Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pa to je to, cijelo vrijeme to govorim kao jedino logično, valjda...prvo riješiš upravu i stručni štab pa onda sjedneš sa tim ljudima i dogovoraš šta,kako, sa kojim igračima i postaviš ciljeve,jbg.
Poslije nedjelje će se znati sudbina pirla i vjerovatno i ostalih pa ćemo vidjeti, pred nama je.
Poslije nedjelje će se znati sudbina pirla i vjerovatno i ostalih pa ćemo vidjeti, pred nama je.
Vrijeme lijeci sve 
Samo nam je Pescara cestitala osvajanje Kupa.
Mrzitelja nikad vise,svi namirisali krv a mi mozda zadržimo Pirla. Kuda plovi ovaj brod???
Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nek nam se napuse one muske stvari, kako ovi po Italiji, tako i ovi na forumu. Sinoc Atalanta olicenje primitivizma, kompleksa i kretenizma. Svaki, ali doslovno svaki sudijski zvizduk u nasu korist, vriska, grananje rukama, prigovaranje, haos. Svaki put kad je jedan iz Atalante pao a da nije sviran faul, jos i gore. Ono malo publike na tribinama konstantne uvrede i odvratan rjecnik. Ne znam, mozda je i za ocekivati nakon 9 godina dominacije, ali ovolika mrznja mi nikad ne ide u glavu. Sve i da su cetnici puno je...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
I ovaj JuventusU23 je propali projekat, dvije godine ne mogu ući u Seriju B, i tako dati prostora mladim igračima u jačim utakmicama, a neda sjede na klupama u Seriji A, pa čak i Seriji B.
Nisu ove godine napadali Seriu B, zato sto ne mogu i prvi tim i U23 igrat u istoj ligi.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pa ako ne možemo igrati pod savezom ako smo SL, onda ne možemo ni Seriju B,C,D možemo se samo ugasiti, jer nema smisla da može Serija B, a ne može Serija A, znači ako su rekli da ne možeš nastupati u takmičenju motaj kablove, tako i Europa nema ni EL ni Konfederacijska nego van.
E jedino da kazna bude Serije B, sezona bez Europe, a da se vratimo nakon kazne u okrilje UEFA takmičenja.
Daj mi dopustenje da ovdje postavim profil i 15 dokaza, pa nek se pucanstvo izjasni jesi li to ti ili ne.
Sacekat cu ipak malo sa dresom. Zelim Seria A (ili B) patch.
Kako sam shvatio, savez je izglasao neki dan da se ne moze igrat samo prva liga, a da moze od B i dalje.Padovan je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:25![]()
Pa ako ne možemo igrati pod savezom ako smo SL, onda ne možemo ni Seriju B,C,D možemo se samo ugasiti, jer nema smisla da može Serija B, a ne može Serija A, znači ako su rekli da ne možeš nastupati u takmičenju motaj kablove, tako i Europa nema ni EL ni Konfederacijska nego van.
E jedino da kazna bude Serije B, sezona bez Europe, a da se vratimo nakon kazne u okrilje UEFA takmičenja.![]()
Posalji mi profil u pp da vidim ko to toliko podsjeća na moj stil pisanja. 
Gotivi li Moratu, Meriha?
Gotivi li Moratu, Meriha?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nisam skontao da se odnosilo samo na Seriju A, jer nema smisla, ali od debila ništa novo.Rovella je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:43Kako sam shvatio, savez je izglasao neki dan da se ne moze igrat samo prva liga, a da moze od B i dalje.Padovan je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:25![]()
E jedino da kazna bude Serije B, sezona bez Europe, a da se vratimo nakon kazne u okrilje UEFA takmičenja.![]()
- Juventinisimo
- Kontakt:
U pravcu da mi prestanes postavljati Juventusove utakmice da ih tipam na ss.ba liga...
Nesreco jedna, niti jednu nisam pogodio...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Imas ovdje budućeg predsjednika SS Superlige,njemu se obratiJuventinisimo je napisao/la: ↑20 maj 2021, 18:37U pravcu da mi prestanes postavljati Juventusove utakmice da ih tipam na ss.ba liga...![]()
Nesreco jedna, niti jednu nisam pogodio...![]()
![]()
Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Odlicno...tu smo sigurni...predsjednik ce i ispraviti rezultat ako zatreba... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Novi sam član
Nadam se da ću uspostaviti dobru komunikaciju sa crno-bijelom braćom ovdje
Fino Alla Fine
Nadam se da ću uspostaviti dobru komunikaciju sa crno-bijelom braćom ovdje
Fino Alla Fine
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Dobrodosao
Ovdje se pije samo cedevita sa limunom.
Ovdje se pije samo cedevita sa limunom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.