RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

User14
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la User14 » 17 maj 2021, 19:38

mozak je napisao/la:
17 maj 2021, 19:27
Mostarwolf1981 je napisao/la:
17 maj 2021, 19:24
mozak je napisao/la:
17 maj 2021, 19:16
Meni se sve izmješalo.
Bez koga smo protiv Slobode?
Znam za Dinu. Da li je Radović dobio treći karton kod penala?
Neznam što sam spomenuo Daria, da li je on fasovao žuti..nema ga u zapisniku da je dobio?
Hasanovic i Radovic 3 zuta
To znači da će Dario igrat protiv Slobode?
To je dobra vijest u moru nekih loših vijesti.
Hvala dragom Titi. Ja konto bez Daria, ko bi onda lijevog beka odigrao. Neznam kako ti je nick Mozak :D
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 maj 2021, 21:08

OnlyLeft22 je napisao/la:
17 maj 2021, 19:38
mozak je napisao/la:
17 maj 2021, 19:27
Mostarwolf1981 je napisao/la:
17 maj 2021, 19:24
Hasanovic i Radovic 3 zuta
To znači da će Dario igrat protiv Slobode?
To je dobra vijest u moru nekih loših vijesti.
Hvala dragom Titi. Ja konto bez Daria, ko bi onda lijevog beka odigrao. Neznam kako ti je nick Mozak :D
Prokuho :roll:
Znači, trenutno smo bez: Cvijanovića, Anđušića, Radovića i Hasanovića.
Sastav bi mogao izgledati:

Bogdanović
Ćosić Zvonić Zeljković Dario
Pršeš Radovac
Ovčina Vehabović Brandao
Georgijević

Sloboda je u nizu 5 utakmica bez poraza, tako da neće biti nimalo lako.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 18 maj 2021, 09:10

znaci dovoljno je pobjeda protiv Slobode a da Zrinjski odigra nerijeseno sa Zeljom i evropa je osigurana :D
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 18 maj 2021, 09:16

Konzerva je napisao/la:
18 maj 2021, 09:10
znaci dovoljno je pobjeda protiv Slobode a da Zrinjski odigra nerijeseno sa Zeljom i evropa je osigurana :D
Treba racunat da ce i Siroki i komsije obe pobjedit
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 18 maj 2021, 20:52

Ispravak krivog navoda:
konstrukcija komšije i Široki mi para uši.....kao roditelji i majka recimo....to treba zvati - all komšilux...Široki, HŠkovci, Posušje, Brotnjo, Drinovci.....

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 19 maj 2021, 06:50

Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 19 maj 2021, 11:08

Sve lijepo dokumentovano ali Moskva suzama ne vjeruje, ne vredi plakati kaže pesma stara...Ja sam čak siguran da nadležni misle da VAR služi za VARanje i viču daj i to nama, valjati će...

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 19 maj 2021, 14:54

OnlyLeft22 je napisao/la:
    19 maj 2021, 06:50
    Cirkus od lige napravili.
    Kad pogledas onaj video iz banjaluke kad je gigovic sudio pa ovaj, tacno se fudbal covjeku zgadi.
    4 boda na lopovluk samo nama uzeli. Ljudi hladno natezu da borac bude prvak cijelu sezonu.
    #musvdg

VelezovoDijete
    Kontakt:

Post Postao/la VelezovoDijete » 20 maj 2021, 07:55

Čemu stalno kmečanje na sudije. Dobili smo i poguranac protiv pitara i Radnika.

Uhvatite se malo fudbala i treba se zabrinuti kako smo na isti način izgubili bodove sa Olimpikom, Borcem, konama, Tuzlom, zamalo pitarima, zamalo sa Krupom. 4 za redom vodimo i ne pobjeđujemo. Feđi naklon do poda za ono šta radi sa 4 igrača i 14 panjeva, ali ako hoće da bude veliki trener ovo mora da promjeni. Zatvaranje utakmice u 50.minuti ničeg dobrog nije nikad donjelo.

