeramo smiješnom ponudom i mizernom cifrom.
Sipović koji je na svaku loptu išao glavom,fizički jak, na svakom korneru na skoku, doduše imamo i sad takvog štopera Ikića samo on upada za loptom!
Jovanović u tri utakmice pokazao klasu nije Ramos ali vidi se da je dosta odskakao od nivoa lige nije džabe napustio odmah nakon korone.
Hajdarević kakav god je bio za naše uslove je solidan destruktivac koji se u svakom trku nađe na drugom dijelu terena i nazad iako nije imao tehniku za šut i driblanje, vidi se baš koliko fali u ovoj sezoni.

I onda glavni dio Krpić i Štilić koji su bili 50% ekipe, Štilić iz utakmice u utakmicu svojim potezima oduševljavao publiku i navijače, statistiku ima identičnu kao i prošle sezone samo ove igra i potezi iz prošle ni slični da li je bojkot ili nešto ne znam.
Krpić pospremi sve što mu se servira kako treba, dokaz da je sa 12 golova bio najbolji i prvi strijelac ekipe i kad ne daje golove dosta radi za ekipu, samo kad pogledaš šprint u 90" kao da je početak utakmice a ne kraj.

Sigurno nećemo imati ovakvu ekipu sljedeće sezone a samim time nema potrebe da plaćamo nekog trenera aman zaman kad već nećemo imati velike ambicije. Zato bolje Edis nego Žižović, Jagodić ....
Brko iz druge galaksije!

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 19 maj 2021, 20:43

drzgemboadislic je napisao/la:
19 maj 2021, 20:19
Benderrr je napisao/la:

Ma kako ces izbaciti kad nema kvaliteta, kao da neko ne bi volio da sad ubacimo nekog malca da razvali i da ga prodamo. Pa to je san snova, al ovdje se ubacuju familijarno, svaki drugi dan pročitam neko novo ime igracina iz omladinskog pogona, a slucajno pratim te utakmice jer imam familije koja igra. I vrlo dobro znam da je konkurencija očajna i znam protiv kakve se djece igra. Kvalitet nikakav.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 19 maj 2021, 20:56

1921boy je napisao/la:
19 maj 2021, 20:37
19 maj 2021, 01:34
1921boy je napisao/la:
19 maj 2021, 01:23
Evo mi godinama igramo football pa nam sad ne valja Edisova igra !

Ako već nemamo ambicija nekih većih i ako će financije diktirati situaciju na terenu radije Edis nego neki nehljebari koji nemaju nikakve ljubavi prema klubu.

Nije on neka trenerčina ali nije ni neki trener koji nema pojma, za ovakvu situaciju idealan bar po meni opet svako ima svoje mišljenje.

Veliku prednost nad ostalim ima u tome što zna nabrijati ekipu do maksimuma da ginu jedan za drugog i da trče kao navijeni ! Znam da bi se vratio sigurno jer je uvijek tu da pomogne, pričao je na sourcu o povratku, ljubavi, podrški !

Adžem ima prednost kad su u pitanju mladi igrači ali ne vjerujem da bi napustio UAE barem ne u ovakvoj situaciji. Ali opet znam koliko vole klub da bi to uradili !

Ma kako nismo igrali pa prosle sezone se borili za oba trofeja. Edis nije strucnjak narocit ali u ovoj situaciji bi posluzio kao neka jeftinija opcija. Sumnjam da u Decicu uzme vise para nego sto bi ovdje. Vidjet cemo sve, ja ne znam po glavi mi se mota Denis Čorić. Nisam ga puno gledao ali kad vidim rezultate njegove ne mislim da je los. Mada ne mislim da smo toliko pali. Barem se nadam da nismo.
Jesmo,ali koga smo imali u ekipi ? Sadiković, Pavić, Jovanović, Osmanković, Sipović, Hajdarević, Krpić, i onakog Štilića !

Sadiković je bio glavni igrač koji je igrao libera povezivao vezni red i štopere a lopte dijelio kao malom fudbalu. Glavna karika čijim se odlaskom sve promijenilo, glavni kotačić koji je pokretao sve akcije.
Pavić koji je R. Carlos za Šehića i Milićevića, pola njegovih centaršuteva je Krpić pospremao.
Osmanković iz drugog plana upao u prvih 11 i onda ga otjeramo smiješnom ponudom i mizernom cifrom.
Sipović koji je na svaku loptu išao glavom,fizički jak, na svakom korneru na skoku, doduše imamo i sad takvog štopera Ikića samo on upada za loptom!
Jovanović u tri utakmice pokazao klasu nije Ramos ali vidi se da je dosta odskakao od nivoa lige nije džabe napustio odmah nakon korone.
Hajdarević kakav god je bio za naše uslove je solidan destruktivac koji se u svakom trku nađe na drugom dijelu terena i nazad iako nije imao tehniku za šut i driblanje, vidi se baš koliko fali u ovoj sezoni.

I onda glavni dio Krpić i Štilić koji su bili 50% ekipe, Štilić iz utakmice u utakmicu svojim potezima oduševljavao publiku i navijače, statistiku ima identičnu kao i prošle sezone samo ove igra i potezi iz prošle ni slični da li je bojkot ili nešto ne znam.
Krpić pospremi sve što mu se servira kako treba, dokaz da je sa 12 golova bio najbolji i prvi strijelac ekipe i kad ne daje golove dosta radi za ekipu, samo kad pogledaš šprint u 90" kao da je početak utakmice a ne kraj.

Sigurno nećemo imati ovakvu ekipu sljedeće sezone a samim time nema potrebe da plaćamo nekog trenera aman zaman kad već nećemo imati velike ambicije. Zato bolje Edis nego Žižović, Jagodić ....

Ne kazem da nismo imali jaku ekipu ali si ti rekao da nismo igrali neki fudbal a ja ti kazem da smo igrali. Ekipa je bila jaca puno nego ova sad, primjer Hajdarevića svi smo ga tjerali ja prvi zato sto je po meni bezveze igrac i na kraju ispadne svemirski brod za Čelikovića za kojeg sam se nadao da ce biti igracina yebiga. Slazem se da je bolje Edis nego standardni treneri koji se vrte u krug ali isto tako pod Edisovom palicom ne treba ocekivati velike rezultate pogotovo sa ovom ekipom, u stvari ne treba svakako ocekivat velike rezultate.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 19 maj 2021, 20:58

Adzem je nas najbolji trener za mlade igrace kroz dva mandata je pokazao da se ne boji dati prikiku mladim igracima

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Giba87, lakilone, ZeljeznicarUberAlles i 39 gostiju.