Jesi igrao over ili under,tesko ce u over uci.SPY je napisao/la:Dankešun.Devil je napisao/la:Dva za sada.SPY je napisao/la:Koliko je dala ova kuja Ivana balić XD
edit:evo ga treci.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jesi igrao over ili under,tesko ce u over uci.SPY je napisao/la:Dankešun.Devil je napisao/la:Dva za sada.SPY je napisao/la:Koliko je dala ova kuja Ivana balić XD
Monkey je napisao/la:Jer lazes ko pas da ti stari ima platu 8000. A to cu ti i dokazati za sat vremena. Lazove jedan.
Monkey je napisao/la:Jesi iz BiH?
Monkey je napisao/la:Jer lazes ko pas da ti stari ima platu 8000. A to cu ti i dokazati za sat vremena. Lazove jedan.
Stavio ga je zadnja dva napada Goluza na klupu.Admir_Sa je napisao/la:ev tri dade
al koda gledam nece vishe ni igrat
Evo prodjeDevil je napisao/la:Stavio ga je zadnja dva napada Goluza na klupu.Admir_Sa je napisao/la:ev tri dade
al koda gledam nece vishe ni igrat
Sad cu ja zagalamit i svi ce se smiritCitizen-X je napisao/la:Monkey je napisao/la:Jer lazes ko pas da ti stari ima platu 8000. A to cu ti i dokazati za sat vremena. Lazove jedan.
PA MODERACIJO IMA LI IKO DA OVOGA OHLADI JBOTE
AHHAHA Belaj napravi odmah!harry_90 je napisao/la:Sad cu ja zagalamit i svi ce se smiritCitizen-X je napisao/la:Monkey je napisao/la:Jer lazes ko pas da ti stari ima platu 8000. A to cu ti i dokazati za sat vremena. Lazove jedan.
PA MODERACIJO IMA LI IKO DA OVOGA OHLADI JBOTE
Ma nece sace oni krenuti,SPY je napisao/la:Ivana sam over igrao, ali izgleda da ce me koreja zavalit, h1. -.-'
Monkey je napisao/la:Samo da pozdravim onog naivnog momka sto je bacio pare igrajuci na Rumunje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.