Svakako. Koliko je igrača tzv. zvijezda zadnje tri godine prodefiliralo na prstima jedne ruke se može nabrojati one koji su opravdali angažman.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:57Prije cu gledati i trpiti nekog omladinca koji se bori i zeli sebi obezbijediti budućnost i karijeru nego razne Džafiće, Rustemovice i slično koji su došli po jos jedan ugovor pred zalazak karijere. Pa onda ili mu se ne igra ili "povrijeđen" ili glumi zvijezdu.tcity055 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:52Apsolutno si u pravu. Krajnje je vrijeme da u prvom timu afirmišemo nekoliko mladih. A ako ih nemamo treba ih pronaći. Ima dosta uspješnih škola. Ne treba se zadovoljiti da imamo mlade smo radi broja da se ispuni zapisnik. Vrijeme je pokazalo da svi ti istrošeni koji glume zvijezde dolaze samo zbog novca. Na struci je da ukloni sve igrače koji gledaju samo interes, glume povrede itd.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:13Treba malo baciti oko na juniore Zvijezde vidjeti ima li sta vrijedno ulaganja.
Pored njih ima sigurno barem jedan dobar junior u Klubu X, siguran sam da bi rado došao i bio presretan. Bolje igrati za "minimalac" nego volontirati, od sebe se hraniti i zivjeti sa roditeljima. Plus uslovi su neuporedivi.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Upravo tako. A koliko smo promovisali igrača, koliko novih mladih izbacili u prvi plan, koliko imamonda dugoročno računamo na njih? Jos manje. Zato bih volio mladji tim pa onda znas zasto si 6-7 na tabeli. A ne ovako ogromne pare odose na trenera, pomoćnika i zvijezde a i dalje maksimum sredina tabele.tcity055 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 21:43Svakako. Koliko je igrača tzv. zvijezda zadnje tri godine prodefiliralo na prstima jedne ruke se može nabrojati one koji su opravdali angažman.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:57Prije cu gledati i trpiti nekog omladinca koji se bori i zeli sebi obezbijediti budućnost i karijeru nego razne Džafiće, Rustemovice i slično koji su došli po jos jedan ugovor pred zalazak karijere. Pa onda ili mu se ne igra ili "povrijeđen" ili glumi zvijezdu.tcity055 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:52
Apsolutno si u pravu. Krajnje je vrijeme da u prvom timu afirmišemo nekoliko mladih. A ako ih nemamo treba ih pronaći. Ima dosta uspješnih škola. Ne treba se zadovoljiti da imamo mlade smo radi broja da se ispuni zapisnik. Vrijeme je pokazalo da svi ti istrošeni koji glume zvijezde dolaze samo zbog novca. Na struci je da ukloni sve igrače koji gledaju samo interes, glume povrede itd.
Tu odluku mora donijeti Azmir. Jer treneri su pod imperativom rezultata i strahom odkaza zato više vole starije. A to je dugoročno pogrešna politika. Pa Karačić je sad u Širokom imao pola prve ekipe momke od 18 godina. Husref je poznat po tome da mladima ne daje šansu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 maj 2021, 21:58Upravo tako. A koliko smo promovisali igrača, koliko novih mladih izbacili u prvi plan, koliko imamonda dugoročno računamo na njih? Jos manje. Zato bih volio mladji tim pa onda znas zasto si 6-7 na tabeli. A ne ovako ogromne pare odose na trenera, pomoćnika i zvijezde a i dalje maksimum sredina tabele.tcity055 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 21:43Svakako. Koliko je igrača tzv. zvijezda zadnje tri godine prodefiliralo na prstima jedne ruke se može nabrojati one koji su opravdali angažman.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:57
Prije cu gledati i trpiti nekog omladinca koji se bori i zeli sebi obezbijediti budućnost i karijeru nego razne Džafiće, Rustemovice i slično koji su došli po jos jedan ugovor pred zalazak karijere. Pa onda ili mu se ne igra ili "povrijeđen" ili glumi zvijezdu.
-
- Kontakt:
Krpic ispao u nizi rang,mozda ga treba Husref zvat
-
- Kontakt:
Kakav crni Krpic njegovo je proslo...on hoce minimun 8000 do 10.000e. Tolike pare sa potresenog igraca. Vidi Mesanovica 10.000e svaki mjesec a 1 gol dao u ligi. Treba samo dobro strance skautirati. Jer njima se daje najvise para.
