Prvom domet drugoligaški klubovi, drugi na sudu a i da nije ne bi ga zanimao ni milion godišnje a treći nije nikog vodio 5 godina

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma znam, to ja na osnovu toga što je iz Konjica.
Pa imali su od predhodnika uzimati pouke pa nista ,jednostavno ljudi nisu dorasli ovome i gledaju svoju guzicu kada napuste Sarajevo nece ih uopste vise nas klub zanimati u zivotu .Vecina upravnog odbora nikada nije radila u sportskom koletivu niti imaju sa njim dodirnih tacaka i ovde uce se tome ..Zeko87 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:31Što neko reče par stranica prije, mislim da u nekim segmentima možemo profitirati dugoročno ako se uzmu pouke iz fula koje smo kao klub napravili ove sezone kao što su:
- prvak si tek kada matematički osiguraš titulu
- nikada ne smijemo ostati bez trojice nosioca u jednom prelaznom roku
- ne smijemo dovoditi trenere kojima je FKS najveći klub kojeg su ikad trenirali
- igrače plaćati na vrijeme i u ugovor dio plate mora biti na osnovu učinka
- SD mora biti neko sa jakom mrežom i iskustvom u skautiranju i jasno se mora znati šta je njegova uloga (prava i obaveze) a šta trenera, da ne dolazimo opet u situaciju da ne znamo je li nas više zavalio Hadžija ili Vinko.
- probleme treba riješiti na vrijeme, a ne kada je već kasno. Ne mora jedino riješenje biti otkaz, ali na kraju smo vidjeli da je masu stvari isplivalo tek kad je Titanik potonuo.
Sad bi temaSarajevoForza je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:51Neftchi u 90 min zabio za titulu, sada bismo zvanično bili nosioci![]()
Šta nam uradiste od šampiona...
Imas li ti kakvih konkretnih dokaza da je ona svoju fameliju zaposlila ?? Ja prvi sluzbenu tuzbu klubu saljem zbog nepotizmaHordanjezla1987 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 21:06Amidzici ,dajdzici ,braco od lezbacinih rava sto prima platu kao Izetbegovic sve im hebem do 77 koljena .feniksptica je napisao/la: ↑19 maj 2021, 21:01Ovdje stanje redovno. Uposlenici kluba se vrijedjaju kao da sam na temi FK Zeljo. Jadno
Ugled kluba srozavaju oni koji ga vode a ne ja .feniksptica je napisao/la: ↑19 maj 2021, 21:09Imas li ti kakvih konkretnih dokaza da je ona svoju fameliju zaposlila ?? Ja prvi sluzbenu tuzbu klubu saljem zbog nepotizmaHordanjezla1987 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 21:06Amidzici ,dajdzici ,braco od lezbacinih rava sto prima platu kao Izetbegovic sve im hebem do 77 koljena .feniksptica je napisao/la: ↑19 maj 2021, 21:01Ovdje stanje redovno. Uposlenici kluba se vrijedjaju kao da sam na temi FK Zeljo. Jadno
Ako nemas nemoj srat i pisat svasta onda se raja koja nije upucena primi na ovo i bezveze se pise po drustvenim mrezama i prica po kafama svasta. Srozava se ugled kluba bespotrebno
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, Levin, mire971, muhamedhulk, Proximic i 86 gostiju.