SAd Sloboda koja je u jako dobroj formi i ako povedemo na vrijeme, ne stajati dok ne zabijemo i drugi.

Sretno Rođeni !

killafrommanilla
    Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 maj 2021, 08:17

VelezovoDijete je napisao/la:
    20 maj 2021, 07:55

Uhvatite se malo fudbala i treba se zabrinuti kako smo na isti način izgubili bodove sa Olimpikom, Borcem, konama, Tuzlom, zamalo pitarima, zamalo sa Krupom. 4 za redom vodimo i ne pobjeđujemo. Feđi naklon do poda za ono šta radi sa 4 igrača i 14 panjeva, ali ako hoće da bude veliki trener ovo mora da promjeni. Zatvaranje utakmice u 50.minuti ničeg dobrog nije nikad donjelo.

SAd Sloboda koja je u jako dobroj formi i ako povedemo na vrijeme, ne stajati dok ne zabijemo i drugi.

Sretno Rođeni !
    Apsolutno, zatvoriti utakmicu a imati Zubanovica, Sijamiju i Jelovca kao napadacke alternative je suludo!
    samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
    Ili s nekim dijelis bodove
    Nemoj brinuti, bodrit cemo te
    Samo jako, nema predaje!

VelezovoDijete
    Kontakt:

Post Postao/la VelezovoDijete » 20 maj 2021, 08:35

killafrommanilla je napisao/la:
    20 maj 2021, 08:17
    VelezovoDijete je napisao/la:
    20 maj 2021, 07:55

Sretno Rođeni !
    Apsolutno, zatvoriti utakmicu a imati Zubanovica, Sijamiju i Jelovca kao napadacke alternative je suludo!
    Pa valjda su spremni za više od 55 minuta majka mu stara, zatvaraš tekmu u 80. ne u 50. minutu. To što u ofanzivi nemamo opcije je već tekma koju sam davno prežvakao.

killafrommanilla
    Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 maj 2021, 08:41

Pa ja vjerujem da jesu kad ne igraju tri utakmice, vrlo teske i zahtjevne, u 7 dana. PSG tada rotira a mi nemamo sta rotirat, ne mozes bez Radovca krenut
    samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
    Ili s nekim dijelis bodove
    Nemoj brinuti, bodrit cemo te
    Samo jako, nema predaje!

Jsjsjsjsjs
    Kontakt:

Post Postao/la Jsjsjsjsjs » 20 maj 2021, 11:12

ŽIŽOVIĆ "Gledamo samo sebe, ali možda moj Zrinjski 'poguramo' protiv Veleža"

Za one što su govorili da će nas Sloboda pustiti. Nema opuštanja, igrati muški i pobjediti Slobodu.
    AGRESIVNO ROĐENI!!!!

Haroni
    Kontakt:

Post Postao/la Haroni » 21 maj 2021, 08:14

Do sada 1243 karte. Gledajuči značaj tekme i da je zadnja kuči mora ovo puno bolje RAja. Šaljite spam širom svijeta :D

Mostarac1974
    Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 21 maj 2021, 11:15

ROĐENI!☝️☝️☝️Svi na stadion u NEDELJU.Nemože nas niko zaustaviti.Moramo se oduprijeti ovakvoj politici.Ili zakon vrijedi za sve ili za nekog.ILI BOJKOTOVAT LIGU ili igrati sa nama NAVIJAČIMA.Policija će imati ozbiljan problem u gradu jer se igraju 2 utakmice u isto vrijeme.VICE JE NAJVEĆE ZLO ŠTO NAM SE DESILO.SVI NA STADION U NEDELJU U 17 H.