Krpiću je prije tri sezone nuđeno on se nećkao i odbio. Imamo mi sličnog Krpića to je Vojo. Krpić je na zalasku karijere ali mora se priznati da je veliki borac i možda bi za razliku od mnogih polovnjaka odradio posao.Fanatico89 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 07:01Kakav crni Krpic njegovo je proslo...on hoce minimun 8000 do 10.000e. Tolike pare sa potresenog igraca. Vidi Mesanovica 10.000e svaki mjesec a 1 gol dao u ligi. Treba samo dobro strance skautirati. Jer njima se daje najvise para.
Iz sadašnje ekipe važno je zadržati nekoliko igrača u prvom redu Dofa, Karjaševića, Barišića i Brkića ako je zdrav sve ostalo je nadoknadivo. Napadač strijelac nam je nužno potreban. Velikom broju se treba zahvaliti. Nekim zato što su slabi a drugim zato što neće i glume povrede.tcity055 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 08:45Krpiću je prije tri sezone nuđeno on se nećkao i odbio. Imamo mi sličnog Krpića to je Vojo. Krpić je na zalasku karijere ali mora se priznati da je veliki borac i možda bi za razliku od mnogih polovnjaka odradio posao.Fanatico89 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 07:01Kakav crni Krpic njegovo je proslo...on hoce minimun 8000 do 10.000e. Tolike pare sa potresenog igraca. Vidi Mesanovica 10.000e svaki mjesec a 1 gol dao u ligi. Treba samo dobro strance skautirati. Jer njima se daje najvise para.
Nogometni savez BiH zbog Borca će ipak dozvoliti prisustvo publike u jednom entitetu?
Vlasti FBiH nisu slijedile primjer kolega iz RS kada je riječ o povratku publike na tribine.
Štab za vanredne situacije RS donio je odluku kojom se dozvoljava povratak publike na sportska takmičenja, a iz FK Borac pozvali su već navijače.
Naime, danas su vlasti u manjem bh. entitetu donijele odluku da se navijači vrate na tribine sportskih takmičenja, no još uvijek nije definisano koliko će ljudi moći da prisustvuje.
Također, čeka se i odluka Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, iako iz banjalučkog kluba već pozivaju navijače na eventualnu proslavu titule.
“Na stadionu bodrimo ekipu do titule. Republički štab za vanredne situacije RS odlučio je ublažiti mjere, a jedna od njih je povratak publike na tribine. Pozivamo sve Borčevce da podrže naš tim. Broj mjesta je ograničen, a o prodaji karata obavijestit ćemo vas sutra”, saopšteno je iz FK Borac.
Aktuelni lider na tabeli Premijer lige BiH saopštio je kako će prihod od prodatih ulaznica ići u humanitarne svrhe.
.............................................
- Direktor Borca o povratku navijača na stadione: ‘Bit će raspoređeni na sve tri tribine, spremamo se za proslavu titule...‘
19/05/2021 u 17:47 h
Direktor FK Borac Dejan Lukendić osvrnuo se na današnju odluku Štaba za vanredne situacije RS-a o dozvoli povratka publike na sportska takmičenja.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- FK TuzlaCity treba pod hitno izdati saopštenje u vezi moguće odluke Fudbalskog Saveza BiH o igranju utakmice protiv Borca pred publikom i usprotiviti joj se.
Cijelo prvenstvo je odigrano bez publike i sada se zbog jedne utakmice traži od Saveza da odstupi od principa po kojem je igrana pl do sada.
Izjavom iz FK Borac "iako iz banjalučkog kluba već pozivaju navijače na eventualnu proslavu titule" se eksplicite nagovještava da je rezutat utakmice poznat,dakle da će Borac pobijediti.Naime, samo sa pobjedom Borac je siguran prvak.Šta to sve implicira?
- Daće oni pobijediti milom ili silom (Sudijama)?
- Da ćemo mi prepustiti bodove unaprijed Borcu?
- Da u atmosferi linča koja će biti stvorena na Gradskom stadionu u BanjaLuci , mi treba da smekšamo i trpimo sve uvrede koje nemaju veze sa sportom,da čitamo sve uvredljive parole koje će oni istaći na vidnim mjestima.
