Hvala dragom Titi. Ja konto bez Daria, ko bi onda lijevog beka odigrao. Neznam kako ti je nick Mozakmozak je napisao/la: ↑17 maj 2021, 19:27To znači da će Dario igrat protiv Slobode?
To je dobra vijest u moru nekih loših vijesti.

Hvala dragom Titi. Ja konto bez Daria, ko bi onda lijevog beka odigrao. Neznam kako ti je nick Mozakmozak je napisao/la: ↑17 maj 2021, 19:27To znači da će Dario igrat protiv Slobode?
To je dobra vijest u moru nekih loših vijesti.
ProkuhoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 19:38Hvala dragom Titi. Ja konto bez Daria, ko bi onda lijevog beka odigrao. Neznam kako ti je nick Mozak![]()
Treba racunat da ce i Siroki i komsije obe pobjedit
Cirkus od lige napravili.
Apsolutno, zatvoriti utakmicu a imati Zubanovica, Sijamiju i Jelovca kao napadacke alternative je suludo!VelezovoDijete je napisao/la: ↑20 maj 2021, 07:55Čemu stalno kmečanje na sudije. Dobili smo i poguranac protiv pitara i Radnika.
Uhvatite se malo fudbala i treba se zabrinuti kako smo na isti način izgubili bodove sa Olimpikom, Borcem, konama, Tuzlom, zamalo pitarima, zamalo sa Krupom. 4 za redom vodimo i ne pobjeđujemo. Feđi naklon do poda za ono šta radi sa 4 igrača i 14 panjeva, ali ako hoće da bude veliki trener ovo mora da promjeni. Zatvaranje utakmice u 50.minuti ničeg dobrog nije nikad donjelo.
SAd Sloboda koja je u jako dobroj formi i ako povedemo na vrijeme, ne stajati dok ne zabijemo i drugi.
Sretno Rođeni !
Pa valjda su spremni za više od 55 minuta majka mu stara, zatvaraš tekmu u 80. ne u 50. minutu. To što u ofanzivi nemamo opcije je već tekma koju sam davno prežvakao.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 maj 2021, 08:17Apsolutno, zatvoriti utakmicu a imati Zubanovica, Sijamiju i Jelovca kao napadacke alternative je suludo!VelezovoDijete je napisao/la: ↑20 maj 2021, 07:55Čemu stalno kmečanje na sudije. Dobili smo i poguranac protiv pitara i Radnika.
Uhvatite se malo fudbala i treba se zabrinuti kako smo na isti način izgubili bodove sa Olimpikom, Borcem, konama, Tuzlom, zamalo pitarima, zamalo sa Krupom. 4 za redom vodimo i ne pobjeđujemo. Feđi naklon do poda za ono šta radi sa 4 igrača i 14 panjeva, ali ako hoće da bude veliki trener ovo mora da promjeni. Zatvaranje utakmice u 50.minuti ničeg dobrog nije nikad donjelo.
SAd Sloboda koja je u jako dobroj formi i ako povedemo na vrijeme, ne stajati dok ne zabijemo i drugi.
Sretno Rođeni !
Junior, Kenan SalčinRASanticeva je napisao/la: ↑21 maj 2021, 12:33Ne znam jel netko primjetio, ali zna li se tko je 16-ka u trening videu. Nisam viđao ovog lika ranije u snimcima
Gledajući čitavu sezonu kako i na kakav način su se stvari odvijale u ligi ti pozivaš da se ide na stadion.Svjesno ili nesvjesno pozivaš na krajnje glup i naivan potez, jer u ovom slučaju pokazivanje inata na takav način ne donosi ništa dobro našem Veležu.Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 11:15ROĐENI!Svi na stadion u NEDELJU.Nemože nas niko zaustaviti.Moramo se oduprijeti ovakvoj politici.Ili zakon vrijedi za sve ili za nekog.ILI BOJKOTOVAT LIGU ili igrati sa nama NAVIJAČIMA.Policija će imati ozbiljan problem u gradu jer se igraju 2 utakmice u isto vrijeme.VICE JE NAJVEĆE ZLO ŠTO NAM SE DESILO.SVI NA STADION U NEDELJU U 17 H.
Tako je. Pod 1. imaju ljudi u upravi kluba, te u upravama navijačkih ogranizacija koji mogu tako nešto odlučiti(u šta čisto sumnjam). Pod 2. mi imamo 2 opomene vezane za covid protokol i treća je oduzimanje bodova. Ne bi se niko ni počešao da nas izbace iz potencijalne Evrope. Treba se nekada razmisliti šta se piše jer ovakvim pozivima buvalno možeš uništiti godine i godine uloženog truda.Nukleus je napisao/la: ↑21 maj 2021, 14:42Gledajući čitavu sezonu kako i na kakav način su se stvari odvijale u ligi ti pozivaš da se ide na stadion.Svjesno ili nesvjesno pozivaš na krajnje glup i naivan potez, jer u ovom slučaju pokazivanje inata na takav način ne donosi ništa dobro našem Veležu.Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 11:15ROĐENI!Svi na stadion u NEDELJU.Nemože nas niko zaustaviti.Moramo se oduprijeti ovakvoj politici.Ili zakon vrijedi za sve ili za nekog.ILI BOJKOTOVAT LIGU ili igrati sa nama NAVIJAČIMA.Policija će imati ozbiljan problem u gradu jer se igraju 2 utakmice u isto vrijeme.VICE JE NAJVEĆE ZLO ŠTO NAM SE DESILO.SVI NA STADION U NEDELJU U 17 H.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.