Kup kup kup je nas
Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Svaka cast za Sport klub nisu prekinuli ceremoniju, ispostovali maksimalno
Kup kup kup je nas
Kup kup kup je nas
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Znaci superkup Juve-Inter.
Odnosno Inter-Juve, ako se bude igralo u Sangaju ili Pekingu.
Odnosno Inter-Juve, ako se bude igralo u Sangaju ili Pekingu.
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Lijepo su nas pocastili kupom i super kupom. Dobro je da sam radio.
Pirlo jos jednu utakmicu i noga, to mi se svidja
Pirlo jos jednu utakmicu i noga, to mi se svidja
Alegrija angazovati do finala, a Pirla u finale 
Ali kakva žar nakon utakmice
Samo iz razloga sto nismo imali tu zar u februaru i martu, ja bih podijelio otkaze kompletnom strucnom stabu. Uzasno selektovanje utakmice gdje ceno ginuti a gdje necemo
I to je jedini razlog gubitka tolikih bodova
Cist razlog za zahvalu i otkaz strucnom stabu.
Ps. Cestitke na tituli svima.
Samo iz razloga sto nismo imali tu zar u februaru i martu, ja bih podijelio otkaze kompletnom strucnom stabu. Uzasno selektovanje utakmice gdje ceno ginuti a gdje necemo
I to je jedini razlog gubitka tolikih bodova
Cist razlog za zahvalu i otkaz strucnom stabu.
Ps. Cestitke na tituli svima.
Zadnja izmjena: dinoo, dana/u 19 maj 2021, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Vjerovatno jedini trofej koji pamtim da mi nije izazvao nikakvu emociju, ni najmanju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni ovaj najdrazi od svih trofeja zadnje 3-4 godine. Zadnji upecatljivi je onaj kad smo poceli sa 900 poraza i oborili negativni rekord pa se vratili i uzeli ligu. Valjda zato sto sam mislio da cemo popusit a i losi smo cijele sezone.
Samo mi ne ide u glavu onakva predstava na CampNou i od tad sve nizbrdo.
Samo mi ne ide u glavu onakva predstava na CampNou i od tad sve nizbrdo.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Citajuci jutrosnje vijesti imam osjechaj da ce nas gospodin „cetiricetiridva“ voditi i naredne sezone.
Recite mi da to nije istina
Recite mi da to nije istina
Treba biti realan da osim lošeg vođenja i motivacije ekipe,i prvobitno ne osiguravajući kvalitetan igrački kadar(čitaj dobar vezni red) da Juventus ove godine i nije imao sreće ni sa Covidom , ni sa povrijeđenim igračima i onda nam je na kraju čudno što je Pirlo izveo 25+ različtih postava . Ne treba kukati za ovom sezonom bilo prošlo , imali smo 9 super sezona i bit će Abd od sljedeće sezone još bolje .
I još jedna stvar poslije čega je sve krenulo loše su oni loši dresovi sa roza prugom , odstupili su od tradicije i na neki način je to sve loše plaćeno .
Izborit LP ako se mogne ,i sljedeće sezone napravit mali remont i krenut na osvajanje svih trofeja.
I još jedna stvar poslije čega je sve krenulo loše su oni loši dresovi sa roza prugom , odstupili su od tradicije i na neki način je to sve loše plaćeno .
Izborit LP ako se mogne ,i sljedeće sezone napravit mali remont i krenut na osvajanje svih trofeja.
BuffonGigi je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:02Ovo je trofej Dejana Kulusevskog, ubjedljivo najbolji igrac takmicenja, i onda veceras i ove utakmice. Momak moze postati velikan, samo bi mozda za takvo nesto trebao imati trenera ipak.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma manje-vise isti problemi godinama, slican/isti mentalitet branjenja. Evo vec par godina slusamo nakon sto se neka situacija desi (tipski primjer je gubitak lopte Dybale protiv Lazia ili poklonjen gol Bente Portu) kako se analizirala situacija i kako se to nece ponavljati i da se na greskama naucilo da bi bukvalno od naredne tekme bilo nastavljeno po istom. Rabiot je na taj Bentin potez ove sezone imao 3-4. Sinoc sam Juanu nabrojao od-do u 93/94 minuti gdje dobija loptu i ne daje je Dybali koji je na krilu i moze s nje raditi sta hoce, gubi loptu i daje Atalanti sansu da u kontri zabije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
I sve to da bi ga se otjeralo u decembru nakon upropastenih priprema i bodovnog zaostatka u ligi.