- Mi ako imamo svoj ponos,dostajanstvo i ako imamo člana F/N S BiH,NE BI NIPOŠTO TREBALI IGRATI JEDNU OVAKVU UTAKMICU POD NEREGULARNIM USLOVIMA ,BEZ OBZIRA KAKVE DISCIPLINSKE SANKCIJE TRPILI.
Vlasti FBiH nisu slijedile primjer kolega iz RS kada je riječ o povratku publike na tribine.
Štab za vanredne situacije RS donio je odluku kojom se dozvoljava povratak publike na sportska takmičenja, a iz FK Borac pozvali su već navijače.
Naime, danas su vlasti u manjem bh. entitetu donijele odluku da se navijači vrate na tribine sportskih takmičenja, no još uvijek nije definisano koliko će ljudi moći da prisustvuje.
Također, čeka se i odluka Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, iako iz banjalučkog kluba već pozivaju navijače na eventualnu proslavu titule.
“Na stadionu bodrimo ekipu do titule. Republički štab za vanredne situacije RS odlučio je ublažiti mjere, a jedna od njih je povratak publike na tribine. Pozivamo sve Borčevce da podrže naš tim. Broj mjesta je ograničen, a o prodaji karata obavijestit ćemo vas sutra”, saopšteno je iz FK Borac.
Aktuelni lider na tabeli Premijer lige BiH saopštio je kako će prihod od prodatih ulaznica ići u humanitarne svrhe.
.............................................
- Direktor Borca o povratku navijača na stadione: ‘Bit će raspoređeni na sve tri tribine, spremamo se za proslavu titule...‘
19/05/2021 u 17:47 h
Direktor FK Borac Dejan Lukendić osvrnuo se na današnju odluku Štaba za vanredne situacije RS-a o dozvoli povratka publike na sportska takmičenja.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- FK TuzlaCity treba pod hitno izdati saopštenje u vezi moguće odluke Fudbalskog Saveza BiH o igranju utakmice protiv Borca pred publikom i usprotiviti joj se.
Cijelo prvenstvo je odigrano bez publike i sada se zbog jedne utakmice traži od Saveza da odstupi od principa po kojem je igrana pl do sada.
Izjavom iz FK Borac "iako iz banjalučkog kluba već pozivaju navijače na eventualnu proslavu titule" se eksplicite nagovještava da je rezutat utakmice poznat,dakle da će Borac pobijediti.Naime, samo sa pobjedom Borac je siguran prvak.Šta to sve implicira?
- Daće oni pobijediti milom ili silom (Sudijama)?
- Da ćemo mi prepustiti bodove unaprijed Borcu?
- Da u atmosferi linča koja će biti stvorena na Gradskom stadionu u BanjaLuci , mi treba da smekšamo i trpimo sve uvrede koje nemaju veze sa sportom,da čitamo sve uvredljive parole koje će oni istaći na vidnim mjestima.
- Mi ako imamo svoj ponos,dostajanstvo i ako imamo člana F/N S BiH,NE BI NIPOŠTO TREBALI IGRATI JEDNU OVAKVU UTAKMICU POD NEREGULARNIM USLOVIMA ,BEZ OBZIRA KAKVE DISCIPLINSKE SANKCIJE TRPILI.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 maj 2021, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
JA vam se izvinjavam na upadanju unaprijed.Ali vas podržavam ako bojkotovali ovu utakmicu kao sto bi savjetovo i upravu VELEŽA da bojkotuje nastavak prvenstva.Nama navijačima nije problem ući na utakmicu sa SLOBODOM po svaku cijenu ali želimo ravnopravan kriterij za svaki klub.Ovako nije fer ni sportski i trebalo bi se žalit UEFI.Pozdrav iz MOSTARA i naprijed TUZLA CITY.

