Može jedino da se osnuje još jedna liga. Čisto sumnjam da ima toliko zainteresovanih.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Saglasan.
Pozivam clanove saveza u Glavaticevo kod Hitka, da na splavu, uz gajbu hladnog Paulanera i jablanicku janjetinu, zavrsimo ovaj rebrending. Za rucak riba, posluzit ce je licno Prevljakova mlada, a nakon toga se spustamo pored rijeke u sator kod Bosanca, koji ce nam pricati o Jeleni Karleusi. Ako savez bude raspolozen i za konak, tu ce im biti prezentirani detalji i motivi koji stoje iza novog klupskog imena (LGBT United).

Zadnja izmjena: Rovella, dana/u 20 maj 2021, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Dabogda vas stigle suze navijaca Crazy Legs-a!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
SSBASavez Mafia
- feniksptica
- Kontakt:
Kapiteni ekipa treba da naprave udruzenje kao englezi. Da savez ima manju kontrolu i monopl nad ekipama.
Aj hajde ime i nekako da razumijem. Grb nek mijenja ko kad hoce. Posebno smo svjedoci modernizacije grbova sirom evrope. I to Klubova s decenijskom tradicijom.
Aj hajde ime i nekako da razumijem. Grb nek mijenja ko kad hoce. Posebno smo svjedoci modernizacije grbova sirom evrope. I to Klubova s decenijskom tradicijom.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma da je ime imalo normalno reko bi OK. Nego zovemo se po nekom Breakdanceru
Da se npr Baklava zovemo ne bi mi sekunde smetalo.
Il npr Stolac, makar je nase nesto

Da se npr Baklava zovemo ne bi mi sekunde smetalo.
Il npr Stolac, makar je nase nesto
Eto za sta ja moram znoj proliti ,a vi ne dozvoljavate da mijenjamo ccc
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Moci cemo delinjo za 6 godina promjenit naziv i to ak se savez slozi s tim, a oni sto poslije nas budu tu, docekat ce i unuke dok budu dobili priliku da promjene naziv
Ja sam mislio da nam je nadimak nekih indijanaca pa smo zbog toga Lude Noge hahahah.
Daj mjenjaj ovo, gle lika jes ružan.
Daj mjenjaj ovo, gle lika jes ružan.
Nek mi nadje savez gori naziv kluba od ovih 29 ostalih klubova. Necu vise naziv kluba spomenut.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Najjači su ovi iz saveza.
Kaze sad će pauza, pa dajte prijedloge.
A onda šta god predložis, odbiju

Zadnji put prihvatili neki prijedlog prije 10-ak godina. I to se nešto preračunali, pa se zeznuli

Kad te budu pitali gdje igraš, reci u žuto crvenoj ekipi.
Ko što je Vranjes bio igrač sa brojem 6...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Imamo par ekipa da su ostali sa bas bezveze nazivima, iako se prije i apelovalo da se ide na domace nazive, neki nisu htjeli nego strano. A i mnogo je posla kada se mijenja naziv ekipe, po meni to treba dozvoliti samo onima koji igraju bas dugo i redovno.
Mi smo promjenili naziv kluba, ali kod nas su bili Gusteri, ali mi smo oformili trecu ligu, pa su nazivi bili vec predlozeni pa se ekipe sklapale.
Ja sam i nik mijenjao.
Rovella rusi Miga Agnelli vs Ceferin
Mi smo promjenili naziv kluba, ali kod nas su bili Gusteri, ali mi smo oformili trecu ligu, pa su nazivi bili vec predlozeni pa se ekipe sklapale.
Ja sam i nik mijenjao.

Rovella rusi Miga Agnelli vs Ceferin

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sile koje nasrću na SS ligu umorit će se. Mi se nećemo umoriti.Padovan je napisao/la: ↑20 maj 2021, 22:48Imamo par ekipa da su ostali sa bas bezveze nazivima, iako se prije i apelovalo da se ide na domace nazive, neki nisu htjeli nego strano. A i mnogo je posla kada se mijenja naziv ekipe, po meni to treba dozvoliti samo onima koji igraju bas dugo i redovno.
Ja sam i nik mijenjao.![]()
Rovella rusi Miga Agnelli vs Ceferin![]()
Max Allegri
- feniksptica
- Kontakt:
Samo dok se oformi skupina bit ce i sluzbeno najavljeni prostesti ispred zgrade saveza sa samo jednim zahtjevom. Kolektivna ostavka !
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A udruzenje da napravimo,onda ce drug Mig imati manjih uticaj da sikanira ovako klubove iz nizih liga.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
Al najace ime bilo Malina United 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Rovella konačno stabilan profil, sazrio za saveza!
Otvori oci, savez ga drzi stabilnim. Jedan pogresan korak i vec ocekujemo profil Bentacur.

Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.