Ja sam mu davao podrsku skoro tokom cijele sezone, ali sinoc u 40-oj minuti se trznem i skontam da se kompletno poluvrijeme branimo na svojoj polovini, protiv ekipe koja nam je nekad sluzila za popravljanje gol razlike. Sve ok, Atalanta je hit, Atalanta je munja, al brate Juventus se ne bi trebao braniti poluvrijeme ni protiv koga, kamo li protiv "giganta" iz provincije. I opet neki igraci nisu dobili samarcine koje su trebali dobiti od pravog trenera. Kod gola koji smo primili, Rabiot u duel usao ko u hidromasaznu kadu i prodao ko zna koju loptu, Bentancur (koji je btw radio strasan defanzivni posao) je izgubio svo moguce samopouzdanje na svijetu, ne postoji trenutno jadniji i mizerniji fudbaler u Evropi kad je mentalni dio u pitanju. Ocekujes od Pirla da nauci nase veznjake necemu, da napreduju 200%, a oni izgube bukvalno sve dobro sto su ikad imali. Ako on ovako nastavi raditi i slagati svoje kvaziformacije, nama nece pomoci da dodju Kroos, De Bruyne i Kante.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Cek malo, jel ovo Kulusevski koji je neki dan napunio 21 godinu, zabio isto golova ove sezone u dresu Juventusa kao P€deriko Retardeski za 4 sezone?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Dybala završava sezonu sa odigranih 16 utakmica
Frabota ima 17 
Ps. Zašto ne pratimo ovaj Juventus:
Džaba se nerviramo sa ovim koji pratimo.
Yebo majku, kontam da bi neka od tih cura sigurno bolje odigrala od bentancura ili rabiota
Ps. Zašto ne pratimo ovaj Juventus:
Džaba se nerviramo sa ovim koji pratimo.
Yebo majku, kontam da bi neka od tih cura sigurno bolje odigrala od bentancura ili rabiota
Zadnja izmjena: dinoo, dana/u 20 maj 2021, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
Stice ga i Alison ako ostane i slijedecu sezonu.BuffonGigi je napisao/la: ↑20 maj 2021, 10:04Cek malo, jel ovo Kulusevski koji je neki dan napunio 21 godinu, zabio isto golova ove sezone u dresu Juventusa kao P€deriko Retardeski za 4 sezone?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Combattente
- Kontakt:
Drag je ovaj kup, posebno zbog svega što se izdešavalo ove sezone.
Sada samo da Atalanta odigra pošteno protiv Milana.
Sada samo da Atalanta odigra pošteno protiv Milana.
𝕵𝖀𝖁𝕰 𝕯𝕬𝕴 𝕹𝕺𝕹 𝕸𝕺𝕷𝕷𝕬𝕽𝕰 𝕸𝕬𝕴!
Serie A ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Coppa Italia ★★★★★★★★★★★★★★
Supercoppa Italiana ★★★★★★★★★
UEFA Champions League ★★
UEFA Europa League ★★★
𝕾𝖎𝖆𝖒𝖔 𝖑'𝕬𝖗𝖒𝖆𝖙𝖆 𝕭𝖎𝖆𝖓𝖈𝖔𝖓𝖊𝖗𝖆
𝖊 𝖒𝖆𝖎 𝖓𝖊𝖘𝖘𝖚𝖓 𝖈𝖎 𝖋𝖊𝖗𝖒𝖊𝖗à!
Serie A ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Coppa Italia ★★★★★★★★★★★★★★
Supercoppa Italiana ★★★★★★★★★
UEFA Champions League ★★
UEFA Europa League ★★★
𝕾𝖎𝖆𝖒𝖔 𝖑'𝕬𝖗𝖒𝖆𝖙𝖆 𝕭𝖎𝖆𝖓𝖈𝖔𝖓𝖊𝖗𝖆
𝖊 𝖒𝖆𝖎 𝖓𝖊𝖘𝖘𝖚𝖓 𝖈𝖎 𝖋𝖊𝖗𝖒𝖊𝖗à!
Da li postoji neka vizija, narednih 4-5 godina plan, sta se sve treba uraditi. Postoji, itekako al‘ kako stvari stoje trenutno na terenu ne mogu sa Pirlom kao trenerom nista ispostovati. Isto tako trebaju vidjeti sta je sa Nedvedom i skautom. Ko su im zamjene. Tezak pos‘o.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.