-
- Kontakt:
Kako u sportu, tako u svim stvarima u ovoj drzavi vuku nas na stranu, nepostuju drzavu ni po jednom osnovu. Previse je stvari dozvoljeno i dopusteno njima na odluku. Do bojkota utakmice nece doci, prosle godine smo mi osteceni pa niko se nije "pocesao" Ja mislim sa zavrsetkom ove sezone treba okrenuti novi list, poceti raditi nesto na unaprijedjenju lige i zastiti klubova.Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 12:00JA vam se izvinjavam na upadanju unaprijed.Ali vas podržavam ako bojkotovali ovu utakmicu kao sto bi savjetovo i upravu VELEŽA da bojkotuje nastavak prvenstva.Nama navijačima nije problem ući na utakmicu sa SLOBODOM po svaku cijenu ali želimo ravnopravan kriterij za svaki klub.Ovako nije fer ni sportski i trebalo bi se žalit UEFI.Pozdrav iz MOSTARA i naprijed TUZLA CITY.![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Samo da ti kažem i ovdje ćemo mi biti oštećeni.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:16Kako u sportu, tako u svim stvarima u ovoj drzavi vuku nas na stranu, nepostuju drzavu ni po jednom osnovu. Previse je stvari dozvoljeno i dopusteno njima na odluku. Do bojkota utakmice nece doci, prosle godine smo mi osteceni pa niko se nije "pocesao" Ja mislim sa zavrsetkom ove sezone treba okrenuti novi list, poceti raditi nesto na unaprijedjenju lige i zastiti klubova.Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 12:00JA vam se izvinjavam na upadanju unaprijed.Ali vas podržavam ako bojkotovali ovu utakmicu kao sto bi savjetovo i upravu VELEŽA da bojkotuje nastavak prvenstva.Nama navijačima nije problem ući na utakmicu sa SLOBODOM po svaku cijenu ali želimo ravnopravan kriterij za svaki klub.Ovako nije fer ni sportski i trebalo bi se žalit UEFI.Pozdrav iz MOSTARA i naprijed TUZLA CITY.![]()
Prvo siguran poraz jer sve se radi da ovdje već Borac obezbijedi titulu.
Drugo mogu misliti kakvih će biti urlika, povika i skandiranja pritiv države nam, protiv nas, protiv našeg grba. Veličanja zločinaca, separatizma i sl.
Zasto da naši igrači to trpe, zasto da prolaze golgotu i sve to slušaju a ne moraju. Jer odma sledeću igraju ponovo bez publike.
Ovo se sve radi zarad jednog kluba, a biće nama na štetu.
Klub mora ozbiljno, ali vrlo brzo razmisliti šta uraditi pa tom pitanju.
Ja bih mozda i igrao ali na prvo uvredljivo skandiranje napustio teren.
Pozdrav navijačima Tuzla City. Izvinjavam se na upadu. Ako u nedjelju u Šeher Banja Luci bude nacionalističkih ispada i slično, trebali bi da to sve snimke i predate UEFA -i, koja je alergična na podržavanje ratnih zločinaca. Na taj način bi ste zadali udarac Savezu koji je pod kontrolom Dodika.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:16Kako u sportu, tako u svim stvarima u ovoj drzavi vuku nas na stranu, nepostuju drzavu ni po jednom osnovu. Previse je stvari dozvoljeno i dopusteno njima na odluku. Do bojkota utakmice nece doci, prosle godine smo mi osteceni pa niko se nije "pocesao" Ja mislim sa zavrsetkom ove sezone treba okrenuti novi list, poceti raditi nesto na unaprijedjenju lige i zastiti klubova.Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 12:00JA vam se izvinjavam na upadanju unaprijed.Ali vas podržavam ako bojkotovali ovu utakmicu kao sto bi savjetovo i upravu VELEŽA da bojkotuje nastavak prvenstva.Nama navijačima nije problem ući na utakmicu sa SLOBODOM po svaku cijenu ali želimo ravnopravan kriterij za svaki klub.Ovako nije fer ni sportski i trebalo bi se žalit UEFI.Pozdrav iz MOSTARA i naprijed TUZLA CITY.![]()
-
- Kontakt:
Svako napustanje terena osim ako su igraci ugrozeni, bili bi zestoko kaznjeni, sto bodovno sto finansijski. Svima je jasno sta je cilj saveza , evo pogledaj kako su se oglasili na najavu istupanja Olimpika. Ovo nije borba jednog kluba, ovi bi trebala biti borba svih klubova, kompletne lige. Uz pomoc sudija i saveza neka nas pobijede, nek otmu na oci citave drzave, znam da necemo skinuti gace, i necemo im pustiti pobijedu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 maj 2021, 15:21Samo da ti kažem i ovdje ćemo mi biti oštećeni.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:16Kako u sportu, tako u svim stvarima u ovoj drzavi vuku nas na stranu, nepostuju drzavu ni po jednom osnovu. Previse je stvari dozvoljeno i dopusteno njima na odluku. Do bojkota utakmice nece doci, prosle godine smo mi osteceni pa niko se nije "pocesao" Ja mislim sa zavrsetkom ove sezone treba okrenuti novi list, poceti raditi nesto na unaprijedjenju lige i zastiti klubova.Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 12:00JA vam se izvinjavam na upadanju unaprijed.Ali vas podržavam ako bojkotovali ovu utakmicu kao sto bi savjetovo i upravu VELEŽA da bojkotuje nastavak prvenstva.Nama navijačima nije problem ući na utakmicu sa SLOBODOM po svaku cijenu ali želimo ravnopravan kriterij za svaki klub.Ovako nije fer ni sportski i trebalo bi se žalit UEFI.Pozdrav iz MOSTARA i naprijed TUZLA CITY.![]()
Drugo mogu misliti kakvih će biti urlika, povika i skandiranja pritiv države nam, protiv nas, protiv našeg grba. Veličanja zločinaca, separatizma i sl.