RASanticeva
    Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 21 maj 2021, 12:33

Ne znam jel netko primjetio, ali zna li se tko je 16-ka u trening videu. Nisam viđao ovog lika ranije u snimcima
    Mostar u srcu, Velež do groba

Trapatoni
    Kontakt:

Post Postao/la Trapatoni » 21 maj 2021, 13:48

RASanticeva je napisao/la:
    21 maj 2021, 12:33
    Ne znam jel netko primjetio, ali zna li se tko je 16-ka u trening videu. Nisam viđao ovog lika ranije u snimcima
    Junior, Kenan Salčin

User14
    Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 maj 2021, 14:41

'Arena Rođeni' svakom danom poprima sve ljepši izgled, no radovi još uvijek traju. Stoga smo pitali direktora Veleža Džemila Šošu ima li klub sve potrebe uvjete da se na njemu mogu odigravati europske utakmice.

"Kada se posljednji put radila kategorizacija rečeno nam je da nam nedostaju još neke sitnice koje moramo popraviti. Treba urediti novinarske lože, natkriti bočne kamere na stadionu, sanitet za navijače, doping soba, nekoliko mjesta za osobe s invaliditetom te zahod koji moramo napraviti na zapadnoj tribini. Mi smo sve to spremni uraditi u kratkom roku. Sada je samo pitanje hoće li nam komisija iz UEFE ponovno doći odraditi kategorizaciju", kaže Šoše.

Troškovi tih radova nisu pretjerano veliki.

"Radi se o nekih 100.000 maraka. To nije neki veliki zalogaj. Radimo ovih dana na tome da privolimo UEFU da nam ponovno odradi kategorizaciju."

Ako do toga ne dođe, Velež ima zamjensku opciju.

"Ukoliko se to dogodi i UEFA ne odradi novu kategorizaciju, utakmice bi u tom slučaju igrali u Širokom Brijegu. Klub s Pecare već nam je dao suglasnost za to", ističe Šoše.

Zbog navijača bi u klubu željeli da se utakmice igraju u Mostaru.

"Ako se navijači vrate do tada onda bi nam puno značilo da igramo na svom stadionu iz više razloga. Ako bi se pak utakmice nastavile igrati pred praznim tribinama, onda nam je manje više svejedno hoće li to biti naš stadion ili ćemo igrati na Pecari", zaključio je za **** direktor Veleža.
    Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Nukleus
    Kontakt:

Post Postao/la Nukleus » 21 maj 2021, 14:42

Mostarac1974 je napisao/la:
    21 maj 2021, 11:15
    ROĐENI!☝️☝️☝️Svi na stadion u NEDELJU.Nemože nas niko zaustaviti.Moramo se oduprijeti ovakvoj politici.Ili zakon vrijedi za sve ili za nekog.ILI BOJKOTOVAT LIGU ili igrati sa nama NAVIJAČIMA.Policija će imati ozbiljan problem u gradu jer se igraju 2 utakmice u isto vrijeme.VICE JE NAJVEĆE ZLO ŠTO NAM SE DESILO.SVI NA STADION U NEDELJU U 17 H.
    Gledajući čitavu sezonu kako i na kakav način su se stvari odvijale u ligi ti pozivaš da se ide na stadion.Svjesno ili nesvjesno pozivaš na krajnje glup i naivan potez, jer u ovom slučaju pokazivanje inata na takav način ne donosi ništa dobro našem Veležu.
    FORZA VELEŽ!

ra1981
    Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 21 maj 2021, 15:08

Nukleus je napisao/la:
    21 maj 2021, 14:42
    Mostarac1974 je napisao/la:
    21 maj 2021, 11:15
    Gledajući čitavu sezonu kako i na kakav način su se stvari odvijale u ligi ti pozivaš da se ide na stadion.Svjesno ili nesvjesno pozivaš na krajnje glup i naivan potez, jer u ovom slučaju pokazivanje inata na takav način ne donosi ništa dobro našem Veležu.
    Tako je. Pod 1. imaju ljudi u upravi kluba, te u upravama navijačkih ogranizacija koji mogu tako nešto odlučiti(u šta čisto sumnjam). Pod 2. mi imamo 2 opomene vezane za covid protokol i treća je oduzimanje bodova. Ne bi se niko ni počešao da nas izbace iz potencijalne Evrope. Treba se nekada razmisliti šta se piše jer ovakvim pozivima buvalno možeš uništiti godine i godine uloženog truda.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.