Zasto da naši igrači to trpe, zasto da prolaze golgotu i sve to slušaju a ne moraju. Jer odma sledeću igraju ponovo bez publike.
ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ - ZALIMIN

ZORAN GRBIĆ

ZORAN GRBIĆ
- Baš mi nemamo pismena čovjeka u klubu,da napiše tri rečenice u kojima bi izrazio svoje protivljenje ovoj neregularnoj odluci lopova u N/F S.Jadno.Gurnuti na "lomaću" trenera Musemića koji je četnicima simbol FK Sarajeva ,gurnuti igrače pred podivljalu publiku koja godinu i po nije ušla na tribine.Gurnuti ih na volej Grbiću koji nam je zadnji put sudio 22.02.2020.na Koševu (2:6).Zaista, ko nema samopoštovanja neka ne očekuje poštovanje ni od drugih.Kakva fajda što je Husić u savezu? Dobit će Tušanj hibridnu travu od FIFE? Jeftino ,posve jeftino.
-
- Kontakt:
Prvo sada imamo nekoga bitnog u savezu i kazne se neće lupati tek tako. Drugo nije samo ugrožen život razlog za prekid. UEFA strogo kaznjava i rasizam i nacionalizam. A prizivanjem i veličanjem ratnih zločinaca, krvnika ti i jeste ugrožen život.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 maj 2021, 17:55Svako napustanje terena osim ako su igraci ugrozeni, bili bi zestoko kaznjeni, sto bodovno sto finansijski. Svima je jasno sta je cilj saveza , evo pogledaj kako su se oglasili na najavu istupanja Olimpika. Ovo nije borba jednog kluba, ovi bi trebala biti borba svih klubova, kompletne lige. Uz pomoc sudija i saveza neka nas pobijede, nek otmu na oci citave drzave, znam da necemo skinuti gace, i necemo im pustiti pobijedu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 maj 2021, 15:21Samo da ti kažem i ovdje ćemo mi biti oštećeni.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:16
Kako u sportu, tako u svim stvarima u ovoj drzavi vuku nas na stranu, nepostuju drzavu ni po jednom osnovu. Previse je stvari dozvoljeno i dopusteno njima na odluku. Do bojkota utakmice nece doci, prosle godine smo mi osteceni pa niko se nije "pocesao" Ja mislim sa zavrsetkom ove sezone treba okrenuti novi list, poceti raditi nesto na unaprijedjenju lige i zastiti klubova.
Samo ljudi iz kluba koji budu prisutni sve lijepo i kvalitetno dokumentovati i pri prvom poviku krenuti put svlačionice.
-
- Kontakt:
Sluzbena lica (delegat) je taj koji prekida utakmicu, bez obzira sta pisalo na tribinama nemozes napustiti ako ti sluzbena lica ne naloze. Mozes dokumentovati, zaliti se savezu koji je i dogurao da se borac bori za prvaka.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 maj 2021, 19:12Prvo sada imamo nekoga bitnog u savezu i kazne se neće lupati tek tako. Drugo nije samo ugrožen život razlog za prekid. UEFA strogo kaznjava i rasizam i nacionalizam. A prizivanjem i veličanjem ratnih zločinaca, krvnika ti i jeste ugrožen život.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 maj 2021, 17:55Svako napustanje terena osim ako su igraci ugrozeni, bili bi zestoko kaznjeni, sto bodovno sto finansijski. Svima je jasno sta je cilj saveza , evo pogledaj kako su se oglasili na najavu istupanja Olimpika. Ovo nije borba jednog kluba, ovi bi trebala biti borba svih klubova, kompletne lige. Uz pomoc sudija i saveza neka nas pobijede, nek otmu na oci citave drzave, znam da necemo skinuti gace, i necemo im pustiti pobijedu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 maj 2021, 15:21
Samo da ti kažem i ovdje ćemo mi biti oštećeni.
Samo ljudi iz kluba koji budu prisutni sve lijepo i kvalitetno dokumentovati i pri prvom poviku krenuti put svlačionice.
Musemić: Vidim, Borac je već to riješio u svoju korist, potrudit ćemo se da tako ne bude
Tuzla City gostuje u Banjoj Luci
U okviru 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banjoj Luci će snage odmjeriti domaći Borac i Tuzla City.
21.05.21. 17:16
A. Beganović

Musemić: Vidim, Borac je već to riješio u svoju korist, potrudit ćemo se da tako ne bude
Ovaj duel biće odigran na Gradskom stadionu uz prisustvo publike s obzirom da je Fudbalski savez BiH danas donio odluku o povratku publike na stadione koji se nalaze u mjestima gdje su krizni štabovi popustili epidemiološke mjere i dozvolili povratak na tribine.
Domaći tim bi eventualnom pobjedom osigurao naslov prvaka, no neće izabranicima Marka Maksimovića biti lako. Husref Musemić je iskusan stručnjak koji dobro vodi svoju ekipu i sigurno će pokušati pokvariti slavlje domaćinu.
Istekao je Musemić u najavi susreta da se maksimalno pripremaju za gostovanje na Gradskom stadionu.
"Maksimalno se pripremamo za jednu kvalitetnu utakmicu. Po nekim najavama, Borac je to već riješio u svoju korist, a mi ćemo se potruditi da to ne bude tako", rekao je šef stručnog štaba Tuzla Cityja, Husref Musemić.
Isksusni stručnjak govorio je i o igračkom kadru kojeg ima na raspolaganju u ovom meču.
"Što se tiče igračkog kadra, nemamo puno problema. Nemamo povrijeđeih igrača, a osim suspendovanog Brkića svi su nam igrači na raspolaganju", zaključio je Musemić.
Podsjetimo, u prvom susretu ova dva protivnika odigranom u Banjoj Luci slavio je Borac 2:0, dok je Tuzla istim rezultatom slavila u Tuzli.
Tuzla City gostuje u Banjoj Luci
U okviru 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banjoj Luci će snage odmjeriti domaći Borac i Tuzla City.
21.05.21. 17:16
A. Beganović

Ovaj duel biće odigran na Gradskom stadionu uz prisustvo publike s obzirom da je Fudbalski savez BiH danas donio odluku o povratku publike na stadione koji se nalaze u mjestima gdje su krizni štabovi popustili epidemiološke mjere i dozvolili povratak na tribine.
Domaći tim bi eventualnom pobjedom osigurao naslov prvaka, no neće izabranicima Marka Maksimovića biti lako. Husref Musemić je iskusan stručnjak koji dobro vodi svoju ekipu i sigurno će pokušati pokvariti slavlje domaćinu.
Istekao je Musemić u najavi susreta da se maksimalno pripremaju za gostovanje na Gradskom stadionu.
"Maksimalno se pripremamo za jednu kvalitetnu utakmicu. Po nekim najavama, Borac je to već riješio u svoju korist, a mi ćemo se potruditi da to ne bude tako", rekao je šef stručnog štaba Tuzla Cityja, Husref Musemić.
Isksusni stručnjak govorio je i o igračkom kadru kojeg ima na raspolaganju u ovom meču.
"Što se tiče igračkog kadra, nemamo puno problema. Nemamo povrijeđeih igrača, a osim suspendovanog Brkića svi su nam igrači na raspolaganju", zaključio je Musemić.
Podsjetimo, u prvom susretu ova dva protivnika odigranom u Banjoj Luci slavio je Borac 2:0, dok je Tuzla istim rezultatom slavila u Tuzli.
Ni danas nismo ništa novo vidjeli.I pored problematičnog suđenja opet smo vidjeli uobičajenu nemoć,jalovost i neefikasnost.Još malo i konačno kraj sezone i onda se napokon zahvaliti već poznatim panjevima i na ljeto sastaviti ekipu koja može postići gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.